Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 27, 2024, 12:41:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Априлска тема /говорилня/ 2016  (Прочетена 185675 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #150 -: април 07, 2016, 19:58:15 »

Ако и да са черно- бели снимки, все едно гледам Кари без коса Wink. Како, не зная дали е твоя, но със сигурност е от мъжа ти yahoo
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: април 07, 2016, 21:33:52 »

Kiwi нямаме кои знае какво забавление, но ние сме си домошари.. Живеем в село, в планината, а морето е на 15км ( това ми е сбъдната мечта да живея в планината и близо до морето ). Та уикенда ( тогава сме по свободни ) ходим в града, които е на 30км с кола.. Мотаме се по магазините, ходиме на пазари.. Обикаляме острова, да разгледаме другите градове.. Правиме си барбекю на някоя поляна или приготвяме храна и отиваме на плажа.. С мм обичаме да ходим на риболов, не че хващаме много риба, но това е друг въпрос lol Като цяло много обичаме да прекарваме времето си покрай морето.. Събираме се или в нас или при брат ми и играем монополи или карти, понякога гледаме филми.. Не ни влече толкова излизането по заведения.. Понякога ходим на кафе или пицария и то предимно лятото..
От както сме тук, всеки има свободно време да прави каквото си иска ( което в бг не ни се случваше от ангажименти).. Аз си чета книги, карам колело, разхождам се пеша из планината, а мм си играе игри на компютъра..
Въобще не ми е скучно и не ми липсва нито театър, нито кино или заведения..

Да помисля за тъмни страни както е написала Мари,
Най - гадното е, ако не знаеш езика.. Но с времето и желание се научаваш..
На фризьор ходя, да плащам си по 30-40 евро, но не се лишавам..
На маникюр не ходя, защото все правя нещо и лака ми не издържа повече от 2 дни.. Въпреки, че майка ми има професионално оборудване за лакиране и т.н. не ме влече..
За образованието, тук приемат дипломата ти и знанията ти стига да знаеш езика и няма проблем..

Спирам, че написах роман tease

Хубава вечер smile

Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: април 07, 2016, 21:45:10 »

За чужбина най-смисления коментар, който съм чувала е от една румънка пребиваваща в нашия град. Тя е омъжена за съгражданин и Бг си е баш чужбина за нея. Все я бъзикахме и й де чудим как така се е подлъгала да дойде у наше село, че уж нали там са по-добре пък и тя е от един от най-големите градове, че и курорт при това. Знаете ли какво ни отговори: Аз не съм се омъжила за града или за държавата, не си лягам вечер до тях, какво значение има къде живеем щом съм с точния човек. Имат си 2 дечица и лятото са в Румъния, зимата в Бг. Та така де и на луната бих живяла с милото, е и с достатъчно финанси разбира се  blum
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #153 -: април 08, 2016, 07:40:58 »

Добро утро!
Петък е, макар и мрачен smile Ето ви богата континентална закуска, украсена с екзотични орхидеи.

* 12985345_1118523311531097_6239427696949033523_n.jpg (61.4 KB, 312x312 - видяно 1570 пъти.)
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: април 08, 2016, 07:46:40 »

Добро утро, петък е мрачен, ама съм цялата в блестящи мотиви.. Днес е Международен ден на ромите или нещо от сорта, така чух по телевизията и реших да съм съпричастна и да не крия афинитета си към блестящото поне днес  DANCE DANCE DANCE Блуза, шал, жилетка.. Всичко блести  Girl_hide

Честитих празника на чистачката, а пък тя не знаеше за него.. Викам днеска имаме празник ще се почерпим за обяд с китайско хаха  danceg Тя е циганка, ама много ме кефи и никога не се притеснява, като наричам човекоподобните от съседната къща "Мангалите", защото ходят голи и от един незнайно защо оставен прозорец в единия от складовете им виждаме пътечката за външната тоалетна, към която татко Манга, редовно ходи гол (чисто гол!)  crazy

Та така, мразя мангали, ама някои цигани ме кефят  tease

Харесват ми коментарите по темата с чужбина.. Нямам какво да допълня..  huhhuh.gif
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: април 08, 2016, 07:51:43 »

Добро утро!

Фани, то любоФ, любоФ, ама без финанси... бързо минава smile
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: април 08, 2016, 08:51:22 »

Добро утро! Ама при мен нещо не е добро, гнетят ме някакви мрачни мисли, най-вече за глупости, ама пък ме правят нещастна. Всичко ми е криво от два дни. Искам да си подредя мислите, но колкото повече мисля как трябва да се чувствам, толкова по-зле става  crazy Имах усещането, че веднъж когато се сгодя, когато ми предстои събитие като сватба - това ще е универсално щастие, избутвайки настрани всички тревоги. И се тормозя, защото не става така...

За чужбина не мога да изразя обективно мнение, но самата аз не искам да заминавам. Обичам си родината, тук ми е всичко  pardon

Фани, булката на първата снимка много ми харесва, такава една нежна и свенлива  Girl_hide Обичам да разглеждам стари архиви.
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: април 08, 2016, 09:25:12 »

Добро утро..

Тук се е намръщило времето, а аз се чудя защо не мога да стана от леглото, а то времето те кара да спиш..

Свекс мерси за кафето, закуската, винаги се грижиш за нас  LOVING

Фани твоята позната много добре се е изразила. Минава време и разбираш, че не всичко е пари, че можеш да се справиш във всяка ситуация с мъжа/жената до теб..

Бубе и ние си обичаме родината, просто избираме да живеем на друго място за определен период..
А ти вземи и се успокой, колкото повече наближава сватбата толкова повече ще ти трябват нерви.. Всички, които сме правили сватби могат да ти кажат, че не е лесно.. Всеки си задава всякакви въпроси, аз мислех даже да спра сватбата 10 дни преди деня  crazy 

Какви са ви плановете за уикенда.?
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: април 08, 2016, 09:31:37 »

Добро утро,
Тони, покажи тия мотиви, знаеш че обичам блясъка  yahoo

Аз лично не бих се преместила да живея  в друга страна, трудно свиквам вече с новите неща, установих го наскоро от горчив личен опит.  blum

В този мрачен ден, една весела снимка за вас и бегам да работя smile

Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #159 -: април 08, 2016, 09:48:40 »

Ау, Еми, голяма красота. Тъкмо искам бижу в бяло-синьо-лилаво. Тези дни май ще обикалям. Имам нужда да видя нещо различно от работа-вкъщи-ясла-работа-....
Заспало ми е!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: април 08, 2016, 09:50:04 »

Добро утро smile

Днес нещо не ме влече навън и ще взема да свърша разни неща из нас.
Ще се опитам да редуцирам прахосъбирачките и играчките в нашата стая. По принцип бърсането на прах ми отнема доста време, защото рафтчетата ни са пълни с разни дреболийки, та те ще мигрират в склада/гостна за сега.

Плановете ми за уикенда са да прекарам повече време с ММ, не се знае колко още ще сме си само двамата smile

За вас кафе, за мен шоколад smile

Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: април 08, 2016, 09:53:30 »

Разкарах почти всички прахосъбирачки. Просто не мога да бърша около под тях , мързи ме зверски. pardon

оставила съм си само мандалата от камъни и дебелия Буда по средата  LAUGHTER

Али, колие ли си търсиш?
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: април 08, 2016, 10:06:35 »

Здравейте

Аз съм в болницата, но мисля скоро да си тръгвам. И интернета ми е супер бавен.
И тук е мрачно времето, само да се гушна под завивките.

Джоси, хубави занимания си имате. И най-важното, както е казала познатата на Фани, е да ги споделяме с любимия човек, макар и на другия край на света.  heart

Не виждам орхидеите на Свекърва, но ще се опитам да си ги представя.
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: април 08, 2016, 10:09:50 »

Добро утро  yahoo
Днес е прекрасен ден smile малкият ми кум има рожден ден ( цяла една годинка )
и многооооо се вълнувам,толкова го обичам това детенце kiss2 heart
Намерих в нета оригинала на тортата,та да ви почерпя с нея,след закуската от Свекс ,нека и малко сладко да има.
Тони много се радвам за леля ти  heart прекрасни новини,пожелавам и лека бременност и хубав финал.
Бубе тепърва стискай зъбки,покрай сватбата си е нерви,но всичко си заслужава.
Тази снимка ми напомня на Гърция,обожавам я.Как бих си изпила една чайче някъде там сега,добре ще ми се отрази.
Оставям ви,че отивам да гримирам кумата,да бъде най-хубавата мама днес,полага и се smile
Хубав ден на всички smile

* Fun-Animal-Birthday-Cake.png (30.71 KB, 96x127 - видяно 1515 пъти.)
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #164 -: април 08, 2016, 10:17:01 »

Еми, колие или обеци. И аз не знам...
Лоли, да ти е жив и здрав рожденикът! Тренирай сега с чуждите дечица Wink
Тя снимката май си е баш от Гърция. Искам море! Вчера смятах, че от 2011 не съм работела лятото. Как ще го карам още малко като се стопли? Само за хайманосване мисля.
Вайбър са пуснали нови стикери и се сетих за Лоли, че единият е "Хващам гората".
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: