Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:51:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 63   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love  (Прочетена 223503 пъти)

Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2453

« Отговор #705 -: февруари 22, 2016, 13:33:45 »

Това по-бих се навила да го купя ако се правя на патриотка, амаааа лаптоп и телефон Правец, не благодаря  NO Имах и аз балканче, беше епично  biggrin
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #706 -: февруари 22, 2016, 13:35:06 »

Илиян е маниак на тема техника и телефони.. Сега иска да си купи Правец, само за да го разгледа и да си "поджитка".. Викам може, ама някой друг път  beating
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #707 -: февруари 22, 2016, 13:41:23 »

Ами те всичките тези филми ги даваха следобед, май към 16ч. Как да ги гледа човек, ако е на градина или на училище /майките на работа/? Едно време нямаше опция за връщане на часа. Синьо лято съм гледала при някое от повторенията сигурно. Много ми беше интересен с тези първи любовни трепети heart heart heart. Даже помня, че имаше епизод за първата менструация на главната героиня. Другите не ми са "минавали" през погледа, тъкмо сега ще ги потърся. Тогава ми е била най- голямата лудница, не съм имала никакво време.
Уф, работила съм на Правец, нямам мераци да го имам сега smile
Активен
Feribotka

« Отговор #708 -: февруари 22, 2016, 13:43:49 »

Правец лаптоп ли, или телефон? Щото и двата не са нищо особено lol

Синьо лято и на мен ми е още актуален  blum
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #709 -: февруари 22, 2016, 14:15:29 »

Извинявай, мислех, че съм уточнила.. Телефоът  crazy
Активен
Feribotka

« Отговор #710 -: февруари 22, 2016, 14:23:13 »

Със същият успех може да си вземе едно леново, за тая цена даже може и с по-добри характеристики да си вземе ако е само за разцъкването  Wink То не че този Правец не е китайски, ма айде да не отваряме темата  smile
« Последна редакция: февруари 22, 2016, 14:37:28 от Feribotka » Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #711 -: февруари 22, 2016, 14:25:50 »

Е, аз Синьо лято няма как да съм гледала като дете. Наскоро го въртяха. Аз го хванах на някоя си серия, та затова не ме е впечатлил. Не съм го гледала от начало.
Ама, Свекърва, то телевизията започваше към 16 часа. Преди това нямаше, а камоли за връщане опция да има.
Имам слабост към бълг. стари детски филми.
Имаше и един друг интересен - нещо Зоопарк ли беше... Май беше Австралийски. Тези дни гледам активно Стъпка по стъпка.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #712 -: февруари 22, 2016, 14:40:11 »

Моля те, той го иска просто да си поиграе.. Иначе е фен на LG в момента ме убеждава как има нужда от G5, защоото неговото G4 нещо си.. Няма да стане, обаче хахаха

Много сме зле и двамата в това отношение, купуваме всеки нов телефон.. Всеки път ми натяква, че моите са 2000лв, неговите били по-евтини, 1500 хахаха  crazy Докато нямаме за какво друго да си даваме парите, ще е така  danceg
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #713 -: февруари 22, 2016, 14:46:42 »

За тия пари бих отишла до Финландия  blum
Активен
Feribotka

« Отговор #714 -: февруари 22, 2016, 14:56:17 »

О, и Боби е фен на LG ама в момента има за какво друго да си даваме парите lol Пък и да няма, надали би дал повече от 500-600 лв за телефон  pardon Аз тия пари бих ги използвала да си остъклим терасата  blum
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #715 -: февруари 22, 2016, 15:40:56 »

Честита нова седмица и от мен!
Тони, честит празник във фамилията! В нашата също празнуваме - 85-годишнината на милата ми баба . Исках да ви почерпя виртуално със снимка от истинската й торта, но са на друго устройство...

И аз не съм в кондиция....а уж денят ми започна обещаващо....слънце, усмивки, детски смях, топло време....после счупих пойнтера за презентации на колегата и с обърнаха нещата....

Тъй като е понеделник, се опитвам да съм оптимист. Ще си сипя още едно кафе, ще си татуирам усмивка и си подхващам безкрайния списък от задачи и задължения.....

Къванч да е жив и здрав и да са му красиви децата като него. Булката не ме впечатли, но пък щом той си я харесва, да си живеят в хармония и любов.

А детските филчета почти не ги помня....То и не съм ги гледала много, в интерес на истината. Сега ми изплуват разни спомени като започнахте да ги споменавате smile

Внимание - 11 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
Този пост го пиша от 11:15ч.

П.П. И аз имах балканче! Подариха ми го баба и дядо, защото цяло лято работих на нивата с тютюн редом с тях. Бях втори клас и много мечтаех за колело, но времената бяха тежки (и същевременно толкова щастливи smile ).

За Правец-джаджите съпружето ми разказваше, че негов колега "има пръст" в тях, но толкова и запомних, че аз нали го играя инвалид по отношение на комуникационната техниката (нищо, че съм инженер).
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #716 -: февруари 22, 2016, 17:43:32 »

Сноу, честит празник на баба ти! Да е жива и здрава още дълги години! give_rose

Кажете някоя рецепта с извара. ММ донесе вчера и сега се чудя какво да я направя. smile
Активен
Feribotka

« Отговор #717 -: февруари 22, 2016, 17:46:41 »

Пълнени чушки с извара много обичам...само за това се сещам на първо четене  Wink
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #718 -: февруари 23, 2016, 08:38:46 »

Добро утро момичета..

Пишете, пишете и няма изчитане..

Честит празник на бабата на Snow_White да ти е жива и здрава още дълги години..

Въобще не мога да се включвам.. Уча усилено френски език, оправям си документи за допълнителна осигуровка и само тичам насам, натам.. Кръстосвам острова на длъж и на шир тези дни..

Хубав ден на всички smile

* oie_23731231lKCBSVJ.png (57.57 KB, 173x173 - видяно 1656 пъти.)
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #719 -: февруари 23, 2016, 09:08:35 »

Сноу, да ти е жива и здрава бабата, правнучките булки да ги види good
Джос, учи и действай по задачи, темата няма да избяга Wink
Изварата успешно измества сиренето в нашето семейство и с нея правя баница, миш- маш, бъркани яйца, тиквички, разядки /с червен пипер, черен пипер, зехтин и кромид или чесън с различни подправки/, пълнени домати /рецепта давам при интерес/ Wink и в десерти, смесена с кисело мляко и плодове или сладко от боровинки.
Хайде на поредния прекрасен и слънчев ден! Дано ни се случат хубави неща, да постигнем нещо, или да ни хрумне нещо blum  heart
Активен
Страници: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 63   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: