Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 12:14:31
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Октомври 2016
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Октомври 2016 (Прочетена 178481 пъти)
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
Re:Октомври 2016
«
Отговор #240 -:
октомври 14, 2016, 10:49:34 »
Цитат на: Alichka в октомври 14, 2016, 10:43:46
Мари, косата ти стара ли е? Има много такива кампании, та всяка е с различна популярност.
Август я отрязах, не знам след колко време става "стара"
«
Последна редакция: октомври 14, 2016, 11:04:43 от Marri
»
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #241 -:
октомври 14, 2016, 11:25:33 »
А не! Питам, защото майка има опашка от ученическите години. Все се ядосва за какво й е така намотана вкъщи. Ако може да се ползва, съм сигурна, че ще я дари.
Оф, шефът няма работа и от вчера се подвърта и се чуди с какво да ме занимава .... Някакви пълни щуротии! Да го ангажирам аз с нещо поне и да не ми досажда ли?
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #242 -:
октомври 14, 2016, 11:39:18 »
Ооо, това с котките ми е любимо, научи се много бързо, че вече ходя в кухнята и сутрин идва да реве за храна, преди не ме закачаше. Като захладня идва да спи при мен, ама как спи- избутана до мм аз, а тя се шири. Като стана да пишкам и я събудя ме гледа на криво.
Миме, то при бременност три чая са ок -шипка, джинджифил и лайка (поне така си спомням от нещо прочетено в началото). Ама аз сега няма да го пия, говоря си принципно, че бих пробвала.
Подсетих се от поста на Еми, за шума да допълня, че след цяло лято в къщата на нашите, като се прибрахме в блока ми се стори безумно шумно. До нас живееха едни под наем- бесни селяни, през вечер купони, ама с дива селска чалгия, ей тия хора не разбираха от дума! Супер щастлива съм, че се изнесоха.
«
Последна редакция: октомври 14, 2016, 12:16:05 от ratatui
»
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #243 -:
октомври 14, 2016, 12:05:11 »
Али
и аз съм като теб, полудявам от шумове, които не са на място и на време.
Повече котки не си взимам, колкото и да ги обичам, твърде много грижи ми идват.
Като се разболееше някоя и аз се поболявах.
Аз от днешната тема разбрах само че говорим за тикви и тоалетни
, така че два поздрава по случая:
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #244 -:
октомври 15, 2016, 07:08:04 »
Добро утро
Минавам само да кажа, че сме добре. Кърмим се вече, още от първата минута засука много добре, но още нямам много кърма. Пия много течности и дано помогне. Ох, няма такъв кеф бебето да заспи на гърдите ти. Не съм изпитвала по-голямо щастие... Неописуемо е.... Истинско блаженство
Хубав ден на всички, днес съм си поръчала слънце, дано ни огрее
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #245 -:
октомври 15, 2016, 08:47:42 »
Лоли
,
Страхотно е, че сте добре двечките
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #246 -:
октомври 15, 2016, 08:48:12 »
Добро утро!
Лоли, звучиш страхотно, дано има слънгце, но и да няма малката Карина е цяло слънчице. Аз също се надявам на слънчице, искам да се поснимаме малко, докато още сме 2в1. Накарала съм мама и знам, че ще прекали с гласенято и ще ме ядоса, ама нямаше как.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #247 -:
октомври 15, 2016, 09:47:47 »
Добро утро!
Кафето е в розово, заради Карин и Лолитката
Аз нали се задръстих с момци
Иначе са много мили, хилят се от сърце и само вицове и простотии са им в главата. Ама такъв смях ви казвам, къщата се тресе
Ядоха тиквена супа, хич и на правих доматена. Оставам с впечатлението, че много малко майки готвят или пък те почти не се хранят вкъщи
Като казаха "ааааа, домашна хранааааа!!!!" и ометоха всичко. После се замъкнаха на кино и още не са дошли за закуска, сигурно спят след тежка нощ.
Рат,
не спят при нас, в апартамент близко да нас са. Тук с котка и баба е доста пренаселено.
Следобед смятам да го ударя на полов ден /по отношение на работата/ и да се замъкна и аз към Капана. Може нещо да ме вдъхнови, Коледа идва. А с нея и НИ1 и годишнина от сватбата им, та трябва да се мислят подаръци.
Лоли,
рано ти е още за кърмата. Течностите обаче са добре за операцията. Раздвижиха ли те вече?
Рат,
не се притеснявай, времето е разкошно за снимки, слънце не ти трябва
Днес е и ден в подкрепа на жените с рак на гърдата. Нашето момиче няма разсейки и това поне е добра новина. Кураж и късмет на всички, срещнали се с тази диагноза лично или преживели я с роднини
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #248 -:
октомври 15, 2016, 10:05:18 »
Свекърва аз на своя глава станах на четвъртия час, после чак на другия ден дойде рехабилитатора. Болката си я има, малко намаля но си е болка. Аз си мислех, че на втория ден ще тичам, еми не стана. Но Най-големия ми страх да засуче бебка изчезна. Това сега е коластрата явно, но съм спокойна, че засука. Държа я често на гърда и заспива и пак се буди, но тук много не са съгласни. Караха ми се, че под час трябвало... Ми пускам си ги през ушите. Така го усещам, така правя
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #249 -:
октомври 15, 2016, 10:54:12 »
loli, правилно правиш. Никога не съм кърмила под час.
Активен
svekarva
«
Отговор #250 -:
октомври 15, 2016, 11:05:34 »
Хехе, забравила съм да прикача кафето
Лоли,
детенцето е едричко и здравичко, няма как да не засучи.
Не бързай със ставане и ходене повече, отколкото ти дават докторите. Това е операция, не е нормално раждане, всичко е по- различно и целта е да се възстановиш максимално добре и бързо. Все още твоето здраве е на първа линия, че да можеш след ден- два да си изпълняваш функциите на майка- кърмачка.
Всичко ще е наред!
14680535_1260968440619916_2702046072209624154_n.jpg
(67.01 KB, 365x365 - видяно 2210 пъти.)
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #251 -:
октомври 15, 2016, 14:34:19 »
Лоли, щом така го чувстваш, така го прави. Така или иначе тези дни ще се опознавате и напасвате една към друга.
Свекърва, добре че не са у вас непрекъснато, сигурно е забавно покрай тях, ама и толкова хора на куп по цял ден
Ние се поснимахме малко, ама аз нещо се надцених пак- едва изкарах 15-20мин, та очакванията ми клонят към 0.
Бабата на мм беше дошла в парка, та уж да ме видят, е голямо виждане падне- заговори се с баба ме и все едно не бях там, като си затръгвахме "ама, аз не можах да те видя"
Активен
svekarva
«
Отговор #252 -:
октомври 17, 2016, 07:13:18 »
Привет в понеделник!
Преди секунди по радиото обещаха слънчева, суха и топла есен
Как да им вярвам, като хем е студено, хем вали?
Тази сутрин кафето пак е с привкус на тиква, но вие си насочете вниманието към наровете. Много обичам сок от нар
При мен е глухо и пусто, момчетата си заминаха снощи. Този път въобще не им хареса Капан- феста и още в събота преди обяд се изнесоха по преходи около водопади към Пещера, вчера отцепиха към Златоград.
И аз уж всеки път си казвам, че повече няма да се подлъгвам по журналистически писаници и пак цъфвам в най- голямата блъсканица. Много народ, много пиене и нищо друго
Пълно беше с чужденци, явно мероприятието е широко рекламирано. Ядосвам се, че от Стария град, където са действително хубавите картинни галерии, фокусът се измести към Капана
Едно кафе вече няма там, за сметка на купищата хипстърски на новото място. Поне видях стара съфорумка, с която се познаваме само от снимки
Та така, пожелавам на всички ни хубава седмица
Аз от сума време се каня да се захвана с правенето на тиха книжка /тези от плат за деца/. Изпонасъбрала съм идеи, само трябва да си седна на д- то.
14705629_1262957350421025_8738696758408214203_n.jpg
(70.03 KB, 347x347 - видяно 2019 пъти.)
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #253 -:
октомври 17, 2016, 08:05:08 »
Добър ден от мен
Успахме се дружно и сутринта на тъгъдък се оправих.Събота и неделя се счупихме от работа.Направо голяма почивка няма що.Успокоявам се, че зимата няма да има какво да се ремонтира и ще почиваме.А дано!
Свекърва
, ти и миналата година не беше въодушевена от Капана фест, помня.Аз съм малко предубедена към такива прояви, някак не мога да ги усетя като мои.
Хубав ден.Аз чакам Рат днес да роди.Не знам защо съм решила, че ще е днес макар в нейната тема да писах 14-ти.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #254 -:
октомври 17, 2016, 08:16:30 »
Добро утро!
Рат
, специално влязох да я видя
Да сервира закуска на мига иначе силно я подозирам и аз, тя си искаше 17 като число.
Ние имахме "рядък" уикенд в синхрон с ентеровирусите в момента. Много ми беше добре, мъжете ядоха солети и варени картофи, а аз не съм боледувала, но не съм и готвила
Единствено съжалявам, че пропуснахме откриването на сезона на детските концерти в зала България.
Успешна седмица!
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19