Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 09, 2025, 23:08:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 47   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете....- 2 част  (Прочетена 293085 пъти)

bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #510 -: февруари 27, 2009, 12:45:51 »

Благодаря ви момичета! Аз току що се обадих и сега ще чакам да го обсади с мъжа й и да ми се обадят. Радва ме фактът, че прозвуча доста позитивно настроена. danceg. Като има резултат ще пиша  girl_wink
Активен
siska_angelova
Любопитен
*
Публикации: 25

Моят сватбен албум

« Отговор #511 -: март 06, 2009, 22:19:13 »

Здравейте, момичета. Като чета как всички сте си намерили кумове и колко щастливи сте от това много се радвам за вас. Ние обаче с милото имаме проблем. Сватбата ни е все още далече, но винги, когато си кажем "ние трябва сериозно да обмислим, кого ще поканим да ни кумува" въпросът остава някъде в пространството. Истината е, че винаги сме знаели че кум ще ни е един наш приятел, който аз познавам още отначалото на нашата връзка. Той е съученик на милото. Сега след 8 год, Боби е доста далеч от нас и физически и като приятел. Има приятелка, която не ни е фенка, а и ние почти не я познаваме, така че като че ли този вариант отпада. И сега как да преценя, кой да изберем, мисля, че ако изберем някой друг ще се разсърди и така, това се превръща проблем. Дайте някакви съвети от опит или пък просто така. Благодаря ви.
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #512 -: март 07, 2009, 13:12:12 »

винаги има вероятност някой да е сърдит понеже Не той Ви е кум или  кума,според мен изберете някой с който се виждате често,добри приятели сте,ще Ви подкрепя в годините и ще бъде до Вас във важните предстоящи моменти.Някой който ви е на сърце  girl_wink
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #513 -: март 09, 2009, 12:48:57 »

Вече си имаме кумовеееееее  yahoo yahoo yahoo  danceg danceg danceg Yes Yes Yes Толкова съм щастлива  Girl_hide Като знам колко се притеснявахме да не ни откажат, а те приеха с голяма радост. Все още нищо не сме уточнявали от рода на това кой какво ще купува, какво ще плаща, какви подаръци ще си разменим, но така или иначе ние не искаме да ги ангжираме по никакъв начин и това са маловажни въпроси  girl_wink
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #514 -: март 09, 2009, 13:58:19 »

Хайде и аз да се похваля - наши много, много добри приятели ни поканиха за кумове  danceg Ние въпреки че бяхме подготвени за такова предложение ги държахме малко в напрежение около една седмица и в петък ги поканихме в къщи и им казахме че сме съгласни  danceg danceg danceg
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #515 -: март 09, 2009, 14:20:12 »

Здравейте, момичета. Като чета как всички сте си намерили кумове и колко щастливи сте от това много се радвам за вас. Ние обаче с милото имаме проблем. Сватбата ни е все още далече, но винги, когато си кажем "ние трябва сериозно да обмислим, кого ще поканим да ни кумува" въпросът остава някъде в пространството. Истината е, че винаги сме знаели че кум ще ни е един наш приятел, който аз познавам още отначалото на нашата връзка. Той е съученик на милото. Сега след 8 год, Боби е доста далеч от нас и физически и като приятел. Има приятелка, която не ни е фенка, а и ние почти не я познаваме, така че като че ли този вариант отпада. И сега как да преценя, кой да изберем, мисля, че ако изберем някой друг ще се разсърди и така, това се превръща проблем. Дайте някакви съвети от опит или пък просто така. Благодаря ви.
хубавото е, че поне можеш да си избираш кумовете. аз нашите въобще не ги одобрявам  Плачещо момиче Плачещо момиче Плачещо момиче Плачещо момиче Плачещо момиче защото не ги познамам, но моя толкова много държеше на тях, че не ми даде сърце да тропам с карак и да ги отхвърля. вече съм се примирила с тази идея и гледам много, много да не се замислям, а да се отдам на по-важни неща в организацията.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #516 -: март 09, 2009, 15:02:28 »

Айде и аз да се похваля. В събота, приятелите, които бяхме избрали за кумове, ни поканиха. Купихме уиски (че кумът ракия не пие), бонбони от Австрия им бях приготвила, ядки и тръгнахме. Аз исках да опаковам нещата в кошница с целофан, да напиша "подаръците за кумовете", да е красиво и понеже нямаше време, предложих на писето да оставим за друг път, ама той не та не. Те вече знаеха за сватбата, предполагам, че са се досещали, че ще са те, защото много спокойно приеха предложението. Кумата каза, че на такова предложение не може да откаже... така че и тази точка ое списъка е зачертана smile
Активен
monikabiri
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Моят сватбен албум

« Отговор #517 -: март 09, 2009, 15:32:31 »

ние след дълго мислене решихме, че нямаме достатъчно близки приятели, които да са семейна двойка и затова поканихме сестра ми и брат му - доста символично, те предполагаха, че ще го направим, дадохме им една бутилка ракия, украсена с панделка, на която с маркер пишеше "станете наши кумове" - много импровизирано, но не мисля, че това е най-важното. Иначе се разбрахме с тях да ни купят чаши, кошничка за късметчетата, воала ми и букета, но пък и ние ще им дадем щедър подарък по техен избор
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #518 -: март 09, 2009, 15:40:28 »

искам и аз да споделя нещо с вас,момичета.. нашите кумове няма да са двойка, дори до скоро не се познаваха- куът е приятел на милото, а съответно кумата е моя приятелка. само че има един много кофти момент- кумата си има приятел.. на който едва ли му е хубаво от факта, че тя ще ни е кума.. та сега голямото чудене е дали той въобще да присъства на сватбата ни.. много кофти позиция, но нямаше как, тя е единствения човек който заслужава да ми е кума.. а и моето злато много държеше на най-добрия си приятел  Girl_sing so confusing  huhhuh.gif
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #519 -: март 09, 2009, 15:56:11 »

Cvety_84, аз мисля, че ще му е по-кофти ако не присъства на сватбата - просто мнение  pardon
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #520 -: март 09, 2009, 16:10:01 »

искам и аз да споделя нещо с вас,момичета.. нашите кумове няма да са двойка, дори до скоро не се познаваха- куът е приятел на милото, а съответно кумата е моя приятелка. само че има един много кофти момент- кумата си има приятел.. на който едва ли му е хубаво от факта, че тя ще ни е кума.. та сега голямото чудене е дали той въобще да присъства на сватбата ни.. много кофти позиция, но нямаше как, тя е единствения човек който заслужава да ми е кума.. а и моето злато много държеше на най-добрия си приятел  Girl_sing so confusing  huhhuh.gif
разбира се, че трябва да го поканите и него. ако на мен ми се случи нещо подобно ще се чувствам отвратително.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #521 -: март 09, 2009, 16:16:41 »

оф момичета, аз него го поканих, ама дали няма той да се чувства зле от факта, че не той е кум sad и че няма да е на една маса с приятелката си, а с хора които не познава.. ;(
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #522 -: март 09, 2009, 16:33:26 »

оф момичета, аз него го поканих, ама дали няма той да се чувства зле от факта, че не той е кум sad и че няма да е на една маса с приятелката си, а с хора които не познава.. ;(
Cvety_84 , и аз бях на такава сватба преди време - момичето беше кума и съответно беше на масата на младоженците, а нейният приятел беше на нашата маса за гости. Честно да ти кажа, май не му беше много весело, но от време на време девойката идваше при него или пък си танцуваха двамата. Не си го слагай много това. Просто така се е получило.  give_rose и в крайна сметка не можеш да получиш всичко - хем и двамата (ти и твоят бъдещ съпруг) да сте доволни от избора на кумове, хем да няма някой в неизгодна позиция...
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #523 -: март 09, 2009, 22:23:46 »

аз по този повод... отказах да стана кръстница на моя пр-ка много добра при това,немога аз да съм там при младоженците,а мъжа ми в "публиката".Въпрос на личен избор е.А ако мен ме питате друг е варианта да го поканите от любезност и да се надявате придружаващата половинка да не дойде,за да няма "кофти" ситуации...
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #524 -: март 10, 2009, 12:53:01 »

а можете приятелите на кумовете да ги сложите също на вашата маса. така ще сте 6 човека.
Активен
Страници: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 47   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: