Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:37:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 46   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Първоаприлско-Великденска тема!  (Прочетена 170671 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #135 -: април 07, 2017, 10:00:11 »

Киви, аз по начало съм си Лудото Ленче, ама жалко, че си ми далеч и не може да правим заедно преход в градски условия. Не знам дали ви е помогнало след раждането, ама се разглобявах от ходене. Понякога зяпам витрини, понякога сгради над витрините, понякога все едно нищо не виждам. Та всеки път ми е интересно по един и същ маршрут.
Тук духа един вятър... Аман! Само дебна кой прозорец е отворен и кой затворен, че да не става бясно течение и да не разнася излишно прах из къщи. Вуйчо каза, че били много тъмни цветовете, а ни предупреди да не са бледи, свекърът също, баща ми беше изумен от идеята за комбинация... Ще ме побъркат тия хора! Хич вече не слушаме никого.
Днес съм по задачи - док, болницата, малко шмат и дано реша какво да купя за подарък. Ще действам в началото на следващата седмица.
Козунак обичам, но с какао или стафиди. Купувам един хасковски - на Тимс. Ама с какъв пълнеж говорите? Хляб не ям, агнешко също. По Великден мога да карам на салата и яйца. Виж, домати целогодишно ми се ядат и съм много доволна, че от два месеца има хубави в магазина до нас.
Свекърва, вземи лепило на Момент на Хенкел. С него лепя обувки, пластмаса, картон... Само обърни внимание как се ползва - намазват се двете страни и се изчаква да изсъхне. Чак тогава се слепват частите, за да изсъхне разредителят.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: април 07, 2017, 10:06:36 »

Али, има едни с орехи и сладко вътре, направо ми се гади от тях.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: април 07, 2017, 10:16:11 »

Али, има едни с орехи и сладко вътре, направо ми се гади от тях.

good good good

Сладко от кайсии, конфитюри и всякакви извращение  bad bad bad bad
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: април 07, 2017, 10:19:12 »

Хай!
Взех си червило и молив на Буржуа - кармазъ яко, но на мен ми отива. То ми е от преподаването. Тия пари съм си ги нарекла за глезотийки. Това понеже с инж. бяхме решили, че аз няма да работя, я той ще ни издържа. Ще видя и един часовник да си поръчам по нета.
А пък днешния шофьор на автобус е тъмноок, тъмнокос, мургав и с брада. Баш като потенциален терорист. Хвана ме шубе чак...
« Последна редакция: април 07, 2017, 10:22:08 от fanimira » Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: април 07, 2017, 10:20:04 »

Пропуснала съм, Фани, къде преподаваш?
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: април 07, 2017, 10:21:18 »

Привет и от мен smile

Кога мина и тази седмица, направо се усетих. Днес ми е толкова изморено, чак се радвам, че не става за разходка навън  pardon Мислех да ходя до Икеа, но май и нея ще я пропуснем, откровено ме мързи.

Тази година и аз няма да правя козунак. Ще сме на гости при нашите и мама ще е направила (нейните са многооооо вкусни). Реших, че за да не ходим с празни ръце и само с яйца, ще направя прасковки - нали са шарени като яйца Wink Вчера започнах да правя пробна доза - 4 часа пекох сладки и има още 1/4 от тестото. Не очаквах, че стават толкова много. Днес ще ги лепя и боядисвам. Оказа се, че са по-връткава работа от козунака  pardon

Тони, завидях за покупките. Дъглас (на всичко) и Сефора (парфюми) също имат отстъпка 20%. Два дни се чудя какво ми трябва, но всичко си имам и май ще пропусна  blush

Айде, отивам да бъркам крем за сладките  Torte
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: април 07, 2017, 10:24:17 »

Тони, преподавам в Оксфорд център на живо и skyeng.ru онлайн. Засега съм взела по малко да се занимавам,от септември може и повечко да взема.
Активен
cvete_78
Ентусиаст
**
Публикации: 87

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: април 07, 2017, 10:25:14 »

Момичета,досеаг само четях и се забавлявах с вас,но се престраших и да пиша.
Козунаци обожавам във всякакъв вид.Мама меси,свеки също,а мъжът ми ги прави с Катя(хлебопекарната) стават хубави и по всяко време когато ни се приядат
И тук духа ужасно гаден вятър и си е студено.Много обичам да хода пеш.Понякога обаче не се понасямзатова,че нямам книжка.В работа се знае ,че имам книжка само за детска количка,но на този етап съм приключила с тази екстра.И колело не мога да карам,а това тук в малкия град е равносилно на това да си без крака.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: април 07, 2017, 10:31:18 »

good good good

Сладко от кайсии, конфитюри и всякакви извращение  bad bad bad bad

prepare-fish prepare-fish prepare-fish

и една чудесна къса анимация за убийството на творческия ни Аз

http://www.highviewart.com/izkustvo/animatsiya-kak-obshtestvoto-ubiva-tvorchestvo-vav-vseki-edin-ot-nas-7749.html
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: април 07, 2017, 10:32:27 »

Добре дошла,  Цвете! Разкажи ни за себе си - да те опознаем по-добре. И аз много обичам козунак. Тук имат кулич Великденски.  Трябва да проверя дали прилича на козунак.  
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: април 07, 2017, 10:38:32 »

Фани, браво на теб момиче!!!  heart heart heart Поглези се, заслужаваш kiss2

Цвете, добре дошла! Чакаме да научим повече за теб  give_rose
Активен
cvete_78
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: април 07, 2017, 11:30:07 »

Благодаря ви за посрещането,момичета.Аз съм всъщност Сиси,но много обичам цветя.Омъжена съм от почти 14 години и преди това 5 годишна връзка на приливи и отливи.Имаме две деца Поликсена на 13 и Димитър на 6.По професия съм агроном работя в селскостопанска аптека..Любимите ми неща са музика,книги,гоблени и подобни връткави неща,обичам да готвя.Ако съм пропуснала нещо казвайте. :girl_wink
Ето това сме ние
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: април 07, 2017, 11:56:44 »

Днес не мога да се докопам до тук.Много работа, много чудо.Аз козунаци ям, но малко.Последните години ги меся аз.Хлебопекарната меси де, аз само слагам съставките и после ги плета и пека.Не правя с пълнеж, но обичам.Даже правя повече дози, че да давам на нашите и свекърва ми, че много им харесват.От както се роди дребното почти всичко си правя аз и много малко купувам готови неща.

Добре дошли на всички новодошли.

Хубав ден!
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: април 07, 2017, 12:11:54 »

Здравейте

Тук духа един вятър и сме се паркирали вкъщи  ( при майка ми). Вчера беше по-добре. Ходих до Лидл, после се разходихме. Два пъти ни валя дъжд, но Алекс спа и нищо не усети.
Утре ще си имаме татко, преди да го изпратят пак на морето. Сега е в Гърция. Чакаме го с нетърпения.

Майка ми всяка година прави мнооого козунаци, ама и аз много обичам да си ги хапвам с кисело мляко.

Утре вечер трябваше да излизаме по женски, но плановете се провалиха, защото нещо не успяхме да се организираме...и по-добре. Честно казано на мен никъде не ми се ходеше, пък и искам да си гушкам мъжлето.

Цвете, добре дошла! От къде си?
Активен
cvete_78
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: април 07, 2017, 13:13:45 »

Плевенчанка съм,но съм омъжена и живея в Левски.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 46   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: