Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 11:39:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 47   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете....- 2 част  (Прочетена 293218 пъти)

prosto_kuma
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #465 -: януари 31, 2009, 07:02:58 »

blush Благодаря ви,момичета. Надявам се,че наистина всичко ще е ОК,макар да не мога да спя от вълнение.Е,вижте сега в колко часа съм станала...  Wink

Слънце, стискам палци хората,които сте избрали за кумове да се съгласят.6 месеца са достатъчно дълъг срок, за да не се притесняват и те,и вие от срокове и чудесии.
Ние тази сватба я спретнахме за има-няма месец и половина. Доколкото можехме-помагахме, но на младоженците и техните родители се падна тежката задача за почти всичко.

Момичета,ще искам пак съвет и моля за бърз отговор. Кума нали трябва да подготви бъклица с ракия за сватбата. Каква е ролята на тази бъклица? Аз си спомням от моята сватба,че кума ме почерпи, след като тръгнахме от родителите ми към гражданското.Но сигурно,защото тогава не пиех ракия,повече не съм опитвала и нямам спомен къде седеше бъклицата и кой и кога е пиел от нея. Само си спомням,че беше красиво украсена с зеленина и червено цвете, етикета не се виждаше.
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #466 -: януари 31, 2009, 22:21:54 »

Момичета,ще искам пак съвет и моля за бърз отговор. Кума нали трябва да подготви бъклица с ракия за сватбата. Каква е ролята на тази бъклица? Аз си спомням от моята сватба,че кума ме почерпи, след като тръгнахме от родителите ми към гражданското.Но сигурно,защото тогава не пиех ракия,повече не съм опитвала и нямам спомен къде седеше бъклицата и кой и кога е пиел от нея. Само си спомням,че беше красиво украсена с зеленина и червено цвете, етикета не се виждаше.

Надявам се да не е твърде късно, чак сега се добирам до тук. Значи младоженецът и кумът подготвят бъклици (ние ползвахме украсени бутилки с уиски  pardon ). Младоженецът тръгва и си носи бъклицата като идва да ви вземе. Разменят си ги пред вас, всеки отпива от другата бъклица/бутилка и пак всеки си взема своята. И така си идват при теб - всеки си я носи. Може би и в булката се дава да се отпие както си писала - не помня при нас дали булката пи. Тези бутилки нашите мъже си ги носеха до ресторанта и там си ги допиха на масата.
Много хубави и емоционален ден ви желая утре  give_rose
Активен
prosto_kuma
Любопитен
*

« Отговор #467 -: януари 31, 2009, 22:41:02 »

Ох,пак мерси.
Младоженците категорично ни забраниха всякакви други бутилки с каквото и да било. Така че,тази бъклица отпада. Исках да взема,ама булката направо ми се развика по телефона и си ме уплаши, да ви кажа...
Букета също го взех днес,дано да го хареса булката.
Снимки ще ви пускам в понеделник на всичко случило се.Големия ми син е натоварен с фотоапарата, отделно ще си има професионален фотограф,който ще снима самата сватба. Но професионалния ще даде снимките на младоженците чак след 10-тина дни като се върнат от меденото пътешествие.
Ох,милички,стискайте ми палци,че така се притеснявам. Искам всичко да мине възможно по-добре,с максимално по-малко ядове за младоженците.

Айде... евентуално до утре вечер или направо до понеделник.
Активен
prosto_kuma
Любопитен
*

« Отговор #468 -: февруари 02, 2009, 19:19:41 »

Освен сега да се прекръстя... вече_кума или... как?

Момичета,сватбата беше невероятна.Булката и младоженеца бяха прекрасни, ние с моето семейство-също,надявам се.
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #469 -: февруари 02, 2009, 19:21:09 »

Давай снимки  Girl_hide
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #470 -: февруари 02, 2009, 19:41:26 »

Хайде, и аз чакам снимки ...
Че съм любопитко  Girl_hide
Активен
prosto_kuma
Любопитен
*

« Отговор #471 -: февруари 02, 2009, 22:06:30 »

Момичета, в "Моите снимки" качих четири снимки на четирима ни-младоженците и нас. Простете за малкото снимки,но не ми се иска много снимки да се веят из нета...да не ми се разсърдят.  blush
А и качеството не е идеално,защото ни е снимал големия ми син. Професионалните ще ги получим след поне две седмици...
« Последна редакция: февруари 02, 2009, 22:08:04 от budeshta_kuma » Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #472 -: февруари 02, 2009, 22:38:01 »

много сте хубави, много ми хареса твоя костюм и прическата ти  поздравления give_rose give_rose give_rose, много се радвам че сте прекарали прекрасно, така и трябваше като се има предвид с какъв ентусиазъм се готвеше, дай Боже всеки му такава кума
Активен
prosto_kuma
Любопитен
*

« Отговор #473 -: февруари 03, 2009, 20:36:41 »

Благодаря ти,Пепеляшке.
Постарахме се, но сега плащам тежък дан.Разболях се.Краката не мога да си ги движа.Всичко ме боли. Явно съм лепнала някакъв гаден вирус, защото адски ме болят гърдите и не мога да се изкашлям.Дано само не стане пневмония,че...  bad

Сега ще правя още една изненада за младоженците. Като се приберат от сватбеното си пътешествие другата седмица, ще се видим и мисля да им подарим една рамка с колаж от снимки от сватбата...
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #474 -: февруари 03, 2009, 22:27:24 »

budeshta_kuma , страхотни изненади за младото семейство. Дано скоро се оправиш, и да няма усложнения.
Активен
dariii
Любопитен
*
Публикации: 21

Моят сватбен албум

« Отговор #475 -: февруари 04, 2009, 10:34:44 »

ам, здравейте! Wink имам един много наболял въпрос относно кумовете. GROAN  cray Може ли те да не са двойка? смисал познават се но бегло и двамата не са обвързани към момента. Той е приятел на бъдещият ми съпруг а тя е наша обща много добра приятелка и съветница.  moto МОля даите ми съвет защото годежът ни е на 14.02.2009г. и искаме да ги поканим официално на вечерята която организираме. Имаме и друг вариянт за семейна двойка но много ни се иска да са те.
Благодаря ви предварително  smile smile smile
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #476 -: февруари 04, 2009, 10:39:48 »

Няма никакъв проблем, че не са двойка.
Само трябва да са кръстени, ако ще имате църковен брак  good
Активен
dariii
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #477 -: февруари 04, 2009, 11:04:10 »

така се радвам Bravo  ако знаете само колко ме тревожеше. а сега трябва да измислим някакъв интересен начин за да ги поканим искаме да е нещо като игра примирно и накрая изкача от някаде бележка на която да пиши  дали исккат да са ни кумове. Дайте някакви идей ако можете. yahoo yahoo yahoo Xixixi smoke smoke Makeup 10x
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #478 -: февруари 04, 2009, 11:15:31 »

Ако ще сте в ресторант, може да дадете красиво опакована поканата на сервитьора, който по някое време да дойде на масата и да ги попита
"Вие ли сте... Иван и Мария(примерно)... получихме пакет за вас..." Wink
Ама то май две покани ще трябват crazy
Активен
dariii
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #479 -: февруари 04, 2009, 11:36:56 »

хм.... writer ами да две покани ли ще трябва за кумовте huhhuh.gif ohah ohah ohah drum Count
Активен
Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 47   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: