Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 23:45:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема (говорилня) - Ноември
Страници:
1
...
45
46
[
47
]
48
49
...
65
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема (говорилня) - Ноември (Прочетена 219486 пъти)
addicted_to_u
Професор
Re:Месечна тема (говорилня) - Ноември
«
Отговор #690 -:
ноември 20, 2015, 13:46:47 »
И аз се реших и сега изскачам малко да видя слънцето и то мен,ще огледам за подаръци за бебета,годишнини,за форумки и всякакви такива.
Иначе за имена на мен ми е критерий,ако са дълги да имат точно съкращение не както е моето цялата красота на Вероника се отнема,в което и да е съкращение.Като малка съм казвала,че искам да съм Виктория,за да съм Вики. ММ и той е същия Станислав-Стани,Станьо,Станчо,еми ужасни са всичките.Така че и двамата като пострадали от имената си мислим,че като дойде момента ще търсим кратко или дълго,но с точно съкращение.
Около нас познатите кръщават с доста красиви и нетрадиционни имена или забравени традиционни.Най-любими от техните като имена,пък и децата са ми много сладки са Теа,Гая и Боян.Кумовете правят пък рода Асеневци-бащата Асен,големият Петър,малкият Калоян и те са ми много сладки.
Като име,което за мен е изхвърляне, е на една братовчедка,дето си кръсти детето Парис...еми в повече ми е и предвид,че бащиното и фамилното име са си типично български,да не кажа старовремски.
Няма шанс ММ ,че той по-дърт от половината мъже тука
(84 набор), да сложи розово или лилаво,просто няма.Ние затова и избрахме цвета на сватбата да е мента,че той ще получи обрив,ако го накарам,не че аз много нося-харесва ми на други хора,но мен ме прави бледа,та той няма такива цветове. Виж,иначе има тениска с костенурките нинджа и всякакви детинщини.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #691 -:
ноември 20, 2015, 13:56:00 »
Свекърва
, аз така и не я разбрах тая мъка по един кон. Нали знаете, че съм безсърдечна
Тони
, и моя мъж е млад, и той е набор '88. А зет ми е набор '92. Ми келеш си е и това е.
Росита
, и аз съм със същия, ще се засичаме и там
А баща ми искаше да му кажа някое име, което обмислям и аз му казах Росен. И той:"да, хубаво е, ама Росенов звучи малко странно". Аз умрях от смях, а Нероден Петко как е хаха
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #692 -:
ноември 20, 2015, 14:00:44 »
Е браво.. Странно ми е на по колко години сте оженили и деца имате даже.. Аз ще съм стара май .. на 25 аз на 28 той.. Тепърва се жениме.. 5 години се потахме насам натам по екскурзийки и купончета..
Активен
Alichka
«
Отговор #693 -:
ноември 20, 2015, 14:21:59 »
Цитат на: alexandrova_90 в ноември 20, 2015, 14:00:44
Е браво.. Странно ми е на по колко години сте оженили и деца имате даже.. Аз ще съм стара май .. на 25 аз на 28 той.. Тепърва се жениме.. 5 години се потахме насам натам по екскурзийки и купончета..
Е, Тони, как дърта? 2012 г. е ясно на колко сме били - аз на 25, той на 24 г. Нищо чак фрапиращо! За нас даже си беше.... ехееее, отдавна време да сме женени. Малко хора имат нашите разбирания.
Панде,
нероден Петко трябва да е работно заглавие на доста деца!
Гери-Никол беше последното, което ме остави без думи
Оправих прошоляците из къщи, мятам един душ и със следобедния чай ще си чета разказа. ММ въведе традиция в тяхната фирма за следобеден чай, че чак "лорда" му викат
Две кафета и на мен ми идват в повече, затова минах на чай.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #694 -:
ноември 20, 2015, 14:23:26 »
Тони
, аз на 27, той на 35 .....се оженихме, 10 години учихме и работихме, за бебе не сме чакали, захванахме се след сватбата.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #695 -:
ноември 20, 2015, 14:28:12 »
Здравейте
Днес съм в минорно настроение и не ми е до писане и разсъждения, ама викам айде да не съм пас.
Мениант, бързо оздравяване на малката.
Тони, честито за клипа! Ще го изгледам по-късно.
Фани, браво за твоя пазар.
За скритите сватбени теми, аз до колкото знам трябва да имаш 20 мнения, за да ги виждаш. Точно вчера си мислех, че е хубаво да се увеличи броя, защото 20 много бързо могат да се натрупат.
На нашата сватби Влади нямаше резервна риза, колкото и да се опитвах да го убедя, че е хубаво да си вземе поне още една. Е, не, та не. Накрая ми каза, че съм била права, но той винаги така прави. Признава, че съм права при свършен факт, та смисълът е никакъв. А на самия ден не беше топло, а просто беше ужасно горещо.
Иначе сега като тръгнем на някоя сватба или друго събиране си взима не една, а две резервни.
Харесах си един спален комплект на много изгодна цена във Фешън дейс, но докато чакам Влади да го види и да си каже мнението, вече е изчерпан. Пфф
За приятелката - имам и още как. Скоро дори мисля, че ще се отбия до Отдушника, защото направо не се издържа вече.
Свекърва, много тъжен разказ. ;(
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #696 -:
ноември 20, 2015, 14:28:39 »
Панди,
не е мъката по коня
. Просто е трогателна сестринската обич...
Като нищо ще дойде време за Росенов, трябва да се мисли в перспектива
То само ще си дойде името, сега нали е Бамбу /к/
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #697 -:
ноември 20, 2015, 14:32:04 »
Тони
, моя мъж е млад, за мен нищо не съм казала
аз съм '86, а сестра ми '89. Тя нали е все в състезание с мен (което ми каза, че губя, пък аз дори не знаех, че се състезаваме) та си взе още по-млад и още по-висок мъж
Внимание - 2 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
svekarva
, сигурно, защото вече съм скептична към сестринската обич, не го разбрах.
Аз си му казвам Бамбукче на бебето
Активен
Feribotka
«
Отговор #698 -:
ноември 20, 2015, 14:33:40 »
Ехе що да сме дърти бе, и ние сме на 25 и досега си се влачехме 4+ години гаджета
За мен си е съвсем навреме
Една колежка имам много сладка, прилича на момиченце и като дойдох на работа някой ми каза, че е на 36 и има 18 годишна дъшеря и аз хаха да бе...докато не ми показа личната карта, верно е вече около 40, дъщеря ѝ едната студентка, другата гимназия, те с мъжа ѝ си гледат вече кефа и живота
Та има си чар когхато и да се омъжиш/родиш
Боян ми е много любимо име за момче, ама ММ е Боян, баща му е бил Боян...да кажем просто, че не им е розова съдбата и не искам да има още един Боян
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #699 -:
ноември 20, 2015, 14:35:46 »
Бамбуче ми харесва.. Отива му някак
Успокои ме, Панде..
Кумът ни правилно се смее и казва, че ще купуват на детето си раницата за първи клас, с първата пенсия..
Ама си помислих, че съм остаряла..
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #700 -:
ноември 20, 2015, 14:54:12 »
Пуснаха ни по-рано на обяд и успях набързо (за 20 минути )да мина през бебемания. Естестввно без деца и небременна за такова кратко време успях да взема малко мостри, ама колкото толкова.
Активен
Alichka
«
Отговор #701 -:
ноември 20, 2015, 16:17:10 »
Сега пак прочетох разказа. Баш за кобилката си ми беше мъчно!
Така де, аз като нямам по-малка сестра и ми е мъчно за животинчето. По тая причина ненавиждах и "На браздата". Мнооого ме мореше да правим анализи и да четем отново и отново най-тегавите моменти. Имахме контролно - да направим преразказ на "На браздата" или "Пази, Боже, сляпо да прогледа". Бях единствената, която беше избрала втория вариант. Другите, за да минат по тънката лайсна и да не пишат много.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #702 -:
ноември 20, 2015, 17:09:38 »
Спирайте да стискате палци! Отличници сме и тази година. Даже ми приеха предложенитео всичко да ни е в дигитален формат (което може,де, някои документи са задължителни на хартия)!! И съм ХЕПИ! И в ИТ отдела са хепи.
Тонии, много сте сладки на клипчето! Аз го гледах без звук, че съм на работа.
Ние също 5г се мотахме гаджосани преди да решим да се женим. Бебока е планиран, ама никой не очакваше да е наличен толкова бързо. Та съдбата си знае работата. С теб сме набори, мъжО е на 26.
Даже днес имаме месечинка от сватбата, а на 13.11 направихме 6г заедно. Времето си лети...
menyanthe, че на мен както не ми личи, значи хич нищо няма да ми дадат! Ще взема да си облека някоя по-тясна тениска утре и ще изям света за закуска. Барем се покаже тоз тумбак. Сутрин едвам се забелязва, вечер и следобед вече може и да се види.
Дано бързо да се оправи малката и да не е заразила другия пумпал. Макар че е добре да ги минат по-малки. Аз не съм карала шарка и сега се озъртам на 360 покрай майките в офиса..
Фани, стига поръчва. Остави и за другите.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #703 -:
ноември 20, 2015, 18:48:11 »
nansita,
ако си по-нахална от мен и си искаш, може и да ти дадат. Аз успях да взема един памперс, едни мокри кърпички, в едно пликче ми бяха сложили и 1 комплект еднократни подплънки на авент, които не ми трябват. И това е. Другото са - списания Бебе, разни каталози и талони за отстъпка - няколко.
Вечерта също ни пуснаха по-рано от лекции, та минах и през Изберете българското в зала Универсиада - купих 3 чифта чорапи за мъжа и 1 пижама за каката.
След това минах през шивачката - прави ми рокля - като подарък от майка ми за рождения ми ден.
Та направо се чувствам като супермен днес.
За имената - Зоуи не е лошо като име, пък ако не си харесва името, може да се представя като Зоя или Зори.
Активен
rosit@
«
Отговор #704 -:
ноември 20, 2015, 19:18:57 »
Ха добър вечер.
За възраст гледам си говорите.Аз съм на 26г,а ММ е на 30г. и сме заедно от цееели 11години,а от 4г. сме г нени.Имаше хора,които ме питаха не съжалявам ли,че рано съм родила о омъжила,но уви гордо заявявам НЕ.Никога не съм имам за цел да имам престижна работа и тлъста банкова сметка.Стига ми,че имаме сообствено жилище и кола,здрави родители,здраво дете и що годе някаква работа.Който ме разбира-разбира,който не-да е жив издрав.
Аз нещо неможах да се реша какво да поръчам от Хиполенд и съм капо.
Абре хора,вие у Софийско имате ли си такива гадинки дето кацат по прането като мухи на мед?У наше село им казваме ”миризливки”.Тук са просто напаст и все си приютявам по 3-4 като си прибирам прането.
«
Последна редакция: ноември 20, 2015, 19:21:08 от rosit@
»
Активен
Страници:
1
...
45
46
[
47
]