Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 19:57:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Март е!
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Март е! (Прочетена 121124 пъти)
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Re:Март е!
«
Отговор #270 -:
март 17, 2017, 03:11:57 »
Фаниииии,,тук съм.Чета ви,но не мога да се добера до лап топа
Свекърва ми разби представите за любимото предаване...Как статисти???? Е не е честно
Напудрена работа,,,тц тц тц
Това за щатите е съвсем точно,брат ми в квартала са същата работа,всичко е еднотипно на цялата улица.Кухните изглеждат еднакво,с еднакви уреди.Във всяка всекидневна огромно пиано,което те опитваха да продадът 6 месеца.Накрая го подариха на някакво семейство,дето едвам се нави да го взем.На мен сърцето ме заболя.Представях си го в нашия хол и как свиря на него "мила моя мамо"
Ама нъцки
Мери ми,за другите не четох,но моята Дева е много точна
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #271 -:
март 17, 2017, 08:52:08 »
Добро утро!
Наде, ъе тепърва ума много да учатб така че каквото и да им дадеш ще им бъде полезно и в плюс.
Вчера и двете баби бяха у нас- майкк ми е като някакъв журнал на Ники /не млъкна!/, свека поне беше.за малко, но ми се стори болнава.
Отивам да се съягаме за дерматолог. Приятен петък, момичета!
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #272 -:
март 17, 2017, 09:01:00 »
Добро утро, аз наминавам за малко и бързо.Да ви пожелая хубав и слънчев петък и да се много усмихнати!
Наде, важното е да ги заразиш с любов към професията, да им покажеш различи аспекти и да им дадеш кураж, да я работят.От тук нататък, те ще учат!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #273 -:
март 17, 2017, 09:22:29 »
аз съм антифен на мъжете деви- хем мн ми допадат, хем не се получава
. но са точни, да.
Рат
, защо идва кат е болнава?
кажи й да не идва така...
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #274 -:
март 17, 2017, 09:26:36 »
Здравейте!
Е, свекърва, ти като девер ми. Той така само ни разваля удоволствието да си гледаме любимите предавания - всички са нагласени. Ми нека са нагласени, то и риалитата са нагласени, сигурно и доста мачове са нагласени, сериалите са измислица, ама си ги гледат хората. Той като е у нас и гледаме дом посвета, Спецове в заложната къща, Беър Грилс, Да продадеш колата си, Разните там аукциони, складове, багажи и тем подобни - все да каже, че му е ясно, че е нагласено. Много дразни.
А това по нова Дом за всеки, то със статисти ли беше също? Много ми приличаше на Истински истории
Рат, успех с дерматолога. И моята свекърва е идвала болна. Много ме издразни тогава, но пък не е казано, че всеки болен, с който детето се срещне, ще го зарази. Нали това е идеята на имунитета
Мери, съгласна съм за Телец, Дева и Скорпион, че имам най-много наблюдения, много забавно. Моя мъж е все известна дева. Вчера като изчистих му писах във вайбър, а той взе да ми праща влюбени човечета
това по принцип не се случва
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #275 -:
март 17, 2017, 09:43:49 »
Леле, мъж Дева това е моя ужас.Аз се разбирам с тях идеално, но да работим заедно.За съжителство абсурд.Аз няма да го изтърпя и той мене.Това е едно прекалено подредено и перфектно същество, което постоянно намира кусури на другите.
Аз съм козирог и ме бива за финансов съветник.В къщи аз съм чичо Скрудж, хахахах.
Момичета пестете си нервите, от сега ще има 100 човека с болни деца дето ще се въртят покрай вас.Аз родителите с болни деца не разбирам все още.Аз извеждам Моника всеки ден, разхождаме се много, но когато е болна на места където няма други деца.По улиците в квартала, до някоя полянка на близко, дори зимата излизаме като е болна.Но контакт с други деца сведен до минимум.
Активен
Alichka
«
Отговор #276 -:
март 17, 2017, 09:47:38 »
Здравейте!
Разсмяхте ме с тоя хороскоп. Това с таралежа си е баш така при мен! ММ ще го тествам как продава въздух. Само това не му е минало през ръцете
Лоли, накрая вместо да дрънкаш Мила моя мамо, щеше само прах от пианото да бършеш. Хич не съжалявай! Скоро ще имате достатъчно шумни играчки.
Наде, подготви бъдещите ти колеги, че не могат да бъдат винаги подготвени. Това е ключово при работа с живи хора. Всеки човек е отделна вселена и реагира по различен начин на един и същ "дразнител". За съжаление не може да се помогне на всички. Не може да се помогне и на хора, които не искат или ги е страх да поискат помощ. Работата на "терен" няма общо със зубренето на учебника. В тази връзка всичко ще им е от полза!
Пфу, само аз ли не виждам снимките на Фери? Тези дни си чакаме новия хард. А, дано! Сега и гестационния календар не мога да си отварям. Предния път го бях научила наизуст. Хахаха, бях готова като за изпит!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #277 -:
март 17, 2017, 11:25:05 »
Моят е козирог , но е кат мъжа на пандич. Най е щастлив и праща сърчица ако е чисто и има готвено. Доста учудващо за мен, такива неща не ме засягат.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #278 -:
март 17, 2017, 12:10:16 »
Али
, аз също не виждам снимката, а само празно пространство.
Хехе, вие пък защо ми вярвате, че предаването е режисирано? Освен ако не залагате суми кой, кое жилище ще избере, де.
Просто познавам човек, участвал в един епизод.
Лоли,
брат ти сигурно в някой музикален квартал е попаднал.
Ако всеки си има заложено пиано като обзавеждане, представям си каква шумотевица е
. Вероятно е останало от предишния собственик по договорка. Остави праха, ами и пари за акордиране и за уроци на Кари трябваше да давате. Съседите ни по старото местоживеене продадоха пианото си на фотографско студио, за декор. Хем са музиканти, май някакви електрически купиха след това.
На всичко отгоре и часовника ще въртим другата седмица... }
Уф, сега ще ме карате да проверявам къде сядам, снахата и тя е от таралежоотглеждащите
Активен
Feribotka
«
Отговор #279 -:
март 17, 2017, 12:15:49 »
Хихи много е яко това със зодиите, почти се припознах, особено за бъдещето хаха, ММ отчасти
Мойта свекс работи в детска градина и много се съобразява ако е болна или има болни в градината
както и всички останали около мен, но това е сигурно защото доста често виждат малката и не им е на всяка цена виждането...
И аз не си виждам снимките, ма съм упорита и ще си ги кача пак да се похваля
Днес пак е мрачно, малко ми се убива желанието за разходка, най-много да я изкарам на въздух пред къщата да не е капо
Еми
, липсват ми твоите вдъхновения за деня
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #280 -:
март 17, 2017, 12:57:20 »
Другия път по подробно трябва да я огледам кухнята на Фери, много готини детайли има
Свекс, ние знаем, че е така, ама не обичаме да ни се напомня
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #281 -:
март 17, 2017, 13:01:24 »
Здравейтеее,
Аз влизам да се похваля че днес ми се роди първата племеница от брат ми, София, 3490,51 см
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #282 -:
март 17, 2017, 13:07:05 »
Булче,
честита София, да е жива и здрава. Най-любимото ми момичешко име
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #283 -:
март 17, 2017, 13:08:32 »
Булче,
честита ви радост и на баба буквичка
Хубаво нещо са племенниците, като ти кажат "лельо" и мед ти капе на сърцето. Почти като мамо, ама с по- малко отговорност
Активен
Alichka
«
Отговор #284 -:
март 17, 2017, 13:21:43 »
Булче, честита радост! Нека расте здрава и щастлива! Сега е момент, ако имаш нещо да връщаш на брат ти
Възползвай се.
Нищо не казваш за яслата. Още предполагам, че изчакваш.
Хахаха, Свекс, съсипа ме със сядането! Пред снахата и без това трябва винаги да си права
Фери, много е уютно! Не може да се сравни с просто един проект.
Днес ми е сънливо, че дребното много ме вдигаше да я завивам. Тъкмо заспах и получих яки ритници. Изкарах си акъла! ММ и той се въртя като шугав. Дано довечера спим повече.
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...