Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 11, 2025, 11:04:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 4  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Семействата-първа среща  (Прочетена 27600 пъти)

magica1983
Сватбар
Публикации: 182

Моят сватбен албум

« -: януари 05, 2008, 19:18:25 »

Welcome
Здравейте всички,
Гледали ли сте"Запознай се с нашите" и "Запознай ме с вашите"?Разкажете за това как запознахте семействата си-официално ли беше,как реагираха,как се държаха,харесаха ли се,притеснявахте ли се, въобще всичко!!!
 Bravo
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: януари 05, 2008, 19:51:04 »

хайде аз първа на всяка манджа  blum
на милото техните ме познаваха от 3г а мама не знаеше даже кой е милото  blush pardon когато решихме да се оженим стана ясно че вече няма мърдане и време да ги запознаем решихме да е на неутрално място аз да дойда с майка ми и милото а техните двамата заедно!разбрахме се да се видим в една пицария тя беше адски притеснена през цялото време по пътя нататък когато влязохме свекитета бяха вече там!баща му подари една червена роза на майка ми и една с прасковен цвят на мен girl_in_love girl_in_loveмного беше мило!запознахме ги ръцете ми трепереха и се потяха от нерви мама беше същата!ние с милото и с нея  седнахме един до друг а те двамата срещу нас  Wink започна се с "ее крайно време беше да се видим стига сме се крили.."и така разговора тръгна шеговито притеснение имаше нормално е но ние е с мъжа ми гледахме вниманието да е насочено към нас за да не се чустват те неловко от някоя тема или разговор поговорихме за сватбата за мен за него всеки спомена по няколко думи за себе си и имайки впредвид че мама беше сама мисля че мина повече от добре!тя много ги хареса каза че са много мили но свеки и изглеждала злобна лицемерна и превзета е нямаше спор тя за толкова малко време откри това в което бях убедена и  само чаках да чуя и от друг  pardon размениха се телефони ит ова беше!на излизане свеки казала на мама "оохх ама много им се радвам на младите" badпонеже не е свикнала с такова лигаво и превзето поведение и само и казала "и аз и аз" blushмама ни целуна за чао и свеки и тя както беше вече си тръгнала като видя и си изпотроши краката да ни целува и тя да не остане по назад beating
и така мисля че мина нормално нямаше изцепки или неловки и моменти на излагане поне според мен а сега как са се чуствали те аз не мога с точност да кажа извинявам се за дългия пост  give_rose
« Последна редакция: януари 05, 2008, 19:54:00 от kleo_20 » Активен
renka_87
Професор
Публикации: 486

Най-чакания месец Април

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: януари 09, 2008, 09:50:58 »

При нас с мацорана нещата протекаха така:
С него се познавахме вече година и половина,като за това време три месеца сме били гаджета,после той се качи на пасажерски кораб за 6 месеца,като се върна заживяхме заедно на квартира за два месеца и половина,после пак се качи на кораба за 4 месеца,върна се,заживяхме при нашите и след 2 месеца решихме да се сгодим.Тогава бяхме при техните нагости(на село в Шуменско).Същият ден се прибрахме във Варна,взехме нашите и се върнахме пак на село.Вечерта мина поне за нас много добре,запознаха се,размениха си координатите,поговориха за годежа,тъй като в крайна сметка празнувахме два дена-единия ден във Варна за да ме вземат и на другия ден в Шумен.Направо си беше шоу и така.Нямаше нещо странно да се е случило при запознаването(или поне на мен така ми се стори) pardon
Активен
elenceto
Ентусиаст
**
Публикации: 130

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: януари 09, 2008, 10:10:10 »

Беше ужасно! :angry:Всички мълчаха , никой не ядеше , а баща ми ни изнесе една прочуствена лекция за семейния живот , любовта и уважението между мъжът и жената, при което разплака всички жени!Общо взето сега , като се сетя ми е много смешно , но тогава просто нямах търпение вечерта да свърши!Но предполагам , че е нормално при хора , които се виждат за първи път и новината за годеж и сватба им е поднесена малко ненадейно да се получават конфузни ситуации при първото събиране!
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #4 -: януари 09, 2008, 11:37:50 »

При нас първата среща беше през август. Неговите родители отидоха при моите да ме искат. Беше малко напрегнато. После мама и татко върнаха визитата.Хубаво си изкарахме и двата пъти. Следващата среща може би ще е чак на сватбата
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: януари 09, 2008, 12:10:07 »

При нас беше много инстересно. Свекърите са в Шумен, майка ми е в Бургас, а баба ми (която е е човека който ме отгледа и на който дължа това кето съм аз) е в Левски. Казахме им че ще се женим август месец и въобще не включихме че не се понават. Тогава свекървата поискада се видят и нормално, няма на сватбата дасе чудят кой е свата, кой е брата  pardon  И тогава реших и ги събрах в бабината къща, където съм израстнала. Събрахме се септември, времето беше хубаво, бяхме в двора на маса, хванаха си приказката, базикаха младата булка и така  good
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: януари 09, 2008, 20:11:46 »

Моите родители и на Денис майката с запознаха в деня на сватба, като дойдоха в нас да ме взимат!

Така стана понеже свеки все не намираше време да се види с наще
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: януари 09, 2008, 20:14:32 »

а нашите се познаваха преди нас даже funnytooth,майките ни са работили заедно като  мед. сестри,а и живеят на една улица и така нямахме неловкия момент на запознанството tease
Активен
magica1983
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: януари 09, 2008, 20:25:46 »

Чудя се кое е по-зле-да ги срещнеш на сватбата,или доста по-рано и да започнат да си намират кусури!!! Hmmm Винаги след срещата се обсъждат едни други...Но може би по-ранното запознанство е по-добър вариант, за да имат време да свикнат с и деята,че стават рода!!! ncnvnk
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: януари 09, 2008, 21:19:52 »

:girl_impossible:за мен е едно неуважение,да ги запозная чак на сватбата,още повече ако живеят в един град blushно това е мое мнение Offtopic
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: януари 10, 2008, 09:31:30 »

И наште се познаваха преди нас, майките ни са колежки -хаха. И все пак първото им гости у нас беше незабравимо - аз и милото както си бяхме поседнали на "горещото диванче" и сменихме поне 5-6 цвята бои, а свекито като тръгна да изкарва подаръци за цялото семейство ми идеше да се скрия под масата  blum забавно беше и незабравимо
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #11 -: януари 10, 2008, 09:39:29 »

И ние сме от един квартал и всички се знаят.Даже баща ми и свекърва ми са набори и са учили заедно,но в различни паралелки.Срещали са се много пъти преди да решим да се женим.Но годеж така и не направихме.Донякъде аз не исках,заради едно изказване на свекърва ми година по-рано.Много съм злопаметна,нали Girl_hide
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: януари 10, 2008, 12:07:32 »

ние сме заедно от 7 години  (и пове<е даже) и техните ме познават от самото на<ало, както и нажите го познават. Ноо подителите се сре<тнаха когато обявихме годежа-те дойдоха у нас и мина мноого добре. Ве<е си ходят най-редовно на гости, вупреки разстоянието и факта, <е нас ни няма  blum
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: януари 10, 2008, 12:14:08 »

ние сме заедно от 7 години  (и пове<е даже) и техните ме познават от самото на<ало, както и нажите го познават. Ноо подителите се сре<тнаха когато обявихме годежа-те дойдоха у нас и мина мноого добре. Ве<е си ходят най-редовно на гости, вупреки разстоянието и факта, <е нас ни няма  blum
Offtopic душичке не пиши с цифри "4" = "ч" и "6"= "ш",защото става много трудно за четене с тези скоби
Активен
magica1983
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: януари 11, 2008, 17:19:36 »

Като гледам как гладко е минало и при вас,се чудя защо ли цяла нощ не спах от притеснение и толкова се чудих! Bravo
Активен
Страници: [1] 2 3 4  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: