Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 12:43:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ
Страници:
1
...
45
46
[
47
]
48
49
...
62
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ (Прочетена 225865 пъти)
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Re:Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ
«
Отговор #690 -:
януари 25, 2016, 11:59:42 »
Днес ама грам не ми се пише, а вие ще изпишете света
НЕ
харесвам брадати мъже, ама Боби като пусне малко брада му се кефя, така че ако е на него може би бих преглътнала
Добре, че излезе тоя лъмбър стил на мода, че ми беше писнало от мъже с по-хубави вежди и по-гладки крака от моите
И аз помня това за Ку-ку, голям скандал беше станал, доста време се въртя след това, ама имаше защо
Свети Валентин хич не го и честваме...само ММ може да се сети да ми спретне нещо, ама аз като цяло си тача Трифончо още от времето когато с дядо (Трифон) си пиехме винце на този ден да го уважим
Иначе,
Миленка
много добре сте го измислили
Бобчо кой ще го гледа, че останах с впечатление, че няма да е с вас?
Аз пък нямах такива изчанчени никове, винаги съм била Фериботка или някаква разновидност на Хриси Илиева
Снощи нашите имаха 3 часа закъснение на полета
Киснали са на летището, раздали са им талончета за кафето да хапнат, ама са се прибрали към 4 чак вкъщи, 100 пъти се будих през нощта, че ми беше неспокойно ама съм изпуснала момента когато трябваше да казнат да ги проверя и после чак сутринта се чухме
Иначе са доволни, утре ще им гостуваме да ни разказват
Иначе ние с ММ покрай събитията този уикенд никаква работа не успяхме да свършим...нямаме сготвено, не сме чистили, на Куки също са ѝ за чистене клетките и тая седмица след работа трябва да ги правим тия неща
Наби ми се как
свекърва
деликатно вметна, че мъжът ѝ е хем с голям нос, хем с големи крака...остава да потвърди дали са верни слуховете за правопропорционалната зависимост с един друг мъжки орган
Активен
always_and_forever
«
Отговор #691 -:
януари 25, 2016, 12:18:18 »
Аз само ще си топна пръстчето в това кафе/шоколад.
Ние си подарихме по-практични подаръци за Коледа и сега ми се искаше нещо по-тематично, но съм изчерпана от към идеи. Много ми харесва варианта да отидем някъде. Гледам, че 14 с пада в неделя.
Съответно ще трябва да заминем в събота вечерта и да празнуваме тогава, защото Влади естествено е на работа до 5ч.
Ще се огледам за оферти. Кажете някой сайт за по дългосрочни прогнози, поне да видя горе долу какво ще е времето и на колко далече от тук да се оглеждам.
Тони
, ама Влади си боде...
Не е като меката брада на Илиян. Той я маха един път в седмицата с машинка, така че може да добиеш някаква представа, че не е кой знае колко дълга, пък за мека, изобщо не става въпрос.
Ще целува той, няма да се откаже.
С такава брада като на Илиян не си го представям, пък и той не им е фен.
И на мен ми харесва да има брада, не много, но да има. Гладко обръснати не харесвам.
Ина
, значи не съм се заблудила. Правилно съм запомнила.
Фабио пак кърти с изказване.
Фери
, ще ти се размине винцето тази година, а?
Ще се направя, че не съм видяла въпроса ти към
Свекърва
.
«
Последна редакция: януари 25, 2016, 12:26:32 от always_and_forever
»
Активен
Feribotka
«
Отговор #692 -:
януари 25, 2016, 12:25:08 »
Миме
, докато загрея, че става дума за виНце
Да, ще ми се размине, ама няма да се лиша от по-специална вечеря
За на
Еми
гостуванията и аз се повтрещих
Ама разно хора, разни идеали
Уточнявам за
Ина
, че Еми се беше оплакала, че като ходят напоследък на гости даже вода не им предлагат
Най-обичам да ми е гладко избръснато момчето, пък и той така си се харесва и рядко си оставя брадата да набоде
Активен
always_and_forever
«
Отговор #693 -:
януари 25, 2016, 12:34:31 »
Фери
, хаха как ще разбереш, като съм го объркала?!
Добре, че си разбрала какво имам предвид.
Еее оправих го.
Чак и аз се връщах да прочета
Еми
, че съм пропуснала нещо.
Имаме един приятели, та те когато ни поканят на гости, после ни карат да си разделим парите за това, което са напазарували. Вадят касовата бележка и се дели на броя на присъстващите.
И туй то...
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #694 -:
януари 25, 2016, 12:50:55 »
Случайно
този път имах предвид приказката, че хората, които лъжат имат големи носове, та затова добавих размера на краката за опровержение
Миме,
ти що се притесняваш?
Съвсем скоро ти предстоят много близки срещи и манипулации точно с този мъжки орган
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #695 -:
януари 25, 2016, 12:56:19 »
и аз имам един приятел дет си кара приятелката да се включва в парите за бензин, като я вози до някоя локация, при положение че тя реално отива като негова приятелка, ама карай...... то той и нас кара. Айде, за нас - разбираемо, много хора, една кола. Ама и от гаджето си да взимаш... нз , явно аз съм криво възпитана.......
Активен
always_and_forever
«
Отговор #696 -:
януари 25, 2016, 12:59:50 »
Хахаха
Свекърва
, шегувам се.
Знам, знам какво ме чака.
Предупредила съм Влади, че му делегирам това право.
Еми
, съвсем си си У ред ти, хората са се побъркали си мисля.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #697 -:
януари 25, 2016, 13:02:08 »
Да те поканят на гости и да си разделите сметката за пазаруването
Определено, ако ми се случи, домакините ще ме запомнят и няма да ме поканят никога повече
Случвало се е инцидентно да сме някъде навън и да решим, че ще ходим у някой на гости, като отиваме заедно да напазаруваме, така да.. Но да имаме уговорка и да отидем някъде, а да трябва да си разделим парите е неловко и негостоприемно
Еми
, не си ти криво възпитана и според мен не е нормално.. Имам познат, който освен, че взема пари на гаджето си за бензин, я кара да си чисти обувките, както и всички други, с мокри кърпи, преди да се качат в колата му.. Егати, нали затова има автомовки
Едит: Да с посмеете или да се ошашкате, какви хора са на ръководни позиции в държавата..Зам.министърът на образованието, някаква женица, не искам да се затормозявам да й помня името..
"Робинзон Крузо е само един от
АВТОРИТЕ
, които въвеждаме в учебниците по литература за 6-ти клас"...
Да си изрод не е лесно!
«
Последна редакция: януари 25, 2016, 13:06:38 от alexandrova_90
»
Активен
Feribotka
«
Отговор #698 -:
януари 25, 2016, 13:04:19 »
Хахаха
свекс
, добре, успокои ме, че не се хвалиш с "Родния"
Еми, повредата не е в твоя телевизор
Едната ми шаферка до скоро с предишния си приятел също всичко си плащаше...делеше се на половина, бяха големи пазарлъци да я откара до тях и разни е такива "нормални" неща
Ние пък ако се разберем с приятели да хапнем, в повечето случаи те минават да пазаруват разни неща, ние приготвяме нещо и така
Ама да отидем на гости и да си разделим сметката не ми се е случвало
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #699 -:
януари 25, 2016, 13:15:41 »
Цитат на: alexandrova_90 в януари 25, 2016, 13:02:08
Да те поканят на гости и да си разделите сметката за пазаруването
Определено, ако ми се случи, домакините ще ме запомнят и няма да ме поканят никога повече
Бе от преки наблюдения набор 88 точно така прави. Домакинът само предоставя терен. Ама и в цялата им тайфа няма женени. Това за България го казвам. В Америка било нормално да попиташ на свои разноски ли си и какви ангажименти имаш към събирането. Всяка група си има "табиети" и ако искаш да си там, спазваш ги.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #700 -:
януари 25, 2016, 13:19:56 »
Хихихихих, шефа и 2 колеги ходиха до Италия. Свършили работа и на изпроводяк италианските домакини ги завели на ресторант. По стара традиция сервирали 9 ястия, абе разкош навсякъде. Колегите от скромност, пък и постреснати от вида на ястията от някои хич не опитали от други яли по лъжичка. Накрая домакините рекли: Дайте по 25 евро за сметката. Та така де, хем почерпка, хем гладни останали, хем олекнали с 25 евро, което ми напомня, че не съм обядвала!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #701 -:
януари 25, 2016, 13:40:06 »
Лелеее една супа завъртях а вие 100 неща изписахте...
Боби през седмцата за ските мама ще го гледа а за ездата сигурно свеки... Ездата - Фил никог не е яздил, но след като аз никога не съм карала ски а той мисли че цял ден нямало да ми е много, аз реших а съм лоша и да го измъча и да се накефя аз... хахаха
В единия случай той си чеше крастата в другия аз хахах
За гостите и сметката - случвало се е ако се разберем ние да сготвим , гостите да донесат за пиене - за мен пък е кофти да ходиш с празни ръце.. Даже на Тони се чудих какво да вземем, че тя ме поряза в зародиш като каза че има домашно винце
Ако сме се разбрали предварително или тип както се ходи на вила, няма лошо . Примерно ще сме 3 дни някъде, естествено че няма как да плащат само едните.. Но да ПОКАНИШ някого на гости и да му искаш пари.....
За бензина - аз имах едно такова гадже - отиваме някъде двамата за уикенда, и той ми взима пари за бензина
в същото време през седмицата сме навсякъде с моята кола и аз си я зареждам налииии.... Явно съм криворазбрана, но за мен някои неща трябва да си ги поемат мъжете, дори да не са в сериозна връзка.
А по повод домакина и терена - това го минах на 17. Тогава беше някъде да има да се съберем, от мен терена, от тях останалото. Сега, на 27 - отдаааааааааааавна не е така.
Активен
Alichka
«
Отговор #702 -:
януари 25, 2016, 13:41:23 »
Кво направихте... Таман изчетах и хоп още 1страница.
Аз се надявах на спокоен ден, да си работя и чета как ми е кеф. Пък то е лудница.
За св. В. не сме и мислили. Първо да видим с рождения ми ден какво ще е. Чакам скоро крупна заплата и да видим дали ще има кавички на тия две думи.
Искам и аз квадратни чинии. Да видим кога мога да се уредя. Тово най- ми харесва от снимката на масата на Тони.
Мъжо също ходеше набол и даваше пари за бръснар. Сега ходи от време на време брадясал, ама от липса на време да се занимава. Иначе и той е хлапе, ако е гладко бръснат. Дечко... И на нрав много често.
Отивам да чета последната страница..
Трябва да потърся запис на ку-ку... Знам от нашите за случая, ама няма как да помня. Помня само куклата.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #703 -:
януари 25, 2016, 13:49:31 »
Ох, да - Куку. Ние сме си Куку от време оно, няма какво да го търся и гледам
Али, да се похвалиш като те "заплатят". Аз ще ходя на работа - утре, вдругиден, всъщност когато ме повикат. То и не ми се седи вкъщи когато in-law е тук - много маймунки ставаме
Миленка, завиждам ви за времето, от толкова неща се лишаваме заради тъпото му време
имаш средства, а нямаш време да им се насладиш
и пак е по-добре от да нямаш. Имаше високосни години, когато за да си купя 1-ия сребърен пръстен гладна съм седяла цяла седмица.... Хихихи, сега не ядем от суета!
То и паянтови ги правят камъка на 1-ия ми замина като сваляхме решетката на кошарата вчера. Обаче ще продам остатъка и ще си взема друг, без това ми дращеше на пръста тоя...
«
Последна редакция: януари 25, 2016, 13:51:43 от fanimira
»
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #704 -:
януари 25, 2016, 13:50:45 »
Абе - това с терена е ясно, но предполагам, че се знае предварително, че от тебе терена, а те да си носят яденето...
Ама да ти се обадя, да те поканя на гости у нас, да ти сготвя...щипки от омари, стриди, шампанско със златни късове...и после да ти кажа - айде сега ми дай половината
, айде нЕма нужда...
Активен
Страници:
1
...
45
46
[
47
]
48
49