Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 09, 2025, 22:53:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 47   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете....- 2 част  (Прочетена 293073 пъти)

katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #525 -: март 10, 2009, 13:06:36 »

а можете приятелите на кумовете да ги сложите също на вашата маса. така ще сте 6 човека.
good good good
Мисля че е добра идея.Слагате половинките на кумовете ви заедно,а шаферитеги месите на друга.Така мисля че няма да има обидени..... good
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #526 -: март 10, 2009, 13:33:20 »

момичета стрхотни сте give_rose обаче и така не става, защото кумът няма половинка   crazy направо нашата не е за разправяне..... angry 
Активен
ddddd
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #527 -: март 10, 2009, 14:31:50 »

Здравей , cvety_84  - и ние сме на същото положение /бяхме smile /, и аз реших както са те посъветвали и другит съфорумки-на нашата маса от единият край ще е кума/който си няма половинка/, а на другия край ще е кумата с нейният приятел. Говорих и с кума и с кумата и се съгласиха без проблем, но пък в крайна сметка сега кумата като  е говорила с приятеля си ,той е отказал да идва, тъй като живеят в чужбина и се оказа, че имал много важни служебни ангажименти / хехе - още по добре за мен/. Успех и не се притеснявай, дори да не са на една маса нищо не пречи да си танцува с приятеля, а кума с някоя друга необвързана девойка.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #528 -: март 10, 2009, 15:19:30 »

наистина е доста сложно.. при нас също кумата и приятелят и  са от далече , абе аз все пак съм оптимистка че всичко ще се подреди така че да няма сърдити smile и същото го желая на всички вас сладки съфорумки  give_rose
Активен
vliubenata
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #529 -: март 10, 2009, 15:40:28 »

Здравейте момичета!
Освен, че тази година ще съм булка, ме поканиха и за кума. Дъщерята на кръсниците на майка ми и баща ми ще се омъжва и покани мен и годеника ми за кумове, но т.к той не ги познава (то и аз не познавам бъдещия зет де) отказа да е кум и минахме на варианта аз и брат ми да бъдем кум и кума. Сватбата ще бъде на 02.05.2009 г. (ще ни бъде малко като репетиция Wink )
Искам да ви попитам има ли някаква пречка за това ние с брат ми да сме кумове?
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #530 -: март 10, 2009, 16:29:37 »

наистина е доста сложно.. при нас също кумата и приятелят и  са от далече , абе аз все пак съм оптимистка че всичко ще се подреди така че да няма сърдити smile и същото го желая на всички вас сладки съфорумки  give_rose
стискам палци нещата да се подредат по най-добрия и рационален начин за вас. и в крайна сметка в този ден ти и съпругат ти трябва да сте най-щастливи, така че може и да не мислиш на кой как ще му е най-добре, а да мислиш за вас двамата - всички други са длъжни да се съобразят с вас. успех
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #531 -: март 11, 2009, 09:16:58 »

права си Валя.. но нали все искаме всичко да е ок smile
vliubenata, защо да не може да сте си с твойто момче кумуве, ето и нашата кума не познаваше младоженеца, понеже е от друг град. По принцип едва ли има проблем да сте ти и брат ти, но трябва да провериш как стоят нещата с църквата ( ако ще имат църковен брак ) , доколкото знам само за гражданското няма проблем който си искаш да ти кумува, понеже аз станах кума на братовчедка ми. Но с църквата е малко по-сложно..
Активен
vliubenata
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #532 -: март 11, 2009, 10:10:03 »

права си Валя.. но нали все искаме всичко да е ок smile
vliubenata, защо да не може да сте си с твойто момче кумуве, ето и нашата кума не познаваше младоженеца, понеже е от друг град. По принцип едва ли има проблем да сте ти и брат ти, но трябва да провериш как стоят нещата с църквата ( ако ще имат църковен брак ) , доколкото знам само за гражданското няма проблем който си искаш да ти кумува, понеже аз станах кума на братовчедка ми. Но с църквата е малко по-сложно..
Cvety, просто той не иска, защото не познавал никой и му е неудобно. Много притеснител ще дойде, ама хайде Wink Той и приятелката на брат ми казаха, че ще стоят в страни и ще ни се смеят. Луда работа. Ще проверя как са нещата, защото не знам дали ще имат църковен брак. Ще трябва да ги попитам. 
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #533 -: март 11, 2009, 11:35:09 »

Аз ще споделя какво направихме ние.За кума поканих най-добрата ми приятелка,а половинката покани за кум един много близък негов приятел,с когото се познават от много години.Комичното е,че кума и кумата не се познават все още.
Имам само ч въпрос,мога ли да сложа половинката на кумата на нашата маса,защото иначе ще е много некомфортно и за него и за нея?
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #534 -: март 11, 2009, 11:51:31 »

можеш, и мен така ме посъветваха да постъпя , тъй като и при нас са така нещата..
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #535 -: март 11, 2009, 11:57:42 »

Че иначе ще стане...... nea nea nea
Ох,обрем.А може ли кумата да си е при мен преди да дойдат да ме взимат?В смисъл д ами помага,пък мъжо да ходи за взима кума.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #536 -: март 11, 2009, 12:17:34 »

Не знам дали може, никъде няма писани закони кое как да е, и моята кума ще си е при мен, а мъжа ще взима кумът от тях.. още повече, че тя не е от града, много ясно че ще си е при мене smile
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #537 -: март 11, 2009, 13:58:37 »

Добрем,успокоих се,че не съм само аз така. *YAHOO*Мерси много
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #538 -: март 11, 2009, 14:41:07 »

хех дори и да си само ти така, пак трябва да си спокойна-спокойствието е най-важното нещо! пък и винаги има първи в нещо , нали за това сме в този форум  give_rose
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #539 -: март 11, 2009, 15:51:46 »

а когато пристигнат да вземат булката, кумата влиза ли първа при младоженката или чака когато бутнат вратата.
Активен
Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 47   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: