Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 11, 2025, 08:05:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Март е!  (Прочетена 123745 пъти)

emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: март 20, 2017, 10:00:35 »

И моят мъж е бил такова бебе, ама освен на него, се връща и на мен, сигурно си има причини.
Много мило че си отишла да помогнеш, тя явно няма близки приятелки, след като никой освен теб не се е помръднал... good
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #316 -: март 20, 2017, 10:06:28 »

И моят мъж е бил такова бебе, ама освен на него, се връща и на мен, сигурно си има причини.
Много мило че си отишла да помогнеш, тя явно няма близки приятелки, след като никой освен теб не се е помръднал... good

и моя мъж така се смее с двамата овни вкъщи хаха вика с какво аз пък го заслужих.

Ееее за помагането много ясно че аз ще отида, как друг, то даже не бих аз позволила приятелки да отиват да и помагат, ние сме си семейство, тя беше човека който на мен помагаше най-много докато бях бременна и се подготвях, тя ми изглади всички бебешки дрешки. А и освен семейство сме си и приятелки. heart
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: март 20, 2017, 10:44:41 »

Добър ден!

След няколко часа настъпва астрономическата пролет. От кога го чакам този момент.  smile Да се оправя вече времето, да цъфнат дръвчетата и за запеят птичките.  heart

Вчера при нас беше ветровито, но се разходихме все пак. Тези дни си го дават направо пролетно време, което много ме радва.  yahoo
Нощта беше неспокойна, защото малкият нещо се е запекъл и се пробвахме да свършим работата, но не се получи. Много ми е мъчно.  sad

Панди, добре сте разнообразили.  good

Наде, ти взе, че се примири с намесата на околните и питки месиш вече.  Wink Айде късмет.  smile

Рат, съчувствам за ваксината. И аз се каня на една постановка в края на месеца, но не знам дали ще ме огрее.

Маги, В зоологическата в Ловеч не съм ходила от малка. Имам някакви бегли спомени, но до там. Като се постопли ще заведем Алекс, но може би в София, защото ни е по-близо. Предполагам колко щастлив ще е.  smile

Булче, по-рано ли се е родила момата, че не са били подготвили нещата, или не са искали предварително от суеверие?

Щастлив да ви е днешният щастлив ден!  smile
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ

« Отговор #318 -: март 20, 2017, 10:47:47 »

Миме не, всичко си беше готово, просто последни щрихи дето се казва smile За зоологическата, ми моето на 1,6 месеца като беше въообще не се впечатли, мисля сега пролетта пак да го тестваме
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #319 -: март 20, 2017, 10:49:48 »

Да, тази работа и аз я върших за племенника. Като са далече /или стари, като в моя случай/ свекървите, зълвите трябва да ги отменяме Wink. Да ни имат страха, дето се вика. Ама и каква ни е титлата - зълва, от зли по- зли трябва да сме funnytooth
Това, че реве сега, може и да не значи, че ще е ревлива Wink Моите бяха кротки агънца в болницата, най- едрите, най- послушни и спящи... Ама след десетина дни, ела да видиш какви гърла отваряха, хеле малкият, на два гласа пееше. Като се измори на дебел, почваше на тънък да тресе къщата. Като почна и сълзи да образува, вкара и тях в изпълнение. Един път го оставих да си развива дробовете в кошчето и после от стеклите се сълзи, ушите му се зачервиха nea
Каквато и да е София, ще си я изтраят smile
Руми, къде е този фермерски пазар или само по интернет поръчваш?
В събота имах гости, младо роднинско семейство. Съпругът получил възпаление на червата /автоимунно заболяване/, лежал в болница и много го наплашили. То си е така, страшничко е, но с диета нещата се задържат. И двамата бяха отчаяни какво ще готвят и ядат, ама като видяха какви гурме ястия им бях приготвила от най- строг АИП /автоимунен протокол/, даже се усмихнаха накрая.
Хехе, подарих им кесийка от моите печени сладки - без животински продукти, захар, яйца и брашно. Дето вика Родният, само с пари са правени. Ама наистина, брашно и мазнина от кокос, кокосови трици, фурми, банан, кори и сок от портокал за едни 12 курабета ф5см. някъде към 6лв. без труд и ток pardon Какво да се прави, скъпо е да си болен. Аз обаче съм доволна от себе си, успях да ги разсмея и да им покажа, че не са единствените и че животът е вкусен на различни нива.
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: март 20, 2017, 10:55:33 »

Ако съдя по това колко се радва на гълъбите и кучетата, значи точно там ни е мястото. Всичко що е животно му е много интересно. Вчера половин час сме седели да храним едни гълъби, а той беше повече от впечатлен.  smile

Свекърва, ти си само за посрещане на гости. То на човек да му е кеф да ти гостува.  blum
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: март 20, 2017, 11:03:04 »

О Булче, зло да я забрави малката София, изпуснах новината.Да е много здрава и щастлива!Моника и тя беше тиха и спокойна в болницата, после ни разби, не млъкна.Свекърва ми още помни с потрес първите и идвания в къщи как детето почваше като аларма да реве.

Свеки, доста скъпо удоволствие е АИП, факт.Аз след месец не спазване на режим, сега отново се връщам към него.Не се чувствам ОК с глутен, факт.

Миме
, пробвайте го, но от опит, не се впечатляват от животните така както от кучета и котки.Идея нямам защо.Иначе Моника и сега на 3 години се интересуваше от определени животни.Козите са и фаворит, ходим да късаме трева да ги храни.Мечките се бореха, та я спечелиха за едни 2 минути.Маймуните и бяха интересни точно 1 минута.Най-интересната част бяха люлките и пързалките, за който и рева, като се качеше друго дете на тях.Направо накрая нямах сили от говорене
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: март 20, 2017, 11:03:45 »

Какво му е заболяването? Стана ми интересно, нали и аз имам, но по-скоро яйца, брашно и захар мога да ям, а не другите работи
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: март 20, 2017, 11:09:51 »

Маги, хаха поне се е натичала на свобода.  tease
Ще го видим нашият господин как ще е.  smile
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ

« Отговор #324 -: март 20, 2017, 11:14:19 »

Свекърва, тя няма грам жълтеница за туй е такава гръмогласна, иначе пък суче като машинка smile аххах както сме свекрИви и зли сега  Yes

Маги мерси! Да се връща по много! И моето така беше в зоологическата, ей за кучета, коне и пилета си умираше, а там нищо не го интересуваше. Сега много обича маймуни, имитира ги та ще идем да видим дали ще ги отрази  blush
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: март 20, 2017, 11:18:13 »

Аз си мисля че също не ми е ок  глутен и бяла захар, но пък ми писва бързо да спазвам всичко.
Свекс, мъж ти е прав, много скъпо ми звучи това гурме, дет си им спретнала. blum
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #326 -: март 20, 2017, 12:06:04 »

Панди, към болест на Крон отиват нещата. Понеже му е първи пристъп, сега го карат да се ограничи до приемане само на доказани противовъзпалителни храни и после да разширява, като си води дневник. Лекуващият му лекар специализирал в Америка и съответно методите му са доста по- различни от познатите класически. Там включвали и лека дрога, което тук е напълно отхвърлено.
Дано има късмет момчето, сега цялото семейство е в пълен шок и още смилат случилото се.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #327 -: март 20, 2017, 12:19:12 »

При мен се получи"Елате утре, за да Ви кажем кога да дойдете, за да не се разкарвате напразно!". Утре пак трябва да се раздвижа. Продължавам да съм на тръни за дребното. Дано само тя да е добре.
Да, всяка болест си иска нейното. В началото като откриха на татко диабет и бяхме в потрес. Тогава наложих ограничения и на майка. Не може да отиде в Метро и да купи кутия вафли..Научих я да си купува, като й се прияде, а не за изкушава татко. Той поне не е на инсулин, та пак е пощаден. Във времето открихме какво разнообразие има от продукти на пазара, включително има много вкусен сладолед за диабетици. Трябва човек да се пренастрои.
Аз обичам да ходя в зоопарк. В София е доста бетонът, но във времето гледат да го направят по-приятно за разходки и с по-малко грозни клетки.
Малката сме я водили само в Пазарджик, но там е по-скоро парк със зоокът. Ще я водим в София и в Стара Загора някой ден. Маги, има ли в Ловеч жирафи? Само там преди години е имало в България.
Най- интересно ми е било в Стара Загора и във Варна. Все пак тук говорим за животни, родени в плен без никакви изгледи да могат да оцелеят в естествената им среда. Плюс това грижите са на по-високо ниво от едно отглеждане в цирк например.
Аз имам друга теория за рева на нашето поколение като бебета. Минимално кърмене, вечно напикани и захранени на 2 месеца с ферментиращи сокчета.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: март 20, 2017, 12:42:40 »

Няма какво да се шокират smile има много информация, а за диетата правилото е, че може да яде всичко, което не го дразни, но аз си карам по-умерено по Диета 4. Ето ме, 3 години си живея спокойно, даже износих 9 месеца бебе и 11 месеца кърмя. Само от това ме беше страх в началото. Но моето е по-лека форма. ето историята на една жена, която е била в доста тежко състояние, а сега си е здрава. Тя се храни по някаква друга диета. Горе-долу по едно също време с моя случай са се развили нещата (не е нещо гадно клипчетото, от На кафе е)

http://play.novatv.bg/programi/na-kafe/804537?autostart=true

Има и асоциация на болните
http://www.babkuk.org/index.php

Напоследък трудно си намирам лекарството, защото е скъпо и постоянно го преизнасят (или беше правилно да се каже реизнасят).
За Крон обаче има телк.

Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: март 20, 2017, 13:34:12 »

Али, няма жираф.Имаше камили обаче и бизон.Моника пипна бизонско ако, аз бях в потрес, а баща и съвсем спокойно каза "Е сега можем да се хвалим, че детето е пипало ако на бизон"  Bravo

Панди, ако ти трябва фраксипарин пиши ми.Имам позната работи в аптечен склад винаги може да каже къде го има.
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: