Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 09:59:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 63   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love  (Прочетена 223728 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #570 -: февруари 17, 2016, 16:18:06 »

Сноу, както е написала Киви, може да пуснеш с отложен старт, може да не му баеш, ама просто вкуса е различен.. Може аз да не съм се специализирала... Сигурно, като имаме дете един ден, ще го използвам, по причините, които си дала ти, но сега ми е досаден  nea pardon
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #571 -: февруари 17, 2016, 16:22:06 »

Потвърждавам всичко за мултикукъра Wink И аз като Тони си мисля, че сигурно ще ми се наложи скоро пак да го използвам  blum Иначе да, бавното готвене е плюс, когато не ти трябва меню за 30 минути Wink

Това суровоядството аз го причислявям към крайностите, от които бягам като дявол от тамян  pardon Месо мога да не ям, от млечни продукти може и да мога да се откажа, ама това вече ми се струва немислимо  nea Да ви кажа козметичката ми е веганка, мисля, че даже клони към суровоядците, ама нито е по-слаба, нито нещо друго се е променило в нея по мои наблюдения (ходя при нея от ученичка)  pardon

Едит: Вижте ММ каква кола ми прати за госпожица Цветкова, отсега замислена lol http://profit.bg/news/Puskat-Tesla-Model-S-za-499-dolara/nid-148268.html
« Последна редакция: февруари 17, 2016, 16:33:50 от Feribotka » Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #572 -: февруари 17, 2016, 17:03:09 »

В никой случай не мисля, че да си да не ядеш месо, да си веган или да си суровоядец, директно значи да си слаб.. Жив пример съм, че не ядях месо 5-6 години и към 3-тата качих 25+ кг.. Причината не беше в начина на хранене, така че.. Не значи, че колежката ми тогава е била слаба заради това.. На мен просто ми е останало като впечатление в главата и винаги тя ми излиза..  angry
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #573 -: февруари 17, 2016, 17:07:08 »

Миме, скоро ще се появи един, дето съвсем ясно ще ти диктува какво да готвиш и няма да ти позволява да се моткаш Wink.

Свекърва, нямам търпение за този момент. heart Може да не знам какво да сготвя, но когато го правя е с много любов! Както си готвя за големия мъж, с такава любов ще го правя и за малкия.  heart

На мен дори и бързите ястия не ми се получават за 30 мин, не знам вие как го правите.
И микровълновата си я използвам без проблем. Ако тръгна да мисля за всичко, което ни вреди... nea
Тенджера под налягане не използвам, защото ме е страх. На свекървата от скоро обаче й е най-любимата.
Какво толкова се залюбиха с нея, не знам.
Мултикукър също нямам и засега не мисля, че ми трябва. Не обичам готвено с вкус на варено. Губи ми се вкус и всичко.  nea

Али, този твоя шеф много дразни сигурно.  diablo Ама такива хора, които знаят само да искат, а в замяна нищо, много ме дразнят.  diablo

Фери, ТМ от сега ще я разглези госпожицата ви с тези автомобили.  blum
Активен
Feribotka

« Отговор #574 -: февруари 17, 2016, 17:40:39 »

Черпя ви с торта, една позната днес се е сдобила с малка госпожица с перфектни мерки - 53 см, 3300  blum От малка с характер - до последно щеше да ражда нормално и бебката в последния момент се обърна и ѝ насрочиха операция  pardon
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #575 -: февруари 17, 2016, 17:48:16 »

Добре, де, почти се бях навила и ме разубедихте......Киви, и на мен не ми стига мястото в кухнята.....трябва ми Хамериканска кухня, казала съм на либето - голяма, с остров в средата и много, много светла.....с голям прозорец към двора, за да виждам как играят децата, докато аз приготвям вечерята.......Много филми гледам, май..... pardon

На мен дори и бързите ястия не ми се получават за 30 мин, не знам вие как го правите.
И аз това питам???
Иначе и аз готвя с голяма любов и страст, но откакто трябва да готвя на Каприз всеки ден удоволствието малко се загуби. Освен това аз обичам да експериментирам, обичам и по-екзотични специалитети, а сега се съобразявам, но нищо....още някоя и друга година и ще им гледам сеира, хохо

Фери, честито на новите родители smile
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #576 -: февруари 17, 2016, 17:49:03 »

Здравейте smile

Много сте изписали днес, мармалад ми стана в глава lol

Миленка, радвам се, че драсна. Днес си ядях на подносчето с пандите и се сетих, че не си се разписвала скоро. Надявам се, че сте добре  good

Аз в готвенето се специализирах по край работата. Като дойдеше единия с математика от едната страна на печката, а другия с история, взех много да съм бърза в готвенето, че луда ставах. А и готвенето един път за вкъщи и един път за работа, кой има време да им бае на манджите. Аз полуготови не мога да ям, всичко аз си готвя и съм бърза. Вчера направих чушки със сирене и яйце. Едно време ми се струваше егати занимавката, вчера ми беше между другото, а даже белих чушките, че бяха от камерата, а не от буркан. Едиствено се бавя като се опитвам да намеря белачката от работа в къщи или обратното. lol
А кухненски джаджи харесвам всякакви, ако имах голяма кухня сигурно щях да съм като Джейми biggrin

Ако си спомняте, преди да има тази болест на червата спазвах постите, ама абсолютно всички в продължение на 5-6 години. Много добре ми се отразяваха, най-вече на духа. И мисля, че те ме подготвиха за сегашния ми режим.

Фери, да е жива и здрава госпожицата.

А и Свекс - честит рожден ден на племеника ти. Евала за подаръка!
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #577 -: февруари 17, 2016, 17:59:10 »

Хей, завърнах се жива! Благодаря палците, явно са помогнали  girl_wink  Най-сетне ми приключи сесията  tease

Фери, да, уча магистратура Космически изследвания.

Изписали сте света! Четох, четох, ама запомних само манджи. По този повод - аз много обичам да готвя и да експериментирам. Никога не готвя по рецепта. А най-много обичам да правя всякакви разновидности на картофи в тава  pardon

Днес менюто е: ориз с розмарин, сос Бешамел и гъби в масло.

Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #578 -: февруари 17, 2016, 18:06:54 »

Благодаря за пожеланията за племенника.
Върнали си го болен, в момента е с 39С. Изобщо не им е до празник. Снахата /майка му/ има утре РД, та и нейният се отлага във времето.  pardon В детската е имал поръчан "Тон Бонбон" с аниматор индианец и децата удряли закачен чувал с пръчки, че да изпадат разни лакомства. Според мен, да си изхабят енергията Wink. Поне е вдигнал температура след това, милият heart
Та пак криви работи...Пукам си умерения песимизъм, че нещо взе да ми писва sad
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #579 -: февруари 17, 2016, 19:52:19 »

Свекс, аз нещо съм пропуснала днес. Да ти е честит рожденика и бързо да оздравява!
Активен
Feribotka

« Отговор #580 -: февруари 18, 2016, 09:38:06 »

Пльос! Аз ли ще открия темата за днес  huhhuh.gif 9:30 още не сте се събудили, притеснявате ме  pardon

Свекс, май и аз пропуснах племенника вчера, да ви е жив и здрав, подаръкът достатъчно червени точки събра, да се оправя бързо малкия годподин  heart

Бубе, браво  heart Интересно ми е какво може да се работи с тази специалност? (извинявам се ако ми е много рус въпросът)
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #581 -: февруари 18, 2016, 09:53:25 »

Тук сме smile Хубав ден от мен с две влюбени пилета. Make Love, каквото и да ви се случи днес  yahoo Bravo give_rose

Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #582 -: февруари 18, 2016, 10:10:06 »

Добро утро и от мен! Да ви е усмихнат и ползотворен денят!
Страхотни влюбени птички, киви <3
Бубе, много съм впечатлена от твоята спеициалност, къде я учиш?
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #583 -: февруари 18, 2016, 10:16:28 »

Аз съм яхнала метлата, че някой ми опика пода tease witch После ще ви досаждам, че сега имам мерак за едно бързо пазаруване.
Много свежи пилета Wink Уникални цветове!
Прекрасен ден на всички! give_rose
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #584 -: февруари 18, 2016, 10:23:45 »

Хихи, красивият и шарен папагал е мъжки, грозноватото сиво е женската. pardon Така е в природата, мъжките екземпляри трябва да бъдат харесани. Къде и е дошло на ума на Ева да смени порядките, какво ли не прави пустата лакомия...За една скапана ябълка да си разваляме рахата, че и секс да правим funnytooth
Активен
Страници: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 63   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: