Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 20:41:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Помощ, сватба в Русе  (Прочетена 145166 пъти)

chikitita
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #180 -: септември 29, 2007, 20:56:26 »

Здравейте на всички, нямаше ме малко и нямах възможност да ви пиша. Днес си харесах модел на рокля в едно ревю в Огледала-беше просто невероятна.А относно поканите- ще отида на драго сърце да огледам.Да ви кажа мисля да направя номерологичен хороскоп относно датата на сватбата, вие какво мислите по въпроса.
Чао и лек и приятен уикенд give_rose
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: октомври 11, 2007, 13:04:18 »

Хей,мила,ти се появи    kiss2 Къде се губи до сега?
Е не съм се губила тук съм всеки ден,но под прикритие иначе много много ми липсвате.Хвърлям по едно око какво става с всички и до къде са стигнали с подготовките и страшно много им се радвам,сякаш отново изживявам вълнението покрай нашата сватба. А вие как сте Децата слушкат ли,а Сашо? Няма ли да идвате скоро насам
Момичета страшно много разводнявате темата с лични разговори!  girl_impossible
Комуникирайте с лични съобщения или по друг начин, но не мисля, че тук е мястото за това!  nea
Активен
rossi
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #182 -: ноември 13, 2007, 07:55:22 »

ехооо, мацки, къде се загубихте?
до къде стигнахте с вашите сватби?
Активен
chikitita
Новак
*

« Отговор #183 -: ноември 18, 2007, 16:16:27 »

Здрасти,Роси.
И аз се зачудих къде изчезнаха всички.Аз моята сватба я позабравих малко от гледна точка на това,че имах много работа.Но поне се радвам,че си харесах  халки-точно такива  ,каквито исках yahoo.Иначе сега тепърва започвам да си мисля,ние даже дата нямаме още.
Активен
margi
Ентусиаст
**
Публикации: 133

« Отговор #184 -: ноември 18, 2007, 16:20:37 »

Здравейте! И аз още нямам дата т.е. ние нямаме дата определена, затова много не се впускам в коментари и сватбени детайли.Но ще е след ЧНГ. Но пък имам страхотен годежен пръстен :bravo:знам къде ще ни е медения месец,  *INLOVE*да не ми се смеете само yahoo
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: ноември 19, 2007, 11:46:28 »

Е все от някъде трябва да се почне  Bravo момичета,важното е че ще има сватби а за другото,то вие като нямате още дати ще се оправите пък и ние ще помагаме
Активен
viarcheto
Любопитен
*
Публикации: 47

« Отговор #186 -: ноември 20, 2007, 23:26:30 »

здравйте момичета,много се радвам че има нови попълнения в русенската темичка  good
Момичета давайте подробности как върви организацията на вашите сватби, ние с удоволствие ще помагаме с идеи smile
Аз доста дълго време се бях позагубила, но по разбираеми причини danceg

Успех на всички
Активен
chikitita
Новак
*

« Отговор #187 -: декември 09, 2007, 20:17:08 »

Аз моят годежен пръстен го получих преди повече от година.Въпреки че годеникът ми смята , че не го харесах, за мен той е най-ценното, което притежавам. heart Иначе относно сватбата не знаем датата, но знаем със сигурност точно какъв ритуал искаме и къде да бъде. Ходих и гледах за рокли- харесвам много модели, butterfly но знам,че облеклото трябва да е съобразено с фигурата и малко се ограничавам. Иначе както вече казах си харесахме халки- точно такива, каквито искахме. Много сме щастливи, за което.Пожелавам ви приятна и изпълнена с весели емоции седмица! girl_wink
Активен
vanessa20
Регистриран

Публикации: 4

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: февруари 13, 2008, 14:54:25 »

здравеите,момичета!
това лято се омьжвам
сватбата ще е в русе и не ми е ясно  кам коя агенция да се обьрна.Моля ви,помагаите!   javascript:void(0);
smile
Активен
viarcheto
Любопитен
*

« Отговор #189 -: февруари 15, 2008, 17:54:06 »

Аз знам само за една агенция в Русе, поне миналото лято беше само тя.
Успех
Активен
vanessa20
Регистриран

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: февруари 17, 2008, 10:49:10 »

ужас!ама то с една агенция е много гадно!в конкуренцията  е истината...
Активен
viarcheto
Любопитен
*

« Отговор #191 -: февруари 17, 2008, 11:34:46 »

Абсолютно си права good
 Разгледай по-назад темичката и ще видиш, мненията, без да искам да злобея, всеки сам си преценява.
Аз лично имах много време за организация и си направих повечето неща сама ( защото така ми идваше от вътре blum, така по добре си преживях емоциите около сватбата) Но все пак е невъзможно всичко сам и се доверихме за определени неща на агенцията. Не беще точно това което очаквах , но пак се получи добре. Bravo То в деня на сватбата не обръщаш внимание на детайлите и не можеш да си развалиш настроението. Ако знаеш тоно какво искаш и си настоятелна ще се получи перфектно.
PS: Кога ще е твоята сватба? smile
Активен
vanessa20
Регистриран

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: февруари 17, 2008, 15:09:55 »

юни ще бьде
ама проблемьт е,че сам от софия и ми е трудно с организацията в русе
затова си мисля,че няма как да избегна агенцията
Активен
mucka
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #193 -: февруари 20, 2008, 21:24:18 »

Здравейте на всички отново.Аз вече съм ГОСПОЖА  :bravo:И искам да прочетете и едно друго мнение.Аз съм много доволна от агенцията и започвам да си мисля ,че просто някой не е изяснил какво иска и какво точно ще получи за това което може да даде.Искам да ви кажа че организацята беше изключително стройна,много съм доволна от целия екип който ми предложиха и беше голям купон.На 4- февруари бях на сватба на моя приятелка във Вадис ,в която ако пак те не бяха взели участие щеше да е голям хаус.Още повече че приятелката ми си организираше сватбата от Германия.Едно нещо научих от този форум,че трябва да преценявам само тогава когато видя и чуя с ушите си и очите си за какво става дума.Защото ако се бях доверила на сляпо на някои мнения от тук ,вероятно все някъде щях да сбъркам ,или щях да се изнервя,защото времето и нервите които щях да хвърля за информацията и помоща която агенцята ми предложи,щеше да е доста а аз наистина нямах време.Както и да е,много съм доволна от сватбата си и скоро ще пратя снимки.Преди да вземеш решение ,провери,защото мнения различни и може и да сбъркаш.
Активен
viarcheto
Любопитен
*

« Отговор #194 -: февруари 21, 2008, 11:20:14 »

Ванесса и аз организирах сватбата си сама от София.  Оказа се не чак толкова сложно колкото и аз си мислях в началото. В Сф има доста по богат избор стига да имаш време разбира се да обикаляш по магазините.
Що се отнася да агенцията, разбира се че е въпрос на личен избор. Аз вече писах че ако си по настоятелен в желанията си и знаеш какво искаш ще се получи перфектно. Моето разочарование идва от там,че аз самата преди да родя се занимавах именно с подобни неща и бях напълно наясно какво искам. Явно на датата на нашата сватба момичетата бяха доста ангажирани, знам ли може би не са имали достатъчно време.(а никой не би отказал ангажимент, нали)
 Смятам повече да не коментирам този въпрос, убедила съм се че всеки трябва сам да си решава, тук сме  само за да си даваме дребни идей, не и да организираме празненствата една на друга. good

PS Васнесса и нашата сватба беше през юни, и започнахме организацията дори по късно от вас, така че имаш достадъчно време да преосмислиш желанията си и да действаш Good luck Ще се радвам да помогна с идеи. smile
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: