Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 17:44:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема (говорилня) - Ноември
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
65
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема (говорилня) - Ноември (Прочетена 215491 пъти)
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Re:Месечна тема (говорилня) - Ноември
«
Отговор #375 -:
ноември 13, 2015, 09:28:53 »
Добро утроооо
Празнично ми е днес, на петък 13 се запознахме с моят прекрасен съпруг
Преди точно 4 години и 7 месеца
Та от тогава я обожавам тази дата! На работа сме, но след малко тръгваме на тийм билдинг-а в Огняново и хич не ни е работно
Фани, да ти е жив и здрав благоверния и все повече да се обичате
Миме, ама верно как сте се събрали двамата такива романтици захаросани
Моят Боби снощи не готви ама вечерята ме чакаше като се прибрах, а ММ и заека бяха такава идилия - изтегнали се на дивана и ядат ябълка
Мениант, честито
Да ти върви по вода с кодовете
Аз пък искам момиченце, че ми е писнало да чифтосвам и обръщам налице чорапи на брат ми и баща ми до скоро, а сега и на ММ...не знам как е при вас, ама имам чувството, че нито един чорап никога няма другарче
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #376 -:
ноември 13, 2015, 09:36:37 »
НИКОГА! Карам го сам да си слага чорапите в пералнята веднага след като ги събуе, защото му се губеха в коша за пране
Е вярвайте ми от пералнята никога не излизат чифтове!!!! Винаги по 1 по 2.. Магия е..
Фери
, завиждам ти за Огняново.. Искам да заведем майка ми и баща ми на почивка, че така се зорят от работа тия хора.. Не е истина.. Но ще изчакаме малко, дано успеем преди Коледа, ако не пък за Коледа ще им подарим
Даваш ли му сурови неща на твоя заек??
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #377 -:
ноември 13, 2015, 10:08:30 »
Добър дееен
Ние днеска много рано станахме, но пък вече съм изкъпана, малкия спи и имам малко време за вас преди пак да щипна някъде навън
Фани честито на твойто мъж.
Имам някакъв спомен че и Наделинка беше на някоя от тея дати ама кога точно беше....
Относно чрапите - нашите са по двойки, ама не дай си Боже да реша да изхвърля някой чифт защото вече е захабен - война става! 5 дупки има проклетия чорап - нищо му нямало
Аз нямам какво друго да кажа, хубав и слънчев ден на всички
Активен
Feribotka
«
Отговор #378 -:
ноември 13, 2015, 10:15:36 »
Тони и аз искам да пратя някъде нашите да си починат, ама тати с неговата работа не знае кога ще почива и е много зле
Иначе ѝ давам по малко ябълка или морковче ама не прекалявам, да не се продриска...зеле, краставици, марули, такива с много съдържание на вода не, както и обелки, заради многото нитрати
А, и магданоз обожава, направо портрперва като го види
И аз това с чорапите към магическите неща го причислявам
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #379 -:
ноември 13, 2015, 10:20:33 »
Та...моЙ да не му е тука мястото, ама малко Коледно настроение от мен...
PB090008.ORF.jpg
(62.89 KB, 456x345 - видяно 96 пъти.)
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #380 -:
ноември 13, 2015, 10:21:21 »
Мечки...са ми любимата тема за всеки сезон...
PB090010.ORF.jpg
(69.7 KB, 460x372 - видяно 111 пъти.)
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #381 -:
ноември 13, 2015, 10:22:08 »
Жалко, че е Великденския заек, а не Великденската мечка
PB090013.ORF.jpg
(67.98 KB, 439x380 - видяно 1529 пъти.)
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #382 -:
ноември 13, 2015, 10:40:32 »
Добро утро и от мен в късметлийския петък 13-ти! /да побързаме да го нарочим за късметлийски/
Фани
, да ти е жив и здрав рожденика, много да си го обичате и да се грижите за него!
Фери
, честито и на вас! Да сте все така влюбени още много по 5 години!
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #383 -:
ноември 13, 2015, 10:42:37 »
Скай
.... ама голяма си магьосница.. Миналата Коледа имах маникюр с подобна тематика от такива меченца
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #384 -:
ноември 13, 2015, 10:45:34 »
Днес е чуден петъчен ден
От сутринта започнаха проблемите при клиентите и телефоните не спират да звънят. Ама не ми пука грам - петък е...
Един ми се обажда с проблем и ми обяснява - ние толкова години работим с тая система, никога сме нямали проблеми. Не е от права, до сега не е имало проблем. Там онова момче, дето ви се води началник или какъвто се води там, той е запознат. Да говоря с него...
Викам - нека да погледна аз първо, а ако се наложи ще го викам и началника. Виждам какъв е проблема, обаждам се - казвам, не виждате това, защото не е въведено.
Аааа - ами аз не знам кой ги въвежда тия работи, ама преди ги виждах...
С две думи - новият служител, който не е наясно с всички процеси във фирмата, не е въвел нещо...и ние сме виновни. И не само, че сме виновни, ами и не съм достатъчно компетентна да се справя с проблема, щото там онова момче моя началник...е запознат
Активен
always_and_forever
«
Отговор #385 -:
ноември 13, 2015, 10:53:04 »
За мен романтична вечеря е - приготвена от любимия човек, свещи, вино, музика, романтика и т.н. Ама как така не знаете? Или вие друго разбирате под това? Честно казано, за мен всяка вечеря с любимия ми мъж е такава.
Свекърва, твоето си е направо романитчна закуска, щом и цветя има. (търкалям се от смях)
Ха, сега, празна чаша ни предлагаш, а на мен викаше преди известно време.
Фани, много мило, как няма да се трогне? Приятно прекарване довечера.
Тони, от доста време, през по-голяма част от времето сме си сами. Свекърва ми стои при майка си, защото не е добре, пък и от там работата й е по-близо. Прибира се веднъж в седмицата, понякога и по-рядко. Свекър ми пък пътува и често отсъства. Та вечеряме си сами. Дори и да са вкъщи, рядко се храним заедно, защото ние вечеряме рано - 18:30-19:00ч, а те обикновенно по-късно.
Това, обаче, че в нито един момент не знам кой от къде може да дойде, не ме кара да се чувствам спокойна, че живеем напълно сами. Скоро се надявам това да се промени!!!
Фери, приятно изкарване на тийм билдинга.
Не знам дали ще ви учудя, ако кажа, че аз съм по-голямата романтичка от двамата. Той много се старае, защото знае, че съм вдигнала летвата високо и винаги, когато може се опитва да ме изненада.
Общо взето се води по мен, което ме радва, защото си личи, че иска да ме прави щастлива.
Губенето на чорапите често се случа, но интересното е, как след известно време се появяват от нищото
Миленка, Надето е на 15.11
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #386 -:
ноември 13, 2015, 10:55:00 »
Скай
, спокойно.. При нас имахме проблем с терморегулатора на една от фурните в Цеха с печивата.. Дойде майстор, който нагря фурната до максимум и отваряйки вратата.. Стъклото се пръсна като бомба със закъснител
Навсякъде малки стъкълца, изхвърлихме сумати продукция, заради евентуална вероятност от забити в нея парченца.. Отделно сега сме с -1 фурна.. Колегите трябва да пекат всичко изпечено до сега наново.. Новата колежка в офиса е пускала 2 фактури от миналия месец без касов бон, а те са с плащания в брой.. Съответно отчетите се разминават.. Цирка е пълен, а аз съм някак с приповдигнато настроение
Нов. отговоророророророророорор
Едит: Да, сигурна съм, че притеснението го има.. Питам, защото леля ми и вуйчо ми, преди живееха с неговите родилите, спомням си притеснението й и неспокойствието, което изпитваха
Пожелавам ти съвсем скоро да сте си сами (или пък с бебче
)
Свекърва,
забравих да кажа, че нямам нищо напротив да напълня тази прекрасна чаша.. Влюбена съмв подобен род сервизи.. ..
«
Последна редакция: ноември 13, 2015, 11:23:21 от alexandrova_90
»
Активен
always_and_forever
«
Отговор #387 -:
ноември 13, 2015, 11:12:33 »
Скай, много сладки мечоци.
Тони, много ми харесаха и двете ти пожелания! Благодаря ти!
Или пък може и двете.
Дано само хубави неща да се случват на всички!
И на мен ми харесват тези сервизи, но на повечето снимки наистина чашите са празни.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #388 -:
ноември 13, 2015, 11:27:52 »
Честит рожден ден на любимия на Фани!
Относно чорапите - пералните са виновни. Така са направени, че ги ядат тия чудовища
За Мениант много се радвам ! Браво и на хубаво да е и да ти носи лично и професионално задоволство.
Четох напряко и не разбрах кой се оплаква, че живее с други, но ние вече не си спомняме какво да е сме сами. От три години при нас все има чужди или по-малко чужди хора и са нагаждаме де. Ама няма перспектива скоро са се усамотим. Пьк апартамента ни е 50кв и тьй…
Тая нощ пак не спахме. София е хремава (явно Фабио я зарази) и като е легнала не може да диша. До 1ч той стоя седнал и я дьржа вьрху себе си в да спи в полуизправено положение, после не можеше вече, та аз поех щафетата и от 1 до 5ч "спах" седнала, дьржейки бебето по корем вьрху мен. Кьм 5ч я сложих да полегне на една страна та успях малко да поизправя грьб.
Тая нощ не ме боля силно ухото та поне това.
За закуска смукнах шоколад, че нали не мога да прегльщам. Има си и позитивни страни болестта
Пьк сега тичам в университета да пишем едно експозе за другия петьк с колежките. И дебата трябва да подготвям, оня дето за него притесних някои сьфорумки… бе бачкане фул.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #389 -:
ноември 13, 2015, 11:37:20 »
Ето ви го кафето, който иска от чашата да го пие, който иска да го лиже с шоколада от постелката.
12208775_1092113080808594_3230432209865208307_n.jpg
(24.44 KB, 427x453 - видяно 103 пъти.)
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27