Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 21:20:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Априлска тема /говорилня/ 2016
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
48
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Априлска тема /говорилня/ 2016 (Прочетена 185266 пъти)
Bube
Професор
Re:Априлска тема /говорилня/ 2016
«
Отговор #180 -:
април 09, 2016, 12:03:42 »
Свекърва
, честит рожден ден! Всичко най-най, че и отгоре
Мари
, честито и на ТМ, да си се крепите и обичате винаги!
Аз пък искам да вали и трещи, обожавам пролетни и летни бури, след това светът е така чист и ухаен
Чакам си понеделник с нетърпение, тогава си се прибирам при моя годеник. Така ми липсва! Ей, това, ако не бяха тези командировки... бях си започнала да го приемам за даденост!
С моята бъдеща свекърва нямаме кой знае какви отношения. Ще видим след сватбата. Но тя 7 години не е се е заинтересувала от мен, та не мисля, че нещата ще се променят
Не се ядосвам, няма да се женя за нея.
П.П. Имали ли сте дилема кой пръстен си харесвате повече - годежния или халката?
«
Последна редакция: април 09, 2016, 12:13:40 от Bube
»
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #181 -:
април 09, 2016, 13:32:07 »
Мари, честит празник! Да ви е здрав, за да ви подкрепя и да ви се радва.
Имам една мУлба, към софийските булки - моля ви пратете ми на лични гримьори и фризьори, от които сте доволни, но не най-гръмките имена, защото и цената е фактор. Знам, че всяка ги е похвалила поне по 3 пъти във всяка тема, но нямам време да търся. Онуй диване братовчедка ми сега се сети да ме пита, дали може да се прибера да я направя за бала...
Направо се чудя как може да ми е роднина
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #182 -:
април 09, 2016, 16:19:58 »
Свекърва
, да си жива и здрава
Пожелавам ти в следващата година всичките ти притеснения да се разрешат и това да е последният ти рожден ден в трудности, а всички следващи РД да са много щастливи и с нови членове на семейството
Marri
, честит рожден ден и на ТМ! Да ти е жив и здрав и много да те обича
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #183 -:
април 09, 2016, 16:43:59 »
Свекърва, да си жива и здрава! Дано дъждът днес да отмие всички трудности, за да може да изгрееш!
Мари, честит празник и на твоето семейство! Бъдете щастливи!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #184 -:
април 09, 2016, 17:32:12 »
Благодаря ви, мили мои, прекрасни неща ми пожелавате
Мари,
да е жив и здрав наборът! С такава торта и мераклия жена щастието му е в кърпа вързано
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610
«
Отговор #185 -:
април 09, 2016, 17:52:14 »
Свекърва, пожелавам здраве за теб и цялото ти семейство.Остани такава каквато си и никога не губи чувството си за хумор.Пожелавам щастливите моменти в живота ти да бъдат повече от другите и всичко да се нареди със синовете си, за да сте спокойни и вие.
Мари, да ти е здрав и щастлив рожденика.Пожелавам ви дълги години на любов и разбирателство.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #186 -:
април 09, 2016, 18:24:22 »
Здравейте!
Свекърва, да илядиш, както се казва по моя край
Мари, пожелавам на тм да е прекрасен пример за момчетата ви!
Бубе, аз нямам годежен пръстен и нямам такива дилеми.
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #187 -:
април 09, 2016, 20:33:50 »
Svekarva
честит рожден ден
Да си жива и здрава ти и цялото ти семейство, за да те радват.. Пожелавам ти да ти се случват все хубави неща и много скоро всички трудности да преминат..
Marri
да е жив и здрав мъжа ти.. Нека все така да ти е подкрепа и много да се обичате..
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #188 -:
април 09, 2016, 20:53:00 »
Благодаря от сърце за хубавите пожелания!
Искрено се надявам да се сбъднат!
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #189 -:
април 10, 2016, 10:49:09 »
Свекс
, с малко закъснение да ти честитя, вчера цял ден мислех, ама нямах кога да седна да сглобя нещо.
Та... пожелават ти да си здрава, ти и всички около теб, късметлийка, че да излизаш с лекота от ситуации и (ако искаш) скоро баба
Бъди си все така свежа, че да сваляш булките по земята.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #190 -:
април 11, 2016, 07:22:34 »
Добро дъждовно утро
Честит рожденик на Мари (с малко закъснение)
Да ти е жив и здрав, да те слуша и да те обича безкрайно
Запомнила съм рождения ден на Свекърва, защото моето бабе имаше рожден ден на 9.април.. Не знам дали съм познавала някой друг човек, който да обичаше повече рождения си ден повече от баба ми... Месец предварително, а понякога и повече, започваше да напомня за предстоящия й рожден ден, сякаш някой можеше да го забрави.. Винаги празнуваше, обичаше личните подаръци, ако някой й подареше тенджера или някаква посуда, губеше правото да присъства на следващата година
Голяма сладурка ми беше..
Уикендът беше супер, най-после успях да посетя едно заведение, където искам да отида от поне половин година.. Може би, откакто го отвориха - Спутник
Много коктейли изпих.. Постоянно гледах бармана, кой коктейл бърка най-много и си го поръчвах
Не знаех, че коктейлите с ракия ще ми харесат толкова много
Голяма вкусотия
Леля ми не беше добре в петък, ЧХГ-то беше спаднало, което не е никак добра индикация, както знаете... Ще видим днес какво ще й каже лекаря..
Успешна нова седмица!
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #191 -:
април 11, 2016, 07:53:01 »
Добро утро! Сииииилно
на лелята на Тони!
Аз пък не пия и не пуша, направо от време на време си проверявам гърба да не би да ми поникнат крилца, хахахха
Аз както знаете си бях на село. В събота ходихме да гледаме взимане на булка на нашата улица. Изглеждаше като Андреа /май така се казваше на Пулев приятелката/ в мноооого пищна булчинска рокля и с аааадски натруфена прическа +корона с перли+воал с дантела по краищата. Добре, че шлейф поне нямаше.
Те се числят към селския ВИП тия и нямаше как да си изтипосат младежите с по-семпли тоалети. Не успях да науча колко хил. лв е струвала визията на булката.
В събота следобед ходихме на разходка в Русе, избягахме от Кик, хахах, Владоженци бяхме...
Желая ви успихната седмичка напук на времето!
Едит: УсПихната е кръстоска м/у Успивам се и Усмихната /ако някой не е забелязал, аз да си кажа/
«
Последна редакция: април 11, 2016, 08:02:13 от fanimira
»
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #192 -:
април 11, 2016, 08:36:27 »
Хайде на новата седмицааааа!
Който си е измил прозорците, да му мисли!
От събота му се каня на този дъжда, той едва снощи си показа силицата
Благодаря още един път за пожеланията ви за моя РД. И част от тях да се сбъднат, ще съм щастлива
Радвам се, когато ми честитят, затова съм оставила и датата във Фейсбук. Какво значение има дали помнят деня, дали се обаждат по- рано или по- късно, важното е, че за определено време мислят за мен
Хехе, попълних един снимков тест, изпратен ми от позната психоложка и излезе, че моя водеща черта е
добротата
. Не знаех, ама ходи и не вярвай, като после 84 коментират, че 100% личните им резултати са верни за тях.
Получих много подаръци, предимно цветя в саксии. Орхидея, азалия, едни цветни калии, ухаещи нискостеблени карамфили и разни други цъфтящи и нецъфтящи, дето и името им не зная и запълниха всички прозорци
. Дори и да не успея да ги развъдя, поне ще живеят по- дълго, отколкото като букет.
Отдавна Родният не ми беше подарявал целево нещо и сега ме изненада с обеци, които даже ми харесват по размер и форма. Най- близката ми приятелка, също овенка, практично ми подари живи подправки - босилек, мента, розмарин и стевия, та съм много доволна от всички придобивки
Племенникът остана у нас за вчера и съм се смяла със сълзи с него. Ей, това децата /особено чуждите/ са в състояние да ти поправят настроението за нула време. В момента най го вълнуват парите и всички банкови операции с тях. Получавам движението на моята банкова сметка, където ми привеждат пенсията в електронен вид и той съвсем старателно ми обясни какво е дебит, какво кредит, какво означават таксите и лихвите. Пуснах мухата, че ще го науча да разчита и фиш от заплата, та ще му донеса един измислен на негово име. Едно шестгодишно, без предни зъби, да ти чете лекции, как да се грижиш за парите си е повече от впечатляващо и забавно.
Та така, приятен ден и да се захващаме за работа, пък дано я свършим
Аз имам натоварена седмица - три рождени дни, от които един юбилей на приятелката с подправките, едни 40 дни на бебе в Германия и баба свекърва, дето ни събира тук, дистанционно и в неделя за завършек сме на театър. Кой като мен
Фани,
също като теб съм...Даже вече гърбът ме сърби, сигурно скоро ще поникнат
12994535_1120509131332515_3302363319884513251_n.jpg
(67.48 KB, 336x336 - видяно 1960 пъти.)
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #193 -:
април 11, 2016, 08:40:20 »
Цитат на: fanimira в април 11, 2016, 07:53:01
Желая ви успихната седмичка напук на времето!
Едит: УсПихната е кръстоска м/у Успивам се и Усмихната /ако някой не е забелязал, аз да си кажа/
Приема се, точно усПихнато ми е едно такова
Аз пък да взема да включа тИливизора на БиТиВито... и да се опитат ония ми ти журналя да ми я Спихнат седмицата. То бежанци, то партии, които заплашват националната сигурност... В такива моменти се сещам за приказката за нероден Петко, та взех да се чудя национална черта ли ни е да се фокусираме върху рИването и тЮхкането, вместо да се насочат усилията и вниманието към позитивните неща. Имам чувството, че някой насила се опитва да внуши, че имаме проблеми с този или онзи етнос в България. Това направо абсурдно, защото като цяло българите сме си една шепа хора... и някак е присмял се хърбел на щърбел с "малцинствата"...) . Света отдавна е глобален и всички сме най-вече хора.
Активен
Feribotka
«
Отговор #194 -:
април 11, 2016, 08:42:32 »
Добро утро
Честит рожден ден на най-обичаната
Свекърва
(на патеричка, извинявам се)! Да си жива и здрава да ни сваляш на земята като много се унесем, да се радваш на внуци в скоро време и да ти мине възможно най-бързо и безболезнено лошият период
Мари
, да ти е жив и здрав мъжа и да бъде пример за подражание на малките господа
Тони
, баба ти голям образи хихи
Спутник кажи речи почти веднага го открихме, там ме водиха на моминското
Коктейлите са супер
В съседния Райета Ракия бар (пак на същите собственици) ходила ли си? Това им е първото заведение, пак има интересни неща
Наскоро същите собственици отвориха и ресторант (Космос, да не излизат от тематиката), ако ти е любопитно го посетете, аз лично не бях очарована, защото много ни досаждаха сервитьорите
Иначе е вкусно, има супер нестандартни неща (като торта със сладолед от локум), макар и малко скъпи и доста гурме порции
Извинявам се за отклонението
Ние в събота бяхме при нашите, яко мързел, само с мама по едно време решихме да се разходим до любимия ни бутик (по-известен като Мания, втора употреба) и се пообзаведох с широчки и по-дълги блузки и туники да се вея
Не издържах и оборудвах и малката госпожица с няколко бодита и рокличка, просто защото си бяха с етикетите, нямаше как да ги подмина
В неделя нашите пък ни идваха на гости (два дена не можем да се разделим) и кумът дойде по някое време, но успях след като си тръгнаха да измия всички зимни обувки, смених гардероба с летни дрехи и извъртях няколко перални със зимните...та затова днес в толкова смотано времето
Добре, че не ми остана време за прозорците!
В петък сме на концерт, нямам търпение
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15