Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 17:33:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема март - бяло и червено!
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
41
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема март - бяло и червено! (Прочетена 190565 пъти)
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Re:Месечна тема март - бяло и червено!
«
Отговор #240 -:
март 11, 2016, 16:25:25 »
Ъъъъъ
Джоси
, какво я интересува? Аз това щях да ѝ кажа
Миме
, и на мен би ми се искало да сметнем всичко по ремонта на къщата, но просто като се замисля колко много неща сме направили и нямаме бележки/сметки, а пък и колко още остават, може би ще излезе прав тати, че говорим за нещо от сорта на десетки хиляди
А и при нас говорим по-скоро за довършване, защото много неща си стояха отпреди 25 години...може би ако тръгнем по стаите и сметнем за кое колко ще ги докараме до някаква приблизителна сума, ама пак това не променя крайната сметка
Али
, дано по-рано вдигнеш гълъбите
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #241 -:
март 11, 2016, 16:34:13 »
Оооо, една позната си беше направила списък от пликовете и като я поканят на сватба и сверяваше - Хм, дали са ни 30 лв значи една ютия "Елит" /примерно/ им стига!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #242 -:
март 11, 2016, 19:51:05 »
Фани,
това ми се вижда по- разумно вече
Що да се минаваш да даваш на някого голяма сума, при положение, че той иска да мине тънко? Моята бивша колежка пък излизаше с номера, че иска да остави нещо за спомен и никога не даваше пари, а купуваше нещо домакинско, което е голямо по обем, но не толкова скъпо.
Ей и затова не обичам сватбите, карат те да се дразниш за глупости и да разваляш отношения
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #243 -:
март 12, 2016, 08:22:47 »
Добро утро!
Съвсем не по темата да споделя за френско-говорящите поредния /надявам се/ повод на гордост, че и ние сме дали нещо на света:
https://www.francebleu.fr/infos/education/normands-italiens-et-bulgares-autour-d-un-meme-projet-1457720509
В този ред на мисли пак се вкарвам във филми относно дилемата, която ме мъчи напоследък, единствения лъч светлина в дъното на тунела е, че в момента цари затишие по темата, и това ми дава надежда, че кой знае може да ни мине котка път
Да взема да ви пусна и закуска:
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #244 -:
март 12, 2016, 08:40:14 »
Добро утро
Работната събота започна добре.. Гушкахме се дълго с Илиян, понеже и двамата се събутихме преди алармите от влизащото отвън слънце (нали беше мрачно до вчера и оставях щорите леко открехнати)..
Сега ще поработя, въпреки че ми се доспа ужасно като дойдох.. Съдба
Вечер стоя будна до 1-2 и сутрин не мога да стана, с изключение на днешната сутрин
Фани
, представям си какво ти е как ти се свива "под лъжичката", но каквото и да стане за добро е.. Винаги така си казвам..
Това с големите и обемни подаръци...
Слънчева събота
Активен
svekarva
«
Отговор #245 -:
март 12, 2016, 09:26:43 »
Фани
Тони,
това рано будене да не е и от глад, заради диетичната паста?
Аз като намаля яденето и почвам с безсънието
Бях си подготвила едно кафе да ви пусна, с черни очила, ама
Фани
ме изпреварила и задръстила масата. Само защото си купих розови слънчеви очила, хихи, естествено от Кауфланд. И то 2 чифта, имаха 50% намаление. Много си ги харесвам дълго време търсих такива, които да ми скрият бузите
по снимките. Да, имам си за ползване едни с добра защита, тези са за красота. Пък в Кауфланд отидох, защото "Малката булка" ми загуби час и половина с поредната победа на истината и доброто в лицето на Ананди. Язък за дразгите, дето се заформиха предни серии, всички отново много се обичат и горко се разкайват за казаното и стореното.
Ето и седмичното резюме:
Свекървата има право да гледа лошо и да съска под нос "тази жена разделя майка от син, никога няма да и простя" по адрес на снаха си. Както и:"...ти си длъжна да подкрепиш новото си семейство пред съда! Няма да поддържаш връзка с твоето семейство /което в случая на Ананди пак е със свекърите, макар и бивши/, иначе няма да ти простя никога.", а към сватовете "...молете се да не си изпусна нервите и гневът ми да се излее върху дъщеря ви!". В общи линии - нищо по- специално и необичайно
. Вчерашната серия обхващаше разкаянието на двете свекърви, казали горенаписаното, ред сълзи и разтърсване на обеци в хоризонтална посока. Самият Шиврач Шакар се извини на жена си, като и поднесе бяло мече, китайско, с червено сърце на корема и надпис на английски "Съжалявам". Ама това не хвана декиш и се наложи отпаряне на велкрото на сърцето, под което се показа нов надпис, пак на английски " Аз те
". Имзаше и сцена на бурен секс, в която Джагдиш напираше, а жена му Ганга се дърпаше и забелваше поглед с оправдание, че всички ги чакат за закуска, че чаят ще изстине и последно, че има работа в кухнята. Не се сети, че може глава да я боли, примерно
. Целувка не показаха, само двамата се засилиха един към друг, облечени и натъкмени.
Фани,
не го мисли известно време. Тази скулптура на завърналия се войник ли е?
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #246 -:
март 12, 2016, 09:39:43 »
Свекс,
от глад, ама друг.. В цикъл бях и.. хаха да не изпадам в потребности.. Не знам дали ще ми повярвате, ама с този режим от един месец насам не съм била гладна дори за секунда, даже често ям насила, заради хапчето..
Оф, имам много работа а още ме мързи, ама денят е пред мен
От закуската на Фани, ще се възползвам от чашката с кисело мляко и горсктие плодове, изглежда доста апетитно
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #247 -:
март 12, 2016, 09:48:54 »
Да, свекс, войник +медицинска сестра е това в гр. Каен е, Нормандия, Франция. Аз много не съм експерт, но доколкото ни запознаха от този край е започнал десанта на Нормандия по времето на Втората световна война. Имат огромен музей мемориал за историята на 20-ти век и туй чудо е пред мемориала. Казва се: The unconditional surrender. Или накратко The kiss /статуята де/. Много интересно е направен, спираловидно се движиш все едно по филмова или фотоапаратска лента. Слизаш постепенно като най-долу е най-тъжната и срамна за човечеството част вкл. и бункер от войната. Едвам издържах да не рева, още повече че по това време бях трудна и се разхождахме с колега, който е от село на Ла Манша и там е имало кръвопролития. Разказва, че докато си играели на брега като деца намирали заровени в пясъка пушки.
на фона на всичко това човек си дава сметка, че винаги може и по-зле и че нашите са "бели кахъри"...
АнандитУ не успях да я гледам защото Кари напираше да гледа филмче. А пък госпожата беше рожденничка в четвъртък и й поднесе бяла орхидея, която баща й без малко да убие докато се обуваха в коридора... Зарадвала се е и не е забелязала, че едно цветче липсва ме информира ухилена до ушите Кари същата вечер докато си лафехме преди да заспи. Прави всичко възможно за да си ляга 5-10 мин. по-късно вечер...
«
Последна редакция: март 12, 2016, 09:57:18 от fanimira
»
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #248 -:
март 12, 2016, 10:33:59 »
Аууу... чак пък такива сметки... сестра ми като беше малка ми държеше сметка колко шоколад съм изяла преди тя да се роди, за това сега и се полагало по-голямото парче - рогат добитък какво да ги правиш
... ама аз съм над нещата, взели са ми колкото съм имала нужда...
Свекс
, тотално се загубих с на Анандито бившето семейство, свекърите...? Какво е това.. нейните биологични родители уволниха ли ги от сериала вече? Въх... а това отива в колекцията бисери за бъдещи свекървенски тюхканици "тази жена разделя майка от син, никога няма да и простя"... Коментар за бурните страсти, индийките не ги боли глава, така пише в Учебника. Благодаря за резюмето, чакам следващият петък нови бисери
Kalpazanka
, аз също не подозирах, че нямате брак
Как попадна в сватбения форум и ти ли стажуваш за свекърва?
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #249 -:
март 12, 2016, 11:03:49 »
Хахахаха, Кивинце, така и трябва, трябва да си над всичко, като олиото - винаги да се носиш отгоре, над водата, хахаха
Активен
svekarva
«
Отговор #250 -:
март 12, 2016, 11:17:58 »
Кивич,
ти сега целогодишен труд искаш да съсипеш с отговор от едно изречение
. Майката на Ананди умря от мъка по развода на дъщеря си. Бащата е жив, все още беден, гледа като дрогиран и се показва рядко, на път за някой храм. Свекърите на Ананди я ожениха и и направиха сватба, та и са като родители. Май и имотно са я осигурили, но нещо ми се губи фактът, защото тя скъса по едно време завещанието.
По повод шоколада и аз имам спомен с моя брат. Той винаги си чупеше по- голямо парче с думите: "Зная, че ти ще ми дадеш по- голямото парче и си го взимам!" Това, при положение, че аз съм рогатото...Но пък той е с грива и царско достойнство, та няма как да не му сторя път за такваз дреболия
и яка баданарка за добротата ми.
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #251 -:
март 12, 2016, 13:20:47 »
Добър слънчев ден..
При нас беше весело и двамата овни, представете си какво ставаше вкъщи.. А ако единия получи нещо, а другия не, веднага ставаше война.. Рождени дни се честваха винаги с подаръци и за двамата и две торти.. И до ден днешен брат ми си го глезят много, но той е много добър и винаги е готов да сподели с мен..
Анандито и аз я следя.. чуда се само защо ще повтарят историята на Ананди и при дъщеря й, с разликата, че дъщеря й ще е отвлечена.. Ама серии да има
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #252 -:
март 12, 2016, 13:58:34 »
Въх ... ся утрепАхме целия съспенс,
Джосиии
Каква дъщеря, аз като спрях да я гледам Анандито беше аха да влезе в пубертета... сега и дъщеря имала...тц тц тц... Няма толкова локум дето го разтегнаха в тия сериали.
Като цяло е тъпо това дето се случва с част от индийките, та явно за това го нищят и разнищват, да се светнат по-обикновените прослойки. Ние тук не масово не осъзнаваме как сме си паднали на късмета, че сме родени в бяла държава, имаме право на глас и други екстри, например не ни убиват ( при това съвсем легално в някои държави) с камъни за щяло и нещяло и даже безнаказано вдигаме скандали на мъжете си, че не сме получили букет от тях за еди кой си повод. И други ей такива привилегии цивилизационни като ток, топла вода... то това си е лукс за милиони жени по-света
Наработихте ли се?
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #253 -:
март 12, 2016, 14:05:47 »
Да, определено си струва да се замисли човек, особено, ако е от женски пол, в каква държава е роден.
Обаче всичко е въпрос на култура, обичаи и светоусещане.
Много от тези жени не знаят друго и са щастливи по свой си начин.
Сериалът не съм го гледала, но комуникирам с индийки, много пъти сме си говорили по въпроса с женитбата и всички до една са с избран съпруг, според кастата, към която принадлежат.
Това смятат на направят и със своите деца. Считат го за по-добро решение и са доволни от живота.
Така че, разни хора, разни идеали.....
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #254 -:
март 12, 2016, 14:14:11 »
Цитат на: Kiwi в март 12, 2016, 13:58:34
Наработихте ли се?
Аз лично да, ама клиентите са на друго мнение...
Иначе - турски и индийски сИрИали не следя. От турските съм се зазяпвала по 1-2. Не мога...А индийските - като започнат да се гледат по 20 минути и не издържам
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...