Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 04:56:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Любимият юли
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Любимият юли (Прочетена 127230 пъти)
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
Re:Любимият юли
«
Отговор #30 -:
юли 02, 2018, 15:04:13 »
Виви, не гледам сериали и не го знам този младеж кой е
Но го гугълнах, мммм не, не е такова
За моето трябва да си се родил в правилното семейство
Louboutin не ме привлича, от известните харесвам Jimmy Choo, btw в Бистър имат магазин
На Лозенец ходихме 5 години подред 2011-2015, но след като един ден затвориха плажа с камери и ни снимаха
кракът ми не е стъпвал там
Никога не съм повръщала или да имам разстройство, но всяка година някой от компанията пострадваше
Ние си отскачаме до БГ морето за един ден лятото като ходим на гости на свеки, но само толкова. За мен тези хора са минали всички граници на разумност отдавна.
Маги, ние на Градина ходим, там не ми харесва водата. Мястото ми е много приятно, но като знам, че от хотелите всички хубости през дирето и бам във водата
не, мерси. Честно казано водата в Бургас е по-чиста от много от известните плажове.
Това с възрастта не го разбирам особено
Аз карам 34 и с изключение на гърдите и дупето ми, които не са на 23, не виждам кой знае каква друга разлика оттогава насам
Не чувствам нещо да ми тежи, да се чувствам уморена или кой знае колко помъдряла. Да, не съм същия човек и утре няма да съм днешния, но цифрата не ми носи никаква добавена стойност сама по себе си, цифра. Психологически започваш да си задаваш разни въпроси за времето и преходността, защото е сигурно, че ще умрем
Обаче... възрастта, като такава не ми пречи. Не се чувствам изостанала, че в определена възраст не ми се е случило нещо, просто си живея със собствен ход, с моето си темпо и се чувствам добре. Остава да измисля начин да съм по-продуктивна, за да влагам по-малко часове в работа и повече в собствените си интереси, ама ако достигна и това ниво, не знам какво ще е следващото
Внимание - 4 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #31 -:
юли 02, 2018, 15:22:15 »
Маги, със сутиените се уцелвам с теб
същата ситуация. Постоянно си мисля, че ще ми е хлабава по-голяма обиколка. А всъщност по-малка ми стяга много вече.
Мери ми, аз преди да имам дете се чувствах на 17г за всичко, но сега определено съм промена. И външно и вътрешно. Постоянните тревоги си казват думата.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #32 -:
юли 02, 2018, 15:32:45 »
Мери ми ... за Бургас мисля, че си права. Поне ние имаме пречиствателна станция. Единственото е, че има пристанище, от това е по-мръсно. Всички курорти са еднакви, всички боклуци се изливат директно във водата.
Аз не се чувствам на 20. И преди да родя не се чувствах на 20, имам бръчки и косата ми капе ахахахха. А и човек се сблъсква с разни ситуации, натрупва опит, на 20 съм била невероятно наивна. Тялото ми след като родих също не е същото естествено, имам корем, и бюста ми изчезна тотално, иначе не съм много по-различна.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #33 -:
юли 02, 2018, 15:35:28 »
аз за това почнах да нося спортни сутиени с дантела, че и на мен гърба ми порасна
Цитат
Мери ми, аз преди да имам дете се чувствах на 17г за всичко, но сега определено съм промена. И външно и вътрешно. Постоянните тревоги си казват думата.
мда, напълно съгласна, цифрата си натежава със задълженията и особено с децата
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #34 -:
юли 02, 2018, 15:39:25 »
Цифрата натежава, да.И сега като се замисля какъв зор ми беше чисто физически с Моника на 34, а с второто живот и здраве на над 37г, дано да е спящо бебе, че ще се гътна.
И да променяш се като родиш.Главата ти мисли по различен начин вече.
Булче, много ги гледам тия сутиени, ама тая дантела разтяга ли се лесно.Аз съм с тежък бюст, малко по-голям от стандартното за моята височина и не всеки сутиен ми е удачен.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #35 -:
юли 02, 2018, 15:40:32 »
Булче, много ме кефи такъв гръб на сутиен, ама такива съм срещала да са само до B чашка. Иначе и аз нося спортни. По-малък изглежда бюста с тях
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #36 -:
юли 02, 2018, 15:53:38 »
Булче, да си ни връщаш Фери
Липсва ми дуй дуй
Не може ли да уредиш нещо, 10 мин. физиологична почивка във форума
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #37 -:
юли 02, 2018, 15:55:37 »
Цитат на: marry_me в юли 02, 2018, 15:53:38
Булче, да си ни връщаш Фери
Липсва ми дуй дуй
Не може ли да уредиш нещо, 10 мин. физиологична почивка във форума
aaa дуй дуй всеки ден го виждам язе, не си я давам пък!
Маги разтяга се, ама аз съм с малко гърди хахах но гърба и на мен ми порасна, но са ми супер удобни и много хубаво седят на по-прозрачни дрешки
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #38 -:
юли 02, 2018, 15:59:11 »
Всички сме пораснали след това раждане пусто
Няма да стане с голям бюст ще увисне просто, ей начин.
Ще ходя аз на един МОЛ все пак, ама да видим кога.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #39 -:
юли 02, 2018, 16:42:31 »
Междудругото, аз си взех преди време от тези сутиени, но нещо не са ми удобни, не знам защо. Може би марката не уцелвам нещо.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #40 -:
юли 02, 2018, 16:50:13 »
Цитат на: Vivi20 в юли 02, 2018, 16:42:31
Междудругото, аз си взех преди време от тези сутиени, но нещо не са ми удобни, не знам защо. Може би марката не уцелвам нещо.
само китайски си взимам, има едно малко китайско магазинче до нас, имам всички цветове
най-якото е прането, в пералнята, махаш подплънките и си переш на воля
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #41 -:
юли 02, 2018, 17:02:09 »
че аз и сутиените си пера в пералнята, никога съм нямала проблем.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #42 -:
юли 02, 2018, 18:35:15 »
Единия го изпратих. Хем се радвам, хем ми е тъжно, нещо като Стокхолмски синдром изживявам
. Значи, от София пристигна на 2 пъти с чеиз, все едно там е живял 20 години - хавлиени кърпи, одеала, завивки, спално бельо, възглавници, тигани, посуда, кафемашина и един бял декоративен фенер за разкош
Всичко наблъскано в големи найлонови торби, кой ще си играе да разпределя на зимно и лятно, пък какво остава на чисто и мръсно. Бъркаш, дърпаш и вадиш и се надяваш ако са обувки да са чифт, че да не ги загубиш отново. По едно време набарах нещо плъзгаво и гадно - хавайски венец от изкуствени цветя. След малко, още един, насукан около джапанка... Нямаше поличка, хавайката гола е била
Та два дни сортирах и прах, после пак сортирах по предназначение, цвят и плътност. През това време момъкът се изпращаше с приятели софийски и пловдивски, със самия себе си и накрая отиде да посреща Джулай зиморнинг на морето, та пак донесе мръсни дрехи с кал и дъжд за обработка в последния момент. Не стига това, ами и с Мария Другата дойдоха гладни и изморени, та хем изядоха непредвидено работите за посрещането на НИ2, хем два ката спално бельо изцапаха, хем и времето ми загубиха.
Иначе багажът си го стегна за 15 минути, ама как... От различните купчинки дрехи разпределяше на три - това взимам, това ми го изпратете, това го изхвърлете, няма да го нося.
Двете Марии се срещнали в София, та поне гостуване по женски ми се размина. Дъщерята по закон отново има проблеми със зъбите и си ги лекува, не и е до идване в Пловдив. Честно, този път хич не ми беше мъчно, че си стои три седмици при техните, без да се обади. На две- три години по един път, за ден да се виждаме, тъкмо да не се дразним една на друга.
Малиии, кво хубаво било само с едно дете
. Мир и спокойствие, НИ1 нито мърмори, нито яде толкова
Завалата, като е с нормални габарити от 188 и крака 45, само с едно куфарче е тук.
Викам му хич да не свиква, щото едно няма за кога, второ, като ще лети за Токио, какво да си настройва часовото време? От 7 часа назад, сега отива на 7 напред, ако пък има оправия, та на.
Котката от ужас се свря в гардероба и три дни само за ядене се явява. Майка ми остана без вестници и най- важното без програма за ТВ и сега пише ли пише кое кога да гледа.
Та така при мен, безсъбитийно, но с гъста програма, дето другите ми я правят. Още малко и почвам да подсмърчам от мъка и скука.
Активен
tweety_pks
Ентусиаст
«
Отговор #43 -:
юли 02, 2018, 18:39:07 »
Цитат на: Vivi20 в юли 02, 2018, 13:57:53
Туити, да не би да си в отпуска, нещо не те виждам онлайн?
Не, в болничен съм, че дребния пак направи ларингитен пристъп.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #44 -:
юли 02, 2018, 21:12:15 »
Свекьрва, обичам те
Шь ма прощавате, че сьм в ни в клин, ни в рькав.
Минавайки през София от летището до автогаратм видях реклама на Етам. Аз нося само това от 15 год. Пера в пералня, понякога и на 40 с бялото и няма разваляне с по 5 години.
В един период на живота си, се бях замогнала и си купувах Принцес Там-Там - еми по-ефирна е дантелата, но за една година стават на нищо и ц....та висва до коляно. Та в крайна сметка, пак се вьрнах на Етам. Препорьчвам
Не разбрах какво е станало с Фер. Ей така, за клюката, но не мога да чета назад по разни причини.
Дуй-дуй от мен, да не ви е мьчно
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30