Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 03:58:09
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Първоаприлско-Великденска тема!
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
46
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Първоаприлско-Великденска тема! (Прочетена 170605 пъти)
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
Re:Първоаприлско-Великденска тема!
«
Отговор #120 -:
април 06, 2017, 12:28:12 »
Здрасти! Ох така хубаво се насвиних, че ми се доспа чак. Ех, дойде и при нас хубавото време - 11 градуса, направо си е лято за тук. Аз съм много разсеяна тъй че ако имам книжка или ще убия някой или себе си, ттъй че по-добре да се возя. Безопасно е...
Отивам да препРодавам, айде до скоро!
Киви, и аз имам торбички не знам защо!? Аз уж се наспивам...
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #121 -:
април 06, 2017, 12:33:44 »
Киви
, ергораницата беше най-хубавото нещо на света за Моника и мен.
И аз не мога да спя тия нощи.Събуждам се по никое време, въртя се, мисля, премислям.На сутринта труп ужасен!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #122 -:
април 06, 2017, 12:55:22 »
мен малкият ми тежи вече и го разкарвам само с количката.
облещвам се поне по два пъти на нощ, дори и всички да спят- това се водело майчински инстинкт.. е няма ви казвам как съм се псувала
.
сдобих се с ново кожено яке и златисти пантофки, както и златна маска за лице, отлепваща се. мисля да ги нанося всичките
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #123 -:
април 06, 2017, 13:04:08 »
+1 в клуба на неспалите
Днес едвам станах от леглото и хубаво, че съм вкъщи (home office).
Руми
, обещах ти до петък рецепта за мидите, сложила съм я тук -
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,14491.new.html#new
Не гарантирам, че съм се справила добре с описанието, за първи път на мен ми се налага да пиша рецепта
Обикновено съм от изпълняващите
Изкарах книжка преди 13 години
Като го напиша така и се стресирам, че годините ми вървят напред
Татко ми подари кола, когато имах само 4 часа кормуване. Та си карах и малко нелегално
С годините ставам все по-уравновесен водач, не съм изпитвала страх зад волана в началото, но съм изпитвала напрежение при шофиране на магистралата, когато е натоварен трафика. Обаче в последно време ми се струва, че всички са станали по-толерантни и рядко има малоумници.
Маги
, мога да те посъветвам само да караш със скорост, която ти е комфортна и те кара да се чувстваш уверена и добре. Рефлексите се придобиват с опит, километри
Поне в началото не бъди строга към себе си. И най-вече да не си посмяла да мислиш за катастрофи, как ще блъснеш някой или той теб. Тези мисли ги дръж далеч. В градски условия те не са страшни и е само ламарини. Вкъщи всички имаме по няколко зад гърба си и не сме спрели да караме. Да не си помислите, че ние сме виновни
В повечето случай катастрофите са моментни ситуации, някой се заблуждава, че ще се случи едно, а се случва друго. Имах следния случай, аз съм в задръстване в София на кръстовище, намирам се насред кръстовището пред мен е задръстено и зад мен е задръстено. Минала съл между две коли в кръстосаната посока. И изведнъж единият решава да даде назад, за да направи място на кола да мине пред него. Дава назад и ме удря директно в моята врата (шофьорската) и почва да си ме бута назад, без да се усети какво прави
Бипнах му, свести се
Излизат от колата момче (шофьор) и баща му (пасажер). Викам му на момчето ти не виждаш ли в огледалата, че съм зад теб и пресичам кръстовището. То милото: "Ами той татко ми казваше колко назад да давам."
Аз му викам: "И той като ти казва, ти огледала нямаш ли си да погледнеш?" То се панира. И си викам няма смисъл... Извод: дори инструкторът/мъжът/бащата/сестрата/лелята/майката да ти казва да направиш някоя маневра, първо поглеждаш огледалата, преценяваш си и тогава действаш. Ти си зад волана, ти командваш, имаш си глава на раменете и собствени рефлекси.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #124 -:
април 07, 2017, 08:13:52 »
Добро утро
Слънчево е, дано се задържи така.. И в душата ми е слънчево.. Е и леко заспало
Панде, Булче
, как мина концерта на Графа.. Яд ме е, че не дойдох, защото нито ще ходим някъде с мама, нито на концерта отидох.. Пропаднаха плановете и на двата фронта
Тук се размятат едни козунаци.. Голяма търговия
Ние ще сме в Силистра, а там се купуват само козунаци с пълнеж, които аз мразя. Аз по принцип не обичам да ям козунак, ама все пак за Великден ще изям 1 парче.. Яйца не ям
, поне от козунака да хапна
И ще си взема от тук.. То ще стане на подметка сигурно, ама нищо
Тази събота и неделя оставаме тук.. Ще се отдадем на учене+изпитване на Илиян, разходки и пазаруване на подаръци, че едната ми приятелка има рожден ден, форумски подарък.. В Есте Лаудер има 20% намаление
Взех си Double Wear фон дьо тен, сега мисля руж да си взема.. Някой използвал ли е техния парфюм Modern Muse.. Колебая се между класическия и Modern Muse Le Rouge.. Харесах си и Marc Jacobs Decadence, но не намирам отзиви за издръжливост и тн.. Пък и с това грозно кичозно шише е супер скъпо
Много сте тихи, какво мислите по темата с нападението на САЩ над Сирия? Онзи ден гледах няколко секунди от клип след химическата атака с дечица, чиито родители се бореха да спасят.. Беше ужасно!! Не издържах и го спрях.. Направо не е истина, какви гадни зверове сме хората
«
Последна редакция: април 07, 2017, 08:25:53 от alexandrova_90
»
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #125 -:
април 07, 2017, 08:45:58 »
Добро утро!
Киви, как мина тест драйва? Аз без слинга и сега раницата съм обречена, моя шеф не признава количката /седи по 20тина мин докато си игае навън само/. Добре, че Панда ме накара да си купя слинг-помогна при коликите,в нощите когато не е искал да спи същоб за разходките е ясно.
Тони, много тъпо че са ти пропаднали планолановете, но поне си си починала. Що не си занесеш козунак ти, за подарък уж?
И аз тия нощи не спя много, шефа го мъчи хрема и го разнасям, че диша по-добре прав. Еми, тва с буденвто е хипер гадно и на мен ми се случва непрекъснато, че и не мога да заспя след това и подивявам
Току що получих смс
нямам търпение да разбера от кого е! Моя подарък е почти готов и мисля понеделник да го пращам по направление.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #126 -:
април 07, 2017, 08:52:46 »
Привет!
Това с козунаците е всяка година. Купуват се седмици преди това, сакън да не свършат. Пък то навсякъде е задръстено с тях - в Кауфланд има 4 вида на промоция, до празниците ще доставят нови, има и замразени подготвени. Явно е останало от преди 30 години, когато се записвахме месец преди това и чакахме с часове по опашки. Един път правих, стана разкошен. С това доказах че мога и за да не се проваля, втори път и не опитах
. Тази година съм се засилила да правя един по Палео- рецепта /без брашно, без захар и без мазнина, само с пари/ и вероятно малко сладки, пак дето предимно с пари се правят.
.
Боите за яйца имат толкова е- та, че е много по- безопасно на децата да се дават шоколадови. Ще се опитам да боядисам с естествени бои - шлюпки от кромид, червено цвекло, червено зеле и куркума. Ако стане- стане
И без това отиват после само в салатата.
Форумският подарък ще потегли днес, ама няма да е по белия гълъб, а по Еконт.
Я да попитам нещо. Счупи ни се пластмасовия обръч на тоалетната чиния, но не мога да го сменя бързо, защото е комбиниран с биде. Може ли да се залепи временно с нещо? Да взема да го пръсна със силикон?
Рат,
само един човек си призна вчера, че пуска подарък.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #127 -:
април 07, 2017, 08:55:47 »
O,
Рат,
аз хич не се притеснявам да казвам, че такива буламачи със сладка и конфитюри не ям.. Винаги си нося от тук.. Ще си купя в четвъртък сутрин, че ще пътуваме вечета и дано да не стане много гаден до неделя, когато ще го ядем
Свекс,
те колежките ми си купуват сега козунаци и си ги изяждат.. От една седмица са започнали, но колкото по-малко време до Великден остава, толкова бройката, която купуват е по-голяма.. Няма ли да им писне да ядат се чудя
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #128 -:
април 07, 2017, 08:56:34 »
Цитат на: ratatui в април 07, 2017, 08:45:58
Добро утро!
Киви, как мина тест драйва? .....
Test drive беше супер, най-удобното нещо на света е раницата, по-приятно от слинг дори. Сега пак се мятаме и по улиците, гледах една програма за възстановяване на мускулите след раждане и препоръчват много ходене. Ако засечете лудо Ленче нарамило бебе да върти пешеходни обиколки Люлин-Младост, аз съм
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #129 -:
април 07, 2017, 09:00:28 »
Пак аз, но Киви ме предизвика.. Откакто е топло не ми се затваря във фитнес и правя пешеходни преходи + тичане.. Рекордът ми е Овча Купел - хотел Плиска. Иначе гледам в нашето каре да минавам по минимум 15км, но се въртя и понякога ми доскучава.. Всички ми се чудят, а не знаят колко е приятно да си слушаш музика на въздух (било то и замърсен)
Зареждам се много добре.. Да не говорим, колко много магазинчета и малки паркчета открих в района..
«
Последна редакция: април 07, 2017, 09:02:33 от alexandrova_90
»
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #130 -:
април 07, 2017, 09:11:44 »
Добро утро!
Козунак и аз правих веднъж да се пробвам, по-миналата година, е хубав стана, ама няма да повторя вече. Много врътня, много нещо ми се сториха тогава. Тоя на Свекърва с парите и аз много го харесвам. Майка поръчва винаги от една и съща фурна срещу пожарната и си ги вземаме в деня, в който ще ги ядем. Според мен тези, дето взимат да си хапват предварително е просто защото знаят, че е сезона и им се прияжда. На мен така например към края на август ми втръсва шопската салата и започват да ми се ядат туршии, към края на февруари спират да ми се ядат кисели неща и ми се ядат зелении, после пък ми се дояжда шопска- като естествен биологичен хранителен часовник съм. *crazy*Обикновено и козунак си купувам, около седмица-две преди Великден за хапване, ама сега не съм се сетила.
Цяла нощ сънувам, че шофирам...
Много се дразня на предишния си инструктор, който на нищо не ме научи, а му дадох толкова пари. Сега с този човек откривам топлата вода за някои неща и ми е много спокойно. Млад е и има подход, което си личи.
Подаръкът нещо не откривам това, което искам, ама дано събота и неделя успея да го допълня, че няма време вече....
Хайде хубав Петък на всички!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #131 -:
април 07, 2017, 09:17:23 »
Цитат на: alexandrova_90 в април 07, 2017, 09:00:28
Всички ми се чудят, а не знаят колко е приятно да си слушаш музика на въздух (било то и замърсен)
Зареждам се много добре.. Да не говорим, колко много магазинчета и малки паркчета открих в района..
Много е приятно, дааа... а по втория въпрос, вече си взимам пари колкото да не загина от глад, за всеки случай
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #132 -:
април 07, 2017, 09:19:20 »
Цитат на: Kiwi в април 07, 2017, 09:17:23
Много е приятно, дааа... а по втория въпрос, вече си взимам пари колкото да не загина от глад, за всеки случай
Аз не пазарувам, просто си ги гледам и запомням за когато се отдаде случай
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #133 -:
април 07, 2017, 09:51:41 »
Ооо много е приятно на разходка, преди ме беше срам сама да скитам безцелно, ама сега видях колко много хора излизат до оаркчето просто да се раздвижат. Вчера уж никъде не съм ходила ,а 12км.
Козунак съм правила само в хлебопекарната, хубав става, но не ми се занимава тая година. Пък и се надявам мм да се навие и да отидем до Смолян. А козунаци разчитам.нашите да вземт, въпреки че чного рядко нацелват хубави, може да си вземем едно панетоне за разкош.
Забравих да се похваля, от вчера у нас е свободна територия от тийнове и съм много доволна, че отново мога да си ползвам хола.
А утре сме на великата сватба, дано времето да е хубаво поне и да миже да се разходим с дребното.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #134 -:
април 07, 2017, 09:53:49 »
за момента ползвам степера, пък да видим. че тез магазинчета, дет Тони ги споменава, са ми вредни за финансовото здраве, аз не мога да се сдържам напоследък....
Гледах вчера прехваления гръцки филм Suntan. Претенции за много, показване на малко стойност...
Иначе е поучителен и тъжен де....
козунак и аз не ям с пълнеж, не понасям грам.
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...