Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 04:36:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Априлска тема /говорилня/ 2016  (Прочетена 182808 пъти)

fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: април 13, 2016, 09:01:59 »

Добро утро! Фери, туй е гадничкооо. И докога ще сме с ембарго?
Панде, ти си цял сериЯл  heart даже измислих и име: Панда ден и нощ /сезон 1/ - началото, хихиии
Свекс, пак ме развесели рано рано, не знаех, че малкия ти син е такъв кавалер, нали обикновенно хвалиш баткото  pardon
Тони, няма да заприличаш споко, я виж каква душичка си  Yes
Пък на Лоли ин-лоу е за бой направо, ужасссс, голяма гъЗка... Ама Господ си знае работата и тя ще има снаха  diablo всичко се връща на тоя свят
И аз вадих дрехи летни тая сутрин та затуй сега се включвам. Пратих ги на разходка - баба и бебе и ще се приготвям. Ще ида до даскало - имам уебинар + скайп разговор с партньорите. Купих си роклята. Абе малко ми стяга на бюста, ама нали се предполага, че като спра да кърмя ще намаля размера с 1 номер поне  crazy само за 80 лв. на Роси/българска марка, която харесвам/ снимка по-натам/, че сега не ми се занимава.
Бабината Киви е като пита или кръщенка. Бабите си събират дружките да показват внучето, черпят със сладък алкохол и сладкиши. Гостите носят подаръци, през последните години повече се носят парички. Нашето ще бъде на 1-ви май точно. Ще пиша пак след събитието.
Хубав ден!
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #241 -: април 13, 2016, 09:10:17 »

Фани, не знам, докато не измисля как да се прикрия lol Иначе пак ще си пиша и ще ви следя, просто няма да споделям  pardon Добре си направила за роклята  heart Хаха викаш чрез снахите всичко се връща  Wink
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: април 13, 2016, 09:12:37 »

Фери, да не ти пука. Те пък много калпави шпиони, какво се издават.

Фани, сега съм по-скоро Панда от сутрин до вечер. Ама съвсем скоро ще съм баш Панда ден и нощ  tease
Иначе и аз съм вечно в тази дилема - да ми стяга на бюста или да му е леко широка  pardon
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #243 -: април 13, 2016, 09:20:11 »

Почвам ви по ред smile

Фани, мерси за инфото за бабината, това по вашия край явно е традиция, аз за първи път чувам. Обвързано ли е с възрастта на бебето по някакъв начин както погачата или когато решите се прави? То и Свекс ще ходи с бабите на бабина, ама в Пловдив нали са модерни ще е дистанционна погача smile Ако ви покажат и бебето по Скайп, направо ще си е виртуална погача хихи... модерни баби ей... усмихвате ми деня smile

Свекс, а от къде тръгна и до къде стигна да докажеш кръвната си връзка със сина си и брат си, евала... Направо си като вица с логиката. Да се оправяш бързичко!

Скай, ти блог нещо... има ли къде да ти проследим творчеството?

Фери
, кой толкова любопитен бе... Цъ цъ...

Сноу
, как може да споменаваш думата шарено, без да приложиш снимка?! Възмутително, да се поправиш... Ей... Липсва ми твоят усет за цвят, винаги си много цветна и много стилна.
Лоли, какво се косиш... снаха е, ако всичко и беше наред щеше да е съмнително Wink
Панди, ти за десерт... какви са тия странни роднини вашите... Сестра ти все едно от луната са я спуснали, не сте ли близки, при положение, че сте живяли заедно... А за хранителния режим нищо не разбрах, какво ядеш освен солети?

И за мен последно... изморена съм, а имам куп неща, искам отпуск, ама няма скоро...та чакам Великден...  и подаръка си чакам пък... което е за другата тема Wink

Активен
pandapanda
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: април 13, 2016, 09:33:49 »

Киви, е то не сме близки, защото живяхме 5 години заедно. Най-добре е всички да са си отделно и така ще се разбират по-добре. Сега пак ще се сближим Wink
А за хранителния режим (накратко, че на другите им е писнало) - имам хроничен улцерозен колит и се храня горе долу по диета 4 на Певзнер.
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: април 13, 2016, 09:35:33 »

Добро утро!

И днес съм ранобудна. Имах майстор досега, но за малко и вече го изпратих да си ходи. И среднощни приключения имах, дано не се повторят, че таткото ще побелее още повече.

Черен шоколад не обичам. До 3-ия месец не исках да виждам нищо сладко. Сега, все повече ме влече към него. И то все към някакви боклуци. Викам си, днес имам да си хапна еди какво си. Гледам го, мисля го и накрая си казвам - ама защо да го оставям за по-късно, като може и сега да си го хапна?!  blush Torte Няма на кой да се метне господичото. Татко му умира за сладичко.  pardon

Панди, сестра ти на колко е?

А, Фери, няма да се разберем така. Кой те шпионира? Ааа да, не можеш да обясняваш... blush

Аз пък останах с впечатление, че Свекърва говори за племенника си.  blush

Искам и аз вече да сменя гардероба, ама още малко ще почакам.

Фани, и при Бабината се събират само жени като при погачата, нали?

Хайде слънчев ден...
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #246 -: април 13, 2016, 09:40:25 »

Тони, правилно си прочела, тук е малкият. Големият ще си дойде и той следващия месец, за роднинските сватби и още една на техни приятели.
Фани, големият е кавалер, малкият е зевзек Wink. Аз казах, че ще си сменям пътя, хич и да не го виждам този храст и той по този повод ми домъкна букета - да съм свикнела да го гледам по друг начин. Изобщо не знаеше историята с магарето, която беше същата щуротия - да видя и погаля животното и да се убедя, че не е страшно. То смешното е еднаквата сатанинска усмивка, с която ми поднесоха "антистреса" Wink
Фери, падна и ти в дупката на цар Мидас sad. Колега ли те следи или роднина?
Киви, тъкмо бях тръгнала да пиша същото за дистанционната погача Бабина. Харесва ми и да е виртуална, ще и пусна мухата на приятелката. Дано само майката не реши, че сме със зли очи и да и урочасаме и без това ревящото бебе Wink.
Скай е голям майстор good Преди имаше котка и ми беше сродна душа откъм домашен любимец, ама нещо тръгна на по- едър добитък. Братовчед ми имат куче и от него зная каква мъка е докато се научат да си вършат работата вън. Големи бели правят, не бих издържала такова чудо, ама да не се заричам.
Активен
Feribotka

« Отговор #247 -: април 13, 2016, 09:45:29 »

Хихи пропуснах да отбележа гениалността на Свекърва   blum Ама защо изобщо си се съмнявала за въпросната кръвна връзка   pardon Да ти минават бързо пораженията  heart Хехе хубаво сравнение с Цар Мидас  Wink

Миме, и аз налитам на сладко, даже като ходихме до Шейново като плюс отчетох близостта на болницата с мястото, където правят може би най-вкусните кексчета в София (Take e Cake) и си представих как ще ми носят кутии с кексчета lol

Фани, интересно ми е да разкажеш повече как протича този празник, или както го приемате при вас smile Ще правите ли по-специална подготовка, или това си е задължение на бабите?
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: април 13, 2016, 09:46:00 »

а добър ден
Панди, както обикновено ти съчувствам за диетата, ама то се свиква, уви...

аз черен шоколад не понасям напоследък грам angry

Гледкам снимките на Кейт от кралското им посещение в други светове  pardon и се чудя... харесват ли ми тоалетите или не. Май по скоро само 2 - официалните. Освен по сериалите, не си падам явно и по мотивите на  дрехите им blum

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3535310/Kate-dresses-meet-India-s-street-kids-Duke-Duchess-Cambridge-join-games-New-Delhi-railway-station-thousands-children-arrive-day.html
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #249 -: април 13, 2016, 10:40:25 »

Добър ден!
Ние ходихме до пазара за салати,после до бюрото по труда,че да си върна отговора от работодателя. Прибираме се и си поглеждам телефона-пратка  yahoo Та си имам подарък,пак съм първа май или поне никой не е казал преди мен.

Свекърва, твоите приключения са един път.

Аз пък обичам гости,може би защото сме живели дълго време с баба и дядо и не сме канили гости,пък и баща ми не обича да притеснява хората и не сме и ходили. Но обичам да имаме гости и ми е приятно да мисля менюта и т.н. ММ това се бъзикаше,че има няколко жени дето сме все едно в Черешката на тортата всеки път.
Фери,много неприятно някой да те следи из пространството и аз говоря насам-натам за форума,та кой знае кога и аз ще трябва да се съобразя какво пиша,че току-виж има обидени. Пък Тейк а Кейк и ние си ги хапваме,ама скоро не сме-трябва да се поправим. Което ми напомня,че снощи в Masterchef сигурно беше този сладкар,дето Тони разказа за него от Космос.
Айде хубав ден!
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: април 13, 2016, 10:52:42 »

Все забравям да кажа, Рони, честито за работата. Дано ти донесе само положителни емоции и най-вече шанс за добър старт в кариерата, освен за морално и за финансово удовлетворение  give_rose

Свекърва, не знаех, че е тук, ама ме изуми с постъпката си.. Много мило, според мен  blush Той има ли си гадже/годеница знам, че не е женен?  blum

Вчера съвсем импулсивно си поръчах едни сандали от магазин в Пловдив, който следя от около година и ужасно много харесвам нещата, които качват.. Притеснявах се дали ще ми станат, тъй като съм с широк крак, но паснаха идеално.. Естествена кожа с ток и лека подметка отпред, много удобни и ефектни за дънки.. Много съм щастлива.. Първите сандали за сезона вече са в историята  danceg

Моите са бежовите  Yes

Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: април 13, 2016, 13:18:56 »

Уф, Тони, много хубави сандали, много по мой вкус - с дебел ток и здраво прихванато краче smile

И ние вече по-рядко каним гости. Преди 6 години, като се нанесохме, всяка събота и неделя се събирахме вкъщи. Беше едно готвене, всичко да е домашно приготвено, да се съобразя с предпочитанията на гостите, да има разнообразие на ястията, едно приготвяне на маса, салфетки, прибори. Голям кеф ми беше.Тогава се бях наситила на студентски живот, на ходене по заведения  crazy  Сега и аз предпочитам навън, в по-тихи заведения, за да се чуваме и при всеки удобен момент излизахме. Сега ММ излиза понякога, аз го чакам. Добре, че понякога ми носи разни вкусни неща  blush

Въпреки роклята на Кейт, пак много я харесвам. Има някакво излъчване, което според мен е много аристократично и въпреки това мило и лъчезарно (ама добре се изказах  blush)
Активен
Feribotka

« Отговор #252 -: април 13, 2016, 13:31:57 »

Кейт както винаги е много на място с тоалетите smile И на мен не ми харесват особено, ама аз напоследък и по по-едноцветни неща си падам, та сигурно затова Wink На мен пък друго ми прави впечатление на доста от снимките на Кейт - ноктите ѝ са без лак, или с безцветен  huhhuh.gif

Аз също обичам да събираме гости (ама сигурно защото сравнително отскоро сме новодомци) и не ми тежи особено, защото ММ много помага, а пък сега и гостите се включват с каквото могат smile

Аз харесвам по-нежни сандали...на моят крак такива седят ужасно  NO
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: април 13, 2016, 13:37:49 »

Фери, ти си толкова висока, че въобще не бива да поглеждаш към високи обувки  beating Мисли за нас ниските и дебелати  pardon

Кейт много, ама мноого я харесвам.. Както много пъти е ставало дума..

Ако минете после на Виктория и Дейвид Бекъм, както обикновено се случва.. И тях много ги харесвам  blum blum blum
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: април 13, 2016, 14:08:37 »

Аз малко дремнах, ама ММ ме събуди. Трябва да се оправям за излизане вече.
Преди това ММ ме помоли да му приготвя едни документи и аз поне два часа правих инвентаризация. Много любимо мое занимание.

Мен много ми харесва тази шарена рокля на Кейт. И аз я харесвам. И Дейвид и Виктория. Ама Виктория пак много е оклющавяла. Малко и да яде трябва.

Миме, сестра ми е на 26.

Тони, много готини сандали, но аз бих се прибила с такива (или каквито и да било) токове. Нали съм спъната.

Нали живеем чаааааак в Люлин, та на гости ни идват само девер ми и приятелката ми, които също живеят в тук lol  blum
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: