Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 20:35:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема март - бяло и червено!  (Прочетена 190634 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: март 10, 2016, 10:07:31 »

Наде, просто ще го направя бронз+ бели камъчета, а червени ще има 1-2, нали е Овен-червеното е техния цвят smile Не искам да е преобрадаващ, за да не задължава много.. Иначе вътре ще е с глухарчетата.. Тя тази жена, какви книгоразделите прави... Направо  Oh my ... Но ще го загуби и тя, а и за мен да си взема, пак това ще последва  pardon
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #181 -: март 10, 2016, 10:46:48 »

Добро утро!
Тони, много е красиво това колие! Като работех в Пловдив в Капана имаше една жена,която правеше бижута като вграждаше цветята в смола-бяха адски красиви и ефектни,но не се престраших да си взема,защото бяха много ярки цветовете и не знам дали щях да успея да ги съчетавам.

Говорител трябва да има всяко семейство,не може и двамата. При нашите е майка ми,баща ми само създава авторитет мълчейки. И понеже съм свикнала мъжът да мълчи като се видяхме с ММ за пръв път по едно време си викам "Абе този много говори". Аз съм като баща ми-не обичам да говоря много-много,особено празни приказки. Абсолютен борсук хахаха.

Ние си редим социалните контакти за уикенда от сега,че с тия покани ще има яко обикаляне,чак се уморих само при мисълта. Утре ще правя питка и отиваме при кумовете, в събота сме канени на нов апартамент, трябва и с братовчедка ми да се видим, в неделя също 2 срещи имаме...ама поне ще останат само още 2 срещи и всичко ще е раздадено хаха.
Хубав ден !
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #182 -: март 10, 2016, 11:06:25 »

Рони, аз съм алергична към зюмбюли, но тези са много, много красиви и ми усмихнаха неприятната сутрин smile
Сериозен график за уикенда сте си нагласили, чак леко ти завидях Wink
Тони, страшна красота са тези бижута - казвай бързо откъде smile

Свекс, пусна бомбата с хермафродитските бебета и избяга  girl_haha

Ама то човек да не ви научи на една дума - веднага всички се оборсучихте  crazy

Имам нужда от шопинг терапия, пък!!!
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #183 -: март 10, 2016, 11:10:25 »

Fani,, нищо му няма на годините той 40 ги е минал, но аз се шегувам с него.

Мисля, че при нас повече говори той, аз съм на моменти, някой път мълча, някой път не можеш да ми затвориш устата.

Тони, страхотни са. И аз искам да кажеш от къде.

Ставам ,че днес ми е ден за чистене, защото съм подхванала една книжка и нямам търпение.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #184 -: март 10, 2016, 11:20:58 »

Ама то човек да не ви научи на една дума - веднага всички се оборсучихте  crazy

Имам нужда от шопинг терапия, пък!!!

Шопинг терапията от кога съм ви я одобрила на всички, купувай smile А за авторските права на думата съм готова да поспоря, аз съм "крива" по общите стандарти от вторник.

А днес да се включа с нещо като виц, ама то си е социален феномен направо. В крайна сметка какво е това? Липса на доверие или на компютърна грамотност или нещо по средата?

- Как да те намеря във фейсбук?
- Търси Пешо-Мария-Иван Петрови.
- За кучето нямаше ли място?

Бижутцата са един път smile И аз не нося много, но се наканих и се сдобих с Нийско колие, неразделни сме с него.

« Последна редакция: март 10, 2016, 11:24:03 от Kiwi » Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #185 -: март 10, 2016, 11:28:06 »

Бижутата са не само красиви, но и много идейни и нестандартни  good Жалко, че аз освен малки обечки и пръстените ми, друго не нося...рядко слагам някое колие и то ще е нещо малко с камъни, не мога да се контя и аз...пък пролет-есен-зима нося много шалове и за колиета няма място  pardon Дори часовник още не мога да си харесам, щото всичките ми изглеждат огромни на ръката  blush

Offtopic Гледате ли този новия български сериал - "Разменен живот"? Харесва ми ама тоя главният как можаха пак толкова застрелян да го изберат...напомня ми на онова дърво Мартин от "Под Прикритие"   angry
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #186 -: март 10, 2016, 11:53:49 »

Ааа аз съм обявена за "борсук" от малка или за "мръсна македонка" ,едното от баба ми,другото от майка ми,тъй че патента не знам чий е.
Фери, гледам го сериала,но аз съм луда фенка на Анатомията на Грей и не ме впечатляват,но ще подкрепям българското. Вчера уж секцио правиха,а едва не заспаха лекарите над родилката,бебе не се видя да има,малко творческа самодейност е нивото. Не мога да разбера болницата искат да я изкарат хем близка до действителността,хем модерна,а сравнено с моите любимци в кадър има само едни плочки налепени за имитация на операционна . Спешните банки кръв ги носиха половин епизод с парадна стъпка.Диалозите също са говоря колкото да не заспя. В първия епизод архивните кадри бяха хубави,ама чуплива играчка от елхата се счупи и сложиха такава,каквато е имало сигурно след 2000-та,а в усилието си да покажат,че е 89-та всяка втора дума им беше другарю/другарко. Като казаха,че се е родило "малкото другарче" съвсем на смях ме изби. "Дървото на живота" беше класи над това и го гледах редовно, но тук нещо не са им се получили сериите,дано да се развият и коригират в следващите епизоди.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #187 -: март 10, 2016, 12:28:19 »

Хихи, Сноу, не съм избягала, дебна поредната простотия Wink
http://lifebg.net/145068/%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%87%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B8-%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5-%D0%B1%D0%B0%D1%89%D0%B0%D1%82%D0%B0/
Вижте го какво е хубаво борсучето, би трябвало да е комплимент smile
Киви, какво ще рече Нийско колие?
Оф, чакат ни две сватби на роднински деца, дето се вика, едно след друго, в Пловдив и София. Мразя да ходя по такива мероприятия sad, ама няма начин, на първи братовчеди са. С пловдивските младоженци сме близки, децата са израснали заедно, ама другите изобщо не сме ги виждали. Та трябва да се измисля като дрехи и бижута, като е тръгнала приказката. Освен това през април и най- близката ми приятелка има юбилей, а не съм измислила подарък.
Слушах с половин ухо мнения за новия сериал, може и да се трогна да му хвърля око, че да съм в крак.
Хихи, Али, едно време 23 години /на толкова се омъжих/ бяха почти над допустимата граница за женска възраст. Ама пък като родих на 27 официално бях категоризирана като "стара първескиня" в картона. Имам само една съученичка, която стана майка след мен  smile. Ама и друг път съм казвала, налагаше се да се омъжа, че да спася Родния от разпределение в Сатовча. Това ми даваше относително големи права при семейното планиране, пък и хич не ми пукаше дали "ще ми прегори матката" /израз от македонския край, или ще ми се "развали фурната". Иначе свекърва ми ме юркаше завоалирано Wink с изкази от сорта на "ходих в черквата да се помоля да имате близнаци", "еди кой си има второ дете вече", ама като и кажех да се моли първо да имаме жилище, щото иначе ще и изпратя близнаците тя да ги гледа, млъкваше. Имах точно какво да свърша преди да родя - образование, стабилна работа, научна степен, жилище и някакви спестявания, че да си гледам детето до 3 години. Е, последните две така и не станаха в степен каквато ги исках, но годинките доста напреднаха и се прежалих. Wink

* b4.jpg (6.19 KB, 192x171 - видяно 2477 пъти.)
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ

« Отговор #188 -: март 10, 2016, 12:46:25 »

Svekarva, майка ми се оженила на 26 и на 27 е родила, със сигурност е била обявена за стара мома.Баща ми е бил на 32 години.Когато аз съм се родила е бил на 37 години и понеже рано му побеля косата, когато за първи път дойде да ме вземе от детската градина, ме питаха това дядо ти ли е .

А сега Радо беше на 38 когато се роди Ива. smile
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: март 10, 2016, 13:14:17 »

Това с годините не го разбирам.. Всеки да се жени, да има деца и да прави каквото си иска, когато усеща, че му е времето.. Е не съм фенка на жените на по 50г., които се обличат като 13-годишни девственици, искащи да покажат всичко де що имат и нямат, ама.. Всеки с него си.. Леля ми например е на 46 и още прави опити за бебе, силно се надявам да се получи, баба ли ще й викат, майка ли, стринка.. Все ми е тая  nea

Tова са една малка част от нещата на тази мацка.. Какви други красоти има още... Ето я https://www.facebook.com/Daydream.Wish/?fref=ts  heart heart
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ

« Отговор #190 -: март 10, 2016, 13:25:41 »

Това с годините не го разбирам.. Всеки да се жени, да има деца и да прави каквото си иска, когато усеща, че му е времето.. Е не съм фенка на жените на по 50г., които се обличат като 13-годишни девственици, искащи да покажат всичко де що имат и нямат, ама.. Всеки с него си.. Леля ми например е на 46 и още прави опити за бебе, силно се надявам да се получи, баба ли ще й викат, майка ли, стринка.. Все ми е тая  nea

Tова са една малка част от нещата на тази мацка.. Какви други красоти има още... Ето я https://www.facebook.com/Daydream.Wish/?fref=ts  heart heart

Тони, факт.Просто тогава са се женили по рано и по рано са имали деца.Както и рядко се е случвало да имат проблеми.
Вчера или онзи ден някъде гледах Елена Йончева.Те е на 52 и в момента е в доста напреднала бременност.Някой каза,че последнно е ходила в Германия за инвитро.
Всяка жена стига да иска трябва да може да се радва на усещането да си майка.
Дано и при лелята да се получат нещата.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: март 10, 2016, 13:39:04 »

Ясно за едно време, ама сега дано сме надвили това мислене..

Елена Йончева и мен даже ме очуди, радвам й се, нека щом иска и има възможност ...

Тия статии на Свекърва ме  shok
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #192 -: март 10, 2016, 14:04:55 »

А, виж за проблемите не съм съгласна... Една камара жени са разнасяли възглавници, че уж бременни, пък накрая с осиновени деца. Аз съм ЗА осиновяването, ама тоя цирк ми е в повече.
Тръгнах да пиша горям муйл, ама ме секнаха... После ще да е включванено!
Тони, запазвам страницата с интерес.
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #193 -: март 10, 2016, 14:06:04 »

Тони, дано леля ти успее да стане майка, мисля, че всяка жена заслужава  give_rose

Мама се е омъжила на 24 и вече всички са я били класирали към старите моми  pardon, родила ме е преди да навърши 26, но пък тати е бил на 28 когато се е оженил, както и сестра му (една година след него) и баба вече им се е притеснявала сериозно да не си гледа стари моми и ергени вкъщи lol

Али, това пък за възглавниците за пръв път го чувам  shok
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #194 -: март 10, 2016, 14:18:55 »

Ох, вредих се до компютър за лични цели, ама да видим до кога...
Фери, то едно време е имало райониране по поликлиниките. Имало е и за раждането. Та ако не те следи еди кой си лекар, то поне ще раждаш при другия в местното родилно. Изключение са правели такива, дето не са устискали до болницата и са родили в линейката. Сега е голяма анонимност. Кой те следи, къде и при кого раждаш... Имам приятелка, дето роди в София. Ако имаш пари - роди на Луната. Нали се сещаш! Преди са се познавали по кварталите, по поликлиниките, по болниците. Нормално, ако не се навясваш по тия места, а изведнъж си с бебе да има подобни спекулации.
Тръгнах да пиша за новия филм - аз съм гледала с кеф "Спешно отделение" и част от "Д-р Хаус". Едва ли всички серии съм изгледала, ама поне огромна част от тях. Сега ми е интересен този български филм, че е на такава тематика. Дразни ме пак, че театралничат актьорите, ама то едва ли има кой да ги научи на кино. Те учат театър. Опираме до възможностите тук колко филма се снимат на година и как няма разграничение между театрални актьори и филмови такива.
Първият епизод го пропуснах. Снощи гледах и ги понавързах, ама друго си е отначало. Ще дават ли повторения или някъде да има он-лайн да се гледа?! Така пропуснах края на "Стъклен дом" и последните серии на "Дървото на живота". С тия страхове да не им открадне някой филма, не може хората, дето искат, да гледат nea Глупава работа!
Свекърва, страхотни заплахи си хвърляла tease funnytooth

Ужасно много грешки си оправих. Дано да няма още!
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: