Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 00:56:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Помощ, сватба в Русе  (Прочетена 145299 пъти)

sabeva_07
Сватбен ГУРУ
Публикации: 506

I am Happy!

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: октомври 24, 2009, 08:42:48 »

LoveAndLove, да казва се СВ.Възнесение.Отчето е много приятен, и церемонията беше на моменти ту сериозна ту комична тъй като и той вкарваше по някоя друга дума от негово име.Благодаря сърдечно за пожеланията ти.
А относно Дунав всеки вече знае как е там.Аз също съм присъствала на сватба и то на две през 2 месеца и беше ужасно, за храната и обслужването говоря.
Активен
LoveAndLove
Сватбар
Публикации: 188

« Отговор #256 -: октомври 24, 2009, 09:23:06 »

и аз знам отчето че е майтапчия много пъти с майчето ми сме ходили там smile добро утро на всички
Активен
Yorka89
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Младоженци :)))

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: октомври 26, 2009, 10:48:04 »

Здравейте и от мен smile

На нас също ни предстои щастливото събитие около средата-края на юни. Май още е раничко за приказки и подготовка, но просто нямам търпение smile Даже вече всичко сме измислили... освен ресторанта, все има нещо, което не ни харесва sad
Активен
pupipupi
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: октомври 26, 2009, 16:28:31 »

Здравейте момичета, аз не съм от Русе, но ми се наложи да пътувам до там веднъж и отседнахме в хотел "Рига". Бяхме възмутени от обстановката в стаите. Сигурно още от създаването му не е правен ремонт. А е много скъпо. Посетихме и механата и тя ни се стори много неуютна и затова се отказахме да вечеряме там. Не знам как е ресторанта. Това могат да го кажат живеещите в Русе, но това са моите първи впечатления. А града е прекрасен. Бих отишла отново и то за по-дълго време.
Активен
LoveAndLove
Сватбар

« Отговор #259 -: октомври 26, 2009, 17:30:33 »

радвам се че геад ни ти е харесал  наистина е много хубав....стига да имаше и по големи възможности за работа и по високи заплати нямаше да има равен...
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #260 -: октомври 27, 2009, 10:13:11 »

Организацията при мен е до никъде  sad Миналата седмица ходих до ритуалния дом за да разбера по-подробно как стоят там нещата. Обаче почти нищо не свърших. Любезно ми обясниха, че било още рано и да съм отидела след нова година за да си запиша дата. За цените, също беше доста уклончива жената. Може би предвиждат някакво повишение. nea В църквата се повториха нещата, имало време, не можела нищо да ми каже, не се знаело...  crazy
Активен
Yorka89
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: октомври 27, 2009, 10:48:14 »

Организацията при мен е до никъде  sad Миналата седмица ходих до ритуалния дом за да разбера по-подробно как стоят там нещата. Обаче почти нищо не свърших. Любезно ми обясниха, че било още рано и да съм отидела след нова година за да си запиша дата. За цените, също беше доста уклончива жената. Може би предвиждат някакво повишение. nea В църквата се повториха нещата, имало време, не можела нищо да ми каже, не се знаело...  crazy

Вие сте избрали април, нали? Че аз мислех вече да започнем да се организираме, но както сме за юни явно също ще ни върнат...  NO
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
**

« Отговор #262 -: октомври 27, 2009, 11:06:49 »

Да, за април мислим. Още не си били подготвили книгата, в която ще записват за следващата година, нещо такова ми обясни жената от ритуалния дом.
Активен
LoveAndLove
Сватбар

« Отговор #263 -: октомври 27, 2009, 11:16:46 »

SunnyAngel  и аз ще съм април но още не съм ходила никъде наистина е много рано аз мсля да ходя 4ак март месец до ритуалната...до тогава 100% ще има някакво увеличение на услугите им за това не бързам   Yorka89 радвам се и за теб дано сте много щастливи с любимият ти
Активен
Yorka89
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: октомври 27, 2009, 15:30:49 »

SunnyAngel  и аз ще съм април но още не съм ходила никъде наистина е много рано аз мсля да ходя 4ак март месец до ритуалната...до тогава 100% ще има някакво увеличение на услугите им за това не бързам   Yorka89 радвам се и за теб дано сте много щастливи с любимият ти
Благодаря, мила, само мога да ти пожелая същото smile
А за ритуалната - аз до колкото знам трябва да се запишеш поне месец преди датата ?
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
**

« Отговор #265 -: октомври 27, 2009, 16:33:10 »

Така е! Трябва да се заяви желание за сключване на брак с двете лични карти на младоженците поне един месец преди деня, в който ще бъде подписването.
Активен
LoveAndLove
Сватбар

« Отговор #266 -: октомври 27, 2009, 17:18:23 »

мисълта ми беше че преди нова година няма смисъл да се ходи това исках да кажа иначе с другите неща може да се действа лека по лека и днес дори на една шивачка да си занеса една пола за подкъсяване и я попитах с мой плат колко ще ми излезе ушиването на една рокля и цените и варираха от 16 до 100 лева каза че може и повече всичко зависело и от това какъв е модела на роклята сложността на ушиването и т.н. аз лично искам да ми излезе по евтино и затова ще използвам нейните услуги отново
Активен
Yorka89
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: октомври 28, 2009, 13:29:40 »

мисълта ми беше че преди нова година няма смисъл да се ходи това исках да кажа иначе с другите неща може да се действа лека по лека и днес дори на една шивачка да си занеса една пола за подкъсяване и я попитах с мой плат колко ще ми излезе ушиването на една рокля и цените и варираха от 16 до 100 лева каза че може и повече всичко зависело и от това какъв е модела на роклята сложността на ушиването и т.н. аз лично искам да ми излезе по евтино и затова ще използвам нейните услуги отново
Кажи, коя е шивачката? Аз съм измислила роклята и ще си направя кройки, но се чудя къде ще ми я ушият добре (работя в шивашка фирма, но не съм впечатлена от качеството на произвежданите от нас дрехи.....)
Активен
LoveAndLove
Сватбар

« Отговор #268 -: октомври 28, 2009, 14:06:59 »

става въпрос за едно малко шивашко ателие в дружбите
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
**

« Отговор #269 -: октомври 28, 2009, 14:40:40 »

Това с шивачката е интересна идея. Моята бална рокля ми уши шивачка. Избрах си модел говорих с нея какъв плат ще е нужен. Тя даде някои интересни идеи за самата рокля и се получи много хубава.  danceg
Yorka89  вече си си харесала модел, поздравления smile Аз все още гледам снимки из нета и нямам точна идея за изгледа на моята рокля. blush
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: