Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 07:43:20
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
62
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ (Прочетена 226369 пъти)
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
Re:Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ
«
Отговор #120 -:
януари 07, 2016, 09:12:39 »
Моята Ина празнува така, защото е кръстена на дядо си Иван..
Активен
Alichka
«
Отговор #121 -:
януари 07, 2016, 09:52:17 »
Ха, добър ден!
Ина не празнува днес. Поне нашата Ина. Хайде сетете се кога й честитихме името
Днес е специален ден за мен. Много близки хора имах с това име (Иван и Иванка). Лека им пръст на всички! Много си ги обичах и продължавам да си спомням прекрасни неща, свързани с тях
Да са живи и здрави всички прекрасни именници от форума. Ще пиша аз на бебе Калоян
Фери, то точно, че нямам никакъв профил и никога не съм имала. Ама да си призная
- крада идеи за нокти, гледам гоблени, гледам дрехи, обувки и какво ли не от ФБ. Та затова се чудя. Вчера се изненадахме с мъжо, че на вайбъра той има повече безплатни стикери. Предполагам, че е от различните мобилни оператори, към които сме. Върви разбери какво става с тия техники
Само работа си намираме и зорлем се тормозим.
Джоси, много ти е мил пазачът
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #122 -:
януари 07, 2016, 10:06:02 »
Прювеет!
Нашата Ина няма произход от Иван, това е втората част на името и, та не вярвам да празнува. Виж за Калоян, да ни е жив и здрав и дано майка му отново дойде при нас!
Фери,
двете моми Али и Фани нямат профили във Фб съвсем съзнателно и упорито! Затова и я дразня /с намигване/ да си направи такъв, крайно време е
Тони,
ако нещо те натоварва, не се насилвай. Вече стигнах до този извод и се чувствам много добре. Аз си изработих стратегия да си пускам покрай ушите всичко, с което не съм съгласна с хората, да не се опитвам да давам съвети, дори и да ми ги искат. Чувам само това, което ще ми е от полза и ще ме обогати по някакъв начин. Е, не винаги успявам, ама поне се старая. И друго правя - насочвам разговора в искана от мен посока
, ама това вече си е вродена овнешка черта
Ох, много хубаво това куче! И как стои на пода
. Моята хубавица е толкова своенравна и нахална, че абсурд да не се намърда в леглото и да окосми ситуацията. Сега ми се е разположила в скута ми и ми пречи да пиша, мониторът е на педя от носа ми, а съм далекогледа
А така...
Али
ме изпревари....
«
Последна редакция: януари 07, 2016, 10:08:50 от svekarva
»
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #123 -:
януари 07, 2016, 10:08:00 »
Добро утро! Минавам набързо да почерпя за моя татко и за бъдещия свекър.И понеже са мъже на място ви черпя с мезелъци.Ние спасихме хладилника и отиваме да го позаредим умерено,че и двамата само му следим градусите, ще идем и за поканите да видим ще уредим ли нещо и аз да си купя малко дрехи от коледните пари, че не смеех да харча,защото не знаех колко ще идат по ремонта.
Честит празник на всички,които имат близки именници,вярвам много са!
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #124 -:
януари 07, 2016, 10:19:27 »
Как обичам кисели краставичкииии.. Доядоха ми се
И такива хлебчета.. Да са ви живи и здрави имениците!
Писах на моята приятелка, че Илиян няма да успее, което всъщност си е истина и така..
Утре идва кумата.. Ще се виждам и с една моя съученичка от другия клас, с която не сме били кой знае колко близки, но иска да й помогна в организиране на сватбата.. Насочих я към декораторката ми и тя пък й е казала, да ме пита мен за организационните моменти.. Предложи ми и заплащане, не искала да работи с непознат или агенция.. Не знам дали ще се съглася, предвид нарасващите ангажименти, които ме очакват във фирмата, но ще видя.. Излишни няма да са ми тези пари
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #125 -:
януари 07, 2016, 10:30:20 »
Добро утро..
Фери
породата му е папийон, но е още малък и не му е станал дълъг косъма.. Иначе е много игрив.. И каквото види, че ядеш и той яде..
Свекс
така сме овните..
Сега се сещам за една книга за зодиите.. Линда Гудмън - слънчевите знаци.. Много добре са описани характерите на зодиите на който му е интересно да чете..
addicted_to_u
да са ти живи и здрави именниците
Хайде черпя чай, че нямам мляко за кафе..
oie_792815JK6kF0Rf.jpg
(47.33 KB, 537x333 - видяно 138 пъти.)
Активен
Feribotka
«
Отговор #126 -:
януари 07, 2016, 10:50:06 »
На мен пък на
Вероника
почерпката най ми хареса и рязко огладнях
Да са ти живи и здрави именниците
Хубаво е, че сагата с хладилникът е приключила, сега да не ви занимава поне до сватбата
Джоси
, за пръв път чувам за такава порода...на мен ми прилича малко на пекинез ама с не баш такава муцунка, затова попитах, абе все тая прекрасен е
Бляк, бляк, днес трябва да правя най-гадната част от задълженията ми в работата - едни кодове дъъъъълги, едни чудеса, таблици с неизброим брой редове
Събирам воля и шоколад от именниците, ама май ще е като се върна от обяд
Киселите краставички са ми и на мен любими, мама каза, че като била бременна с мен е изяла всички запаси от кисели краставички, та сигурно затова
Да ви кажа и аз моят ФБ профил от време на време обмислям да го закривам, ама си го държа още главно заради комуникацията...
Тони
, и аз съм на мнение да не се претоварваш, особено сега си съсредоточи енергията в това, което най-много искаш
Аз също гледах ако може да свърша 100 неща и всеки уикенд бях по мачове, ама вече започнах да отказвам, колкото и добре да ми идват парите...някои неща са по-важни
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #127 -:
януари 07, 2016, 10:53:34 »
Добро утро!
Търся куче на баща ми, т.е. да е подходящо за къща с двор. Да е хубаво, че Кари да му се радва, но да не е много скъпо, а аз много се плаша от кучета и не знам как ще избирам, хихих, помагайте!
Активен
always_and_forever
«
Отговор #128 -:
януари 07, 2016, 10:55:21 »
Добро утро!
Честит празник на всички, които празнуват днес! Бъдете здрави, вие и вашите близки!
Именници при мен - кумът ни и досадната приятелка.
Чак да не повярвам, тъкмо вчера се оплаквах, че от както съм си вкъщи не успявам да спя до по-късно, а все с Влади ставам. Днес си поспах до 9:30, е на пресекулки де и за сметка на това, че будувах през нощта, но пак е нещо.
Имах 300 задачи за вършене и то все важни. Най-важното, че трябваше да си взема направление и медицинско от личната, да отида на преглед при гинеколога, после да си извадя свидетелство за съдимост и да напазарувам нещо, защото в нас няма абсолютно нищо в хладилника.
Отиде ми настроението и ентусиазма и всичко се отлага. Комшийката на майка ми е звъняла на гинеколога, при който реших да ходя, защото са приятели, да му кажа, че ще ходя при него, да ме има в предвид, но за съжаление човека е казал, че днес е имал много тежко раждане, секцио, и не знае дали ще успее да преглежда в кабинета си днес. Много мъчно ми стана.
Надявам се всичко да е наред с родилката и бебето. Нямах търпение да отида на първата си ЖК, да разбера как вървят нещата, да си видя малката шушулка най-после. Сега ще трябва да отидем първо на ФМ в събота и чак във вторник ще съм на преглед.
Днес става точно месец от както бях последно на преглед и се притеснявам. Оф, малко го ударих на отдушник, но просто ми стана криво.
Както и да е, явно така е трябвало да стане. И без това съм блокирана вкъщи, защото навън е ужасно заледено и се притеснявах как ще се придвижваме от едното на другото място. Щях да взимам майка ми с мен да се носим двете поне.
Джоси
, много сладко Пупи си имаш. И аз обожавам кучетата.
Тони
, много добре те разбирам за нежеланието на Илиян да ходите при въпросните приятели. И при нас е така. От всичко, което Влади вижда, че се случва с моята приятелка, целият терор и т.н. и това, че бащата на детето й (нямат брак) не се държи добре с нея и изобщо като цяло поведението му, не мога да го накарам понякога да се видим с тях и много добре го разбирам. Много добре си спомням, когато й казах, че няма те да са ни кумове, тя ми се разсърди и изобщо не знам с кое право. Не мога да си представя такъв човек като бащата да ни е кум, приятел, близък, пък да не говорим да ни е пример в живота. Пффф
Но
Свекърва
много добре го е написала.
Ако можеше така да игнорираме, щеше да е чудесно. Да чуваме и виждаме само това, което искаме.
Али
, ами вземи си направи наистина профил.
Както и всички, които нямат.
Вероника
, етооо, виждаш ли. Изгря малко слънце на вашата улица. Един проблем по-малко.
Така, като има нещо, пиши в Отдушника и после всичко се нарежда. И други такива случаи има.
Завиждам на всички, на които те първа им предстои сватба.
Искааааааам пак, с моето момче деее
Стана ракиено време, докато го напиша това.
И новиии отговори...
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #129 -:
януари 07, 2016, 10:58:09 »
Ох да ви имам почерпките, пригладня ми
аз да се похваля малкото дяволче се научи да се занимава изцяло самичко. От сутринта съм изчистила,сготвила,подредила и изкъпала се, а той се занимава самичък и гък не казва
отидох да го гишна а нашичкия ме избута щото съм му прекъснала играта
сега го гледам че му се доспива
Днеска сме на имен ден и ще ходим да го полеем.. Вие? Как ще празнувате?
Миме защо свидетелство за съдимост? От къде ти го искат?
Тони вземи си покажи очите, подарък имам да ти давам
Активен
Alichka
«
Отговор #130 -:
януари 07, 2016, 11:25:12 »
Джоси, много голямо ми изглеждаше в първия момент за папийон.
Хахах, сещам се за кучето на кумците. Кумицата звъни в клиниката, където трябваше да го карат. Питат я за порода, а тя чува "Как се казва кучето?". Отговаря "Корра", а от другата страна ветеринарът пита с лека несигурност "Кане корсо?!". Пак кумицата - А, не, не! Така се казва. Иначе няма порода
Та оттам решихме, че е корекомска порода
И тя като Фани е искала куче, ама да не дава много пари за него, пък да е такова и онакова. Накрая си избра меко като плюш кафяво куче с леко клепнали ушички
Много е сладка, ама е беладжийка голяма.
Фани, вие хубаво в двор ще го държите, ама ще има ли кой да го разхожда? Ако е някое по-ловно като порода, ще има нужда от доста движение. Вързано ли ще стои повечето време?
Свекърва, разбрах за
Адиктет ме утрепа с това мъжко мезе! Да се бях сетила и аз вчера
Като пиша за пореден път за кумците и се замислям на болната ми тема. С кумовете не сме се виждали от 100 години.
От тяхната сватба насам не сме се събирали. Не сме гледали видеото, снимките. Кумът ни смени работата, кумата ходи на работа и на лекции. Оправдавам ги, че е лудница около тях. Но пак ми е болно, че не се обадиха поне около празниците да се видим за малко. Като бяхме на зъболекар, си казахме "Дзак!" с кумата. Според мен едно приятелство трябва да се поддържа дори с чувания без повод по телефона. Ей така, да видиш човекът срещу теб дали е на кеф днешния ден. Те и повечето ни приятели само обещават да се видим, пък никой не се сети да вдигне телефон и да каже "За много години!". Ние сме смотаните, че все първи се сещаме
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #131 -:
януари 07, 2016, 11:45:15 »
Ох Али и на мен кумовете са ми болна тема! За годишнината само се обадиха в 10 вечерта, с 300 зора ги видяхме след Нг и се държаха като добри познати - общи теми и разговори за времето... Не се интересуват от Боби, не помогнаха за ремонта, за преместването даже и не питаха... Все едно са някакви чужди хора... Много ми е болно. Но вече вдигнах ръце...и се примирих че явно не са тива за което ги мислехме
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #132 -:
януари 07, 2016, 11:48:43 »
Оф, притеснявам се, че както е тръгнало и ние ще станем така.. А малката я обичам много... Просто не мога, натоварват ме родители й, изживявам го много трудно и се усещам, че ставам сприхава и тъжна след срещи с тях.. Лоши кумове сме
Активен
always_and_forever
«
Отговор #133 -:
януари 07, 2016, 11:59:46 »
Миленка
, трябва ми свидетелство за съдимост, защото ще ме назначават в една фирма.
Много ти е добър Бобчо. Дано да е все така самостоятелен.
Значи имало и майки, които могат да свършат нещо, че мойта приятелка само ревеше, че НИЩО не може да направи, заради малката и това при условие, че не си е сама в тях.
С кумовете и ние не поддържаме кой знае каква връзка. Чуваме се рядко и то, ако Влади се обади на кума. Мисля си, че ако живееха тук нямаше да е така.
Ааа излъгах, вчера кума се обади на Влади да го пита дали искаме да ходим на 20 май (РД на Влади) на бенефис на Христо Стоичков. Тогава живот и здраве ще съм тъкмо в 7-я месец. Нито знам как ще се чувствам, нито нищо, ама както и да е.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #134 -:
януари 07, 2016, 12:02:20 »
Здравейте
С нашите кумове си се разбираме, ама по скайп. Не се чуваме всяка седмица, ама като се оцелим по скайп по два часа откарваме
Аз има братовчедка Ина, която празнува на Ивановден, но на нашата Ина и честитим през ноември
Тя май днес е на изпит, не е лошо, че сте се сетили за нея
Днес имен ден имат нашите прекрасни съфорумки fiibi_bg и scilla, да са ни живи и здрави и да се отбиват отвреме навреме
Вчера работният ми ден мина много леко - ММ ме закара до метрото, децата бяха зомбирани на лаптопите и после шофьорът предложи да ме закара до нас, че много вали и го било страх да не падна по стълбите на метрото
така до последно мога да работя
Миме, ти ще си в седмия месец, ама Влади няма да е
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10