Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 28, 2024, 04:08:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Априлска тема /говорилня/ 2016  (Прочетена 185856 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: април 06, 2016, 08:40:36 »

Леля ми е на 46г. след хиляди операции, след хиляди процедури и няколко (не съм сигурна за точна бройка опити ин витро, но с друг партньор и преди няколко години спря). Сега е с точният според мен човек и толкова силно се надявам, че ще се случи.. Всеки го заслужава, особено хора като нея, които са минали през какво ли не.. Най-тъпото е, че всички проблеми са породени от зле направена операция за апендицит като е била на 17г, но както и да е.. Сега ще стане  good good good

Иначе, аз обожавам цветните неща, нося и през зимата, ама съм се забелязала, че изпролетее ли се минавам на червено.. И сега, обувки, пролетно яке, чанта, всичко купих в червено, не нарочно!  crazy Обожавам червеното през пролетта, както и жълто.. Имам страхотни обувки в бяло и жълто.. Утре ще заложа на тях  Wink

Сега съм полудяла по серията на Адидас Ориджинълс(обожавам)в частност Суперстар (още повече обожавам) и Фарел Уилямс .. Страх ме е да погледна къде в България ги има, защото този месец няма да имаме пари за 2 чифта, а Илиян също им е тотален фен  sad  blush
http://www.yessieb.com/adidas-originals-the-superstar-supercolor-pack-by-pharrell-williams/
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: април 06, 2016, 09:00:10 »

Тони, те тия кожени ли са? Няма ли да ти спарват, бе дарлин'? crazy
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: април 06, 2016, 09:05:35 »

Няма, имах такива бели.. Цяло лято ми бяха най-любимото нещо.. Ама преди две години sad Скапах ги от носене от май до октомври 2 години поред..  girl_wink
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #93 -: април 06, 2016, 09:19:40 »

О аз имам такива, само че не изцяло едноцветни, може би са от друга серия на Адидас...и аз ги разбих от носене и накрая просто ми омръзнаха, сега си седят в една кутия и ги обувам като ходим да играем тенис само  blum

Али, и аз като съм ти виждала снимките си те представям целогодишно цветна и свежа  heart
Тони, и по твойкте снимки се ориентирах за червеното  Girl_hide
Свекс, дано всичко се нареди при теб и момчетата (предполага, че с тях са свързани проблемите)  give_rose
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: април 06, 2016, 09:38:40 »

Добро утро  yahoo
Тони стискам палци на леля ти,винаги съм казвала,че човек като много силно иска нещо-то се случва.
А относно това,че ти се разхожда-това е добър признак.Аз като хванах гората,знаеш какво се получи Wink
При нас вчера беше над 27 градуса,днес май нчма да отстъпи.Също толкова горещо е.Петък детенцето на кумовете ни става на една годинка и такова вълнение ми е.Нямам търпение.Помагам на кумата с организацията,бе то си е половин сватба.Подаръци за гостите,тейбъли,украса,храна,,торта,,пък сладки ,пък мъфини....леле леле...Не е лесна работа.ако няма кой да ти помага  не знам как ще се справиш.Но пък си заслужава споменът си е на цял живот smile
Отивам пак да ми взимат кръв ,за трети пъттази седмица smile
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: април 06, 2016, 09:41:30 »

Лоли, ще имам предвид, това с ходенето по гората.. хахахах Дано ме споходи твоята причина  girl_wink Стискам палци с кръвните всичко да е наред  heart
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: април 06, 2016, 09:53:12 »

Ооо, Лоли, засегна ми болната тема - левите ръце и предстоящия РД на Кик. Ще се радвам да споделиш повече след събитието. И снимки искам  heart
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #97 -: април 06, 2016, 09:54:44 »

Разбихте се от писане!
Фани, знаех си, че точно ти ще се сетиш за оня конкурс. Моля, моля, не така! Картинката е анимационна, повече от детска. Пък и ПВЦ ц*ц* нямам да опнат туниката.
Много сте слънчеви днес. Само така!
И тук е жега през деня, ама сутрин си хапе. Да се чуди човек как да си облече детето.
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: април 06, 2016, 09:58:10 »

Какво е ПВЦ ц*ц*? Май другото име на силикона ще да е  blum
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #99 -: април 06, 2016, 10:03:41 »

Добро утро !

Тони,за банския няма да съжаляваш. ММ миналата година ми подари от този магазин бански и материята е уникална. Супер доволна съм.И снимков матр'иал имам,а иначе с други бански не се харесвам достатъчно,че да се снимам изобщо хаха. Нещо тез кецове що са пропуснали ментата,иначе щях и аз да им се засиля.

Вчера и аз съвсем хванах гората. От 12:30 в единия парк, та до 20:00 в другия. Разминали сме се някъде с Тони като гледам.

Днес обаче сме на енергоспестяващ режим,защото сме само на вода цял ден.

Аз днес ще изкарвам летните дрехи,защото само лъжеха,че няма да е трайно затоплянето. И искам нещо ново да си купя,а по тия молове така ме дразнят с цените и материите.В София другаде не знам къде има дрехи,преди си купувах само от Пловдив и то от малки магазинчета. Освен утре да овършея втора употреба магазините. 

Стискам палци на всички,които днес имат нужда! Между другото вчера супер много се зарадвах,защото докато ровех из сайтове за работа попаднах на обява,подходяща за един близък приятел и му я пратих. Днес е на пробно в един нов и хубав ресторант в Капана. Дано стане,че ми обеща най-хубавото ядене на най-хубавата маса хаха.
И едно кафе със засилка ви черпя smile
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: април 06, 2016, 10:16:44 »

Рони, има ги в брутално ментово.. Даже искам няколко цвята, ментово, пепел от рози, червено и ако може от шарения вариант..  Girl_hide girl_impossible girl_impossible
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: април 06, 2016, 13:27:41 »

Фани ще снимам всичко. Тортата е много весела,с тема цирк и един голям лъв отгоре. А пък украсата е синьо и бяло, нежно и стилно, дано добре се получи smile
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #102 -: април 06, 2016, 14:57:12 »

След бебешките теми, стигам и тук, ма като гледам не съм изпуснала много smile
Лоли, и аз искам снимки  blum
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: април 06, 2016, 16:14:25 »

И аз се добрах до компютър. Тази седмица давам последното си дежурство на обсерваторията. Пък после - каквото сабя покаже. Ще си търся нова работа или ще се занимавам по-сериозно с университета и дипломната, още не знам...

Фани, колко е грациозна Кари и как хубаво са разцъфтели лалетата  Girl_hide

Тони, сутиени и бюстиета са ми слабост, сега разглеждам какво да си взема и дано успея да е поогранича  blum

За сватбените вълнения - не си мислите, че съм луднала (има още накъде  girl_wink ), но определено ми е приятно да си мечтая/планирам. Засега не влагам нерви, защото ми се струва още далеч и съм в страната на чудесата, където всичко е възможно и розово! И не че не разбирам другите, а по-скоро тя не разбира мен. Дано преоткрием пак какво ни правеше приятелки...

П.П. Тони, дано се осъществи мечтата на леля ти!
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #104 -: април 06, 2016, 16:19:30 »

Аз не обичам спортни обувки, но тези ме впечтлиха, признавам.....А детски има ли? Представих си как се появявам на работа в обичайния си офис-рокленски вид и шарени маратонки  Eeager
Иначе, и аз съм по цветовете, все се опитвам да избягвам черното, но не ми се получва много през зимата. Миналата година бях полудяла по червено и се снабдих с чанта и 3 чифта червени обувки. За дрехи да не говорим.....все по нещо червено ми се ветрееше на гърба smile
Днес съм на морска вълна - с любимите ми сако и тениска (и като никога с панталон).
Толкова е топло, че искам да си купя цветна рокля!
Този магазин за бельо го познавам...но напоследък и там нямат много избор за моя нестандартен размер. Последно в Бра Клиник си намерих удобен сутиен, обожавам и Етам.
Тони, стискам палци от сърце на леля ти. Между другото, на снимките ми изглеждаш много отслабнала.
Фани, какъв културен обмен, само!!! Браво!
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: