Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 29, 2024, 06:48:09
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Юни 2016
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
37
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Юни 2016 (Прочетена 177677 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Re:Юни 2016
«
Отговор #285 -:
юни 14, 2016, 12:14:41 »
тука сме кат хрътки деа
хванахме ядливото и неядливото- ще ни наемат нейде скоро
мен пред ония водорасли, честно казано тези неща ми харесват в пъти повече като декорация. Свекърва ще ме извинява, знам че тия дни си се нагледала на хамбарна мода, хипита и модернизъм.
«
Последна редакция: юни 14, 2016, 12:19:14 от emmmmmy
»
Активен
Alichka
«
Отговор #286 -:
юни 14, 2016, 12:17:54 »
Пълна лудница стана тая тема.
Я да питам- софиянките, имате ли чичо, вуйчо, стринка, леля дето да кара стара кола? Трябва ми Лада, Москвич, Трабант, Волга... да извози едно булка към моминско парти. Не държим да е лъскава и от ретро клуб. Ние ще си а декорираме.
Замъкът ми харесва! Сравнение с водораслите не може да се прави.
Панде, хич няма да се покажа по бански. Много сте устати значи!
Хамбарна мода
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #287 -:
юни 14, 2016, 12:18:31 »
Сватби да ви даде човек да обсъждате, ето още една
И ся цвят Киви, кралска работа
image.jpeg
(56.17 KB, 346x346 - видяно 2492 пъти.)
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #288 -:
юни 14, 2016, 12:30:35 »
Еми, и на мен тоя тип декорация ми харесва многооо повече, ама не е за всеки де..
Киви, избухна!!!!!!!!!
Временните се губят.. Миме ,Фери?
Активен
Alichka
«
Отговор #289 -:
юни 14, 2016, 12:39:58 »
Киви ме хвърли в оркестъра! Е те това вече... Акълът не ми го обработва. Права черта!
На Еми магарето с моето запитване вървят ръка за ръка. Хора, моля ви- още е едва вторник.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #290 -:
юни 14, 2016, 12:45:54 »
аз бих предпочела магаре пред москвич
И важното че не са ме изтипосали по ъгсове и роклА с голички рамене, пак съм доволна от животеца си
Активен
Feribotka
«
Отговор #291 -:
юни 14, 2016, 15:47:58 »
A, добър ви ден! Тук съм, все още 2 в 1, няма страшно
Егати, на.кали сте се от писане! Два дена ме няма плътно и вие баш тия дни ще сте най-активни
Изчетох ви, ма ми дойдоха в повече торти, украси, Мари, Мараи и темподобни Убавици, та мисля тактично да ги подмина
Аз от вчера съм в майчинство и цял ден съм напред-назад, ма да ви кажа мноооого ми е добре. Беше ми драмАтично в петък за работата и колегите, ама сега ми е екстра, замо за ММ ми е мъчно и вече два дена гледам да минавам през работата и да си правя от там маршрутите, че да го ги виждам и мачкам
Утре мисля да му занеса обяд и да си направим пикник в парка, дано е хубаво времето
Днес ходих до НОИ да си извадя ПИК и да питам коя банкова сметка ми е декларирана за болничните...ами 3 пъти вече съм декларирала сегашната си сметка, още си ми седи старата, която вече е закрита
Не знам къде се къса връзката, но по-скоро тия от НОИ нещо са дремали, та ходих до работата да декларирам отново актуалната (от 2 години насам между другото), така че дано докато стане време да ми изплащат болничния вече се актуализират, че ще стане интересно
Целувки на всички
Активен
always_and_forever
«
Отговор #292 -:
юни 14, 2016, 15:54:59 »
И аз съм тук...
Ами вие с тия теми, където сте подхванали ме изгубихте и няма какво да кажа. Да не говорим, че тия хора, които обсъждате ги чувам за сефте.
И тъй...
Днес цял ден релаксирам. Излязох за час по магазините с Влади да набележим още някои неща и после се разцепих да разглеждам в интернет.
Само се чудя какво да ям и все съм гладна.
Активен
greta85
Сватбар
Публикации: 151
«
Отговор #293 -:
юни 14, 2016, 16:12:00 »
Ехее, не мога да смогна да изчета.Ама какви сватби какви чудеса...ами мисля си, че на моята имаше баби с бастуни, че свекъра наканил куцо, кьораво и сакато....не, че имам против бабите, ама не са ни даже кой знае колко близки....отклоних се, та на тия така излъскани събития, къде са им родата до 9 коляно и как се вписват в общата картинка хехехехе
Днес мм ми е рожденник, не че съм с кой зне колко приповдигнато настроение, май трябва да пиша в отдушника, ама все пак трябва да отбележим повода.
Фани, нещо съм изпуснала, ще се местите да живеете на друго място ли, Русия ли ми се видя, абе май не съм в час!!! Я разкажи за пропусналите!
Относно зъбките на малчо отивам да се оплача в другата тема....
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #294 -:
юни 14, 2016, 20:21:05 »
А здравейте и от мен!
Верно сте се разписали,когато имах време си дремуцах сама из форума,сега напук вземи тия 5 страници на ден.
Такива пищности и на мен не са ми по вкуса. Най-най-най сватбата,на която съм присъствала, и до ден днешен помня беше на един мой братовчед,който се ожени за дъщеря на някакъв шеф на АЕЦ-а. Беше адски стилна за онова време и всичко премерено. За пръв път виждахме да се обличат столовете и да има цвят на сватба,а е било 2004-та. Всичко,което е в някаква крайност,е непонятно за мен.
Али
, яка идея,татко доскоро си търкаляше Ладичката и беше много запазена,ама мен вече ме беше срам да се качвам в нея и я сменихме. И за да не я подари на някой по-мургав събрат за никаква цена при положение,че за 20 години нямаше и 200 000км,я даде за скраб.Хаха,и на мен би трябвало това да ми е моминската кола по тая логика
Та успех дано се намери някой добър стопанин.
Друго не запомних,сори !
Ми като ме няма за кафето,ви черпя по един шприц ей тъй вечерно му,пък нека да е и с море, лошо няма да се умножава нацията.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #295 -:
юни 14, 2016, 21:22:24 »
https://www.youtube.com/watch?v=xl63OdwuoAw
и
Once again, except loving you,
I could not do anything today
My phone kept ringing
Never mind, didn't look at it today
Neither I read the newspaper, nor listened to the news
I restricted all the troubles from entering my mind today
How many kisses there have been, you'll never know
Today, I calculated how long it has been since I loved you
(It's been) Exactly 3 months and 1 day from yesterday night
I could be the world's biggest lover
I could stay on your chest for hundreds and thousands of years
I might not know any Leyla or Majnoon or Farhad or Asli or Karem
but...
I can find Baghdad with both my eyes closed
Здравейте! Тази сутрин преди да се събудят децата слушахме тази песен. Танцувахме, казах на Инж. че се гордея с него и той ми каза същото... Гуши, муши, кафе и закуска само двамата като доброто старо време. И си казахме: Помниш ли преди 14 години? Как си мечтаехме за собствен дом... Даже една вечер докато му обяснявах за пердетата, чаршафите, цветовете на кухнята и стаите заспа. Чак и хъркаше, хахах
После водихме децата за паспорти. Наобяд ядохме пица навън. Следобяд ходихме за пълномощни и декларации, после на кафе двамата, после купихме на Кари наколенки -налакътници и каска за ролери.
Беше хубав ден.
Какво е станало с гимнастичката?
За неразбралите ММ става директор едно стъпало по изпълнителен, което се води Производствен в завод в Русия, т.е. втория по власт. Заминава на 27-ми. На 1-ви започва работа. След 1.5 м.ще дойде за документи. След морето ще си иде през септември. А ние дотогава ще умуваме дали да ходим. Засега си мисля да направя 4-те пъти на 7 като моите престои ще са по 3-6 седмички, а неговите по 1-2 седмички. Това на първо време. Като ме стегне шапката взимам отпусното на Кари от училище и дим да ме няма. Намерихме си много як стар учебник и зубкаме всеки ден по малко. Аз като най-веща в езиците го играя учителката, хахаха
«
Последна редакция: юни 14, 2016, 22:11:35 от fanimira
»
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #296 -:
юни 14, 2016, 21:37:15 »
На мен ми стана много мъчно за гимнастичката. Няма на кой да кажа, затова на вас.
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #297 -:
юни 14, 2016, 22:00:26 »
Ох Панди и на мен
Дано се оправи момичето,не знам ,какво точно е станало,но хич не ми е "инцидент",за съжаление.Много усилия и труд и жертви костват тези титли и не съм сигурна,че всичко това си заслужава.Моля се за нея
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #298 -:
юни 14, 2016, 22:13:00 »
Какво е станало наистина? Притесних се. Я дайте линк.
Да, видях. Дано да се оправи
не вярвам, че е инцидент и аз. Доста е подозрително всичко...
«
Последна редакция: юни 14, 2016, 22:20:07 от fanimira
»
Активен
Feribotka
«
Отговор #299 -:
юни 14, 2016, 22:20:42 »
Фани
, много хубаво ми стана като ти прочетох поста, и ние си използваме гуши-муши като израз, мислех, че сме само ние
Вижте как ще се чувствате, най-лесно ще заминете
Ето за гимнастичката:
http://btvnovinite.bg/article/sport/cvetelina-stojanova-e-v-reanimacija-s-opasnost-za-zhivota.html
И на мен ми е мъчно...толкова е млада, дават си живота и здравето в тези зали, а наистина никой не мисли за психическото им състояние. Пак ще дам за пример брат ми, просто защото ми е най-близък - толкова много му е изкривен мирогледът от спорта, че сигурно цял живот само волейбол ще му е в главата
Дано оживее, дано може да ходи след многото травми, дано намери мястото си в живота, защото за спортист е много трудно да смени рязко попрището според мен
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...