Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 07:03:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Априлска тема /говорилня/ 2016
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
48
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Априлска тема /говорилня/ 2016 (Прочетена 182831 пъти)
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
Re:Априлска тема /говорилня/ 2016
«
Отговор #240 -:
април 13, 2016, 09:01:59 »
Добро утро! Фери, туй е гадничкооо. И докога ще сме с ембарго?
Панде, ти си цял сериЯл
даже измислих и име: Панда ден и нощ /сезон 1/ - началото, хихиии
Свекс, пак ме развесели рано рано, не знаех, че малкия ти син е такъв кавалер, нали обикновенно хвалиш баткото
Тони, няма да заприличаш споко, я виж каква душичка си
Пък на Лоли ин-лоу е за бой направо, ужасссс, голяма гъЗка... Ама Господ си знае работата и тя ще има снаха
всичко се връща на тоя свят
И аз вадих дрехи летни тая сутрин та затуй сега се включвам. Пратих ги на разходка - баба и бебе и ще се приготвям. Ще ида до даскало - имам уебинар + скайп разговор с партньорите. Купих си роклята. Абе малко ми стяга на бюста, ама нали се предполага, че като спра да кърмя ще намаля размера с 1 номер поне
само за 80 лв. на Роси/българска марка, която харесвам/ снимка по-натам/, че сега не ми се занимава.
Бабината Киви е като пита или кръщенка. Бабите си събират дружките да показват внучето, черпят със сладък алкохол и сладкиши. Гостите носят подаръци, през последните години повече се носят парички. Нашето ще бъде на 1-ви май точно. Ще пиша пак след събитието.
Хубав ден!
Активен
Feribotka
«
Отговор #241 -:
април 13, 2016, 09:10:17 »
Фани
, не знам, докато не измисля как да се прикрия
Иначе пак ще си пиша и ще ви следя, просто няма да споделям
Добре си направила за роклята
Хаха викаш чрез снахите всичко се връща
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #242 -:
април 13, 2016, 09:12:37 »
Фери, да не ти пука. Те пък много калпави шпиони, какво се издават.
Фани, сега съм по-скоро Панда от сутрин до вечер. Ама съвсем скоро ще съм баш Панда ден и нощ
Иначе и аз съм вечно в тази дилема - да ми стяга на бюста или да му е леко широка
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #243 -:
април 13, 2016, 09:20:11 »
Почвам ви по ред
Фани
, мерси за инфото за бабината, това по вашия край явно е традиция, аз за първи път чувам. Обвързано ли е с възрастта на бебето по някакъв начин както погачата или когато решите се прави? То и Свекс ще ходи с бабите на бабина, ама в Пловдив нали са модерни ще е дистанционна погача
Ако ви покажат и бебето по Скайп, направо ще си е виртуална погача хихи... модерни баби ей... усмихвате ми деня
Свекс
, а от къде тръгна и до къде стигна да докажеш кръвната си връзка със сина си и брат си, евала... Направо си като вица с логиката. Да се оправяш бързичко!
Скай
, ти блог нещо... има ли къде да ти проследим творчеството?
Фери
, кой толкова любопитен бе... Цъ цъ...
Сноу
, как може да споменаваш думата шарено, без да приложиш снимка?! Възмутително, да се поправиш... Ей... Липсва ми твоят усет за цвят, винаги си много цветна и много стилна.
Лоли
, какво се косиш... снаха е, ако всичко и беше наред щеше да е съмнително
Панди
, ти за десерт... какви са тия странни роднини вашите... Сестра ти все едно от луната са я спуснали, не сте ли близки, при положение, че сте живяли заедно... А за хранителния режим нищо не разбрах, какво ядеш освен солети?
И за мен последно... изморена съм, а имам куп неща, искам отпуск, ама няма скоро...та чакам Великден... и подаръка си чакам пък... което е за другата тема
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #244 -:
април 13, 2016, 09:33:49 »
Киви, е то не сме близки, защото живяхме 5 години заедно. Най-добре е всички да са си отделно и така ще се разбират по-добре. Сега пак ще се сближим
А за хранителния режим (накратко, че на другите им е писнало) - имам хроничен улцерозен колит и се храня горе долу по диета 4 на Певзнер.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #245 -:
април 13, 2016, 09:35:33 »
Добро утро!
И днес съм ранобудна. Имах майстор досега, но за малко и вече го изпратих да си ходи. И среднощни приключения имах, дано не се повторят, че таткото ще побелее още повече.
Черен шоколад не обичам. До 3-ия месец не исках да виждам нищо сладко. Сега, все повече ме влече към него. И то все към някакви боклуци. Викам си, днес имам да си хапна еди какво си. Гледам го, мисля го и накрая си казвам - ама защо да го оставям за по-късно, като може и сега да си го хапна?!
Няма на кой да се метне господичото. Татко му умира за сладичко.
Панди
, сестра ти на колко е?
А,
Фери
, няма да се разберем така. Кой те шпионира? Ааа да, не можеш да обясняваш...
Аз пък останах с впечатление, че
Свекърва
говори за племенника си.
Искам и аз вече да сменя гардероба, ама още малко ще почакам.
Фани
, и при Бабината се събират само жени като при погачата, нали?
Хайде слънчев ден...
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #246 -:
април 13, 2016, 09:40:25 »
Тони,
правилно си прочела, тук е малкият. Големият ще си дойде и той следващия месец, за роднинските сватби и още една на техни приятели.
Фани,
големият е кавалер, малкият е зевзек
. Аз казах, че ще си сменям пътя, хич и да не го виждам този храст и той по този повод ми домъкна букета - да съм свикнела да го гледам по друг начин. Изобщо не знаеше историята с магарето, която беше същата щуротия - да видя и погаля животното и да се убедя, че не е страшно. То смешното е еднаквата сатанинска усмивка, с която ми поднесоха "антистреса"
Фери,
падна и ти в дупката на цар Мидас
. Колега ли те следи или роднина?
Киви,
тъкмо бях тръгнала да пиша същото за дистанционната погача Бабина. Харесва ми и да е виртуална, ще и пусна мухата на приятелката. Дано само майката не реши, че сме със зли очи и да и урочасаме и без това ревящото бебе
.
Скай
е голям майстор
Преди имаше котка и ми беше сродна душа откъм домашен любимец, ама нещо тръгна на по- едър добитък. Братовчед ми имат куче и от него зная каква мъка е докато се научат да си вършат работата вън. Големи бели правят, не бих издържала такова чудо, ама да не се заричам.
Активен
Feribotka
«
Отговор #247 -:
април 13, 2016, 09:45:29 »
Хихи пропуснах да отбележа гениалността на
Свекърва
Ама защо изобщо си се съмнявала за въпросната кръвна връзка
Да ти минават бързо пораженията
Хехе хубаво сравнение с Цар Мидас
Миме
, и аз налитам на сладко, даже като ходихме до Шейново като плюс отчетох близостта на болницата с мястото, където правят може би най-вкусните кексчета в София (Take e Cake) и си представих как ще ми носят кутии с кексчета
Фани
, интересно ми е да разкажеш повече как протича този празник, или както го приемате при вас
Ще правите ли по-специална подготовка, или това си е задължение на бабите?
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #248 -:
април 13, 2016, 09:46:00 »
а добър ден
Панди
, както обикновено ти съчувствам за диетата, ама то се свиква, уви...
аз черен шоколад не понасям напоследък грам
Гледкам снимките на Кейт от кралското им посещение в други светове
и се чудя... харесват ли ми тоалетите или не. Май по скоро само 2 - официалните. Освен по сериалите, не си падам явно и по мотивите на дрехите им
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3535310/Kate-dresses-meet-India-s-street-kids-Duke-Duchess-Cambridge-join-games-New-Delhi-railway-station-thousands-children-arrive-day.html
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #249 -:
април 13, 2016, 10:40:25 »
Добър ден!
Ние ходихме до пазара за салати,после до бюрото по труда,че да си върна отговора от работодателя. Прибираме се и си поглеждам телефона-пратка
Та си имам подарък,пак съм първа май или поне никой не е казал преди мен.
Свекърва, твоите приключения са един път.
Аз пък обичам гости,може би защото сме живели дълго време с баба и дядо и не сме канили гости,пък и баща ми не обича да притеснява хората и не сме и ходили. Но обичам да имаме гости и ми е приятно да мисля менюта и т.н. ММ това се бъзикаше,че има няколко жени дето сме все едно в Черешката на тортата всеки път.
Фери,много неприятно някой да те следи из пространството и аз говоря насам-натам за форума,та кой знае кога и аз ще трябва да се съобразя какво пиша,че току-виж има обидени. Пък Тейк а Кейк и ние си ги хапваме,ама скоро не сме-трябва да се поправим. Което ми напомня,че снощи в Masterchef сигурно беше този сладкар,дето Тони разказа за него от Космос.
Айде хубав ден!
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #250 -:
април 13, 2016, 10:52:42 »
Все забравям да кажа,
Рони
, честито за работата. Дано ти донесе само положителни емоции и най-вече шанс за добър старт в кариерата, освен за морално и за финансово удовлетворение
Свекърва,
не знаех, че е тук, ама ме изуми с постъпката си.. Много мило, според мен
Той има ли си гадже/годеница знам, че не е женен?
Вчера съвсем импулсивно си поръчах едни сандали от магазин в Пловдив, който следя от около година и ужасно много харесвам нещата, които качват.. Притеснявах се дали ще ми станат, тъй като съм с широк крак, но паснаха идеално.. Естествена кожа с ток и лека подметка отпред, много удобни и ефектни за дънки.. Много съм щастлива.. Първите сандали за сезона вече са в историята
Моите са бежовите
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #251 -:
април 13, 2016, 13:18:56 »
Уф, Тони, много хубави сандали, много по мой вкус - с дебел ток и здраво прихванато краче
И ние вече по-рядко каним гости. Преди 6 години, като се нанесохме, всяка събота и неделя се събирахме вкъщи. Беше едно готвене, всичко да е домашно приготвено, да се съобразя с предпочитанията на гостите, да има разнообразие на ястията, едно приготвяне на маса, салфетки, прибори. Голям кеф ми беше.Тогава се бях наситила на студентски живот, на ходене по заведения
Сега и аз предпочитам навън, в по-тихи заведения, за да се чуваме и при всеки удобен момент излизахме. Сега ММ излиза понякога, аз го чакам. Добре, че понякога ми носи разни вкусни неща
Въпреки роклята на Кейт, пак много я харесвам. Има някакво излъчване, което според мен е много аристократично и въпреки това мило и лъчезарно (ама добре се изказах
)
Активен
Feribotka
«
Отговор #252 -:
април 13, 2016, 13:31:57 »
Кейт както винаги е много на място с тоалетите
И на мен не ми харесват особено, ама аз напоследък и по по-едноцветни неща си падам, та сигурно затова
На мен пък друго ми прави впечатление на доста от снимките на Кейт - ноктите ѝ са без лак, или с безцветен
Аз също обичам да събираме гости (ама сигурно защото сравнително отскоро сме новодомци) и не ми тежи особено, защото ММ много помага, а пък сега и гостите се включват с каквото могат
Аз харесвам по-нежни сандали...на моят крак такива седят ужасно
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #253 -:
април 13, 2016, 13:37:49 »
Фери
, ти си толкова висока, че въобще не бива да поглеждаш към високи обувки
Мисли за нас ниските и дебелати
Кейт много, ама мноого я харесвам.. Както много пъти е ставало дума..
Ако минете после на Виктория и Дейвид Бекъм, както обикновено се случва.. И тях много ги харесвам
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #254 -:
април 13, 2016, 14:08:37 »
Аз малко дремнах, ама ММ ме събуди. Трябва да се оправям за излизане вече.
Преди това ММ ме помоли да му приготвя едни документи и аз поне два часа правих инвентаризация. Много любимо мое занимание.
Мен много ми харесва тази шарена рокля на Кейт. И аз я харесвам. И Дейвид и Виктория. Ама Виктория пак много е оклющавяла. Малко и да яде трябва.
Миме, сестра ми е на 26.
Тони, много готини сандали, но аз бих се прибила с такива (или каквито и да било) токове. Нали съм спъната.
Нали живеем чаааааак в Люлин, та на гости ни идват само девер ми и приятелката ми, които също живеят в тук
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...