Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 11, 2025, 12:47:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Март е!  (Прочетена 124170 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #300 -: март 18, 2017, 14:25:01 »

Фанич, честито! Да ти се падат хубави хора на "фейс ту фейс", да не те хванат и все пак най- важното - да ти плащат редовно Wink Ти щом ще преподаваш, значи и с руския си доста напреднала, иначе как ще обясняваш good
Али, това е то да имаш две баби, винаги някоя е на разположение. Има и неудобства, естествено, но направо е разкошотия някой да те отмени за почивните дни. Хехе, ама след време не ми се мисли какви ангажименти ще имаш към тях pardon Уф, аз нали съм на тази вълна, та затова...
Ти няма ли да и оставиш дълга коса на Мария, да не я обиждат, че е с къса? не сме я виждали скоро на снимка, сигурно вече е с разкошна коприна на главата heart heart heart
Anne_Shirley, не се притеснявай, че не ни познаваш smile Аз също мълчаливо ти следях подготовките за сватбата Wink Хайде, престрашавай се по- често да пишеш good
Лоли, да разказваш и показваш после. Това винаги ми е било мечта, някой да ми подготви празника blum
Фери, най ми харесва, че имате прозорец в кухнята Bravo  Хехе, тез наредени работи в ниското, съвсем скоро ще бъдат преподредени от сръчните ръчички на Алекс. както гледам, височка върви, та и бутилките ще докопва без проблем Wink
Времето още е хубаво, за съжаление го ползвам за пране на дълбоко зимни работи smile
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #301 -: март 18, 2017, 15:40:37 »

Хахаха, тези, дето много приказваха, сега са с въшки вкъщи. Отвориха ми нов дерт да не прихванем и ние. Идеята ми е поне да си оформим четините и най-вече бретона на кокона. Тези дни ги кара само с диадеми, че е като болонка в главата. Още й расте неравномерно от двете страни и си има нужда от грижи. Абе... друго си е оформена коса. Сега само снимам. Барем за бебето успея и да качвам.
Да се "оплача" - това малкото много ме порти. Онзи ден ходих и си оправих ноктите. Пред баща й се заобяснява колко й харесват, а той хич не беше и забелязал. За кое повече да ме е яд се чудя.
Забравих да кажа - голям кеф ми направи Еми, че веднага реагира с вдъхновение!
Ей, голям мързел днес! Имам странно чувство с това подмятане по диваните.
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #302 -: март 18, 2017, 20:53:38 »

Хихи Свекс, на мен този прозорец ми е любимият в цялата къща, щото си виждам какво се случва в двора, пък и на улицата клюкарствам Wink И аз си мисля, че съвсем скоро бая неща, не само в кухнята ще бъдат преподредени  blum
Някоя от Мариите не хвърля ли око тук да види, че ти е мечта някой да ти организира празника, а не сушилня  pardon
 Али, почивай си, сега ти е паднало  give_rose
Еми, забравих да кажа, че точно такова чекмедже бях предвидила, ама после реших да го ползвам за тенджери, като по-дълбоко, пък приборите ги наместих в едно друго  pardon
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: март 19, 2017, 00:03:23 »

Честито на всички, които имаха повод, че вече не помня кой за какво беше.  give_rose

Днес времето наистина беше супер, но на моменти имаше вятър, само слагах и свалях на Алекс шапката. Гледах да избягвам парка, защото беше лудница - кой с ролери, кой с колело....топки, викане. Ужас направо!
Видях се с една приятелка, та разбрахме кои ще са кумове на нашите кумове. Тази въпросната приятелка ще е.  huhhuh.gif Както се казва, те още дата на сватбата не са казали, покани няма, абе нищо. Със сигурност и няма да ни кажат кой ще им кумува, а ще го разберем от поканите. Хм...Не знам какво да кажа.

Фери, гледах снимките от телефона, но прозореца и на мен ми харесва.  good

Аз пък винаги съм се имала за примерна домакиня, но от както родих не ми остава време да прекарвам много време кухнята и да ми е изрядно всичко. Все се надявам, че с времето ще влезем в ритъм, ама кога ли?!

Трябва да се подстрижа, че станаха 5 месеца вече не съм ходила. Доста ми порасна косата и има нужда от освежаване.
Активен
marry_me
Професор
Публикации: 304

BE YOURSELF ;)

« Отговор #304 -: март 19, 2017, 13:12:11 »

Привет на малкото дами днес във форума  Sunshine Flower

Нещо през седмицата въобще не ми се отдава да пиша, влизам, започвам и работата ме дърпа за крачола lol До Великден ще ми е все така натоварено sad

Този уикенд на нас ни е кулинарен и пълен със социален живот yahoo Вчера бяхме на суши с кумовете и техни приятели. Откарахме три часа и половина в ресторанта, заболя ме корема от смях. Днес кумовете ще ни гостуват с децата. Направих един десерт Кодрит Кадир, крем карамел с блат. От няколко месеца ползвам едно френско масло, което се води за готварски цели, гурме на Elle&Vire. Вкус, аромат, консистенция нищо общо с другите масла, немските ряпа да ядат, също и Президент. Направо съм влюбена в него. Ако ви попадне някъде, задължително вземете да го пробвате. Абстрахирайте се от цената, просто го вземете  girl_wink

Сега ме очакват три килограма миди да ги почистя. Приготвям ги с черупките, имам две рецепти, една с бяло вино и една с мътна бира (за предпочитане чешка или немска).

За малките хали не знам какво да измисля, а и нямам много време само три часа  girl_impossible

По толкова теми искам да си споделя с вас за обучение, за сватби, за интериорен дизайн на кухни. Довечера ако не съм гроги, ще пиша през компютъра, че през телефона е кошмар nea

Хубава неделя на всички и много усмивки smile smile smile
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: март 19, 2017, 16:06:39 »

Мери ми, сподели моля те рецептата за мидите. Никога не съм правила, а ми се иска. Почнаха от миналата седмица доставки във фермерския пазар и мисля да поръчам, но като не знам изпитани рецепти и не посмях. Не съм го чувала това масло. Къде го има?
Фери,кухнята ти е много хубава. Моята е доста голяма П образна и първоначално мислех да няма нищо по плодовете,  та да изглежда по прибрано и хубаво. Еми с 2 деца няма как. Първо част от долните шкафове не ги ползвам по предназначение защото колкото и да ги връзвам и обезопасявам ,все се отварят и не държа там подправки" буркани и тем подобни. Второ все някакви неща слагам на плота , да не ги докопат децата, че там само не стигат и тъй. Да не говорим, че от лепенките на обезопасителните механизми ми падна мдф покритието.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #306 -: март 19, 2017, 22:14:15 »

Ето ме и мен най-сетне. Всичко си изчетох smile

Булче, честита радост. София е чудесно име, международно върви и е с хубаво значение.
Наде, чудесно е че си задаваш такива въпроси. Колкото е по-широк кръга на знанието ти, толкова е по-голям досега с незнанието и от там съмненията. ( Който не мине разбрал метафората да си направи справка с учебника по математика - обиколка на окръжност.)
Фани, ще ми е интересно да разказваш какви са като манталитет новите ученици. Провеждала съм обучения на хора от различни националности и определено всяка групичка си имаше отличителни черти.

По темата на деня не мога да се включа, не виждам снимките, но обожавам светли и функционално обзаведени кухни. От там да скоча на готвенето, направих едни разкошни шоколадови сладкишчета за погачата на Змей 2. Отметнах го и това и установих, че съм достигнала ново ниво дзен... мина много добре и обичайните заподозрени дори не успяха да ме изнервят.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #307 -: март 20, 2017, 08:50:57 »

Добро утро!
Допивам кафето и чакам втората (след нощната) пералня. Имам излизане. Чудя се обаче кой кър да хвана. Племенникът беше се разкекавил и май ще имаме и ние последствия от срещата. Да ми се отще първия ден от седмицата!
Имаше снощи нови събития вкъщи. Уникални детски преживявания!  heart
Дано напече хубаво слънчице! Искам да ми е усмихнато и зареждащо. Чакам ви на сладка раздумка.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: март 20, 2017, 09:16:32 »

Здравейте smile

Ние имахме супер уикенд - нашите бяха тук  yahoo ММ цял ден беше на QA събитие, аз ходих на Красавицата и звяра със сестра ми. Страхотен е! Препоръчвам го на всички, без Тони lol Бамбук имаше кой да го забавлява, та и той е доволен. Или поне беше, сега нещо мрънка на крачола ми от време на време, та от сума ту време го пиша този пост.

Днес било ден на щастието, та щастлив ден!
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #309 -: март 20, 2017, 09:17:33 »

Добро утро. smile При нас е слънчево и аз стоя на отворен прозорец.

Киви, разбрах те, разбрах те...дано и да си права.  good
Благодаря и на другите за думите.  heart

Вчера мина и последния трети ритуал в черквата. В събота вечерта месих постна питка. На вид беше супер, и много добре ми втаса. Дано е била и хубава на вкус, понеже после я раздадох цялата и никой от нас не я опита. Сега дай Боже вече да се похваля с близнета. хахахахахахахах

Фери, кухнята ти е супер. И с клюкарник викаш хахахаххахах

Булче, да ви е жива и здрава София. kiss2

Фани, успех! Да споделиш повече другия път като имаш време за писане. smile

А пък миди никога не съм яла в живота си. Общо взето много малко морски неща съм яла. А риба обожавам. Вероятно и друго водно би ми харесало....

Нова седмица...понеделник е. Всяка следваща ме дели все по-малко от априлската ваканция. smile  danceg
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: март 20, 2017, 09:29:00 »

Добро утро и честит ден на щастието!
След 8.03 вече всичко ще ви честитя, че не знам кой какво празнува  Wink на мен пък хич няма да ми е щастливо днеска- на консултация сме и ще бодат детето.
Булче, честита принцеса! Да е жива и здрава, много щастие й желая! Името е прекрасно.
Изпуснала съм на Фери кухнята, друг път пак да я покажеш.
Панди, ти си имала направо свободен уикенд щом на кино си успяла да отидеш. Вчера бяхме около Народния и мм си взе програма, все едно ще отидвм на театър скоро време  funnytooth funnytooth
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: март 20, 2017, 09:34:42 »

Аз за щастие не се впечатлявам от бодежа, Ратчо. То все пак си е отделно създание от мен и си повтарям че ще трябва да премине през всичко човешко, което му е писано.

Али, друг път слагай копринени ръкавици, да криеш ноктите  blum
Аз мн се сърдех на майка ми че все късо ме подстригваше, уж да ми запазела косата здрава, тя продължава да си е тънка и до ден днешен. Не съм й простила още. smile

Вдъхновението за деня:
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: март 20, 2017, 09:40:02 »

Добро ви утро и честита първа пролет.Понеделника е усмихнат и слънчев при нас, дано е така цяла седмица.

ние в събота ходихме до Ловеч, до тяхната зоологическа.Не че толкова обичам да гледам затворени в клетки животни, напротив мразя го, но там е голям парк и е много хубаво за разходка с дете.Моника накрая едва ходеше и САМА поиска да яде.Това не ми се е случвало май!

Наде, пожелавам ти да успеете с близнаците!

На всички хубав и усмихнат ден!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #313 -: март 20, 2017, 09:50:01 »

Добро утро!

При нас на север е слънчево, от юг идват облаци. На мен ми е слънчево на душата обаче, вчера събрах много положителна енергия и имам в изобилие. Чакам малкия змей да си изяде закуската и отиваме до Еконт за изненади. Нямам търпение за Великденските подаръци smile
Тази седмица е Благовещение, на всички очакващи от сърце желая да получат благата вест.
« Последна редакция: март 20, 2017, 09:56:53 от Kiwi » Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #314 -: март 20, 2017, 09:58:14 »

Добро утроо!

Мен ме е налегнала пролетна умора, не ми се нито работи, нито мърда, ама няма как, утре заминавам в Пловдив, 2 дни с клиенти... ще има доста срещи, работа... Поне от другата седмица съм отпуска, уикенда пък  ни чакат купони  yahoo абе общо взето няма спирка smile

Вчера ходих да видя бебка, ох много сладичкааа  heart. Голяма мома си е, 3600 са я измерили! Реве много, нито храна я успокоява нито нищо. Брат ми е бил такова бебе та май ще му се връща тъпкано. Вечерта пък ходих да подготвя у тях, изгладих и дрешките, оправих и легълцето, монтирахме столчето за кола, днес ще си я прибират и нямам търпение да я запозная с братовчед й  heart
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: