Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 00:53:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ
Страници:
1
...
29
30
[
31
]
32
33
...
62
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ (Прочетена 225912 пъти)
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Re:Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ
«
Отговор #450 -:
януари 18, 2016, 15:16:35 »
Хихи и ние празнувахме всеки месец първата година и всички ни се смееха
Сиску
, виж в Никелс (аз много често си взимам обувки от там), в момента има намаления
Има го в Сердика, Дъ мол, Парадайс и на Попа знам
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #451 -:
януари 18, 2016, 15:19:33 »
+1 положително мнение за Никелс, много ми допада.. Имам няколко чифта обувки и боти от там, много го харесвам
Активен
always_and_forever
«
Отговор #452 -:
януари 18, 2016, 15:21:20 »
Благодаря ви, момичета!
Ние си празнуваме всичко. Помня си най-важните дати от както сме заедно - запознанство, първа целувка, гаджосване, първи с.кс
, предложението, сватба, меден месец....всичко.
Тази година ще празнуваме юбилей 10 години от както сме заедно.
Преди това ще си имаме годишнина от сватбата...както и бебче. Само да сме живи и здрави.
Всъщност не е сигурно кое ще е първо бебе или годишнина, ще видим.
Обичаме да има поводи за радост и празнуване.
Та ще продължаваме да си празнуваме и годишнината, от както сме гаджета. Не мога да се откажа от това. Все пак това са най-най-хубавите години в живота ми. Пък и датата ми е много любима.
Али
, ти как успя да се покриеш така и да не разберем, че си се върнала на работа? И аз знаех, че е наближило, но не, че вече си започнала. Много се надявам всичко да е наред. Пожелавам ти успех и спокойствие.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #453 -:
януари 18, 2016, 15:26:43 »
Ами то не винаги трябва да има поводи да празнува човек. Днес съм изкарала едно телешко от фризера да ми се размразява на стайна, ще направя нещо като гювече/ или йенска и фолио/ после винаги ни се намира хубави вино, а и чаши да искаш, нали сме стъклари, ще изкарам по хубави салфетки, свещите и Кик само да заспи the world is mine, дет се вика, хаххаха. Така де поръчала съм на детето столче за кола трябва да си го "изработя" сега
Миме, на 1-вата ни годишнина Кари беше на 2 седмички, ех как лети времето
корените ми са излезли, в петък ще трябва да се боядисвам пак...
«
Последна редакция: януари 18, 2016, 15:29:51 от fanimira
»
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #454 -:
януари 18, 2016, 15:27:37 »
Фани, ама то по стар стил, почти след две седмици си отива студът
.
Аз хремясах...Дали от фризера, или от вчерашното чистене, ама днес няма и носът да си подам. Освен това ме е страх да не се тупна, че тук нищо не е чистено. Най- гадното е, че падат купчини сняг от покривите и клони от дърветата и нещо много мил ми става животът
. Имам едни специални щеки, с каквито бабите западнячки ходят в снеговете, обаче ме е срам
. На моята възраст майка ми така се подхлъзна и си счупи ръката и всички приехме действията и за крайно безотговорни. Май ще си натискам парцалите, иначе може да отида и аз в графата безотговорни и тогава и мен, и майка ми някой трябва да ни гледа.
Старост, нерадост.
Честито на рождениците и Мимето! Най ми е кеф за празнуването на китайската Нова Година
Сигурно фенери ще се пускат
вече се чудя за РД на племенника какво да измисля, че трябва и от името на майка ми нещо да подарявам. той е точно в тази възраст, дето пари не го радват, за играчки е голям, пък и всичко си има. Ако беше момиче, лесна работа - кукли, дрехи за кукли, дрънкулки, дрехи...Отгоре на всичко и майка му има РД един ден преди него.
Хайде, приятен следобед и успех с каквото се захващате
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #455 -:
януари 18, 2016, 15:32:24 »
Фани,
заместваш Свекс и ме разсмиваш
Само да не искаш да ти се отплащам после
Нашата дата на запознанството + първата целувки и срещата съвпадат.. горе долу.. Запознахме се на 2ри вечерта, а другото стана на 3ти след 12 и срещата вечерта на трети..юли
Обади ми се 2 часа след като се бяхме разделили.. Зор голям да ме види пак
Виж първия секс много ме е яд, че не го помня като дата. Знам, че се позимъчи, да се виждаме всеки ден, да се лигавим и тн... беше някъде края на август или началото септември, ама кога... Спомням си, че бяхме в тях и направих спагети Карбонара, обърках ги в една тава, защото нямаше нищо по-подходящо, аз си сипах една чиния, а той изяде цялата тава!!!!
Каза ми, че никога не е ял нещо по-вкусно
После все повтаряше, че тогава е разбрал, че има нещо повече от привличане и че ме обичал.. Любовта минава през стомаха
Обади се, че няма да ходи на работа, че е със "стомашен вирус" и останахме да спим в тях.. Другото е с червена точка
«
Последна редакция: януари 18, 2016, 15:34:15 от alexandrova_90
»
Активен
Feribotka
«
Отговор #456 -:
януари 18, 2016, 15:40:36 »
Фани
, много мА кефиш, казвала съм ти го вече
Аз помня почти всичко ама само за секса и аз не го помня баш...помня и аз детайли как стана, къде бяхме (не съм му готвила) ама датата
Иначе помня срещата, целувката (това го броим за сгаджосване), първото обичам те и така
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #457 -:
януари 18, 2016, 15:53:14 »
И аз не помня за с.са, защото беше в полеви условия, е не баш на полето, ама почти - в парка. И то в продължение на седмици имам чувството докато се случи както трябва. Ей карате ме да говоря гУлпости по икиндия. хихихи. А годишнина от такова-та как се отбелязва?
запретИ са вечИ. Ама Свекс да си разказва за такова-та, че ми е интересно, хихихи, Фърлих една ръкавица, ей, Свекс дан са Убидиш. Щото ти е криво малко разведрявам. Няма ли начин да го разпиташ за подаръка и снасяш тука квото е казал и ние ще го доизмислим
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422
«
Отговор #458 -:
януари 18, 2016, 15:59:08 »
Фери, Тони, ако Никелс имат сайт ще погледна, иначе не ми върши работа, мисля, че в Стара Загора нямат магазин , но ви благодаря за съветите
Датата на първия път и аз убийте ме не помня, не съм си го поставяла и за цел, де. Иначе, Фани, интересен въпрос. и аз бих се зачудила как би се отбелязало
Свекс, относно падането на парчета сняг, минала седмица беше истински кошмар за мен. На работа, точно над врата на училище и над вратата за стола, в който се хранят децата имаше надвиснали огромни ледени парчета. И никой не се качваше да ги изчисти или избута в безопасно време. Едният ден дори пусках децата да излизат едно по едно, все едно имитирахме евакуация, но пък на тях им беше забавно
Но по - добре така, от колкото да пострада някое, и слава Богу нямаше никой затиснат. Но си беше страшничко.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #459 -:
януари 18, 2016, 16:05:39 »
Сис, в кой град си ти? И кой клас сте? Тъкмо с кумата говрихме за домашното им Дрехи според сезоните в различните страни. Тя реши за Бг да пишат, а са в Англия. За вълната говорихме защо как, за белите памучни дрехи лятото и т.н. Снимки също ще прилагат. Голямо нещо се заформя...
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422
«
Отговор #460 -:
януари 18, 2016, 16:09:05 »
От Стара Загора съм
Иначе водя занималнята на един 1 клас. Мъnици са още, но вече започнаха да се ориентират в училищната среда
Интересно домашно са им дали, сигурна съм, че ще се получи много интересно. Даже си го представям не само със снимки, а и част от материите, ако може да се приложат ще е много интересно. Но зависи и нейната идея, де
Активен
Feribotka
«
Отговор #461 -:
януари 18, 2016, 16:20:00 »
Тц имат само информативен сайт, ама не може да се пазарува
И да, няма в Стара Загора
Много интересни домашни дават, на братовчед ми само някакви простотии
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #462 -:
януари 18, 2016, 16:25:43 »
Вчера видях как от светофара, такъв с дълга част, който виси по средата на улицата.. падна снега върху пешаходната пътека, по която минаваха 4-5 човека.. Ужас беше.. То не е безумно много сняг, ама достатъчно, за да ги намокри и изплаши
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #463 -:
януари 18, 2016, 18:05:16 »
Айде добър вечер от мен.
Аз си имам нова приятелка, преместиха се от Лондон, един от много близките приятели на Теодор и неговата любов. Тя се оказа страхотна и от три дни сме неразделни
До сега ми беше на гости и сега седнах да ви попрочета.
Фани
, честити и здрави да са вашите. Хубаво съвпадение.
Моята браточведка и мъжа и са така - на един ден. А пък Теодор и сестра му са били за един термин, ама единия подранил, другия закъснял.
На нас ни наближава годишнината от годежа.... само дето не съм сигурна кога е. Някъде 20-22.
От първия секс.... моя първи с* по принцип и първия на Теодор съвпаднаха на една дата с няколко години между тях. Само това не съм го накарала да празнуваме, че вече ще ме изнесе от нас.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #464 -:
януари 18, 2016, 18:41:07 »
Цитат на: fanimira в януари 18, 2016, 15:53:14
хихихи. А годишнина от такова-та как се отбелязва?
запретИ са вечИ. Ама Свекс да си разказва за такова-та, че ми е интересно,
Ако разбрах за какво да разказвам, пък на
. Помня само датата за опит за секс и никоя друга. Отбелязваме я като
не
правим секс
тогава
Иначе племенникът иска лаптоп, ама ще ме разстрелят
. Лани счупи техники за 400лв. само за месец след РД и това беше краят. Вероятно ще е някое Лего...
Активен
Страници:
1
...
29
30
[
31
]
32
33
...