Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 21:19:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Любимият юли
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Любимият юли (Прочетена 124801 пъти)
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
Re:Любимият юли
«
Отговор #120 -:
юли 09, 2018, 10:27:33 »
О, не хорааа... без повече змейове...( третото да е момиче, че уж по-лесно се гледали) с двамата съм вкъщи, а то вали през повечето време или офейквам извън София... та общо взето спират ми тока и аз на тях. Най-безцеремонно ги стоварих на баба им вчера и цял ден не се вяснах да си ги взема, лежах на тихо, ноктите си лакирах, цели два мола посетих...
Иначе ви изчетох, за колите, за бельото, за новините от Лозенец и за Стокхолмския синдром... до следващия месец
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #121 -:
юли 09, 2018, 10:49:09 »
Благодаря ви за пожеланията, да ви се връщат
Радвам се на присъствието на Ина
На Надето честита годишнина! Помня като правихте 8 и ме вдъхнови писанието ти във връзка с безкрайността. След няколко месеца и ние правим 8, а тогава ми се струваха тоооооолкова далеч.
Иначе набързо да се отчета - ние сме добре. Приключихме с пазаруването за бебока.
Имам си проблеми с оправянето на документи за майчинството, защото се оказа, че все още не са ме освободили от работа. Но не ми е особено драматично, наех счетоводителка да се занимава с това, щото в повече ми идва тяхната система. Акушерката ми от своя страна продължава да ме води 2 седмици напред по цикъл, а не по дата на ин витрото, което причинява още трудности. Всеки път го уточняваме и на следващия отново...
И така.... Времето е чудесно, супер жега.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #122 -:
юли 09, 2018, 11:00:50 »
Цитат на: магито в юли 09, 2018, 09:52:05
Скай, как сте ти и кучовците там?
Още никой не е много добре, щоТ малката е разгонена и си седим в къщи да ги пазим, че сега баш кученца не ни трябват (дано да успеем и тоя път). Иначе - тук времето е супер, даже до онзи ден беше брутално топло, сега е малко облачно. Не е валяло грам, но то това се променя тук. И така - спокойно. Само едната вечер на разходка, една пияна малко ми вдигна кръвното, че някакво куче се отскубна от стопанина си и хукна към нас в гръб, и малката малко се разлая, а тя - ООО те са ОГРОМНИ, ВЪЛЦИ, тука агресивни кучета не се допускат...а ние
Ама всичко е ок за сега де
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #123 -:
юли 09, 2018, 12:25:18 »
О, луди хора има навсякъде, просто да не ти пука.Ще и мине на малката и ще използвате времето за разходки.Май имам нужда и аз от такова презареждане.Много усилено мисля за един голям отпуск или нещо подобно тип почивка от работа и всички около мен.Да видим.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #124 -:
юли 09, 2018, 14:41:36 »
Здравейте
Мимето вече е споделила, че тук е мрачно. Мордор направо. Но щом успях да разходя два часа Бамбук съм доволна.
Уикенда ММ беше тук, ама прекара повече време с баща ми, отколкото с мен
Маги, супер би ти се отразила такава промяна, дано успееш да я осъществиш.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #125 -:
юли 09, 2018, 15:06:19 »
Аз пък си имам рокля.
Трябва да си търся шивачка да я клъцне малко отдолу, но имам време. Е по-спокойна съм, защото не бях сигурна какво ще получа, но тия хора ме впечатлиха с бързина. В петък следобяд се разбрахме и понеделник сутринта беше тук.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #126 -:
юли 09, 2018, 15:15:07 »
Маги, супер ще ти дойде почивка и да се наспиш
. Стискам палци хормоните да са послушни.
Панде, на риба ли са ходили мъжете?
Скай, дано вече й минава на малката!
Свекърва, като няма да ходят в Япония, ще се върнат ли тук?
Моя шеф снощи толкова дивя в ресторанта, че се преумори и превъзбуди, та едва го приспах в 23 чак. Тате си прави рдто в ресторанта където ни беше сватбата, някак странно ми беше да не е украсено и пълно с хора.
Честита рокля, Миме! Нямам търпение да те видя, много ми е любопитно каква е.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #127 -:
юли 09, 2018, 15:35:21 »
Рат, да, за риба бяха, по колата на баща ми човъркаха, мачове гледаха и то времето мина.
Миме, супер за роклята! От къде я поръча?
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #128 -:
юли 09, 2018, 15:40:32 »
Ей, Миме да показваш роклята.
То аз все си правя планове за почивка и все ми се развалят.Е идната събота се бяхме разбрали да ходим няколко семейства на балкана, ама няма да стане, излязоха други неща.Понякога много ме е яд, така като се струпат разни непредвидени работи.
Рат, хормона е зле.Сринал се е под долната граница, сега променям дозата.Направо ме изненада неприятно, а до две седмици е добре да го вкарам в норма.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #129 -:
юли 09, 2018, 15:51:54 »
Панде
, от една страница във фейса. И сайт имат, мисля. Да е жива и здрава кръстницата, че ме светна. Имат хубави роклета, но аз си измислих модел от няколко техни. Ако някой се интересува, ще пиша.
Маги
, ще я покажа като мине събитието.
А дано при теб хормона влезе в границите и скоро почивка.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #130 -:
юли 09, 2018, 15:58:12 »
Аз се интересувам
Активен
always_and_forever
«
Отговор #131 -:
юли 09, 2018, 16:04:40 »
Имаш я във фейсбук.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #132 -:
юли 09, 2018, 16:08:35 »
Рат,
той само НИ1 щеше да ходи в командировка, връщат се вкъщи като им свърши гръцката ваканция. Какво да правят тук?
Маги,
ще го пребориш хормона, няма да му се даваш
То кой ли не иска да се махне малко от всичко заобикалящо и да си смени приоритетите
Винаги обаче се оказват само мечтиииии
Връща се близък приятел на НИ1 в България, след 15 години в Америка, две магистърски и една докторска степен. Кофти късмет, момчето е много свястно, умно, разумно, работливо и за съжаление не иска да се ожени заради едната виза.
Познавам майката и сърцето ми се свива, като зная какво я очаква да преживее в периода на адаптация.
Преди много време бях разказала две "истории от живота", както казва Надето. Случайно им научих продължението, доста е обезкуражаващо:
Синът на моя колежка беше станал монах в Атон след успешна кариера и създадено семейство в Щатите съвсем отведнъж. Ами още си е монах, не се обажда на никого и не иска да поддържа връзка със семейство и приятели. Синът му е видял е баща си, говорил е с него, но нищо - така щяло да продължи...
На други познати синът беше довел снаха американка да живее в Бг, защото той не може да остане там, има черен печат. родило им се дете, не могли да отидат някъде из Европа, изпокарали се и жената си хванала чукалата и с детето се върнала при майка си. Тук всички са съкрушени, няма да могат да видят малката.
Ей такива гадости се случват...
Миме,
добре ли са ти я направили, че ти нали сама си беше взимала мерките и се притесняваше? Искам и аз, ако може линк на ФБ.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #133 -:
юли 09, 2018, 16:34:53 »
Идеално ми е всичко, освен, както споменах дължината, но това го бяхме обсъдили с нея, че нямам още обувки и не знам колко ще са високи. По-добре по-дълга, ще я скъся лесно. Деколтето ми идва малко дълбоко, но това не сме го обсъждали, просто казахме да е "леко отворено". Ама кво да правиш като не обичам да си показвам прелестите. Ще го видя и това, когато я занеса за скъсяване или така ще си остане.
Иначе талия, гръб.. Всичко е точно.
Свекърва
, ще ти пратя и на теб.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #134 -:
юли 09, 2018, 16:44:54 »
Ох, Свекърва на моменти се отчайвам с твоите истории. Все по-често е убеждавам, че тук има таван в професионлното развитие и няма какво просто да се прави повече... пък аз неща в чужбина.
НИ2 ще заминава ли? Аз нали уж четох, но някак си само като првдположение го разбрах, че някога ще се случи.
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...