Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 19:55:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Сливен?
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Сливен? (Прочетена 138411 пъти)
Alannah
Професор
Отг: Има ли булки от Сливен?
«
Отговор #285 -:
април 27, 2008, 00:21:32 »
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Пожелавам ви много здраве, късмет и любов! Бог да ви пази вас и всички скъпи за вас хора! Да има много светлина и топлота в дома ви!
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #286 -:
април 27, 2008, 12:30:21 »
Момичета, тази тема все пак е за сватбите ви и всичко около тях, а за празниците пишете в съответните теми или в седмичната!
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #287 -:
април 29, 2008, 08:35:25 »
Здравейте момичета
Виждам че имаме нови попълнения в отбора
Добре дошли
Dginger вече всичко готово ли е за великия ден
Някой може ли да ми препоръча някой цветарски за букета и украсата
Активен
Dginger
Ентусиаст
Публикации: 108
«
Отговор #288 -:
април 29, 2008, 20:09:43 »
и от мен на новите булки
Днес си купих обувките, а утре отивам да си взимам роклята.
Майче на мен жената , която ще ми прави букета ми я хвалят от много места, тези дни ще и взема координатите и ще ти ги пратя на лични
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
«
Отговор #289 -:
април 30, 2008, 10:01:08 »
Привет сливенски булки!До моята сватба почти не остана време,около месец и половина,а аз все ощте нямам рокля,но в петък пътувам за Асеновград,дано да имам късмет
А въросът ми към всички Вас е някой дали си е направил сценарий на сватбеното тържество и изобщо как очаквате да мине това събитие.....
Другото което много ме вълнува е,че в събота имам среща с нашия ди джей и нямам списък с песни,а той ми каза да си направя,за да добие горе-долу представа каква музика предпочитаме.Моля Ви се помагайте!
Активен
Zuzkata
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #290 -:
април 30, 2008, 10:24:18 »
Относно букета и украсата най-добра е Басанова - бутик за цветя "Мимоза", под битовия. Цените са сериозни. Внимавай да не възложи аранжировката на букета на работничката си, която е нова и не се справя никак, ама никак добре.
Активен
niksha
Сватбар
Публикации: 271
«
Отговор #291 -:
април 30, 2008, 18:09:24 »
Момичета моля ви за съвет защото вече тотално се обърках
. Значи как седят нещата - както вече съм писала милото е от Сливен аз от Бургас първоначално сватбата щеше да бъде в Сливен ( затова и направих тази тема
) , но после се появиха непредвидеми неща и преместихме сватбата от юли на декември месец
,и решихме да е направим в Бургас понеже ще е зима , а милото иска да си ме вземе от Бургас и да не се налага да идва да ме взима и после пак да се връщаме в Сливен ( че може и да скове някои студ ). Така решихме да е в Бургас, че да не се раскарваме, но пък на мен сега ми се иска да е в Сливен , но въпроса с времето ме спира и така постоянно се въртя в един омагьосан кръг е немога да реша
.Моля за някакъв савет от вас и какво мислите по въпроса. Също така искам и да попитам какви са цените в Сливен на сватбените агенти ( но става въпрос само за деня за украса на ресторанта ). Благодаря ви предварително
Активен
Dginger
Ентусиаст
«
Отговор #292 -:
април 30, 2008, 21:21:12 »
Никша, не му мисли много много. И нашата сватба щеше първо да е в Бургас, после в Несебър, но и двамата не сме от Бургас и решихме да е в Сливен(аз съм от там) и сега като се замисля на моментти съжалявам, много ми се искаше на брега на някой хотел в Несебър или Сл. бряг, но пък не е важно къде ще ти е сватбата а хората, които ще споделят момента с нас, така че моят съвет е избери си града, после си избери ресторанта, и започвай с подготовката,и не се измъчвай с много мисли!
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
«
Отговор #293 -:
май 03, 2008, 19:16:15 »
Момичетааааа..........вече имам рокля...
много съм щастлива....
Активен
Dginger
Ентусиаст
«
Отговор #294 -:
май 03, 2008, 19:56:12 »
Честито Даниелка
«
Последна редакция: май 03, 2008, 20:02:18 от Dginger
»
Активен
bori
Сватбар
колко е хубаво,когато се усмихваме
«
Отговор #295 -:
май 05, 2008, 07:45:00 »
:)Честито,Даниелка!
Дано на твоя ден си най-сияйната булка!
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #296 -:
май 06, 2008, 19:15:35 »
Здравейте и от мен,
Даниелка,честита ти рокля.Ако можеш пусни снимчица да я видим.Аз в събота пък на 03.05. ходих в Асеновград за рокля,нищо че сватбата е на 23.08.ама като нямам възможност,по-добре от рано,за да не стане после в последния момент да бягам.В Асеновград направо се изумих то всяка втора дупка е направена на магазин.И все пак в нито един не открих това,което исках и най-накрая си го поръчах да ми го ушият от снимка,та ад видим аккво ще излезе.Стискайте палци да я скопосат,че иначе ще се пукна от яд
.Поръчах я в модна къща Милена.Даниелка,ти твоята откъде я взе?Юни месец в края ще ходя на проба и ми казаха,че ако има нужда от корекции ги правели за няколко часа и ще си я взема.Мен тази работа ми се стори много претупана,ама ще видим като му дойде времето.Иначе единствено в бутик Сияна имаше мой тип рокли,но бяха прави или леко разкроени надолу,а аз искам все пак да има някакъв обем.А пък и собственичките като ги видях какви са...И на нито една рокля няма цена и познайте как на момента си ги мислят.И така,де,поне тази работа свършихме.В ресторанта оставихме капаро,украсата уговорихме,милото кръщавахме,че не беше,абе доста неща успяхме да свършим,че иначе за една събота и нищо не можем да направим.
Ами това е от мен засега,казвайте как вървят вашите приготовления,че вие сте по-напред.
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
«
Отговор #297 -:
май 06, 2008, 19:53:42 »
Vilence и моята е от модна къща Милена!Страхотна е, много си я харесвам и наистина не са те излъгали, че правят корекциите за няколко часа даже по-малко!
НА моята се наложи да направят няколко корекции, седнахме на едно заведение и докато си изпия кафето, беше готова и изобщо не си личеше, че е пипана...а се наложи доста да я преправят - да се подкъси, да се свие отстрани, отзад, абе изобщо искам да ти кажа, че добре работят, нямай никакви притеснения - ще ти я ушият страхотно! После ще гледаме снимки!
Ама vilence сега като чета как не сме се видели и аз си купих роклята в събота, дали не сме се видели в магазина?
Модератор: Пишете само на кирилица!
«
Последна редакция: май 17, 2008, 09:57:07 от maria_lakova
»
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #298 -:
май 06, 2008, 21:52:47 »
ами знам ли може и да сме се видели
Ние бяхме там към 2,защото трябваше да бързаме после да се върнем до 5 в сливен да капарираме ресторанта.Дай някаква снимчица на роклята.Аз мога само модела,който си избрах да пусна.Една жена с тъмна коса на черта ми взима мерките,много готина беше.Ти ме окуражаваш,да ти кажа, дано да е така,че чак юни ще ходя да я взимам.Тя иначе каза,че ги правят едно към едно със снимката,ама знам ли,то много ясно,че няма да кажат,че ще е различна
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
«
Отговор #299 -:
май 07, 2008, 12:15:29 »
Виленце аз бях там към 11ч,значи за малко не сме се уцелили.....
вече отметнах роклята,а в събота се засилвам към Бургас за обувки,там има няколко хубави магазина
така че се надявам да имам същия късмет както с роклята
ще потърсе и чаши,абе така като се замисля май още нищо не съм купила,ама сега се засилвам по магазините,че не остана време....
хайде като се върна от Бургас ще раказвам какво съм свършила
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22