Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 02:40:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 63   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love  (Прочетена 222928 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #870 -: февруари 26, 2016, 14:48:25 »

Свекс отново ме впечатли от какъв аспект гледа нещата, дето на мен даже през главата не ми мина  pardon
Да, няма как, живяла съм около 30 години повече от вас, какво ли не ми е минало и в момента ми минава през главата.
За страшните рускини, ревности и безгранична любов че са причина да отиде Фани със семейството си го говоря с намигване. Има нещо много важно - съпругът и ще е на висока позиция, ще представлява фирма. Няма как да внуши на служителите си, че работното им място е сигурно и фирмата е стабилна, ако лично той не е със семейството си. Това за местните. Има и притурка - фирмата е турска, работодателите му несъмнено очакват от него да е отговорен, включително и към семейството си, което пък трябва да е плътно до него. Хич не е лесно да си жена на мениджър, не е като само да му харчиш парите Wink
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #871 -: февруари 26, 2016, 15:17:26 »

Свекс, хич не се бях и замисляла, че позицията на мениджърска съпруга може да е отговорна работа..... Аз понякога съм вироглава (овен все пак), така че ти благодаря за различния поглед  give_rose
Може ли да си ми свекърва назаем?
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #872 -: февруари 26, 2016, 15:30:19 »

Свекърва назаем funnytooth funnytooth funnytooth Ще си я менкаме по график!
Оф, и аз съм една крива нива, дет не е много за мениджърска съпруга. Wink Аз за тва се глася за доцентска съпруга. Мъжо си взе още един изпит днес и съм много щастлива. Остава да разбере и последната оценка.
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #873 -: февруари 26, 2016, 15:33:40 »

О, Али, то доцентската съпруга си е почти като съпруга на командирован в Русия, хахахах
Мъжо ти с какво се занимава? Да не излезе, че ми е колега?!
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #874 -: февруари 26, 2016, 15:36:24 »

Благодаря за разсъжденията, много ми помагате  give_rose А Свекс направо я зимам за гувернантка. Тъкмо и на руски да ми ги учи, хихих, вие му мислете!  blum
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #875 -: февруари 26, 2016, 15:46:30 »

Да направим график на Свекърва назаем?

Мен пък ще ми е много добре мъжът ми да шефства  Girl_hide
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #876 -: февруари 26, 2016, 16:55:15 »

Сноу, той учи на pleasantry стари години. Казвам с кавички, че е '88 набор. Имаме комшия доцент и някакси ММ има стимул пред очите си. Не че е лесно, ама все пак плюсовете не са малко.
Е, ама моля ви се. В тая катедра жени почти няма. Не е като да си медицински брат или детски учител.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #877 -: февруари 26, 2016, 17:55:58 »

Как стари години бре ??!! Язе сьм '76 и па учим  pardon

Не разбрах каква специалност е.

Майка ми явно е една от малкото родителки дето преди да замина, цял бьлгарски живот ми опяваше да се "махна от тая скапана дьржава". Сигурно това ми помогна с тласька, плюс другите стечения, за които сте в течение  pardon

Много хубава дискусия се е получила около Фани, Интересно ми беше да прочета.
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #878 -: февруари 27, 2016, 00:20:07 »

Прочетох,че ще правите график за Свекърва-назаем (под наем),та веднага се включвам..Искам я особено по празниците (та да не идва моята),даже и в комплект с котката.В замяна ще я водя по любов,на разходка в гората и в Кауфланд smile Ще пием чай и ще си гледаме,,,как беше “““?????  Малката булка Wink
Да се зарадвам и аз веднъж на Свекърва,че моята е на косъм да я удуша.Днес беше звъняла на ММ да го пита,  цитирам: " дали не и се е развалила фурната на Тини,понеже още нямате деца,а са минали 5 месеца от сватбата и сте заедно от 6 години??????"  И после иска да я уважавам..
Аз си мислих,че съм много информирана,а се оказа,че хич не съм.Добре,че ме светнахте за дилдо ,а пък топчетата не съм сигурна дали ги разбрах,но май се досещам.Както се казва,днес не съм живяла напразно,научих нещо ново..
Фани хич не съм по решаването  на сложни казуси,ти ще вземеш най-доброто решение ,сигурна съм smile
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #879 -: февруари 27, 2016, 00:48:17 »

Внимавай, че Дилдо и топчетата няма да ти помогнат да имаш деца  lol

Но както вече казах, топките са много полезни за рехабилитацията на перинеума след детераждането, нищо че в Бг още няма културата на тая работа.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #880 -: февруари 27, 2016, 10:47:05 »

Здравейте smile

Лоли, ако моята свекърва беше казала нещо такова, както понякога отведнъж ми пада пердето, щях да и ударя черния печат.

Моята свекърва, ще идва за 4 дни другата седмица, от сега ми е скучно. Дано да няма изцепки.
Активен
svekarva

« Отговор #881 -: февруари 27, 2016, 10:53:04 »

Хайде на слънчева събота!
Хехе, аз вървя в комплект с майка ми.
Ина, наистина, чешем си езиците на гърба на Фани, а на нея малко по- долу и се пече яйце sad Дано не ни се връзва на акъла, щото ако сме на нейно място, друга песен ще запеем...Едно е теория, друго - практика. smile
Дайте пак да говорим за любов и мъже. Поразгледах стари теми и намерих снимка, постната от ....няма да казвам кого.
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #882 -: февруари 27, 2016, 10:54:08 »

Страшни снахи, ей... girl_haha

Ние сега сме на тема, докога ще кърмя.... еди коя си до 1 година кърмила, друга до 1 година и 3 месеца, те после захитрявали и т.н и т.н.....
Обаче не мога да се разсърдя на свекървата, защото и майка ми същата песен пее pardon

Ама не ми пречат, нека си пеят girl_wink
Активен
svekarva

« Отговор #883 -: февруари 27, 2016, 10:58:43 »

Я да кажа от кого и каква беше снимката, че не я намирам.
Хихи, Панде, една на Киванч, как си ближе ръката, топната в шоколад smile
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #884 -: февруари 27, 2016, 11:28:17 »

Звучи като постаната от мен снимка, ама не я намирам. Пропуснала съм да си я сваля.

Ето ви един млад Брандо вместо това smile

Активен
Страници: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 63   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: