Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 23:27:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Първоаприлско-Великденска тема!
Страници: [
1
]
2
3
...
46
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Първоаприлско-Великденска тема! (Прочетена 170433 пъти)
ratatui
Баш Майстор
Първоаприлско-Великденска тема!
«
-:
април 01, 2017, 07:30:34 »
Добро утро и приятен уикенд ви желая!
Дано Април да бъде слънчев и усмихнат, да донесе на всички ни много положителни емоции!
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:Първоаприлско-Великденска тема!
«
Отговор #1 -:
април 01, 2017, 08:07:36 »
Честито ни лирпа!
Пожелавам много смях и прекрасно настроение в началото и края на месеца, както и дълбоки размисли през Страстната седмица! Да цъфнат дървета и цветя и лазарките да съберат много яйца, да се родим Булчето, аз и всички останали априлци, да сме доволни и изненадани /хихи, независимо как/ от разменените подаръци... и докато видиш, отскочили сме в май
Кифличката си е точно първоаприлска
Независимо от бръчките по неподходящата покривка и дословно преписаната история, дано е вкусна и да се продава много
П.П. Все си мисля, че щеше да е много по- вълнуващо, ако бяхте разказали как сте търсили рецептата и името за кифличката, как ви е натиснал шефът и изобщо нещо от този сорт.
17626380_1016887148411584_1259460232841409100_n.jpg
(59.76 KB, 376x316 - видяно 4035 пъти.)
«
Последна редакция: април 01, 2017, 08:26:59 от svekarva
»
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #2 -:
април 01, 2017, 08:22:18 »
Добро утро на първи април.Как е настроението?С мен май се измайтапиха успешно днес.Трябваше да тръгнем в 9 за София, оказа се, че в 10 ще пътуваме, сега вися и чакам.
Аз съм два дни софиянка, имам много работа там и никакво време на едни събрания съм.Та ще е "веселба".
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #3 -:
април 01, 2017, 17:54:15 »
Къдя таз кифла? Вьртях, суках форума, така и не я видях...
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #4 -:
април 01, 2017, 18:52:39 »
Цитат на: inaxastra в април 01, 2017, 17:54:15
Къдя таз кифла? Вьртях, суках форума, така и не я видях...
Две мнения по-нагоре, прикачената от
Свекърва
снимка.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #5 -:
април 01, 2017, 19:11:15 »
Честит Великден.... упс първи април
Маратонките ми направиха мазоли от ходене... смятайте какво съм спретнала днес. Млечния бар вече май вЕрно само пред президентството не е отварял
Нека да е хубав месеца, слънчев и щастлив! Агънцата и теленцата да почерпят:)
Маги, щом си Софиянка виж в Ориндж за книгата.
Активен
svekarva
«
Отговор #6 -:
април 01, 2017, 19:25:03 »
Хихи, маскирала се е кифличката на наденичка!
Цялата работа тръгна от това:
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,37631.msg716186/topicseen.html#msg716186
, после срещна отзвук в края на мартенската тема, та затова всички се вълнуваме
Киви,
само двамата ли кръстосвахте из улиците?
«
Последна редакция: април 01, 2017, 19:30:17 от svekarva
»
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #7 -:
април 01, 2017, 20:58:09 »
Тази снимка я видях, но не можех да повярвам, че за нея става вьрпос. Мислех, че се говори за друга, а това е шега на Свекьрва
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #8 -:
април 01, 2017, 23:47:17 »
Запис
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #9 -:
април 02, 2017, 00:49:57 »
Честит първи Април ( вече втори
)
И мен ме развесели кифлата на Тони във фейса
Аз започнах Великденското почистване,стартира при баба ми и ще завърши в нас...Междувременно правим градината,дори не съм и предполагала колко е трудно да се засади един прост райграс
Даже още не сме стигнали до засаждането,още изравняваме терена...голям зор,голямо чудо.Но му се вижда края
После ще приемам гости на кафе и сладки
Активен
Alichka
«
Отговор #10 -:
април 02, 2017, 09:28:09 »
Здравейте в това хубаво време!
Ние вчера имахме емоционален ден. От сутринта започна сериозната работа - мъжете махнаха двата прозореца на детската и сложиха рамките на новите, изкъртиха вътрешната изолация, свалиха климатика и пробиха дупка на новото място. Майтап беше, че комшийката станала в 6 и от чудене взела, че си измила прозорците. Тя хем знаеше за галимацията при нас, ама толкова се е и сетила. Много се смяхме с нея. То друго не остава в такава ситуация.
Между другото бяхме на подписване на граждански брак. Та около прахоляка успяхме да се докараме спретнато. Беше празник на наши семейни приятели. Болно ми е това, че няма на този етап да правят сватба. Чакат бебе, а и финансово не могат да се позволят, доколкото разбрах. Беше много болезнено и че родителите на момичето не успяха да дойдат. Тя е българка, но от Украйна. Само майката на момчето беше и милата не спря да плаче! Дано сега имат ред хубави моменти! Желая им го от все сърце!
Снощи се събрахме в други приятели, за да отпразнуваме подписването. Легнахме в 2. Бях в кондиция на прибиране, докато карах, а от входната врата не помня почти нищо. Моментално съм заспала!
Лоли, райграсът е труден в началото. Виж, детелината е повече от лесна. Тя е троскот и после няма отърване от нея.
Снимката на кифлата е сюрреалистична. На мен цветово ми е конфликтна. Тони, нали няма да ми се разсърдиш?
Хайде, приятни разходки на всички!
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #11 -:
април 02, 2017, 10:42:35 »
Добро утро! Приятно приятно, ама как да ни е приятно бе, Али. Тук е 0 градуса и вали сняг на парцали. А уж беше дошла пролетта. Май ще се окаже вярно, че зимата тук е 9 месеца, а през останалите три можеш да караш ски, хаххха. Ей не ми остава време да ви чета. Детето на една колежка се разболя та я замествах миналата седмица. Пък сега шефката няма да я има 2 седмици та и нея ще заместя. Притеснявах се как ще ме приемат курсистите. Имах една група с двама мъже. Единия нещо ме гледаше все едно ще ме изяде. И накрая ми вика: Надявам се да се видим отново, а аз вътрешно си викам: дано не!..
Мисля да ходим на балет - Ромео и Жулиета. Звучи обещаващо...
Аз неделно готвя - тъкмо ми станаха готови шоко мъфините и чакам да ми донесат мляко, че да врътна и палачинки.
А мъжо ми купи чанта по случай 1-ви април вчера. Ние ходим до един МОЛ където събота и неделя има програма - песни и бели денс. Ама танцьорките не са като тези в Турция, хич не им се отдава на горките. Направо ми иде да скоча на сцената и да им покажа за какво иде реч.
А моят Кико много обича заквасена сметана, яде я с лъжица. Според вас може ли да му стане нещо?
Я раздуйте, как върви положението НИ2 на Свекс няма ли да го женим за Мария 2? Или те се взеха аз докато се наканя да питам?
Тони, как си със здравето? Надявам се да си по-добре... И изследванията да са в норма.
Хубав неделен ден на всички!
«
Последна редакция: април 02, 2017, 10:57:19 от fanimira
»
Активен
svekarva
«
Отговор #12 -:
април 02, 2017, 15:38:02 »
О,
Фани!
Не сме го оженили още НИ2, малък бил
. Пък и Мария Другата е много прясна, от август са гаджета, нека поне година да изкарат. Иначе си консумират връзката, та не се знае какво непланирано може да се случи. Планирано трябва да решат къде ще живеят, къде ще търсят жилище и разни други битови въпроси. Самата Мария е млада, няма още 25, та и тя не бърза сигурно, иначе да го е натиснала досега.
Али,
дано имат късмет младоженците
Голяма работа като няма да правят сватба, да се роди детенцето живо и здраво, тогава ще дойде украинската рода. Представям си какво и е било на свекървата...
Вчера ми протече пералнята Бошка.
Чисто нова, дето се вика, още в гаранция. Не можах да се свържа с хората от сервиза в почивните дни, ще видим какво ще стане в понеделник. Тъкмо се канех да пера дебелите завивки и най- зимните дрехи за прибиране.
Писано ми било да го удрям на любов
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #13 -:
април 02, 2017, 18:02:20 »
Честит април
Април и Ноември са ми най-безличните месеци в годината, дано поне настоящия да е слънчев и усмихнат.
Фани, пушка съм
Вчера даже пуснах контрола на един от завишените преди хормони на надбъбречната в друга лаборатория по настояване на док и идеален според нея.. Ще се видим утре с нея да мъдрим защо така се е получило...
Ще падна с тази снимка.. Илиян я е видял вчера и вика, вие си правите първоаприлска шега нали.. Викам стига бе, пуснахме я на 30 или 31 хахаха
Свекс,
копнах по-интересното от една статия в интернет, толкова тескт няма да набирам сама
Иначе не знам дали на вкус сме го докарали, ама го написах.. Ще се доверявам на шефските рецептори, не я правят при мен, а и толкова тесто не бих опитала
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #14 -:
април 02, 2017, 19:53:35 »
Откраднала съм си малко време да се разпиша, че докато се наканя в предната тема и дойде време за новата
Ще го карам по спомени
Джоси
, ако не е късно и приемаш поздрави, Честит Рожден Ден
Сумати благинки да ти се изсипят на главата
Булче
, да ви е жива и здрава София, да порасне прекрасна дама и да споделя сватбените си емоции във форума
Аз станах леля на 23, нямам мое детенце, за да правя разлика, но племениците са много милички
Дано и детенце свикне бързо с градината. Аз много съм ревала, че си го и спомням
Тони
, сладоледа е много як, прилича на лолипоп колекцията на Долче и Габана. Изненадата от Киви обаче много ми харесва. Братовчедка ми много носи състарено сребро и искам да я изненадам с нещо хубаво за РД. Може ли да споделите от къде е
Руми
, мидите ги взимам от същата ферма, която идва и в Пловдив. Ще пиша в темата за рецепти как ги правя. На Созополската ферма мидите са много чисти, без пясък и мустаци. Взимай, нищо сложно няма
Ревност не съм изпитвала, защото имам доста хипи разбиране за изневярата. За мен е изневяра, когато изневеряваш на себе си. Още по-гадно, ако го правиш заради любов... Каква любов е това
Тази седмица ми се очертава последната тежка и след това се надявам да ми е по-спокойно на работа
ЕДИТ:
Тони
, явно съм изпуснала историята за кифлата, но не разбрах колегата ти прави първи стъпки в Paint ли? Учи се
Ще трябва доста да се упражнява
Този колаж не личи да е правен на Корел или Илюстратор, за Фотошоп няма и да споменавам
В смисъл тази снимка са я гледали и други хора ли? Явно доста разбиране и търпение ще трябва да проявите към него, но от видяното съм
«
Последна редакция: април 02, 2017, 20:06:49 от marry_me
»
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
46
Нагоре