Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 23:32:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 65   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема (говорилня) - Ноември  (Прочетена 219410 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #675 -: ноември 20, 2015, 10:46:17 »

Розовееща е.. Той обожаава да носи синьо и розово.. И зелено..
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #676 -: ноември 20, 2015, 10:47:52 »

Сега се сетих на какво ми прилича Илиян - на оперен певец, такъв изпъчен, горд, с папийонката Wink

Бтв и на Боби едната му резервна риза беше праскова, даже сам си я хареса и избра, за мое голямо учудване  pardon
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #677 -: ноември 20, 2015, 10:52:45 »

Браво на мъжете ви! е туй е то - Ню дженърейшън. Кой набор ви бяха мъжете? Моя е 78 и голям зор с тия цветове, а да го видите как ми прави забележки за червените, но момчешки дрехи на Кико. То си крещи направо, че е мъжко - а той - що е в червено?! diablo
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #678 -: ноември 20, 2015, 10:56:40 »

Добро утро, момичета!

При мен е мрачно, много, чак тъмно, бебето спи, аз пия кафе и заедно слушаме "Зима"-Вивалди, .....Моцарт без малко да го събуди girl_impossible

Като ви прочетох за Хиполенд, чак аз реших да погледна за какво става въпрос....обаче 25 % нещо не ме съблазниха. Аз от 50% нагоре признавам  girl_wink

Вероника, постовете в тази тема не ти се отчитат, сигурно знаеш, но аз да напомня smile

Тони, не се ядосвай толкова за колата, един ден напред, назад.... не си струва човек да трупа негативни емоции smile

Усмихнат ден на всички!

Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #679 -: ноември 20, 2015, 10:57:03 »

Фани, 87 е Илиян.. Аз как му се карах, защото имаше 3 резервни ризи. 3! 3!  Две от тях нови, стояха му супер.. и една за някакъв суууупер краен вариант, стара негова..
Когато отишъл да се преоблича, познайте.. Взел си първо старичката  beating Която му е леко отесняла на коремчето.. Както и да е сладурско е..  pardon

Нов отговор. .
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #680 -: ноември 20, 2015, 11:23:50 »

Хахах Боби се преоблича 4-5 пъти...толкова пот хвърли, ДЖ цяла вечер се чудеше къде е и с каква риза, по едно време вика, добре, че все сте в комплект, че булката няма как да сбъркам Wink За протокола 90 е ММ smile

Що пък червеното да е женско бе, аз много го харесвам и на момчета и на момичета, според мен е универсален цвят smile

Мари, не го знаех това за постовете в месечната huhhuh.gif Много хубаво го свикваш на класика бебето Wink Симеон не е ли вече вкъщи?
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #681 -: ноември 20, 2015, 11:31:00 »

Не, от вчера прави бели и съм го изпратила на училище с молба да не го изпращат навън да играе, че е криво времето.

Даа, чудо, цял час и отгоре спа tease
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #682 -: ноември 20, 2015, 11:39:22 »

Мари, хубаво е, ама и майка ми ме е приспиваала на класическа музика.. После в училище, имахме едни контролни.. Пускат отказ от даден композитор и трябва да го познаеш, кое произведение, кой композитор.. Еми много ми се доспиваше.. Така съм и до днес, обожавам класическа музика, но ми се приспива  crazy
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #683 -: ноември 20, 2015, 11:42:34 »

Тони,много сте хубави...чудни! heart
Що се отнася до приятелката ми,уважавам си я,но вече се чувствам като кошче за душевни отпадаци. cray
И моя мъж успях да го убедя да носи розови тениски,ризи и пуловери.Дори миналата седмица ми се обажда по телефона със следните думи :
той:Купих си пуловер!
аз:Ами добре.
той:Ама пуловера е лилав,нали искаше и един такъв цвят да имам.
и аз: Oh my ...
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #684 -: ноември 20, 2015, 12:07:03 »

Роси, имам такава приятелка.. Точно от месец някъде насам.. Нещата ескалираха и вече направо не мога да я търпя.. Постоянно се оплаква, а аз трябва да слушам... То, приятелите са за това, ама никога не се стига до моите проблеми за споделяне.. Толкова се натоварвам след срещи с нея, че Илиян наскоро ме помоли да не се виждам с нея известно време, представяте ли си каква съм.. Аз като ми звънне телефона и ме е страх да видя, да не би да е тя и пак да ми надуе главата с оплаквания.. Тъпото е, че аз се тормозя истински за нещата, които и се случват, а тя на другия ден ми звъни и ми говори съвсем друго нещо и е супер щастлива..  crazy Дала съм си почивка от нея, добре, че съм и болна, че да не се виждаме малко..  cray
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #685 -: ноември 20, 2015, 12:46:31 »

Здравейте smile

Тони, и тук да ти честитя за клипа smile сладури сте  girl_wink

Фани, и аз си помислих, че става дума за китайски ресторант lol
Иначе ММ има лилави ризи и тениски, за розовееща се съмнявам. Пък и аз не си го представям.

А имена, основно мисля аз. Като потвърдиха, че е момченце, ММ явно се беше размекнал и каза, че ще се казва, както аз кажа. Друг път пък казва, че не си е казал още мнението. Ама аз му казах, че в крайна сметка мен ще питат, та ако ще казва нещо, сега му е времето.

Относно западни имена - аз съм За. Какво значи не са български? Марио и Моника примерно са срещани, аз имам двама чичовци Марио даже. Сергей, Наталия, Андрей - руски. Стефан, Зоя, Петър - гръцки. Аз много харесвам Марк, но всички са толкова против, че се отказах. А Марк, както и Ана и Йоан е библейско име. Просто времената се менят и Пенка, Донка, Кънчо, Милчо, се срещат все по-рядко. Не казвам, че са лоши. Всички имена могат да са хубави, защото човекът прави името, а не обратното Wink

rosit@, случайно са си със същия ник и в друг форум?
И аз имам такава приятелка. Винаги съм я изслушвала. Имаше период, в който ми звънеше всеки ден, защото майката на приятеля ѝ я тормозеше и той нищо не казваше, разделиха се преди година, последно като се видях с нея, ревна за този. От тогава не съм я виждала. Аз тогава и казах, за бебето, а нейната реакция беше, че съм я депресирала, защото съм женена и бременна, пък тя е сама. Едвам се прибрах и се скъсах да повръщам. Чак взех да вярвам в уроки. Малко ми е съвестно, че я избягвам, но не искам да се натоварвам точно сега.

Нат, аз ще ходя два пъти даже на Бебемания, чух, че много мостри раздавали  Yes

svekarva, аз доколкото знам варицелата е опасна за бременни. аз съм ги карала и не обърнах много внимание на това.

Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #686 -: ноември 20, 2015, 13:21:34 »

Хей, прекрасни!
Ние се разходихме доволно - ходихме по центъра хората да ни видят и ние тях. Нищо коледно не се усеща - толкова е топло навън, няма украси още, само китайски кич тук-таме по магазините. Направих си карта за Хеликон, да видим колко ще я ползвам...
Подготвих и част от подаръка за коледното настроение из форума. danceg Другата седмица мисля да довърша нещата и пратката да пътува.
За имената щях да ви казвам - турските по- се ядват. Можеш да разбереш на 80% дали е женско или мъжко, ама арменските - зор Wink Нали ви казах за моите съученички Аревик и Татевик. Името на Татевик означавало слънчице, ако съм запомнила добре. Много ме беше впечатлило! Страхотно послание и настроение носи! Имах съученичка Станимира. След 4-ти клас цялото семейство избягаха в Щатите. Баща й бързаше да ги "претопи" и чак им беше забранил да говорят на български вкъщи. Понеже името е дълго и сложно, гледам, че основно го пише Sunny из интернет пространството. Съвсем друго значение е, ама карай Wink Не знам само как се е справила с фамилията им, че тя беше кратка, ама звучна и засукана дори за нашите ширини. Винаги съм се чудела -мир или -мира дали означава спокойствие, или идва от руското "свят"? Би трябвало да е първото.
Хехе, мъжо също много носи розово - тениски, ризи... Има повече розови дрехи от мен. `88 е за протокола Wink За сватбата на брат си беше си избрал розово-лилава риза, наситен цвят. После си е купувал бледи ризи с такива отенъци.
Това с душевните оплаквания и отпадъци - ами гадно е, ама избягвам такива хора. Бяхме се запознали с едно момиче, никак не лошо. Ама вечно мрънка! Вечно! Търсехме си заедно работа. Аз си намерих, тя вечно недоволна. Ами и аз не съм доволна от моята, ама стисках зъби. Тя ми спи до 12 на обяд и после "Не мога да си намеря работа". Е, хайде, моля! Тук не й харесва, там не знам какво... Ще кажеш, че аз съм цъфнала и вързала. pardon
Хахаха, това с кобилката - оттам идва Аличка. Като малка децата от квартала не можеха да ми казват името. Започна се с Айя, Аля и някой го умали на Аличка pardon Сега слушам за една Валерия, по същия начин децата избраха Вая.
Отивам да гледам клипа на Тони smile
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #687 -: ноември 20, 2015, 13:28:38 »

Али, много е млад мъжо ти бе  girl_impossible Може би идва от там, че винаги пишеш толкова осъзнати неща.. Имам чувството, че си на 30 поне..  good Bravo

Имената.. Не си падам много по модерните от сорта.. Джейсън, Джънстин и тн Но е въпрос на лично убеждение.. Не заклеймявам на български и чужди.. По-скоро искам да е интернационално или поне да може да се изказва и изписва на различни езици нормално..  pardon
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #688 -: ноември 20, 2015, 13:39:22 »

Хайде малко да ви натъжа  heart heart heart
http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=95&WorkID=2359&Level=2
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #689 -: ноември 20, 2015, 13:44:06 »

Принципно държа на нея,много хубав човек е...помага с каквото и когато може,но сега в последно време и идея си нямам какво й става.Дали е и от нейните бушуващи хормони и идея си нямам.Нямам нищо против да я изслушам и помогна с каквото мога,но стига това да не е всекидневно.Понякога и на мен ми се иска да й споделя нещо,но уви...не намирам начин и промеждутък.
Панде,да със същия ник съм.
Що се отнася до имената със сина ми аз много исках едно име,но той твърдо го отхвърли и се примирих и се съгласих с това,което и той беше харесал.Обаче,когато родих трябваше да запишем съна ми и звъннах на ММ за потвърждение,а той тогава ми отговори,че оставя решението в моите ръце...така било редно и в крайна сметка го кръстихме с името,което аз много харесвах.Сега още незнаем пола и му казах той да измисли едно мъжко име,а аз женско и така няма да има сърдити.Като разбира се преди това пак ги обсъдихме,че да няма изненади след това. tease
Активен
Страници: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 65   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: