Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 20:22:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Априлска тема /говорилня/ 2016  (Прочетена 185182 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #60 -: април 05, 2016, 11:02:08 »

Чета ви, ама ме ядосват, та не е много за обяснения и писане... Фери супер ме развесели!!!
Миленка, да са ви бързи крачетата! Радвам се за малкото проходилче!
Ей, много сте неактивни в темата с подаръците. Аз открих страшна закономерност кого избирам. Нищо друго няма да кажа!
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #61 -: април 05, 2016, 11:07:12 »

И аз чакам за насока за подарък, ама още не се е разписала моята избранница  huhhuh.gif

Миленка, забравих, честит ти ходещ малък мъж  heart Започнахте ли да прибирате и да вдигате всичко нависоко?  Girl_hide
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: април 05, 2016, 12:20:09 »

Фери, голяма си сладурана  girl_wink

Знам, момичета, не бива да се ядосвам и да го преживявам, не се женя аз тогава. Ама ми е криво някак, защото и приятелството ни страда от това. Всичко, което я питам е или тайна или не го била мислила, не ѝ се занимавало. А в същото време постоянно се подиграва, че аз съм прекалено ентусиазирана за своята сватба. Това били глупости, разбираш ли, тя е над тези неща. Ох, обърнах го малко на отдушник, но няма на кой да се оплача, само надувам главата на милото. Надявам се накрая всичко да се нареди!

Тръгвам по задачки, свърши ми домакинската сутрин...
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #63 -: април 05, 2016, 12:25:54 »

Фери, голяма си сладурана  girl_wink

...аз съм прекалено ентусиазирана за своята сватба. Това били глупости, разбираш ли, тя е над тези неща. Ох, обърнах го малко на отдушник, но няма на кой да се оплача, само надувам главата на милото. Надявам се накрая всичко да се нареди!

Всъщност са глупости,но ще го разбереш след време. Сега се наслади на момента и направи всичко, което ти пълни душата. И аз бях мега ентусиазирана, но сега ако ме накараш пак, няма никога да повторя.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: април 05, 2016, 12:53:58 »

Абе...ще го повториш. Не със същите тревоги и нерви, но ще са други tease

Да, глупости са, но като се обърнеш след 5-7-9-15 години. Иначе си е супер тръпка и не се връзвай на никой, а си я изживей danceg
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: април 05, 2016, 13:07:29 »

Добър ден! Киви, изпревари ме, тъкмо това щях да вметна  blum хихих, сега един тон по-светъл/тъмен на тейбълките им се струва трагедия, а после като вземат да редуват капки за нос със сироп за кашлица и хич няма да им е до това. Ма недей ги свЯтва още!  yahoo аз съм селянка - цветя, пчелички, зелени ливадки, идилия направо... Егати етървите, точно като аз и ин-лоу  tease всъщност бих си отгледала племенника като знам, че го тормозят да яде пържоли без хляб или салати от джинджифил със хималайска сол... Или го тръшват на баба му и айде на пИвица  pardon
Фери, пу-пу, циганка такава /тъй казват бабите у наше село/, сладурко-миньон heart  
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #66 -: април 05, 2016, 13:14:19 »

Хахаха Фани, у наше село бабите казват "да те оакат кокошките"  blum Салата от джинджифил  crazy
Благодаря на всички  give_rose

Бубе, да кажа и аз...аз съм от хората, които не са се тормозили толкова за детайли и тн по сватбата...всичко си мина по реда, спокойно и успях да се отпусна и да си усетя деня...та може и кумицата да е от този тип, няма лошо, пак ще се оженят Wink Разбира се, след това си отчетох някои от пропуските, но щом не са успели да ми развалят сватбата, значи всичко е наред smile Гледай си себе си, вашия ден да е добре и не се впечатлявай толкова на другите, че в противен случай трябва да се метнеш от някой висок етаж  blum
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: април 05, 2016, 13:28:23 »

Бубе, аз пък бях спокойна през цялото време, организирала всичко от рано.. Но бях вникнала до най-малкия детайл, исках всеки да е наясно с всичко и това не значи, че не съм била спокойна. Добре е да се терзаеш за такива неща, ако не го направиш сега, то кога? Не си ти ненормална, нито пък другото момиче, просто имате различни виждания.. Няколко месеца преди моята сватба, бях на сватбата на приятелка, която организира всичко "лесно", без нерви и без да си дава много зор.. Еми лесно мина й сватбата, ама да ти кажа, аз съм била гост на по-добре организирани рождени дни и кръщенета.. Нищо запомнящо се, нищо детайлно, което да накара госта да си каже, е браво на тези младоженци.. Важното беше, че на тях им хареса, обаче.. Тогава не ги разбирах, сега да.. Всички помнят нашата сватба и постоянно говорим за нея, защото сега и нашите останали приятели са на такава тема или им предстои да бъдат, а тяхната не се споменава  pardon
Аз мразя посредствените и направени отгоре, отгоре неща и никога няма да спра да повтарям, че ако не вложиш сърце и душа в нещо, просто не го прави  nea
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: април 05, 2016, 14:05:00 »

Слънчево ми беше и хубаво, ама ми се поразвали настроението, когато си взех резултатите от изследванията.  huhhuh.gif Сега ще има да се притеснявам, докато не разбера на какво се дължат.

Миленка, радвам се, че намина. Честити ти ходещи крачета. Сигурно няма спирка Бобчо.  heart Радвам ви се аз от ФБ.  smile На теб много късмет в новото начинание и дано само хубави неща да ви се случват. Наминавай да ни споделяш как върви подготовката за кръщенето.  smile

И на мен не ми с въргаля по земята на полянката, защото изпитвам ужас от някакви лазещи гадини, но многооо ми се ходи на пикник.

Бубе, не се ядосвай. Дайте им да се разбере, че имате желание да им помогнете и да сте до тях, пък те ако искат ще разберат. Накрая само да не излезе, че сте пасували.  nea

Хей, Миньон, супер си.  heart
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: април 05, 2016, 14:23:47 »

Миме, какво им е на изследванията.. Нали ти ходеха при лекаря и директно той ти споделяше резултатите? Хм.. Спокойно, ако не можеш да се чуеш с лекарите, не се панирай сама..  give_rose
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #70 -: април 05, 2016, 14:29:33 »

Привет и от мен в този летен ден!
Вече мечтая за мохито, фрапе, плаж, море....Но ще си остана само с мечтите, поне засега...
Feri, страхотна си, все толкова фина! А със Стюарт и скритата госпожица сте направо трепач, пу, пу  give_rose
Фани, дори моята джинджифилова душа не е яла салата от джинджифил.....Бая ще го подлютят детето....
Миленка, честити ходещи крачета! Само напред и нагоре да бяга Бобчо smile
Бубе, Тони, хора разни - всеки със своите виждания, вкус, стил, възможности, фантазия и пр. За едни организирането на събитие в детайли е загуба на време и средства, за други - удоволствие, призвание и сбъдване на мечти  pardon Няма прави и криви. А ние тук всички сме се регистрирали, защото сме от групата на лудите ентусиасти-романтици Wink
Изпих 3 кафета и се чувствам по-заспала от всякога. Искам на море пък!!!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #71 -: април 05, 2016, 14:52:06 »

Ма недей ги свЯтва още!
Никого няма да свЯткам, всеки да се просвещава според необходимостите си за сиропОВЕТЕ и капките... като им дойде времето Wink
Миленка, честито пъргаво момченце smile Да ни го покажеш!
Лудите ентусиасти-романтици, съгласете се обаче, че присъствието ни тук усили значително тази лудост... и симптоматиката с грешния нюанс се прояви доста активно. Даже при мен доведе до незапомнени хобита(Свекърва ми припомни оня ден с какви още чудесии съм се занимавала), което ми е най-големия бонус от тукашната луда атмосфера. Творческото същество го пуснахм(т)е на свобода smile
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: април 05, 2016, 14:56:06 »

Я ми пусни линк, че ще умра от любопитство какви си ги майсторила  Yes Girl_hide
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: април 05, 2016, 14:56:51 »

Тони, писах и в другата тема за изследванията ми. Да, взех ги от сестрата, но тя само ми каза, че утре би трябвало докторите да ми ги разяснят. Ще чакам, друго не ми остава.
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: април 05, 2016, 15:16:31 »

Мименце, четох в другата тема, но да ти отговоря тук: Кураж, едва ли е нещо сериозно, хемоглобина се оправя с подходящи хапове. А за другите стойности може да са разбутани, защото имаше проблеми с гърлото из тия дни. Ще чакам да се включиш след прегледа утре  good heart
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: