Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 09, 2025, 23:08:19
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Всичко за кумовете....- 2 част
Страници:
1
...
33
34
[
35
]
36
37
...
47
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Всичко за кумовете....- 2 част (Прочетена 293085 пъти)
bergeria
Сватбен ГУРУ
Отг: Всичко за кумовете....- 2 част
«
Отговор #510 -:
февруари 27, 2009, 12:45:51 »
Благодаря ви момичета! Аз току що се обадих и сега ще чакам да го обсади с мъжа й и да ми се обадят. Радва ме фактът, че прозвуча доста позитивно настроена.
. Като има резултат ще пиша
Активен
siska_angelova
Любопитен
Публикации: 25
«
Отговор #511 -:
март 06, 2009, 22:19:13 »
Здравейте, момичета. Като чета как всички сте си намерили кумове и колко щастливи сте от това много се радвам за вас. Ние обаче с милото имаме проблем. Сватбата ни е все още далече, но винги, когато си кажем "ние трябва сериозно да обмислим, кого ще поканим да ни кумува" въпросът остава някъде в пространството. Истината е, че винаги сме знаели че кум ще ни е един наш приятел, който аз познавам още отначалото на нашата връзка. Той е съученик на милото. Сега след 8 год, Боби е доста далеч от нас и физически и като приятел. Има приятелка, която не ни е фенка, а и ние почти не я познаваме, така че като че ли този вариант отпада. И сега как да преценя, кой да изберем, мисля, че ако изберем някой друг ще се разсърди и така, това се превръща проблем. Дайте някакви съвети от опит или пък просто така. Благодаря ви.
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #512 -:
март 07, 2009, 13:12:12 »
винаги има вероятност някой да е сърдит понеже Не той Ви е кум или кума,според мен изберете някой с който се виждате често,добри приятели сте,ще Ви подкрепя в годините и ще бъде до Вас във важните предстоящи моменти.Някой който ви е на сърце
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Усмихни се!
«
Отговор #513 -:
март 09, 2009, 12:48:57 »
Вече си имаме кумовеееееее
Толкова съм щастлива
Като знам колко се притеснявахме да не ни откажат, а те приеха с голяма радост. Все още нищо не сме уточнявали от рода на това кой какво ще купува, какво ще плаща, какви подаръци ще си разменим, но така или иначе ние не искаме да ги ангжираме по никакъв начин и това са маловажни въпроси
Активен
Gergancheto
«
Отговор #514 -:
март 09, 2009, 13:58:19 »
Хайде и аз да се похваля - наши много, много добри приятели ни поканиха за кумове
Ние въпреки че бяхме подготвени за такова предложение ги държахме малко в напрежение около една седмица и в петък ги поканихме в къщи и им казахме че сме съгласни
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #515 -:
март 09, 2009, 14:20:12 »
Цитат на: siska_angelova в март 06, 2009, 22:19:13
Здравейте, момичета. Като чета как всички сте си намерили кумове и колко щастливи сте от това много се радвам за вас. Ние обаче с милото имаме проблем. Сватбата ни е все още далече, но винги, когато си кажем "ние трябва сериозно да обмислим, кого ще поканим да ни кумува" въпросът остава някъде в пространството. Истината е, че винаги сме знаели че кум ще ни е един наш приятел, който аз познавам още отначалото на нашата връзка. Той е съученик на милото. Сега след 8 год, Боби е доста далеч от нас и физически и като приятел. Има приятелка, която не ни е фенка, а и ние почти не я познаваме, така че като че ли този вариант отпада. И сега как да преценя, кой да изберем, мисля, че ако изберем някой друг ще се разсърди и така, това се превръща проблем. Дайте някакви съвети от опит или пък просто така. Благодаря ви.
хубавото е, че поне можеш да си избираш кумовете. аз нашите въобще не ги одобрявам
защото не ги познамам, но моя толкова много държеше на тях, че не ми даде сърце да тропам с карак и да ги отхвърля. вече съм се примирила с тази идея и гледам много, много да не се замислям, а да се отдам на по-важни неща в организацията.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #516 -:
март 09, 2009, 15:02:28 »
Айде и аз да се похваля. В събота, приятелите, които бяхме избрали за кумове, ни поканиха. Купихме уиски (че кумът ракия не пие), бонбони от Австрия им бях приготвила, ядки и тръгнахме. Аз исках да опаковам нещата в кошница с целофан, да напиша "подаръците за кумовете", да е красиво и понеже нямаше време, предложих на писето да оставим за друг път, ама той не та не. Те вече знаеха за сватбата, предполагам, че са се досещали, че ще са те, защото много спокойно приеха предложението. Кумата каза, че на такова предложение не може да откаже... така че и тази точка ое списъка е зачертана
Активен
monikabiri
Ентусиаст
Публикации: 134
«
Отговор #517 -:
март 09, 2009, 15:32:31 »
ние след дълго мислене решихме, че нямаме достатъчно близки приятели, които да са семейна двойка и затова поканихме сестра ми и брат му - доста символично, те предполагаха, че ще го направим, дадохме им една бутилка ракия, украсена с панделка, на която с маркер пишеше "станете наши кумове" - много импровизирано, но не мисля, че това е най-важното. Иначе се разбрахме с тях да ни купят чаши, кошничка за късметчетата, воала ми и букета, но пък и ние ще им дадем щедър подарък по техен избор
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510
Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!
«
Отговор #518 -:
март 09, 2009, 15:40:28 »
искам и аз да споделя нещо с вас,момичета.. нашите кумове няма да са двойка, дори до скоро не се познаваха- куът е приятел на милото, а съответно кумата е моя приятелка. само че има един много кофти момент- кумата си има приятел.. на който едва ли му е хубаво от факта, че тя ще ни е кума.. та сега голямото чудене е дали той въобще да присъства на сватбата ни.. много кофти позиция, но нямаше как, тя е единствения човек който заслужава да ми е кума.. а и моето злато много държеше на най-добрия си приятел
so confusing
Активен
bubka
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #519 -:
март 09, 2009, 15:56:11 »
Cvety_84, аз мисля, че ще му е по-кофти ако не присъства на сватбата - просто мнение
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #520 -:
март 09, 2009, 16:10:01 »
Цитат на: cvety_84 в март 09, 2009, 15:40:28
искам и аз да споделя нещо с вас,момичета.. нашите кумове няма да са двойка, дори до скоро не се познаваха- куът е приятел на милото, а съответно кумата е моя приятелка. само че има един много кофти момент- кумата си има приятел.. на който едва ли му е хубаво от факта, че тя ще ни е кума.. та сега голямото чудене е дали той въобще да присъства на сватбата ни.. много кофти позиция, но нямаше как, тя е единствения човек който заслужава да ми е кума.. а и моето злато много държеше на най-добрия си приятел
so confusing
разбира се, че трябва да го поканите и него. ако на мен ми се случи нещо подобно ще се чувствам отвратително.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510
Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!
«
Отговор #521 -:
март 09, 2009, 16:16:41 »
оф момичета, аз него го поканих, ама дали няма той да се чувства зле от факта, че не той е кум
и че няма да е на една маса с приятелката си, а с хора които не познава.. ;(
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364
«
Отговор #522 -:
март 09, 2009, 16:33:26 »
Цитат на: cvety_84 в март 09, 2009, 16:16:41
оф момичета, аз него го поканих, ама дали няма той да се чувства зле от факта, че не той е кум
Cvety_84
, и аз бях на такава сватба преди време - момичето беше кума и съответно беше на масата на младоженците, а нейният приятел беше на нашата маса за гости. Честно да ти кажа, май не му беше много весело, но от време на време девойката идваше при него или пък си танцуваха двамата. Не си го слагай много това. Просто така се е получило.
и в крайна сметка не можеш да получиш всичко - хем и двамата (ти и твоят бъдещ съпруг) да сте доволни от избора на кумове, хем да няма някой в неизгодна позиция...
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #523 -:
март 09, 2009, 22:23:46 »
аз по този повод... отказах да стана кръстница на моя пр-ка много добра при това,немога аз да съм там при младоженците,а мъжа ми в "публиката".Въпрос на личен избор е.А ако мен ме питате друг е варианта да го поканите от любезност и да се надявате придружаващата половинка да не дойде,за да няма "кофти" ситуации...
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #524 -:
март 10, 2009, 12:53:01 »
Цитат на: cvety_84 в март 09, 2009, 16:16:41
а можете приятелите на кумовете да ги сложите също на вашата маса. така ще сте 6 човека.
Активен
Страници:
1
...
33
34
[
35
]
36
37
...