Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 30, 2024, 22:04:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Юни 2016
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
37
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Юни 2016 (Прочетена 177904 пъти)
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
Re:Юни 2016
«
Отговор #300 -:
юни 15, 2016, 06:37:39 »
Добрутро!!!
Днес е Видовден!
15 юни в народната митология е като „денят на Страшния съд”, когато всеки очаква възмездието си. Вида наподобява римската Темида, която отсява истината от лъжата. Защото от хилядолетия хората са вярвали, че дори и съдът да сгреши, идва Видовден, когато всичко си идва на мястото и всеки съгрешил получава наказанието си.
Бях намерила и картинка, ама я затрих, помагайте!
А за момичето: знаете ли, че е сираче? само с един публичен статус оправят ли се нещата?! няма ли си тоя отбор психолози? Няма ли една достойна жена в щаба, не треньор ами помощничка , от хорска срама дето се вика да се прибере да седи до леглото на момичето?! Вече и Олимпийски шампионки да станат, има ли смисъл?! Аз вярвам, че Господ ще помогне на това дете, както на мен са помогнали съвсем непознати хора на края на света... Напълно разбирам Григор Димитров и Бербатов! И пари да ми дават моята дъщеря няма да играе в нац. ни отбор...
http://pik.bg/%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%8A%D1%80-%D0%B9%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B7%D0%B0-%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D1%81-%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D1%89%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%B6%D0%B5-%D1%89%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B5-news545392.html
Е пак се отплеснах, давайте кафето, че имам работа из даскало пак.
«
Последна редакция: юни 15, 2016, 06:58:19 от fanimira
»
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #301 -:
юни 15, 2016, 07:49:16 »
Фанке,
ей ти кафето!
Бе то нека стигне едно дете до националния отбор, после ще ви споделям опит. Не знаех, че детето е сираче... Моля се и аз за Цвети
.
Спортистите първо трябва да се научат да губят, чак след това да печелят. То и по тази причина се шири схващането за "прост спортист", в смисъл на тъп и безчувствен. Ама няма треньор дето да не си надъхва състезателите, по целия свят е така. И по целия свят треньорите си мачкат състезателите, къде за пари, къде от завист. Ето още една причина, поради която мразя идеята за положителното мислене
. Нещата са такива, каквито са - непредвидими и няма вътрешна сила, която да ги управлява и наглася винаги в положителна посока.
Не че в Америка полагат особени грижи за психическото здраве на спортистите, но поне за тях не е "победа на всяка цена", а и няма такова нещо, като да следваш СПОРТ или само да играеш в училище и университета. Задължително учиш, да имаш хляб в ръцете.
Успешен ден на всички. Аз ще запаля свещ, друго не мога да направя.
13428531_1161894017194026_6292532648551980879_n.jpg
(66.68 KB, 310x310 - видяно 2886 пъти.)
Активен
Feribotka
«
Отговор #302 -:
юни 15, 2016, 08:06:49 »
Добро утро
Празна ми е главата още, та няма какво да ви пиша излишни приказки. Влизам само да ви почерпя, днес моят тати и бъдещ дядо празнува рожден ден. За съжаление отново не си е вкъщи и ще празнуваме без него, но ви пускам една мъжка почерпка за негово здраве
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #303 -:
юни 15, 2016, 08:11:50 »
Честит ти рожденник, Фери! Да ви е жив и здрав бъдещия дядо и да се радва на поне 6 внуци!
Активен
always_and_forever
«
Отговор #304 -:
юни 15, 2016, 09:05:55 »
Добро утро!
Първия път, когато ми излезе във Фейсбук новината за гимнастичката не повярвах, даже и не отворих да прочета. Нали гледам да не си вкарвам излишни негативи в главата, та просто пропусках. Пък и по принцип не вярвам на такива новини, докато не ги видя 4-5 пъти. Жалко за момичето! Дано да се оправи! Не е сигурно дали истината ще излезе наяве. На едно място пише, че е отстранена от отбора, на друго, че това е така, заради някаква травма.
Фани
, много мило ми стана да прочета поста ти от снощи.
Фери
, честит рожден ден на татито и бъдещия дядо! Да е жив и здрав!
Аз ще се приготвям да изляза малко на разходка. Най-после слънце.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #305 -:
юни 15, 2016, 09:14:28 »
Добро утро!
Ужасно е това с гимнастичката.. Оказва се, че е била извадена от отбора.. Каквито и да са били причините за това, трябвало е да й помогнат, психолози, треньори.. За момичетата, трениращи този спорт, особено тези от националния ни отбор, живота е в залата, те имат толкова малко житейски опит извън нея, че чак е странно.. Не могат да се сравняват с почти нито едни други спортисти.. Моя приятелка е близка приятелка на Симона Пейчева, както самата тя казваше, не знам кога и успяхме да се сприятелим предвид на това, че тя не излизаше никъде, стоеше по 13-14 часа в залата и тн.. Моля се да се оправи..
Честит рожден ден на баща ти,
Фери
! Да е жив и здрав, скоро горд дядо и много да го радвате
Помолих кума да ми помогне с избора на часовник, който да подаря на Илиян за рождения ден.. Той много разбира от часовници и ме насочи към един, който е над бюджета, който си бях определила.. Единият, който ми предложи е Nautica, другият е Vostok.. Трябва да призная, че въобще не съм чувала първите, а вторите някога, някъде, но не ги свързвам дори с часовници.. Ясно е колко разбирам, добре че Илиян ми купува часовниците
Реших да му купя Nautica, съвместно с парите, които мама и тати са отделили за подарък и да има един стойностен подарък, отколкото 2.. В крайна сметка, няма нужда от нищо.. (освен скара
) И ще се зарадва, защото много цени скъпи и хубави часовници
Топло е, времето е разкош, ама аз съм на работа и ми се спи страшно много..
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #306 -:
юни 15, 2016, 09:31:53 »
Хич не съм чела за гимнастичката. Вече спрях да ги чета тия новини. Жалко за момичето, както би било жалко и ако не беше гимнастичка.
И на мен като спортист са ми са случвали хиляда гадости, пращали са друго момиче вместо мен на лагер- сбор с национали, треньорката ми е била шамари, защото веднъж в живота си съм се защитила от вечните нападки на дъщеря и...абе хиляди неща. Казвали са ни, че сме патки, че за нищо не ставаме...какво ли не. И да - откакто се наложи да спра с тренировките, за да работя - баскетбол не искам и да погледна, щот е вечния рев. И на мен ми е мъката на живота, че не можах да продължа да тренирам...но в крайна сметка не съм ме метнала под влака и т.н. Всичко си е до човек и т.н. Сега говорят така, но може да е имало и други фактори и т.н. Важното е детето да се оправи и това е
Тони - аз пък Восток не стм чувала за часовници, а Нотиката по- скоро я свързвам с дрехи, ма карай хаха.
Ми купи му на човека скара начиииииии
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #307 -:
юни 15, 2016, 09:44:15 »
Цитат на: fanimira в юни 14, 2016, 21:22:24
https://www.youtube.com/watch?v=xl63OdwuoAw
..........
Neither I read the newspaper, nor listened to the news
I restricted all the troubles from entering my mind today
.... Аз като най-веща в езиците го играя учителката, хахаха
Ей така гледам да съм и аз iN lOVE и никакви глупости не искам да чета, нашите медии искат да тормозят и да депресират хората само и са като някакви лешояди, дай им драма и кръв.
Фани, ти ако не го играеш учителка, то не знам кой
Браво и аз се гордея с вас, харесва ми, когато сънародници получават международно признание. Може да сме една шепа хора българите, но пък какви хора сме!
Хубав ден!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #308 -:
юни 15, 2016, 09:47:17 »
И аз не чета,
Скай
е права че щеше да е еднакво тъпо и да не беше известно момичето. Всеки си има хора, които да го обичат - известен или не.
Нотика имат страхотни часовници, добре си се насочила,
Тони
.
ПОздрав с едни фигурки, които ми допаднаха:
«
Последна редакция: юни 15, 2016, 09:49:15 от emmmmmy
»
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #309 -:
юни 15, 2016, 10:20:08 »
Здравейте!
И около мен много хора така реагират - защо ти е мъчно, тя не ти е някаква приятелка. не става дума, че е известна, а че е някой с чието лице и присъстве един вид съм свикнала. пък и ми е много симпатична. Както Фери го е казала - дано да оживее, да се оправи и да намери мястото си в живота.
Кумата ми е била в националния по волейбол и го мразеше. Ходеше само защото баща и настояваше, но като порасна се отказа.
И аз новини не гледам, но гледам художествена гимнастика.
Честит рожден ден на таткото на Фери!
Да му е честит часовника на Илиян! Винаги да е точен в любовта си към Тони
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #310 -:
юни 15, 2016, 10:27:35 »
Ах, че си поетична и романтична бе,
Пандииии
.. Как хубаво си го казала.. Ще те изям..
Още не съм го поръчала, ама мисля днес/утре да я свърша тази работа
Активен
emmmmmy
«
Отговор #311 -:
юни 15, 2016, 12:59:38 »
Не можах да се сдържа.Ад. А точно обядвах като го видях.
А красотата не е мисия, а съдържание. Туйто.
https://www.facebook.com/hotnews.bg/photos/a.269445070323.303865.258949140323/10156989409700324/?type=3&theater
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #312 -:
юни 15, 2016, 14:12:03 »
Еми,
на това му се вика новина!
Ти защо се възмущаваш, само на марка е и то без да я пускат в обръщение
. Мен като ме сепне на огромен билборд по магистралата, направо се радвам, че не карам, щото и катастрофа може да предизвикам
Иначе е хубава идея за подарък, хем и реклама му правят
. Аз за тази възможност научих тук, от форума. Преди мнооооого години младоженци пращаха поканите си с марка с техния лик. Намирам го много идейно
Замислям се ако ми подарят такова нещо дали ще го оценя, щото за да ме залепят, първо трябва да ме оплюят и то откъм гърба
Пък си имам задръжки, с които не се гордея
Фери,
да ти е жив и здрав таткото, да ви е опора и да му върви работата
. Когато си дойде ще празнувате с него, точната дата не е толкова важна.
Тони,
аз с такъв часовник мога да зарадвам само малкия син. Понеже си приличат по космалък с твоя мъж, да ти кажа, че моят би оценил Восток заради непонятни за мен ретро причини.
Аз пък редовно следя новините и се мъча да извлека някаква поука за мен или за близки хора. Естествено, после си троша главата и рядко се възползвам от чуждия опит, ама поне съм информирана и давам съвети
. Пък и е повод да се замисля за нещата от живота...
Активен
emmmmmy
«
Отговор #313 -:
юни 15, 2016, 14:18:17 »
аз честно казано виждам потенциала на рекламата.
Но когато наблюдавам инстаграмите на доста жени, както и Фб на младото поколение, дори като една жена, която цял живот се конти и докарва, се чудя къде отиват нещата. Винаги съм уважавала грижата за себе си, но превръщането на красотата в златен храм , в който да се кланяме, ми е прекалено. Еднакви носове, еднакви устни, еднакви коси. Красиви са, но ми е идва в повече. Та затуй не понасям подобен тип реклами на пластиката. Искам си различните жени, нагласени, но без шаблони.
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #314 -:
юни 15, 2016, 17:16:47 »
Здравейте!
Тъжно е това за гимнастичката, тъжно е, че младо момиче е склонно на такава постъпка. Дано оздравее, не само физически и да намери отново смисъл в живота.
На билборда все едно е написано - Крастата е мисия
(отначало си мислех, че може би нарочно главата му закрива "о"-то)
Честит рожден ден на баща ти, Фери! Да дочака радостта да види не само внуци, но и пра-внуци!
Друго, друго... не запомних. Ама, да ви се оплача, хич не ми върви ученето, отчасти, защото ме мързи, отчасти, защото ми е изветрял мозъкът с тази сватба
Колко щеше да ми е хубаво да си се занимавам само с нея!
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...