Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 18:32:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love
Страници:
1
...
56
57
[
58
]
59
60
...
63
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love (Прочетена 223196 пъти)
pandapanda
Баш Майстор
Re:Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love
«
Отговор #855 -:
февруари 26, 2016, 12:10:12 »
Здравейте
Фани
, едва ли точно това те вълнува, ама аз като прочетох Русия и си помислих там какви зали за гимнастика има.
Тия дни голямо лежане му удрям. Няма лошо в случая. Ама мозъка ми спира на моменти. До после, че сега зациклих
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #856 -:
февруари 26, 2016, 12:11:18 »
В случая езикът не вярвам да е проблем, а само плюс за Кари и всички членове на семейството. Много малко хора днес учат руски, а както се знае Русия е необятен пазар с покупателни възможности и доста инвеститорски очи гледат в тази посока.
Кари може да се явява тук като частна ученичка и да има и български свидетелства или направо да държи после приравнителен изпит. Предполагам и със спорта няма да се раздели, все пак те са най- добри след нас
, пък и много наши треньорки по гимнастика отидоха там.
Обикновено за директорите има служебни жилища, та и този дерт ще ви падне от главата вероятно.
Виж за рускините...опасна работа са
. Само мъж да не надушат, хич не е за оставяне сам,
А
ко и да не е сапун. И Кико ще лапнат, топъл, топъл
Мари,
пак от житейски опит, обратният път винаги трябва да ти е в главата, независимо дали е по желание или по принуда
. Няма нищо вечно на този свят, дето се вика, почивката си ще идват да карат тук, като другите рснаци апартамент на морето ще си купят
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #857 -:
февруари 26, 2016, 12:42:38 »
Цитат на: svekarva в февруари 26, 2016, 12:11:18
Мари,
пак от житейски опит, обратният път винаги трябва да ти е в главата, независимо дали е по желание или по принуда
. Няма нищо вечно на този свят, дето се вика, почивката си ще идват да карат тук, като другите рснаци апартамент на морето ще си купят
Така е, но все ми се струва, че хора, които заминават с мисълта, че винаги могат да се върнат, са една идея по-малко амбицирани.
Сещам се за римляните....
А за почивка...., това не се брои
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #858 -:
февруари 26, 2016, 12:44:01 »
Здравейте,
в Русия мъж сам не бих пуснала,ако и да не е сапун.На най-добрата ми приятелка в детската градина баща й беше там, те ходиха с майка й,но климатът не им понесе и се върнаха. Той стоя сигурно 20 години,после се чу,че друга жена и дете е имал там и се оказа вярно,а тук жена му го чакаше и никога не е дала повод за приказки. Имаме и друг приятел в Русия и там разни сюжети от еротични филми за майки и дъщери с общ мъж съм чувала,та на рускиня мъжа не си оставям
Баща ми като беше в САЩ за около година помня майка как се притесняваше дали ще се сближат и каза,че е странно хем е мъжът ти,хем не е,защото е минало време и не знаеш кой какво е изживял,та такива раздели не са за мен.Понеже аз съм ревнива и към баща си и той не спираше да ме бъзика какво хубаво шоколадово братче ми е направил в Америка
Младо семейство е да си е заедно.
Ние се чудим какви социални дейности да измислим за събота и неделя да видим хора. Пък през голямата почивка ще сме в Пловдив да си вземем и раздадем поканите, да ме кръстят и да си поръчам рокля.Вие планирали ли сте си някакви разходки тогава ?
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #859 -:
февруари 26, 2016, 13:00:04 »
Не мога да дам обективно мнение по темата за заминаването, но пристрастно такова мога - не бих позволила и не бих била щастлива, ако трябваше да се виждам с мъжа си само през ваканциите
Предполагам и че на него много ще му липсвате. Та, ако се решите за чужбина, по-добре е да сте заедно, въпреки, че в началото със сигурност ще има трудности
За почивните дни - ако съм напълно оздравяла, ходеше ми се някъде на екскурзия. Някъде из България, може би на някои минерални извори - басейн и пълен релакс
Адиктед
, роклята от Асеновград ли щеше да я поръчваш?
Активен
always_and_forever
«
Отговор #860 -:
февруари 26, 2016, 13:03:11 »
Фани
, надявам се всяко решение, което ще вземете, да е само за добро.
От моята гледна точка аз съм ЗА заминаването на цялото семейство. Никога не съм харесвала и разбирала хората, които живеят разделени. Така са и моите родители. Баща ми цял живот е по пътищата. Прибира се по един два пъти в годината при семейството. Това не е за мен. Ако ще сме заедно, то така ще е навсякъде. Не мисля, че ще мога да преживея подобна раздяла. Не знам как бих постъпила в такава ситуация, като на Фани. По принцип и двамата с Влади сме доста нерешителни, трудно предприемаме промени, та не знам. НО, ако ще се ходи някъде, не бих позволила да е по отделно.
Малко са родителите, които с лека лъка ще пожелаят попътен вятър на децата си и ще ги изпратят на хиляди километри от тях. Ясно е, че всеки иска най-доброто за своето дете, но самата мисъл за раздяла и неизвестното, може би е водеща.
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #861 -:
февруари 26, 2016, 13:11:38 »
Цитат на: Bube в февруари 26, 2016, 13:00:04
Адиктед
, роклята от Асеновград ли щеше да я поръчваш?
Да,от Асеновград ще я поръчвам
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #862 -:
февруари 26, 2016, 13:13:43 »
Ние за празниците сме в Силистра, да видим свекитата и зълвето.. А най-много малката прекрасница, която вече е без един зъб и е много смешничка
За тази събота и неделя се чудя, какво да правим.. Излиза ми се някъде, ама не ми се харчат 100лв за една вечер, а ако излезем на вечеря с приятели и после бар.. Не ни мърдат
Ще измислим нещо, ходи ми се на театър, ама не съм гледала какви постановки има
Активен
Alichka
«
Отговор #863 -:
февруари 26, 2016, 13:20:22 »
Фани, ти и в друг град да идеш, ще им е терсене на родителите ти. Работа в Русия пак можеш да намериш. За езика съм напълно съгласна със Свекърва. И аз мъж си там не пускам хахаха.
Ние никога не сме говорили за заминаване. Твърдо тук сме стъпили. Тук ни е уредено, напук на цялата неуредица в държавата. Не бих и могла дълго да живея далеч от ММ. Той дори смени работа, за да не пътува по цяла седмица. Иначе щеше да се изненадва колко му е пораснало детето. Аз съм отказвала апетитна работа само защото беше с безумно работно време. Това е причина на търпя и сегашната работа.
Мисълта, че не е за постоянно крепи, ама до време. Сложно е!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #864 -:
февруари 26, 2016, 13:23:47 »
Когато човек отива в страна с визов режим, на договор за три години, без да е ясно дали ще има възможност да остане там, разсъжденията освен посока амбиции, трябва да са и реалистични. Фани не отива да емигрира, отива като придружител на мъж в командировка и то директор, на висока позиция. Статутът е съвсем различен, трябва да мисли какво ще се случи с децата, ако договорът не бъде продължен - как ще продължат/започнат училище, ще и пазят ли учителското място и ред други неща.
Та в този пък смисъл са моите размисли...
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #865 -:
февруари 26, 2016, 13:30:00 »
Дам, вече съм съгласна с размишленията на Свекърва.. Щом е само за 3 години договорът.. Определено си е сериозна дилема
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #866 -:
февруари 26, 2016, 13:31:47 »
Фани, не те пускам!
Аз близо до твоя край ще идвам, ти ще ми бягаш далеееече! Мрън!
Шегувам се. Това е страхотна възможност, а и децата са още малки и ще се адаптират много бързо. В началото винаги е трудно, но пък се отварят хиляди нови възможности пред вас. А и какви тренировки може да си прави Кари там...медалистка
Но Свекърва е права. Визов режим и срочен договор са повод за много въпроси без отговор.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #867 -:
февруари 26, 2016, 13:33:06 »
Цитат на: svekarva в февруари 26, 2016, 13:23:47
Когато човек отива в страна с визов режим, на договор за три години, без да е ясно дали ще има възможност да остане там, разсъжденията освен посока амбиции, трябва да са и реалистични. Фани не отива да емигрира, отива като придружител на мъж в командировка и то директор, на висока позиция. Статутът е съвсем различен, трябва да мисли какво ще се случи с децата, ако договорът не бъде продължен - как ще продължат/започнат училище, ще и пазят ли учителското място и ред други неща.
Та в този пък смисъл са моите размисли...
Абсолютно е така
Имах в предвид, че емигрант или не, в чужбина плащаш определена цена и ако си с мисъл, винаги мога да се върна назад/както и за всяко нещо по принцип/, границата ти, на цената, която си готов да платиш, е по-ниска.
За рускините споделям общото мнение.
П.П Независимо, че обстоятелствата са неясни, със срок на договор, разрешителен режим, ако са ясни целите, може да се работи от самото начало в тази посока.
Като се замисли човек...., на кого му е ясно и сигурно бъдещето?!
Моето не е.
«
Последна редакция: февруари 26, 2016, 13:35:42 от Marri
»
Активен
Feribotka
«
Отговор #868 -:
февруари 26, 2016, 13:50:57 »
Много акъл, много нещо, специално за Фани
Определено е трудно решение, но каквото и да решите, и аз съм на мнение, че не трябва да се делите
Останалите неща няма да ги повтарям
И нашите имат много близък, който така замина в Русия и сега е с две семейства, като се прибере в България си излизат по двойки с българската му съпруга, ходят си заедно по екскурзии, малко латино-американски сериал...така че на рускини вяра не
Свекс
отново ме впечатли от какъв аспект гледа нещата, дето на мен даже през главата не ми мина
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #869 -:
февруари 26, 2016, 13:58:33 »
Фери
, като каза за две семейства.. Имах съученичка, чийто баща беше с две семейства. Във Враца с жена си имаха две деца (моята съученичка и брат й), в Мездра (на 14км разствояние), другото му семейство с две деца.. И двете жени не знаеха за другото семейство.. Имахме други съученици от Мезда, като дори едното момиче беше една от най-добрите приятелки на врачанската дъщеря и беше разбрала, защото другото семейство са й съседи
Той я беше заплашвал и тн, за да не казва, но сега всичко се знае, защото него го осъдиха и е в затвора, заради наркотици и куп други неща... Та, това дали не е сериЯЯл
Активен
Страници:
1
...
56
57
[
58
]
59
60
...