Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 06:24:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love
Страници:
1
...
52
53
[
54
]
55
56
...
63
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love (Прочетена 223378 пъти)
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Re:Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love
«
Отговор #795 -:
февруари 25, 2016, 09:29:24 »
Аз ли съм втората? Ама аз нямам и бебе хахахаха
Снощи сънувах контракции. Е, съвсем поносими си бяха...моля ви се...
Активен
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #796 -:
февруари 25, 2016, 09:37:36 »
Добро утро
Надето
се е активизирала
И мен ме дразнят тия стачки, всички плодове и зеленчуци са скочили до небето
Оф цяла седмица има германци в офиса и само ми налитат да си говорим на немски! Абе целият офис знае английски, оставете ме, не мога да мисля на швабски
Не представяйте раждането като нещо толкова страшно, че отсега съм във филми
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #797 -:
февруари 25, 2016, 09:42:18 »
Добрутро! Само аз ли ги изтрелвам тия деца
нещо не съм у ред явно... Едит, Фери не се плаши, може да си като мен, да родиш за половин час смятано от влизането в родилен сектор!
Аз съм кисела, защото се случва това, от което ме беше страх, Свеки! Страх не е точната дума, по-скоро т.нар. тръпка от неочакваното. Още нищо не е ясно, но явно чужбина е по-близо от колкото съм си представяла. Хем го искам, а ме е шубе, м..ка му! Дайте за друго да говорим, че ми става леко тъпичко...
А Силвия днес какво казва, Свекс?
«
Последна редакция: февруари 25, 2016, 09:44:05 от fanimira
»
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #798 -:
февруари 25, 2016, 09:44:09 »
Цитат на: Feribotka в февруари 25, 2016, 09:37:36
Не представяйте раждането като нещо толкова страшно, че отсега съм във филми
Фери
, за къде ги снимаш тия филми? Всяка от нас е уникална, тъй че не го мисли, няма да го измислиш. Радвай се, че ставаш божество и помни, че нещата са конструирани така, че въпреки временните неудобства функционират перфектно и се въсзтановяват отлично. ОК?
Активен
Feribotka
«
Отговор #799 -:
февруари 25, 2016, 09:50:48 »
Хихи не знам закъде ги снимам ама цял сериал мога да сътворя вече
Харесва ми да мисля за себе си като Божество
Благодаря
Фани
, спокойно, ще стане каквото трябва и ще е за добро
Активен
always_and_forever
«
Отговор #800 -:
февруари 25, 2016, 09:51:46 »
Добро утро!
Цитат на: svekarva в февруари 25, 2016, 08:55:08
Хихи, аз се притеснявам да гледам снимки на временни.
Свива ми се сърцето, като зная, че ги чака раждане.
Обичам сватби и после родени деца
Свекърва
, бива ли такъв стрес от сутринта?
Я, кажи, ти ходи ли за автографи? Гледах в сутрешните блокове, че част от актьорите от "Малката булка" са в Пловдив, за да снимат някакъв филм.
Аз нещо спрях да го гледам, ама вчера докато готвих си го пуснах за фон. Оф, цял епизод две действия.
И после защо били с по 45245 епизода.
Фани
, аз винаги вярвам, че всичко, което ми се случва е за добро. Ама наистина вярвам в това!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #801 -:
февруари 25, 2016, 09:59:38 »
Цитат на: Feribotka в февруари 25, 2016, 09:50:48
Харесва ми да мисля за себе си като Божество
Благодаря
Само така, от утре няма вече да ви поздравявам с обикновено добро утро, а с
Бъдещи и настоящи богини
, прекрасен ден
!
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #802 -:
февруари 25, 2016, 10:03:25 »
Вярно мислех да питам Свекс дали е ходила да ги гледа
Като чух по новините Пловдив-Индийския сериал.. И веднага Свекърва ми изникна в съзнанието
Оф, сутринта гледах по тв-то, как след бясно шофиране на Околовръстното, хора от две коли, слези да пребият с палки (имали и пистолет), хората от другата кола - едно момче и жена му... Ей, тия хора не се научиха, че след побой, хората умират.. Колко, пък толкова си важен, скапан, долен и лош, че да искаш да убиваш наред, защото някой те е засякъл с колата... Искам сега да ги затворят за по 2-3 години, та да им пукат ушите.. Побеснях пак...
«
Последна редакция: февруари 25, 2016, 10:24:12 от alexandrova_90
»
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #803 -:
февруари 25, 2016, 10:11:59 »
Тони, ей точно затова ми се иска да си тръгна без капка угризение за чужбина! Малоумници! Не ЩА децата ми да растат сред кретени!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #804 -:
февруари 25, 2016, 10:53:06 »
Хехе, аз ви казах, че ще се включа към филма, чак когато отново има тровеща снахите си свекърва. Или ако тръгнат да готвят нещо по- различно, че го гледам като научно популярен. В момента от телевизионните сериали с мъка издържам само Катерина Велика. Не виждам и нещо хубаво в играта на актьорите, че да ходя за автограф. Не се пристрастявам към известни личности в който и да е бранш, аз съм си достатъчна
.
Значи, хич и не искам никого да стряскам
. Май днес не бива изобщо да пиша, едно го мисля, друго излиза. Аз и двата пъти изпитвах ужас от раждането и още ме държи, даже като си помисля. Иначе второто го изплюх за 45 минути и съвсем скоро след това хукнах по стълбите. Лекари и сестри не са ме тормозили, битови условия не са ме притеснявали. Уж всичко ми беше нагласено да имам и познати лекари в този момент, но първия път си счупи крака, а втория нямах време да стигна до уговорената болница.
Сега ще цитирам и имена, да няма недоразумения.
Виви
специално ми благодари, че съм единствената, която в бременните теми съм споменала, че боли, ама доста боли. Думите на майка ми бяха "Много боли, но когато си кажеш, че повече не би могла да издържиш, бебето се ражда и забравяш всичко на секундата!" Не бих могла да го кажа по- точно. Като се замисля обаче, не ме е плашила толкова болката, колкото отговорността, която поемам в процеса на раждането. А то си е Божа работа, няма неродено бебе. Даже и да не напъваш и да дишаш както трябва, то се ражда.
Ох, три пъти го четох, уж ми е ясно всичко написано, ама ако пак съм го оплескала, казвайте, ще се доизяснявам
.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #805 -:
февруари 25, 2016, 11:05:45 »
Добро утро
Аз за сега само мързелувам.
Навън изглежда приятно, поне до терасата да взема да се разходя
Желая ви ползотворен или мързелив ден, кой от какъвто се нуждае
Снощи ходихме в училището да гледаме възможности за кандидатстване в университети. Не ни хареса,защото беше много про-американско, а госпожицата като видя, че няма да говорят нещо конкретно за Испания, взе да си цъка по телефона. Аз по едно време почти се изсмях като показваха таксите в американските университети. Разликата с Холандия примерно, където също има прекрасно образование, е огромна. То даже с Англия е огромна. Накрая даже родители на деца с американски паспорти си коментираха, че по-добре да учат в Европа. То даже да се класираш за стипендиите, ако не си най-най да ти поемат всичко, според мен не си заслужава да ходиш на другия край на света. Не знам, може би ме издразни начина, по който постоянно се изтъкваха колко по-готини били американските университети от английските, и то не заради академично ниво, ами заради кампуси, извънкласни и тем подобни.
Та сега дилемата е къде да учи малката, че и Ми Амор да може да учи там, като дори и на нея и е ясно, че той е на светлинни години зад нея.
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610
«
Отговор #806 -:
февруари 25, 2016, 11:10:36 »
Здравейте, влизам да почерпя.Станах леля...
torta za bebe.jpg
(69.36 KB, 600x480 - видяно 96 пъти.)
Активен
always_and_forever
«
Отговор #807 -:
февруари 25, 2016, 11:15:19 »
Ааа,
Свекърва
, ама как няма да пишеш?
И аз ония ден мисля едно, пиша друго, разбира се трето.
Аз изобщо не живея в заблуди, че раждането е най-страхотното физическо усещане на света. Забранила съм и на майка ми да ме убеждава в това и тя много добре ме разбра. Напълно наясно съм какво ми предстои.
В момента се учудвам от себе си, защото го играя доста спокойна, макар че знам какво ще се случва. Възприемам го като процес, който така или иначе ще се случи и най-важното е да приключи успешно. Нито съм първата, нито последната, така се успокоявам. Ще видя какво ми е приготвила съдбата. Дано да се смили над мен.
Само като си помисля, че живот и здраве ще държа в ръцете си нашето малко човече
Нямам думи...
Марта
, честита радост!
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #808 -:
февруари 25, 2016, 11:23:11 »
Свекс
, хич не си те представям тровеща. Толкова си ми интересна, че дори се чудя какво би било ако ми беше свекърва
Тони
, знаеш ли, точно подобна тема дискутирахме тази сутрин.....Някой гледал как в швейцарски град някакви хора се разходили голи и се изсипали куп негаивни коментари от сорта: "Е, това ли ви е европейското, срамота!". А в същото време някой пребива и/или убива някой и не се дава гласност или пък не се осъжда това поведение....
За раждането ще се изкажа по-късно, че сега дългът ме зове.
Усмихнат дееен!!!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #809 -:
февруари 25, 2016, 11:32:04 »
Да, американските цени са в хиляди и ако нямаш пълна стипендия, не можеш да издържиш. Има и още нещо, за което трябва да се знае - в американските не можеш да работиш, освен определен брой часове в кампуса. Ако не покажеш нужния успех, година за година, отнемат ти стипендията. Друга простотия /за мен/ е, че при стипендия плащаш годишни данъци. Верно, студентският живот е съвсем различен от този на европейските студенти. За нивото на знания на преподаватели и студенти не мога да правя сравнения. Стремежът да имаш американска диплома, а да я ползваш в Европа е неоправдан 100% както финансово, така и емоционално и практически
. Визовият режим пък на Америка реже на късмет /60:40 миналата година/ възможностите за оставане там повече от година, независимо от постигнати резултати, работа и престиж на завършен университет. И това при положение, че наистина си най- най, за да докопаш стипендия. Не ми се говори
.
Ако някой ме пита сега, твърдо ще съм
не
, да си стоят в Европа.
Хехе, нали така му е думата, свекървите
тровят
. Ама в Малката булка много добри станаха нещо, чак невъзможно се обичат
.
Активен
Страници:
1
...