Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 07:51:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 63   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love  (Прочетена 223676 пъти)

lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #585 -: февруари 18, 2016, 10:48:47 »

Винаги съм знаела,че Ева е виновна за всичките ни неволи blum
Добър ден и от мен.Хубав старт с тези папагалчета.Мъжете навсякъде са си с превилегии.Азпак хващам гората,прекрасно слънце има,,,Пролетта направо чука на вратата  yahoo
Активен
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2453

« Отговор #586 -: февруари 18, 2016, 10:54:41 »

Хахах Свеки ме уби с тези разсъждения за папагалите  heart Ама на мен женската пък ми е много нежна и романтична с този розов клюн Wink

Лоли, прати малко слънце и насам, при нас е ужасТно облачно и неприветливо  NO
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #587 -: февруари 18, 2016, 11:00:19 »

Приемате ли включване... blush

По повод папагалите, не смятате ли, че и при хората е така.
Много често дългите мигли, големите очи и хубавите коси отиват при момчетата.Както казвам, за нас има спирали и други подобни.

Хубав ден ви пожелавам.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #588 -: февруари 18, 2016, 11:26:29 »

Приемаме, добре дошла, Мартичка!
И за да обобщя: Хубавите ябълки ги ядат свинете, демек хубавите мъже се събират с 'бурсуци"...
Толкова от мен, че се правя на болна и ин-лоу Ст. ми е на главата и отивам на китайски - Ни хау мъ?
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #589 -: февруари 18, 2016, 11:44:59 »

Добро утро!

Свекърва, бързо да оздравява племенникът и да се радва на оригиналния подарък!

Фери, в момента работя към БАН, в института по Астрономия, ама... ох, много е западнало! И като казват, че не идват млади хора заради заплатите - лъжат! Аз се бях примирила, че няма да работя за пари, исках да се занимавам с наука, но съм била много наивна явно crazy Вече цяла година стаж натрупах в обсерваторията на Рожен, а почти не ме обучават  beating Аз не съм от хората, които сами се бутат, иска ми се някой да ме ме въведе в нещата, да ми дадат мои си проекти, ама няма. А не искам да заминавам в чужбина, там вече бих могла да се развивам. Просто не си представям да зарежа всички и най-вече годеника си и да правя кариера nea (ох, пак съм многословна, ама ми е болна тема вече)

Snow_White, в Софийския университет - двама човека сме цялата специалност  tease
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #590 -: февруари 18, 2016, 11:55:51 »

Здравейте!

Фани, с твойто заключение съм съгласна,ама значи ММ трябва да е поне 5 пъти по-хубав от мен,че аз какъвто съм "бурсук" хахаха,ама не се давам аз само не се усмихвам,за да не се показвам в целия си блясък. Много скромно се изказах... badgirl

Бубе, и аз съм така,но в момента май се ценят хора,дето ходят да се бутат, ако и да не разбират точно какво правят и да не знаят как да го направят.

На Свекърва племенника да се оправя бързо и да почва ядковите млека. Wink

Аз вчера се цапотих на воля. ММ се уплаши,че ще изхабя палитрата за отрицателно време. Довечера ще сме социални  и нямам търпение,че вече 4ти ден не съм видяла друга физиономия освен ММ,портиера и касиерката в Била Wink

Айде хубав ден,пък Лоли ако прати малко слънце и насам няма да й се разсърдим smile
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #591 -: февруари 18, 2016, 12:06:46 »

Добро утро smile

Бубе и аз мислех да работя за чест, пък ММ за пари, ама нещо ми се изпариха тия мераци сега. ще видим.

Моят мъж, от както съм бременна ми стана един хубав, не мога да му се нагледам. Ама като друго не мога си го гледам lol

Пък тия папагали ми се струват два мъжки  pardon
Активен
Tinkata
Сватбар
Публикации: 278

Моят сватбен албум

« Отговор #592 -: февруари 18, 2016, 12:22:02 »

Бубе, тъкмо ММ беше до мен докато четях темата и му викам ееей гледай каква интересна специалност има момичето, ама какво ли се работи с това и той - сигурно е супер интересно, ама единствената реализация е в БАН за без пари, само за каузата.
Голямо евала от мен, че си се нагърбила с нелеката задача да се занимаваш с наука в България  Bravo Bravo Bravo

А по повод папагалите, от събота започва изложба на екзотични видове в мол Парадайз  smile http://sofia.topnovini.bg/node/657932
« Последна редакция: февруари 18, 2016, 12:28:20 от Tinkata » Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #593 -: февруари 18, 2016, 12:25:36 »

Хахах, Панде, и на мен ми се сториха два мъжки. Прекалено е шарен сивият pardon
Аз направих обиколка в Лидл. Купих блузки и жилетка на Дребосъчка. Зюмбюлите бяха просто грудки, наболи отгоре. Нито цвят се виждаше, нито нищо. Отказах се nea
Сега шефът ми пак ме изнерви, че чак се разтреперих diablo Няма да опявам пак за моята работа. като е неблагодарен, ще му лазя по нервите!
Днес имам мерак да сготвя спанак с ориз. Ако ми остане време, ще се отдам на четене на книга, че времето го предполага. Wink Може и да оправя снимките от апарата, че да кача нови в нашата тема.

П.П. И аз се изумих от специалността на Бубето. Най- ме впечатли, че жена и се е захванала с подобно нещо smile
« Последна редакция: февруари 18, 2016, 12:30:14 от Alichka » Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #594 -: февруари 18, 2016, 12:33:50 »

Да пратим Фани да ни спечели един Кралски Жако. После ще го препродадем, че да избием пътните и или ще го сготвим, а перата ще ги дадем за декорация на булката със сватбена тема "Пауново перо" /ако не се усети/ Wink
Хихи, да, може и да сте прави, че са мъжки и двата Wink Което не им пречи да са влюбени, де smile
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #595 -: февруари 18, 2016, 12:53:52 »

Кралското шато /или там каквото си е/ вероятно е порода паКАгал  crazy мноооО съм зле... Китайката ми се бави по трасето нещо, пък неска щяхме да отбелязваме китайската НГ и щеше да има яденИ, а тука и помен няма от слънце и е бахър, и ръми, и аз вися като ..... diablo
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #596 -: февруари 18, 2016, 13:13:45 »

Седнала съм на една малка скаличка и от двадесет минути ви пращам слънце с две ръце... Дано вече да е пристигнало поне до София.. Фани как изпусна да спечели папагала на Гала сутринта, ех... как ме е яд.. Пък и булката щяхме да зарадваме...
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #597 -: февруари 18, 2016, 13:43:16 »

Пак съм изпуснала нещо, в което са замесени Фани и папагал  huhhuh.gif

Бубе, впечатлена съм и аз, възхищавам се на хора, които се захващат с такива нетипични професии, в които трябва да изхабиш много нерви, време и усилия, за да се напаснеш към системата  smile Има ли други млади хора? Много ми е интересно и каква ти е мотивацията за тази специалност/работа? Браво още веднъж  heart

Панди хахах lol Що преди да забременееш с какво беше по-грозен? Щото не миеше чинии като сега ли  blum

Баш мъжко и женско са тия двата, нали Киви затова ги пусна, че са Флюбени  Wink
Никога не съм имала мераци да работя за чест, винаги само за пари  Girl_hide
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #598 -: февруари 18, 2016, 14:18:59 »

Панди, гледам ти асортимента на линийката, ми то цял плод и зеленчук това бе... как се носи толкос зарзават 9 месеца smile Много ми харесват страничните ефекти от твоята бременност, почва да ти е по-симпатичен родния. Аз се разнежих чак след това, може и от недоспиването да е било, ама като го видех мамин златен, токущо излязъл от мен (значи 100% мой без една клетка), но въпреки това копие на баща си, и "мъжът мечта"/"тая гад" някак ми ставаше още по-симпатичен.

Offtopic Според запознати мечтата на всяка жена била да се омъжи за мъжа мечта, ама после се чуди женицата какво да прави с тази долна гад. Та от там дефинициите в кавички... А пък още по-запознати смятат следното:

В този ред на мисли как ще влизате в летния гардероб тази пролет? Почнахте ли вече да се вталявате?
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #599 -: февруари 18, 2016, 14:39:23 »

Фери, може и то това да е. Да видим сега като само ще пуска миялната дали ще е същия сладур lol

Киви, и мен ме радва този страничен ефект на бременността ми. Много хора ми казваха, че всичко щяло да ме дразни, но се радвам, че не е така ( все още се намират неща, които не ме дразнят Wink )
Аз за сега не го мисля вталяването. Надявам се да стане отсамо себе си като качването на килограмите  blush

Да ви споделя и аз една мъдрост дето наскоро я чух от баща ми:
"Жена и котка са на късмет, мъж и куче - както ги научиш" Wink
Активен
Страници: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 63   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: