Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 15:12:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
63
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love (Прочетена 222556 пъти)
Lupercola
Гост
Re:Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love
«
Отговор #60 -:
февруари 01, 2016, 23:08:54 »
Не го бях видяла този бляськ на свекьрва, но определено си е така
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #61 -:
февруари 01, 2016, 23:42:42 »
Фани
, с грешка си, аз си стоя вкъщи с плетките и децата,
Ина
, има училище на главата и съвсем не й е монотонно ежедневието, убедена съм.
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #62 -:
февруари 02, 2016, 08:21:47 »
Добро утро!
Гледам Фери се чуди къде съм.. Вчера ми беше едно отпаднало, сдухано ужас.. През нощта ставах 3 пъти да пишкам, а аз не ставам дори по веднъж!!! Усетих и болки в гърлото, та.. БОЛНА СЪМ
Днес съм като парцал, имам доволно количество работа, а бе не е за разказване..
Един ден като имам бебче, ще си го оставям на бабите да го гледат, когато ми се прииска и не се нуждае 24/7 от мен.. Не страдам от подобен род мисли, само мое си е, никой няма да го гледа по-добре от мен.. Даже не знам аз как ще го гледам
Много ми харесва начинът на мислене на Миленка по въпроса, подкрепям я на 100%, да се яви и да ви го каже
Не бих давала на всеки да ми пипа корема, както не давах на сватбата и да ме целува всеки.. Не ме интересува, кой, как ще го приеме, аз не се чувствам комфортно
Дано се оправя, че да успея да дойда на срещата, ако съм болна няма да дойда, че много мамчета ще има
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #63 -:
февруари 02, 2016, 08:47:27 »
Добро утро!
Тон, пий Тайлол хот и Вит.С, аз така се оправям. И ако имате у вас ракийка Илиянчо да те разтрие довечера. Хич дан те е страх, че ще мирише, тя си изветрява. Пък и за по-сигурно ще си теглиш един душ сутринта. И аз така покрай Кари ме тресе, ама за 1 ден ми мина.
Мари, аз не затова, че нямате работа ви отбелязах вас с Ина, ами че сте ни светлия пример за майки тука във форума - "Образцови майки"
а мен сачмата ме пере малко /на моменти доста/
И друго нещо да отбележа във връзка с гледането от други хора - Кари съм я оставяла без проблем, ама ела го виж тоя - чешит та дрънка. Все мене търси. Къде ти да спи нощем с баба си, ами като се събуди /не че е супер често/ не заспива ако не е на гърда, вода не пие та да го "залъжат". Тъй че много не се заричайте, те бебета самички ще ви подскажат кой и как да ги гледа!
Фери, зълвата ми е етърва , хахах, мъжете ни са братя, т.е. и двете сме снахички. Аз затова съм толкоз Сербез в отношението си към нея щото свекито не взима страна, обаче ела да видиш ако й беше дъщеря, ей тогава баш щях да съм "черната оФсЪ"
«
Последна редакция: февруари 02, 2016, 08:51:26 от fanimira
»
Активен
Feribotka
«
Отговор #64 -:
февруари 02, 2016, 09:03:25 »
Хахах
Фани
, знаех си, че нещо бъркам
При всички случаи е по-добре, мама е с две зълви (тати има две сестри) ама в началото са си били баш ЗЪЛви
Тони
мед и лимони в ударна доза
На
свекърва
даже вече не ѝ отразявам безбройните бисери, щото на всичките се кефя и хиля
Миленка
да се яви да ни каже нейната теория, че ми е интересно
Моята се доближава до тази на
Панди
ама не съм го обяснила толкова добре
Аз се бях шашнала вчера малко, че нещо коремът ме стягаше ама днес съм добре
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #65 -:
февруари 02, 2016, 09:14:29 »
Всеки го пере сачмата по различни причини, просто тук си показваме само добрите страни
Кьде си ни казала, аз даже не видях, ама пак чета за 5мин преди стажа….
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #66 -:
февруари 02, 2016, 09:20:35 »
успех, Ина! Да разказваш после!
Фер, моята майка има 3 зълви, които са й като всекърви, щото най-малката е 10 години по-голяма от татко, другите 12 и 13 г. по-големи. Смятай какво й е било
Активен
Feribotka
«
Отговор #67 -:
февруари 02, 2016, 09:32:08 »
Ина
, аз ли къде съм казала, ама какво
объркАх се
Фани
, направо не ми се мисли какво ѝ е било на майка ти
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #68 -:
февруари 02, 2016, 09:44:56 »
Здравейте.
Моите мигли са рязани хехехехехх
За веждите историята на
адиктед
ме озадачи тотално. Представих си пораснало дете с руно над очите като някои дядовци, на които някои косми от веждите им са 3 пъти по-дълги от останалите и си имат собствено мнение!
Аз исках моята кухня да е П-образна, че и с плот на всичкото отгоре за бар столове от едната страна, ама не ми стана идеята, понеже разногласията къде и как да стане кухнята не ги спечелих напълно. Сега съм с Г-образна с по-дълга човка и в стаята, която не исках да бъде кухня, а втора спалня. Някой ден, ако не забогатеем да си построим къща, нови ремонти ще текат за да стане на моя първоначален план.
Миме
, отпадна ли за сега варианта с местенето да живеете сами? Ти си си такава емоционална и всичко ти тежи после, ама то е нормално...кой нормален не се радва на бебче в семейството и не си се представя с него, независимо дали си майка, сестра, баба или дори приятелка на майката. Твоята свекърва налага ли се по принцип за нещо сега? Не си внушавай глупости, преди да си сложила рибата в тигана.
Не робувам на възприетите схващания свекърва=лошотия, зълва по същия начин. Баба ми (свекървата на майка ми) е най-яката жена на света, приела е майка ми като нейно дете и до ден днешен е така...вече 5 години от смъртта на баща ми. Вероятно и това е допринесло като пример и възпитание и двете зълви на майка ми да имат хубави отношения с нея.
Активен
Alichka
«
Отговор #69 -:
февруари 02, 2016, 10:03:42 »
Преди да дофтаса шефът да ви кажа за гледането. Зависи много от снахата и от свекървата. Нас ни взеха от родилния, свекърва ми в нас ни посрещна с пита с мед, а дядовците си тръгнаха. ММ хукна да купува подплънки за кърмачки, че си бях баш крава, а ние останахме по женски със свекърва ми и майка ми. Оправихме бебешока и седнахме да си лафим. Свекърва ми тогава попита: Кажи, маме, сега какво ти казаха в болницата? Кое как се прави? Тогава започнах да обяснявам, да разказвам как са ни гледали акушерките, защото буквално ни гледаха и глезиха. Та, няма да й забравя тези думи на свекърва ми
Та тогава имаше изказани мнения, но нямаше вмешателство. Само за протокола - това е второ внуче на свекърва ми, но първото така и нямаше как да го гледа. Не й позволиха.
Ще довършвам после....
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #70 -:
февруари 02, 2016, 10:16:19 »
Е,хайде сега. Къде видяхте, че няма да го давам на баби да го гледат? Ще си го гледат и ще помагат, но не искам да се учат тепърва. Още повече да го гледат за повече от няколко часа първоначално, а не бебе на 2-3м да седи по седмица при баба си, както предлага свекърва ми. Ще видя на къде духа вятърът и ще преценя на кого мога и не мога да си оставя детето. Но ако продължават с изцепките от сега, ще го гледа детегледачка.
Скоро бяхме на гости на една приятелка с бебе на 8м, която беше на гости на майка си. В стаята беше жега. Гледам термометъра- 28 градуса. Аз по тънка блуза и се потя, ММ по тениска, всички тънко облечени, на бебето му облякли термо чорапки, терлици, боди с дълъг ръкав, поларена блуза и плетен елек. Щото бабата така казва.
Инче, успех днес!
Тони, да се оправяш бъъъъързо, че срещата наближава!!!!
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #71 -:
февруари 02, 2016, 10:17:15 »
Цитат на: inaxastra в февруари 02, 2016, 09:14:29
Всеки го пере сачмата по различни причини, просто тук си показваме само добрите страни
Кьде си ни казала, аз даже не видях, ама пак чета за 5мин преди стажа….
Много вярно!
Не ме знаете какво
съм....
Активен
always_and_forever
«
Отговор #72 -:
февруари 02, 2016, 10:23:47 »
Добър ден!
Тони
, бързо оздравяване!
Ина
, успех и от мен!
Цитат на: Feribotka в февруари 01, 2016, 21:57:34
Миме
, ти не гледай много секърва ти с дъщеря ѝ как се държи...ти си ѝ снаха, различно ще е според мен
Фери
, да, по-зле ще е.
Хем ще съм й на близо, хем и не мога като щерката да се правя, че не чувам и не виждам.
От помощ и ние ще имаме нужда много ясно, особено в началото. Аз против това нямам. Въпросът е да няма налагане на мнение и едва ли не аз не знам как да си гледам детето. Ще се науча! Не искам да има изказвания като облечи го, съблечи го, това не му давай, така не се прави. Много ми хареса нещо, което прочетох някъде, че те са имали възможност да бъдат майки, сега е мой ред!
Бая пред вятъра съм тръгнала да тичам в момента, защото има доста време до тогава и наистина не знам кое как ще бъде. Размишлявам наблюдавайки покрай мен. Просто искам да съм на 100% спокойна сега и след това, за да бъда пълноценна.
Наде
, засега вариантът за купуване на жилище отпадна. Първо заради времето, което малко или много ни притиска и второ, защото не успяхме за това време да намерим нещо подходящо. Не сме спирали да търсим, но не харесахме нищо. Не сме се отказали обаче. При първа възможност продължаваме. Засега ще останем тук, като плановете ни са да сме напълно отделени - отделни входове, отделна кухня, всичко. Тези дни ще започваме ремонт. Нямам търпение.
Свекърва ми засега не се е налагала, но като каже нещо, което е напълно различно от моите разбирания, просто трябва да замълча. Имаше доста изказвания, какво да правя и да не правя в началото, когато разбра, че съм бременна. За мен абсолютно безумни, ама как да кажа, че няма да стане тая. Има много интересна тактика - например каже ми, че еди какво си тя го прави така (все едно тя е права) и после добавя "ама ти вече както си прецениш".
Иначе ми е добра, не сме влизали в конфликти, уважава ме, съобразителна е ...на това разчитам аз.
И аз не мисля, че има само лоши свекърви, зълви и т.н. Наистина, колкото и да съм във филма в момента, не мога да кажа, че свекърва ми е лоша и не я уважавам. Та тя е родила, отгледала, възпитала най-хубавото нещо в живота ми!
Дори само, заради това заслужава уважение.
Просто сме различни поколения, имаме различни разбирания за повечето неща и заради това се получават тези разминавания.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #73 -:
февруари 02, 2016, 10:31:11 »
Тя и да не беше друго поколение, човек с човек еднакъв няма. Нищо в този живот няма копие. Всеки и всичко носи своята индивидуалност. И според мен дори точната дума не е "уважение" към различността, а чисто и просто приемане.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #74 -:
февруари 02, 2016, 10:35:23 »
Моята свеки е най-голямото дете на света. Много е наивна обаче и много съобразителна, не се налага, но пък и много лесно я манипулират, но аз не мога така и затова гледам с етървата да се разправям, че иначе "майка е безгласна буква"
но и тя ми го гледа за по малко на мой терен и при Мимето няма да минат мойте "номера" хихиихиих
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...