Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 25, 2024, 19:30:01
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love
Страници:
1
...
32
33
[
34
]
35
36
...
63
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love (Прочетена 227113 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love
«
Отговор #495 -:
февруари 16, 2016, 14:23:49 »
Цитат на: Feribotka в февруари 16, 2016, 14:16:22
...идва така веднъж един мъж (пп винаги са жени, амааааа малшанс) и аз нещо се замотах, той влиза в банята, отваря вратичката за тръбите и вътре гащи! Малко се пообърка човечецът, чудеше се къде да ги сложи, аз му се извиних, смотах ги набързо да може да си свърши работата, ама умрях от срам
Поредната история с гащи! Що се е смутил - той не носи ли
Мен нещо ме човърка да разбъркам кекс. Имам 2 яйца, прясно мляко, брашно, какао... Казвайте нещо като рецепта - лесно и бързо
Иначе трябва баня да мия
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #496 -:
февруари 16, 2016, 14:25:09 »
Киви
, споко и аз не ти знам истинското име
Иначе.. Аз съм Антоанета, за по-кратко Тони
Иначе,
Фери
, жената искаше просто да покаже един механизъм, за който ни обясняваше и произволно дръпна шкафа... Това с майка ти е много смешно! Ние докато живеех с двете ми приятелки във Варна така си сушахме бельото, после като се преместихме тритр + Илиян, пратиката се прекрати бързо, бързо
Аз моята къща не мога да си изчистя, вие искате и вашите.. Кукувци
Активен
Feribotka
«
Отговор #497 -:
февруари 16, 2016, 14:31:14 »
Али
, веднага ще ти пусна една рецепта на лично, ма май беше с кисело мляко
Май и аз ще го бъркам тоя кекс довечера
Оф
Тони
, да механизма, сори, отвеяна съм
Аз понеже винаги много се дразнех на мама за този лош навик, сега не давам никъде нищо такова! А тя като дойде и влезе в бяната и вика оооо ама ти и в двете бани имаш лири, можеш да си сушиш разни неща на тях, викам да бе всички да ми гледат бельото
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #498 -:
февруари 16, 2016, 15:05:23 »
Цитат на: alexandrova_90 в февруари 16, 2016, 13:10:18
Свекс
, яка съм, а??
(аватарът ми)
Бих казала видимо заспала, но с навирен нос
По неведоми пътища гащатите истории с включени мъже ми напомниха една моя изцепка.
Значи, "...преди 25 години бях мома като цвят" /може и повече да са годинките/, на мода бяха подплънките на рамената. Хубави подплънки трудно се намираха и аз си бях направила едни любими да се залепват с велкро на блузите, нещо като универсални. Излизам аз от пробната на един лъскав магазин, обаче при меренето едната ми подплънка явно се е разлепила и хоп...падна на пода и зае форма на отворена чашка на сутиен. Не е нещо кой знае какво, ама за беда срещу мен беше застанал един изключително красив мъж и онова чудо почти му се лепна на обувката. Нали си имам навик да казвам простотии в моменти на стрес, изтърсих: "Това ми е подплънката,
пипнете, не е сутиен!
" И наперих бюст да се увери, че казвам истината. Той обаче така се стъписа, че моментално се завъртя на пета и хич не се възползва от предложената му възможност да провери
Язък, хубавец беше
Али,
с две яйца и секс става...
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #499 -:
февруари 16, 2016, 15:14:21 »
Свекс
, ти па! Просто извръщам поглед да не ви гледам
Паднах от смях.. Я дай някоя снимка от 25-годишна.. Все като дете съм те виждала
Активен
Feribotka
«
Отговор #500 -:
февруари 16, 2016, 15:19:06 »
Свекс
пак кърти мивки
Активен
always_and_forever
«
Отговор #501 -:
февруари 16, 2016, 15:28:01 »
"Завръщането" с Леонардо ди Каприо мен не ме впечатли. Пускахме го на три пъти и общо взето само началото и края изгледах, но ми беше достатъчно.
Пожелавам му най-после да вземе тази награда човека, защото доста се е трудил.
"Момичето от Дания" не съм го чувала и гледала.
Обожавам да слушам музика и Влади слава богу е така, дори и по-зле от мен. Когато си хареса някоя песен я върти и слуша, докато не му омръзне. Дълго време след като започна работа се притесняваше да пита шефа си, дали може да си донесе радио или нещо такова. Ей, най-после се престраши и сега е много щастлив. Вечер заспиваме на музика, по цял ден телевизорът е пуснат на музикален канал.
За чистенето - и двамата не обичаме да ни е мръсно и разхвърляно. Имам периоди, в които откачам като видя, че нещо не е на мястото си. Понякога толкова не мога да си го избия от главата, че скачам и почвам да чистя. Когато ме мързи, но виждам, че има прах или е мръсно по моите представи, ставам и се захващам за работа. Дори сега, когато знам, че не трябва да се подвизавам с прахосмукачката, не издържам. Предпочитам да изчистя и вечер, когато Влади се върне от работа да си имаме време за нас, отколкото те първа да започваме с чистене и подреждане. Чинии никога не оставяме за следващия ден. Всичко се мие на момента. Моя прекрасник има много лош навик. По принцип почти винаги той свършва пръв с вечерята и веднага скача да мие. Аз се дразня, защото винаги си оставам сама на масата, но не мога да го убедя да престане да го прави.
С него още не можем да се разберем за сгъването на дрехите. През ден пренареждам гардероба, защото той си сгъва по негов начин, а мен това ме дразни. За него си е правилно, но не и по моите представи за хубаво сгъната дреха.
Не мисля, че съм някаква педантка, в никакъв случай дори, но предпочитам да ми е чисто и подредено.
Разбира се, има моменти, особено сега, в които нищо не ми се прави. Предпочитам да си легна и да си гледам някой филм. Не може пък постоянно да си яхнал метлата.
Много интересни историйки за шкафове, подплънки и гащи.
Аз се сещам за една срамна случка с гащи, макар че бях малка и беше доста отдавна
Бяхме на лагер в Китен, в един хотел, само че не си спомням дали на втория или третия етаж. Та изпрала съм си аз едни гащи, простряла съм ги на терасата да се веят. По едно време гледам тук гащи, там гащи - няма ги. Поглеждам надолу, те се озъбили на долния етаж, а там бяха едни батковци.
Викам си, край, потънах в земята от срам. Не мога да отида да чукна на вратата и да им каже " дайте си ми гащите".
В крайна сметка една приятелка се престраши и отиде. Връща се нашата, цялата ухилена, ходи по коридора и си върти гащите на единия пръст. Ами умрях от срам.
Стига съм философствала, ами отивам да готвя.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #502 -:
февруари 16, 2016, 15:37:23 »
гащи, подплънки, лудница
Активен
Alichka
«
Отговор #503 -:
февруари 16, 2016, 15:41:11 »
Свекърва, това включване чакахме
Гледайте пуста женска логика...
Говорих с ММ - Мисля да правя кекс. Той: Мммм, ами не знам. Гледай само да ме мачкаш довечера
Цитат на: svekarva в февруари 16, 2016, 15:05:23
Али,
с две яйца и секс става...
Вместо да застана в полуеротична поза и да измия банята за 10-тина минутки, аз се нагърбих да оползотворявам хранителни продукти тип "остатъци". Установих, че имам от всичко по малко като продукти. Възползвах се от:
- кората на един тръгнал да мре лимон,
- половин шоколад, който трябваше да скрия, че съм наченала сутринта
- наченато какао,
- самотна из шкафовете ванилия.
Установих, че нямам достатъчно дълбока купа за миксер. Съответно на "добавете брашно" всичко стана бяло като сняг, включая и моя милост. Изцапах де що купи и чашки в обсег от едно протягане успях да хвана. Щях да кача резултатът по плота, но се оказа, че имам по-интелигентен телефон в сравнение с компютъра. Другият резу(и)лтат ще се види по-късно...
Сега бягам да зареждам кака Пена (съдомиялната) и да изхвърля всички торбета, които не знам как се появиха по плота
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #504 -:
февруари 16, 2016, 15:45:23 »
Ей ме каква съм капелата фантазия. Баш от онова време имам в стационарния компютър, ама той от вчера нещо зацепва. Тук съм на 23, лятото преди да се омъжа
.
Али,
от друго ако не разбирам, поне от мъже на всякакви възрасти опит имам
228128_1681784613873_4762687_n.jpg
(57.53 KB, 248x353 - видяно 2245 пъти.)
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #505 -:
февруари 16, 2016, 15:49:29 »
Свекс, тоз тен отде го придоби?
аз си суша бельото де ми падне, който не му се гледат дантели, да си закрива очите
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #506 -:
февруари 16, 2016, 15:52:05 »
Свекс,
колко романтично замечтана, наужким си
Хубавица във всички периоди на възрастта
Активен
Feribotka
«
Отговор #507 -:
февруари 16, 2016, 15:59:43 »
Аз пък не мога да не отбележа страхотния стайлинг (има ли по-българска думичка
) Баш фантазия си си
Али
Добре, че имаш съдомиялна
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #508 -:
февруари 16, 2016, 16:02:47 »
Привет-мривет и от мен! Тръгнах да чета, но като прочето историята с подплънката и така се разсмях, че реших направо да пиша....Ех,
свекс
, някак денят ми не е колоритен без теб
. Вероятно е зодиакална черта, но в разни такива неудобни ситуации и аз ръся подобни бисери, хахахах.
Съдейки по филмите които все се кичат с Оскари, баш "Завръщане" ми е смотан, гаден и скучен като за Оскар. А и Лео има феноменални роли - аз от малка си го харесвам
По повод музика, да ви поделя за нашия 14-ти февруари....След като обявих бойкот на лигавия празник и запазих билети за театър, изведнъж ми попадна реклама за ей това:
http://fortissimo.bg/family/index.php/2013-09-30-11-44-17/galeriya-kontzerti/item/659-bozhestvena-komediya-galeriya
Беше чудесно! Аз много обичам да слушам класическа музика и отдавна исках да слушам (гледам) Софийска филхармония в зала "България". По чиста случайност се вредих за чудесни места, дори либето остана доволен. Имах нужда от малко духовна храна, за да заредя батериите за тежката седмица.
Свеки
, тъй като имаш набито око, да видим дали ще ме намериш/познаеш на снимките
От хендмейд базара съпружето ми купи едно колие с лаленца (понеже миналата седмица все за лалета си говорехме), та на 14 като го питах где ми е букета, той ми вика: "Е, на вратлето ти!" , хахах.
За чистене и готвене хич не ми се говори.....До края на седмицата съм в отпуска, хахахах......А в събота счупих и втория стийм моп......да се готвят Керхер, да ги видим дали ще издържат теста на времето и ръчичките ми, хахахах
И аз си суша бельото където намеря (май само кото пристигат свекитата гледам да го прибирам, но често забравям) - после намирам Бубулина нагиздена я с някой сутиен, я с някои бикини.....
Внимание! 1205380312309837 нови отговорааа
Графоманки!
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #509 -:
февруари 16, 2016, 16:06:25 »
10 снимка с червеното
ЕДИТ: От разказа ти ми се хареса, как сте изкарали, много хубаво