Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 10:26:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 82   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ресторанти  (Прочетена 496073 пъти)

fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: февруари 26, 2007, 02:10:25 »

Пробвайте в някоя Ниагара!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: февруари 26, 2007, 12:29:42 »

А Кристал Пасал?

Мисля, че Кристал Палас няма градина ... или греша ... tease

Има, има градина, там бяхме на сватба миналта година през май месец!!! Curtsey
Активен
estrella
Сватбен ГУРУ
Публикации: 590

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: февруари 26, 2007, 12:41:44 »

farfouille,провери ли в Ловен парк?
Активен
SilviaD
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #198 -: февруари 27, 2007, 13:39:35 »

Здравей Сабина, днес се осмелих да пиша и май ще продължавам докато не си задам всичките въпроси /за което се извинявам на всички/. Видях че твойта сватба е на 08.09.07 - тогава мисля и да е мойта, а като чета май ни изпревари и с хотел Форум е сигурно ще се разминем в ритуалната зала- Красно село, но не за това ти пиша/в крайна сметка има много ресторанти/. вчера ме изплашиха, че точно на 08.09.07 е малка Богородица и не съм сигурна дали е възможен църковен брак тогава - Вие ходихте ли до избраната от вас църква ? 
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: февруари 27, 2007, 14:27:45 »

Здравей Сабина, днес се осмелих да пиша и май ще продължавам докато не си задам всичките въпроси /за което се извинявам на всички/. Видях че твойта сватба е на 08.09.07 - тогава мисля и да е мойта, а като чета май ни изпревари и с хотел Форум е сигурно ще се разминем в ритуалната зала- Красно село, но не за това ти пиша/в крайна сметка има много ресторанти/. вчера ме изплашиха, че точно на 08.09.07 е малка Богородица и не съм сигурна дали е възможен църковен брак тогава - Вие ходихте ли до избраната от вас църква ? 

Здравей SilviaD и добре дошла! @}->--Каквито и въпроси да имаш с най-голямо удоволствие ще ти отговоря! Относно църковния брак мисля че няма по-хубаво нещо човек да се венчае в деня на малката Богородица - тогава се е роди Дева Мария.
Като отидохме до църквата ни казаха че е празник, но нямахме никакъв проблем за този ден и ни записаха веднага, така че действай!!!! Wink
Активен
SilviaD
Регистриран

« Отговор #200 -: февруари 27, 2007, 15:09:02 »

много благодаря!
резервира ли форум 08.09.07 и вечерна ли ще е свадбата ви
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: февруари 27, 2007, 15:11:17 »

много благодаря!
резервира ли форум 08.09.07 и вечерна ли ще е свадбата ви

Да резервирах го за 08,09,07 и ще е вечерна, а на теб за колко часът ти е в ритуалната зала и тази църква ли искаш?
Активен
SilviaD
Регистриран

« Отговор #202 -: февруари 27, 2007, 15:16:04 »

ами за съжаление ние се мотах ме досега и утре милото ще ходи до Пиротска 11 искаме 04 часа -на красно село а църква ще ходим или утре или вдруги ден -Семинарията от 05 часа. Дано да имаме късмет. 
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: февруари 27, 2007, 18:58:03 »

Момичетаааа не се отплесвайте темата е за ресторантите!!!!  Blush girl_wink
Активен
Venera
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: февруари 28, 2007, 12:33:40 »

Здравейте момичета ( и момчета  Wink)! Пиша с молба към всички булки от Варна, а и тези, които саприсъствали на сватба във Варна с молба да споделят впечатленията си за ресторантите. Нашата сватба ще бъде на 08.09.2007 и все още търсим подходящо място за около 60 човека. Моля, помагайте, защото се оказа, че изборът съвсем не е толкова голям, колкото първоначално предполагах  shok Изключвам курортните комплекси, защото все още ще е пълно с туристи и не ми се нрави идеята. А във Варна изключвам Хоризонт, Димят и Черно море, по различни причини. Предварително едно голямо БЛАГОДАРЯ за помощтта на всички  girl_in_love
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: февруари 28, 2007, 13:42:39 »

Момичетаааа не се отплесвайте темата е за ресторантите!!!!  Blush girl_wink

Браво на теб, Юле!!! Bravo
Активен
Slancho
Ентусиаст
**
Публикации: 81

« Отговор #206 -: февруари 28, 2007, 14:16:12 »

[Здравей отново Сабина,
Пратих им запитване и ми се обади Иван Гълъбов, който каза, че бил главен управител на ресторант на хотел Форум. Пратих милото да отиде още днес да го види, че аз не мога днес да се измъкна от работа. Наистина се оказва че имат толкова малка заличка - ние сме 35-40 души. Менюто им горе-долу излиза 20-22 лв. Поне така каза милото, още не съм го виждала - довечера.
Сабина, моля те кажи ми нещо повече за ресторанта - вие също ли ще бъдете там, или вече сте минали по този път? Добре че сватбата ни е дневна Bravo, щото Гълъбов каза че за вечерта е запазена за друга сватба. Пиши ми подробности, ако искаш и на лични. secret

Здравей отново Slancho! Ще ти пиша на лични!!!
[/quote]
Здравей Сабина, Защо нищо не пишеш на лични, или ако искаш във форума. Аз се извинявам че отдавна не съм писала, ама се насъбраха куп бъркочи на работа, вкъщи по приготовленията и стана една... huhhuh.gif. Но как-то и да, темата е за ресторантите. Та значи, резервирахме Форума за 19.05.07, тогава е денят Х Bravo. Менюто им е достатъчно изискано, защото аз не искам да е тип народна кръчма - скара, бира и хора. dirol. Но пък предварителни ни изчисления се оказа погрешни. Менюто им излиза по 28-30 лв. на човек. Но за сметка на това пък НЯМЯ НИКАКВА ТАКСА (за която говорите тук) АЛКОХОЛ yahoo. Вие резервирахте ли го вече? Макар, че вие сте за по-късна дата, нали? Избрахте ли вече DJ и видео? Моля те ако искаш пиши и на лични, че нали тази тема е за ресторантите. А и още, казаха че те имат грижата да украсят ресторанта. Така ли е , знаеш ли подробности?
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: февруари 28, 2007, 15:01:59 »

[Здравей отново Сабина,
Пратих им запитване и ми се обади Иван Гълъбов, който каза, че бил главен управител на ресторант на хотел Форум. Пратих милото да отиде още днес да го види, че аз не мога днес да се измъкна от работа. Наистина се оказва че имат толкова малка заличка - ние сме 35-40 души. Менюто им горе-долу излиза 20-22 лв. Поне така каза милото, още не съм го виждала - довечера.
Сабина, моля те кажи ми нещо повече за ресторанта - вие също ли ще бъдете там, или вече сте минали по този път? Добре че сватбата ни е дневна Bravo, щото Гълъбов каза че за вечерта е запазена за друга сватба. Пиши ми подробности, ако искаш и на лични. secret

Здравей отново Slancho! Ще ти пиша на лични!!!
Здравей Сабина, Защо нищо не пишеш на лични, или ако искаш във форума. Аз се извинявам че отдавна не съм писала, ама се насъбраха куп бъркочи на работа, вкъщи по приготовленията и стана една... huhhuh.gif. Но как-то и да, темата е за ресторантите. Та значи, резервирахме Форума за 19.05.07, тогава е денят Х Bravo. Менюто им е достатъчно изискано, защото аз не искам да е тип народна кръчма - скара, бира и хора. dirol. Но пък предварителни ни изчисления се оказа погрешни. Менюто им излиза по 28-30 лв. на човек. Но за сметка на това пък НЯМЯ НИКАКВА ТАКСА (за която говорите тук) АЛКОХОЛ yahoo. Вие резервирахте ли го вече? Макар, че вие сте за по-късна дата, нали? Избрахте ли вече DJ и видео? Моля те ако искаш пиши и на лични, че нали тази тема е за ресторантите. А и още, казаха че те имат грижата да украсят ресторанта. Така ли е , знаеш ли подробности?
[/quote]

Еми опитах се няколко пъти да ти пиша на лични, но пощенската ти кутия била пълна и не успях да го пратя - ще пробвам пак!!!!
Активен
Venera
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: март 02, 2007, 17:37:30 »

Здравей Юлия! Обръщам се към теб в темата, защото по някаква причина не мога да ти изпратя лично съобщение, както ти беше направила към мен -  опитах се, но май не успях  crazy Исках да ти благодаря за желанието да помогнеш при избора на ресторант и да те помоля да ми напишеш инфо за вашия ресторант, защото може да отидем да го видим през почивните дни с половинката. Това, което пишеш като обстановка и цена на кувета звучи супер  good Благодаря ти пак и приятен weekend  yahoo
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: март 02, 2007, 18:41:56 »

Мила Venera ето тук ще намериш обяснение защо не можеш да ми пишеш.
 http://forum.svatbata.bg/index.php?topic=16.0
 А за рестоганта намира се по пътя за галата. От дясно катопътуваш на там. Като минеш ресторант Камелия и после хотел Джоя, май след него някъде ще го видите има паркинг и се вижда терасата. Тя сега е затворена със дървени стени за зимата. Отварят към 18ч. там е и управителя Цанко Цанов.Много е любезен. 100% няма резервация за вашата дата.
Ако искаш нещо друго да питаш ще ти пиша на пощата в Яхо
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 82   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: