Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 09, 2025, 23:34:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Октомври 2016
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Октомври 2016 (Прочетена 178020 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Октомври 2016
«
Отговор #330 -:
октомври 19, 2016, 15:45:04 »
Цитат на: Bube в октомври 19, 2016, 15:10:00
Гледа ми се коледен филм, пие ми се какао и ми се яде ябълков пай
За подаръци винаги мисля от рано. Бях даже избрала за ММ, ама той взе, че го купи. Сега се чудя откъде да му взема една щуротия.... С куриер ще е златно, че тежи, оттук трябва да е. За Дребната трябва даже два, че в градината Дядо Коледа да поднесе единия. Ние й харесахме дървена ферма с животни за рождения ден, ама май няма да стане. Родителите ни щели други неща да й купуват, та сме в смут в последния момент. Май и с подаръци за родителите сме го измислили. Мисля и за размяната тук. Тази година дано има и нови мераклии!
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #331 -:
октомври 19, 2016, 15:54:43 »
И какво е, ако не е тайна? Ако може да помагаме нещо?
https://www.youtube.com/watch?v=GCXAwiBJZho
Поздрав за всички (П.С. пък на който не му харесва, да не слуша
)
Аз пък вчера имах имен ден. Той гОркия е толкова апокрифен, че само ние си го знаем. Обаче в офиса се бяха сетили за мен и ми оставили една орхидея на бюрото
едно такова мило ми стана
Сега ще си я нося у нас и ще се моля да не я изяде малката гад и да оцелее...
Активен
Alichka
«
Отговор #332 -:
октомври 19, 2016, 16:03:16 »
Менгеме!
А за себе си такъв списък съм спретнала, че Дядо Коледа кръвно ще вдигне.
Личи си, че шефът го няма и че аз нямам работа тия дни. Само ви надявам главите!
Тони, нищо не каза как е минала операцията на Илиан?
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #333 -:
октомври 19, 2016, 16:14:18 »
Менгеме - яко. Е що - няма ли някъде да се продава, че чак куриер?
Аз пък много искам...мултишлайф хахаха и циркуляр в някакъв момент. И моя си бормашина...и ел.трион...и те така
Активен
always_and_forever
«
Отговор #334 -:
октомври 19, 2016, 17:24:17 »
Аз минавам направо на въпроса, защото от два дена се каня да питам и все забравям.
Тази година ще има ли размяна на подаръци за Коледа?
Така, спокойна съм вече!
Маги
, дано Моника се оправи бързо, защото знам колко е отвратително. И аз боледувам от ангини още от малка. За съжаление винаги с антибиотик минава.
Честит рожден ден на рождениците! Да са живи и здрави!
Подаръци? Какво беше това? Нищо не съм мислила още. Тази година ще трябва да мисля подаръци за двама специални човека...
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #335 -:
октомври 19, 2016, 22:27:34 »
Е днес цял ден при нас е така
Искам един ден да не се занимавам с производство в БГ - НИКОГА!!! Не ме оставиха един коментар да си напиша във форума като хората, ами ще се мъча посред нощите, ама хе...
Така по темата с рождениците
Тони
, Честит Рожден Ден
Сбъдни мечтите си и мечтай свободно
Машка
, да е Честит брат ти и само хубави неща да му сервира Живота.
Мари
, от няколко дни и аз се разделих с моята дълга коса
Сега ми предстой да я изпратя, бях си избрала да я изпратя на друго място, но твоят пост ме накара да се зачета, та сега ще обмисля
Освен, че се разделих с косата си, вече съм и ослепителна блондинка
Направих си и аз този прословут балеаж, чула жабата, че подковават вола и си вдигнала крака
Ефектът беше прибирам се в къщи и ММ казва: "А, ама това не е моята жена! Къде си я скрила?"
После имаше поздрав с "Руса пичка"
Общо взето смее се на мой гръб
Обичам подаръци, не само по Коледа, най-вече без повод, когато човек не се чувства длъжен да го направи. Хиляди пъти предпочитам по една роза веднъж седмично пред огромен букет за РД, ИД и 8-ми Март
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #336 -:
октомври 20, 2016, 07:40:37 »
Добро утро
Благодаря на всички за хубавите пожелания, да ви се връщат положителните мисли и емоции
Операцията на Илиян е минала добре, няма проблем.. Боли го, може би повече отколкото очакваше, та поне склони да си останем вкъщи и да си поръчаме нещо за хапване. Все пак, колкото и лека интервенция да е, си има конци и шефове..
Поръчахме суши.. Изпих 3 чаши винце (той не можеше) и се гушкахме цяла вечер.. Беше ми доволно и хубаво на душата, цял ден си мечтаех да се прибера в нас на топло и да го гушна, знам го каква е паника и че се държи само, за да не разваля рождения ми ден
Празнуването и тортата ги оставихме за събота
Казах ли ви, какво ми подари? Прекрасни обеци
Понеже ОТНОВО за (5-6) път губя един и същи чифт, любими мои обеци Сваровски, които той ми подари (след като загубих 1 път окончателно тези, които майка ми ми беше купила
).. Бях останала без ежедневни обеци.. Имам поне 30-40 чифта обеци (сребърни, златни и имитации), но не и такива, които "без да гледам" с какво съм облечена да сложа.. Не му казвах, че отново нямам идея къде са ми Сваровски обеците, защото вече сериозно се дразни, като го кажа (нормално
).. Той е забелязал и ми е купих едни "капки" Пандора.. Много нежни и красиви
Денят мина в много поздравления, което е нормално.. Шефките ме изненадаха крайно приятно, тъй като ми бяха купили страхотни хризантеми в лилаво в саксия с кашпа - като чаша за чай (нали си имам мини колекция от чаши за чай, нищо че не пия чай).. Ние принципно събираме пари за всички колеги и всеки сам си купува, каквото иска, като шефките не участват, защото те реално са си към сладкарниците.. Ние тук сме си друга бира
Но вчера и двете дойдоха и освен паричен бонус, който ми дадоха, ме трогнаха и с този жест с цветята.. Запомнили са какво харесвам, подбрали кашпата според моите интереси.. Никога не са го правили за друг, даже за колежките в офиса, които са 15 години във фирмата.. Поласкаха ме определено..
Пак ударих 033948230429 символа, сори..
Ще се надявате пак да не пиша, ама съм в серия
По-късно ще пусна снимка на чантата за Киви специално
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #337 -:
октомври 20, 2016, 08:25:51 »
Добро утро в бяло офис оборудване! Друго не намерих
marry_me
, ще те дебна да задам
подходящия
въпрос след новата прическа
За първи път ли си руса и как ти хрумна?
Моята коса стана ужасна цветово.
Хиляди пъти си казвам, че не бива да ползвам български бои заради различния всеки път ефект и пак като типична пенсионерка в Кауфланд съм купила една кутия на промоция
Видях опаковката чак след като се бях намазала и стояла половин час. Никой не ми е крив, сега съм брюнетка. Пък белким наистина поумнея, като се простих с русото
. Силно се надявам да е много некачествена и да падне след няколко измивания.
Като се зададе Коледа и почвам да се притеснявам с тези подаръци
Според НИ2, нещо, което така или иначе предстои да се купи, не е подарък. Все по- често минаваме на красиво опаковани пари, всеки да си купува каквото иска
Виждам обаче, че си губят и разпиляват снимките, та като нищо ще подарявам флашки и албуми,
А
ко и да имат облаци.
Аз съм си поръчала цветен принтер на Дядо Коледа. Доста скромно, нали?
14519673_1266287643421329_926680238323526150_n.jpg
(61.35 KB, 336x336 - видяно 2702 пъти.)
«
Последна редакция: октомври 20, 2016, 09:03:04 от svekarva
»
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #338 -:
октомври 20, 2016, 08:40:09 »
Здравейте?
За какво си намислила да ползваш цветния принтер,
свекърва
? Свексори да не принтиш?
Аз обожавах да съм руса, много си се харесвах, ама пуста поддръжка, тия корени постоянно трябва да ги боядисваш, а сега с моя цвят не съм се боядисвала повече от година, въпреки че идеи си ми идват да стана пак блондинка, ама не и смелост.
Тони
, аз съм изпуснала каква операция. Бързо да се възстановява. И в събота кОпон! Тук не ти честитих, ама и другите да видят - желая ти всичко всичкоооооо, за което мечтаеш, да стане реалност! Бъди здрава и обичана!
Подаръци за Коледа още не съм започнала да мисля. Преди тях е рождения ми ден, Митко от преди два месеца започна да казва, че ми е измислил подарък, за него си се вълнувам сега.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #339 -:
октомври 20, 2016, 08:46:48 »
Добро утро!
Свекърва
и аз казах, че съм свалила 40 см коса, обаче мен нищо не ме питаш
Вярно 90% от булките си отрязват косите след сватбата(поне тук, във форума)
Бива ли такова нещо, боя от Кауфланд
Имате си там в Пловдив хубава школа Schwarzkopf, много млади таланти, я си набележи един салон и ходи на една боя да се поглезиш и ти малко.
Подаръци ще купуваме само на децата, вече имам списък, макар че вчера получих един каталог на много хубав магазин за детски играчки(от онези в коледните филми) и малко се разколебах.....
Много кофти, че рожденият ден на Сами е толкова близо до Коледа, определено е ощетен,колкото и да се стараем да не е така, не му купуваме също толкова големи подаръци два пъти, както на Симеон.
Миленка
, много искам да те видя с "новата" коса. Никога не съм се страхувала от метаморфозите
«
Последна редакция: октомври 20, 2016, 08:51:37 от Marri
»
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #340 -:
октомври 20, 2016, 09:37:17 »
Честити нови прически
Marry me
, тука цари едно поверие, че като подкъсиш косата и долита щъркела
Ако ви е на дневен ред, ви го пожелавам най-скоро!
Свеки
, ти някое внуче нещо? Няма само на младите булки да им баете за памперси я...
Тони
, в серия те харесвам, идвай по-често де
На мен ми е ултра заспало, а имам куп работа, наоколо е шумно... и не знам от къде ще ми се събере акъла да си я свърша. Ще ходя да забъркам някоя магична отвара, дано помогне ... Искам ваканция, лято, тишина, личен иконом, масажистка и време за плетене
Пу да му се не знае... толкова ли е много? А всъщност най-искам да сме живи и здрави, защото такива страшни неща се случват и идват за миг без да питат, но така преобръщат всичко, че направо съм в ступор... две деца на познати са диагностицирани с тежки заболявания в последните месеци...
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #341 -:
октомври 20, 2016, 09:37:50 »
Свекърва
, задай го, когато намериш за подходящо
Моят естествен цвят е тъмно пепелно русо, при балеажа се изсветлява на разстояние от 4-5 пръста под корените. Преливането е плавно, като крайщата са най-светли, стой много естествено. Аз съм много доволна от резултата. Като бях на 16 си правих кичури и по едно време си бях станала перхидролена блондинка. Наистина има значение с какви бои и материали работи фризьорът. Аз лично се доверих на Кико от Murphy на бул. България, ами момчето толкова много си обича работата. И Мари е права, това си е някаква дискриминация по белег подстригали се младоженки, подстригалите се форумки също са потенциални заподозрени
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #342 -:
октомври 20, 2016, 09:52:54 »
Цитат на: Kiwi в октомври 20, 2016, 09:37:17
Искам ваканция, лято, тишина, личен иконом, масажистка и време за плетене
А всъщност най-искам да сме живи и здрави, защото такива страшни неща се случват и идват за миг без да питат, но така преобръщат всичко, че направо съм в ступор... две деца на познати са диагностицирани с тежки заболявания в последните месеци...
Като ги намериш, прати ги насам
Цитат на: Kiwi в октомври 20, 2016, 09:37:17
А всъщност най-искам да сме живи и здрави, защото такива страшни неща се случват и идват за миг без да питат, но така преобръщат всичко, че направо съм в ступор... две деца на познати са диагностицирани с тежки заболявания в последните месеци...
Да, това е най-важното наистина. Напоследък често ми се случва да мисля по този въпрос и да се приземявам.
За съжаление истински си даваме сметка, едва когато тази неволя почука и на нашата врата.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #343 -:
октомври 20, 2016, 09:56:56 »
Цитат
Цитат на: Kiwi в Днес в 09:37:17
Искам ваканция, лято, тишина, личен иконом, масажистка и време за плетене smile А всъщност най-искам да сме живи и здрави, защото такива страшни неща се случват и идват за миг без да питат, но така преобръщат всичко, че направо съм в ступор... две деца на познати са диагностицирани с тежки заболявания в последните месеци...
Като ги намериш, прати ги насам Wink
Аз съм си намислила такова,харесах си спа в Роял Спа във Велинград и мисля да отидем само двамата... искам сауни, мауни, масажи и тишина... само ми е съвестно без звяра... и се чудя, ама то какво СПА ще е това с дете? няма да можем никъде да влезнем двамата
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #344 -:
октомври 20, 2016, 09:59:40 »
Добро ви утро!
Ние снощи се събудихме от сексуални подвизи на някои комшии, ММ вика правят го като неженени , това си беше май в моята градинка, ама тъничко, че аз с новата работа не знам къде се намирам и хич не ми е до такива изяви.
Аз съм пропуснала Мари какво е разказала за косите, но я дарих отдавна още не са ми се обадили да ми кажат, че са дали перука на някого. Като се подстригах ми беше къса и все си мислех, че приличам на баба ми, на която съм кръстена, че тя беше все на черта, поддържана от дядо. Сега пък ми е дълга и безформена, та пак ще мисля нещо, може и цвят да вкарам или да засиля кичурите. Аз с метаморфозите в косата имам теория - сменях цветовете в търсене на себе си, най-черния ми период започна с погрешно боядисване в черно, тъкмо го разкарах, помирих се със себе си и срещнах ММ и си бях 4 години естествена. Сега за сватбата съвсем леки кичури, ама се чудя да не предизвикам големи промени с евентуална смяна .
Хайде лек ден от мен!
И аз ще дебна за чантата на Тони!
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24