Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 07:52:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love
Страници:
1
...
51
52
[
53
]
54
55
...
63
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love (Прочетена 223407 пъти)
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
Re:Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love
«
Отговор #780 -:
февруари 24, 2016, 15:19:47 »
Цитат на: Alichka в февруари 24, 2016, 15:04:09
Снимах ти една градска кокошка
Да намеря начин и ще я публикувам да видите как се гледат кокошки в ЕС
Али
, от както ги коментираш тия кокошки си мисля, че се чудиш как да ни покажеш колежките от вашия офис. Не знам защо съм с такива впечатления... ама
фЪнтазия ко да са праи....
Панди
, и аз си виждам кивито. Йеййй... плод зеленчук, прясно пилешко, няма такъв панаир в тази тема днес
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #781 -:
февруари 24, 2016, 15:29:59 »
Туй Джалебито е с брашно и грис общо количество една чаша,бакпулвер и вода,пържат се и после се цопват в захарен сироп с малко куркума. Изглежда лесно да видим кво ще стане.
Иначе абсолютно съм съгласна,че е неминуемо някои супермаркети да фалират,но сега ми стана страшно като е затворена Биллата,а ние наоколо друго малко магазинче нямаме и хляб да си купим даже. Тия дни като я пренареждаха ,за да може само половината площ да се ползва и още не бяха реално затворили,а и не се знаеше какво точно ще правят и влизаш и виждаш само празни рафтове беше дооста страшно. Другото притеснително е,че празни щандове имаше и в Кауфланд,който е до централата им за България.Но може да е било и просто моментно и ние на няколко места да сме нацелили момент преди зареждане. Кофти ще е ако не е от конкуренция и естествен подбор,дето се казва,а от ограничения във внос/износ и производство.
Нашия шкаф за пране пък е бял и много си го обичам,щото все едно е част от декор на кораб хаха
Активен
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #782 -:
февруари 24, 2016, 15:41:51 »
Нашият пък е ето такъв, ама искам още един да си отделяме цветно/бяло, че понякога ММ пъха по погрешка в пералнята каквото не трябва и става ужасТ
Аз освен в Пикадили на друго място не съм видяла празни рафтове, ама те там си имаха проблеми с неплатени задължения...сега май започват да си стъоват на краката
Но е възможно сега заради кризата на границата с Гърция да е спрян вносът на някои бързооборотни стоки
Карфур вече не го и броя и не мисля, че ще се възстанови...напоследък най-често пазаруваме в Била и Фантастико и също не съм виждала празни рафтове
Може и да е било моментно
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #783 -:
февруари 24, 2016, 16:01:11 »
Тя истината за големите хранителни вериги и родния бизнес за продажба на хранителни стоки е къде по- различна, ама хайде...Поне чуждите се опитват да са в полусенчестата част, докато родните направо са в най- тъмната. Няма данъци, няма осигуровки на 8 часа
Същата работа и с ДМ - хубави магазини, чести, подредени, чувстваш се човек, качеството им е на ниво. Ама ги гледат под лупа, за разлика от смушения магазин за левче. Ходи и се конкурирай, като всеки доставчик ти казва "аз фактури не издавам".
Фани,
туй пък летище за какво ни е? За три чартърни? По- добре съседите да строят, ние ще им го ползваме. На дубайското не съм стъпвала, ама в Доха ми се размъти погледът от чудесии и размери. В последно време турските и катарските авиолинии почти надминаха европейските, че и американските. Имат от най- новите самолети, обслужването е на ниво, летят по всички дестинации
Та си го заслужават турците.
Ние кошчета за пране не ползваме, имаме платнени торби с дупки да проветрение. Уж са две за цветно и бяло, ама кой ти гледа къде и какво слага, после пресортирам. Мъка ми е обаче като се пльоснат мокри и вмирисани дрехи след фитнес. Ей, човек убивам
Активен
Alichka
«
Отговор #784 -:
февруари 24, 2016, 18:27:27 »
Киви, не, колежката ми беше готина, ама напусна. Баш за истинска кокошка говоря.
Свекърва, много си права за следенето
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #785 -:
февруари 24, 2016, 18:32:52 »
Рестартирах..рестартирах....накрая видях кивитооооооооооооо!!!! Разгеле...
Като прочетох за снимките на
Ина
, първата ми идея беше веднага старата мома
Еми
хахаххаххахаххахах
Вие вибратори имате ли? Я спрете да пускате иронични коментари и си кажете дали имате. Аз нямам.... пък от на
Тони
поста за чернокожия си помислих "егати, мен така ме боли в някои пози..пък ако е с
пасатора
на черен...не знам"
Адиктед
, познавам момичето, което е правило Джелебито от снимката. Ти пробва ли да го правиш? Аз четох статията, ама не ми е дошла музата.
Ииииии никога не съм виждала подобен кош за пране...Ексцентричен е бая.
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #786 -:
февруари 24, 2016, 18:43:00 »
Дааа, направих го,малко трудно ми беше да направя такива дантелки,но станаха нещата. Хареса ми хрупкаво и сладко,малко на вкус ми прилича на турските толумбички,дето не знам защо така ги крият на ол-инклузив и ги дават само на турска вечер,а баклава има ежедневно.Сега трябва да опазя ММ да не ги опустоши наведнъж хаха.
Много харесвам нещата,дето прави твоята позната,ама не съм толкова сръчна да успея всичко да направя.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #787 -:
февруари 24, 2016, 19:06:35 »
Цитат на: pandapanda в февруари 24, 2016, 15:13:03
Ина
, по този начин да ги изтриеш там и да се махнат тук дали ще стане. Аз също си мислех, че е така, но веднъж пробвах и не става и карах модератор да ми изтрие една снимка.
Става, да. Нали видя как изтрих снимките с децата, които имаше за Рд на Марта. Сигурно и при теб е било станало, просто не става мигновено на секундата, а след час-два.
Тази история за Еми не я знам.
И това за форумската група не го знаех, че е такава параноя.
А сега се сетих, че ведньж май и мен с Марта ни бяха изтипосали в народни носии по някакьв сайт и май дори не се извиниха. Пьк да не говорим за агенцията дето си направи реклама в списание с изработената и измислената от мен декорация...
Бе от това отьрване няма, ако не са педофили, ще са малоумници, но сьм сьгласна, че педофилите са МНОГО, зверски по-лошо нещо, от обикновените глупаци.
«
Последна редакция: февруари 24, 2016, 19:13:01 от inaxastra
»
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #788 -:
февруари 25, 2016, 08:32:56 »
Добро утро
без допълнителен текст.
Активен
Alichka
«
Отговор #789 -:
февруари 25, 2016, 08:39:32 »
Усмихнат ден и от мен
Ама то имало какво за приказвам.... Мъжо не може да оправи цветни, тъмни, работни дрехи, хавлии... Делим само на Дребосъчка нещата.
Гледах снимките на нашта форумска Фръцла. Уникална е! Много е свежа, сладинка, страхотно излъчване има тая Нат.
«
Последна редакция: февруари 25, 2016, 08:47:32 от Alichka
»
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #790 -:
февруари 25, 2016, 08:50:33 »
Днес за добро утро се сдърпахме с ММ, ама после бързо се сдобрихме
Обичам да се дърпаме, малко съм като онова за солницата.. Като е разсипана и аз вече съм се настроила за скандал..
Да ви е хубав деня.. Днес е слънчево
Едит: И аз гледах снимките на Нат, тези които е решила да сподели.. Обожавам ги, прекрасни са... Особено там с черната рокля/шал е направо надбожествена
Активен
svekarva
«
Отговор #791 -:
февруари 25, 2016, 08:55:08 »
Добрютро!!!
Ползвам снимка на съфорумка, много ми липсва нейния обектив
. Не вярвам да посмеете да кажете нещо лошо, като за вчерашното канче и възглавници на Силвия
Параноята подгонва май всеки по някое време...Колко му е на някой хейтър да ти види сметката и да те накара да изтриеш всичко. Ама както винаги съм казвала, като си нямаме психоаналитици, търсим някъде да си излеем мъката или радостта и хоп...в дупката на цар Мидас. Стискаш се пред колеги, пред приятели, пред деца и роднини...Най- много да се скараш без повод с половинката, ако ти е зле или да се възторгнеш и да те гледат все едно си луд. Ми то каква тайна е нещо, ако не го знае целият свят
Хехе,
Киви,
сещам се само за теб и още една скорпионка, мисля си коя може да е третата от троицата.
То и темите за готвене като ги погледнеш без снимки /вече свалени/, все едно виждаш пътищата ни - дупка до дупка и ти се отщява да готвиш.
Мен повече ме впечатлява това, че обсъждана тема тук, след 2-3 дни цопва ь в блог, я в онлайн вестник. Ама в последно време прилагам обратната посока
. Без съмнение форумите са богат източник на идеи, само да чете и помни човек.
Хич не ми харесват гръцките стачки по границата, няма броколи на пазара...
Хихи, аз се притеснявам да гледам снимки на временни. Свива ми се сърцето, като зная, че ги чака раждане. Обичам сватби и после родени деца
12742705_333847873405663_4709246052374318119_n.jpg
(52.91 KB, 960x637 - видяно 122 пъти.)
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #792 -:
февруари 25, 2016, 09:07:19 »
Цитат на: svekarva в февруари 25, 2016, 08:55:08
Добрютро!!!
Хехе,
Киви,
сещам се само за теб и още една скорпионка, мисля си коя може да е третата от троицата.
....
Хихи, аз се притеснявам да гледам снимки на временни. Свива ми се сърцето, като зная, че ги чака раждане. Обичам сватби и после родени деца
Свекс
, ми ни една не беше скорпионка, няма да им развалям прикритието повече, ама добре ме нареди сред най-лютите люти. Комплимент ще да е към бъдеща свекс! Благодарско!Хахаха!
А на Временността за съжаление раждането и е цената, няма как... минаваш от там за да се трансформираш в богинята - майка. Ама така де, то пък си има плюсове да си божество, кой друг освен една богиня може да понесе ставане през час, ритници в ребрата и на другата сутрин да е гримирана, усмихната, блага и почти добра на работа
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #793 -:
февруари 25, 2016, 09:11:33 »
Свекс,
мен също ме дразнят тия стачки по границата.. Купувам скапан зехтин, а леля ми има тонове.. Нямам търпение да се махнат тия глупости, че да ми изпрати зехтинче
Активен
svekarva
«
Отговор #794 -:
февруари 25, 2016, 09:15:52 »
Ей, ти пък с каква скорост прочете, тъкмо се върнах да оправям изречението, че е с недомлъвки. Да се доизясня - ти и още една, зодиакална скорпионка, нямате теми за временност. Чудя се коя е третата. Светата троица сте преследваните, така го разбирам, не че вие ги преследвате.
Активен
Страници:
1
...
51
52
[
53
]
54
55
...