Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 22:36:09
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема (говорилня) - Ноември
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
65
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема (говорилня) - Ноември (Прочетена 219049 пъти)
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
Re:Месечна тема (говорилня) - Ноември
«
Отговор #315 -:
ноември 11, 2015, 12:25:40 »
Привет и от мен!
Имам нов компютър и сега и малкото ми свободно време.... вече го няма, но съм много щастлива
Закъснял подарък за рождения ден.
При положение, че досега бях на един стар, стар компютър от 2008 и на XP, сега съм направо като в нова ера.
Менюто ни за днес. Отдавна съм й хвърлила око на тази рецепта.
http://www.kulinarno-joana.com/2009/01/almond-honey-chicken-breast/
Ина
, децата да са добре, че те като се натръшкат, лошо.
Мислила ли си за някакъв вариант за засилване на имунитета?
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #316 -:
ноември 11, 2015, 12:27:51 »
Явно си предавате вирус, който не харесва баби
.
Ние в сряда и петък сме без месо и животински продукти, та днес сме на леща и салата, довечера на крем супа от тиква. Утре ще е телешки джолан, нещо като телешко варено, ама без да изхвърлям зеленчуците, с които е варено /картофи, моркови, пащарнак, целина/.
Мари, да ти е честит компютъра, да не хваща вируси
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #317 -:
ноември 11, 2015, 13:15:19 »
Здравейте и от мен
Честит имен ден на
Вики
Моят социален живот се изразява в посещаване на училища за родители
Много ми е забавано, само чакам да свърши да видя какви мостри ще ми дадат. Ако не ходех на работа, и най-вече, ако не ме мързеше толкова, щях да обикалям всеки ден. Понякога хич не ми се ходи на работа, ама като се сетя колко ми струват лекарствата и изследванията, и веднага се прежалвам за 5-6часа. В понеделик гледахме бебето - расте си добре и потвърдиха, че е момче.
А празниците - ние най-обичаме да сме само двамата
Миналата година се прежалихме и обиколихме оста К-к -Тг-Вр, ама тая ги бойкотирам, хич не ми се пътува. Даже им казах, че ако искат да ни дойдат на гости, може ама без свекърски срещи. По линията К-к-Тг да си се виждат.
Свекс
, нали реших аз да звъня на свекърва ми след прегледи. Имам чувството, че толкова се притеснява, че почти не чува какво и казвам и ме пита по 2-3пъти едно и също. Първо се изнервих, ама вече го очаквам и добре ни минават разговорите.
Ина
, бързо да оздравявате, идват празници
Наде
, честита кола и браво за тържеството!
Нат
, ти как се чувстваш? Гади ли ти се още? Мен не ми се гади, ама отвреме на време повръщам още.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #318 -:
ноември 11, 2015, 13:22:43 »
Аз реших да направя едни кюфтенца, а за гарнитура картофено пюре.
А, и фокача.
Извадих си и Била карта. Не, че много често ходим там, но сега така ми е най-удобно за пазаруване.
Ина, така ми се дояде паста.
Тия дни ще си направим.
Главоболието според мен е от много напрежение. Трябва ти почивка. Не, че ти това не си го знаеш, де, ама да знаеш, че те мислим.
Какво е урнебес?
Мари, честито за новата придобивка.
И на мен ми се ще да вземаме нещо за засилване на имунитета, защото идва зимата.
Свекърва, някаква диета ли спазвате, та имате определени дни без месо и животински продукти?
Панде, Нати, бързо да ви минават неразположенията.
Активен
Alichka
«
Отговор #319 -:
ноември 11, 2015, 13:26:38 »
Еха, прекрасна раздумка!
Мари, честита придобивка!
Вики, честит празник!
Да , днес е св. Мина, а на 21-ви е денят на християнското семейство. Едното е стар, другото нов стил. Това в исторически план много го мразя, че кандидатствах с история и трябваше да помня всички дати по два пъти или да ги смятам +/- 12-13 дни
Наде, и аз имах желание за разказ. Благодаря ти
Вчера забравих, че трябваше да готвя и не пазарувах. Приспах на обяд Дребосъка и от нищо нещо как се прави. Направих картофени кюфтета със сирене и варено яйце вътре. Вареното яйце го сложих, защото кой да чете хубаво рецептите
Видях 3 яйца и 3 яйца сварих.
После ми светна лампата, че ми трябва нещо за слепване на картофите. Станаха чудни кюфтета! ММ с охота яде, че и за днес останаха.
Леле, Скай, разби ме!
Пфу, няма ли някой едно женско да чака?
Имам неща за даване
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #320 -:
ноември 11, 2015, 13:38:54 »
Честита придобивка,
Мари
, със здраве да си я експлоатираш и да не лепваш вируси..
Вчера ми звънна главната счетоводителка, да ми каже, че компютъра й е лепнал вирус "Котешки очи" (на монитора се появявал черен екран с две светещи котешки очи в единия ъгъл), криптирал е всички файлове, без счетоводните (Слава Богу!) и са й пуснали имейл, ако иска да й се възстанови информацията да плати 3 биткойна (демек 2000+ лева
).. Страшна работа е
Панде
, как само двамата бе.. Направо не си представям Коледа само 2мата.. Много ми е интересно..
Винаги сме били по 10 и повече човека и свързвам празника с много хора, лудница, семейна олелия.. Размяна на подаръци и топлина от щастие
И двете сте супер, повръщането е бонус, който рядко отсъства.. Радвайте му се, няма какво да се направи
Ина
, скорошно оздравяване, мила
Аз съм на плодове, а Илиян ще дояжда, та манджи не ме вълнуват
Активен
Alichka
«
Отговор #321 -:
ноември 11, 2015, 13:47:38 »
Тони, канех се да ти пиша. Шефът на ММ е на диета от 3 месеца. Свалил е 19 кг
Той не е висок, че даже е нисък в моите очи, беше със шкембе. Сега ММ обяснява, че няма да мога да го позная - толкова се е променил в лицето. Снощи ММ домъкна диетата - правена е от диетолог по вкусовете на шефа. Иначе прегледът бил към 40 лв и ти правели индивидуално меню. Има 5 хранения на ден, ама по малки количества (поне в очите на ММ са малки). Мъжо е заковал 106 кг и иска 10 кг долу. (Престарала съм се с отглеждането му.) След Коледа ще се подхваща голямото готвене. Само да набарам листа и ще ти го покажа като ориентир. Хубаво е това с диетолога - хем и изследвания може да ти пусне, ако прецени...
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #322 -:
ноември 11, 2015, 13:49:33 »
Сега разказах на Фабио за тия очи, и той каза, че не трябва никога да се теглят файлове с глупости (игри примерно) от неизвестни източници и че дори понякога пдф-ите са скрити програми и като ти се случело или имаш бек ап или си мьртьв.
Тов ме подсети, че трябва да правя бек ап ама хиче не ми се прави понеже имам 600гига и отнема часове…
Ние паста ядем всеки ден. Това ни е основното ядене.
Свекс, каква е тая религиозна диета?
Али, картофените кюфтета пьржени ли са? Много са ми се дояли… Кажи как ги правиш?
Оная рецепта дето пусна горе Мари за пилето с бадеми сьщо бая ми хвана око. Моите не обичат сладко с месото, ама може да ги прильжа да я пробваме ведньж. На майка сьс сиурност ще й хареса.
За имунитета майка ми дава да пия вчера клей, а днеска понеже излезе рано с децата, а аз сьм малка и не мога сама да си го накапя в чаша с вода, та не сьм пила. Иначе пратих смс на една моя позната, на която баша й продава пчелно млечица, тя не ми отговори и така си остана…
Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #323 -:
ноември 11, 2015, 13:50:10 »
Да, майка ми ще се чуе с една нейна приятелка диетоложка, за да видя кога има час.. До тогава не ми пречи да се подложа на това, не е стрес, а е по-скоро разтоварващо
Едит: Ина, тя подозира, че е от ПДФ.. ама примерно ние на работа... Дневно получаме стотици имейли от хора.. Пуска ми една снимка.. или файл.. И аз няма как да не го отворя, защото някой си е пуснал поръчана торта и си мисли, че е единствеен на света, който си поръчва торта и няма нужда да пише за кога е, от къде, за какво.. Та.. потенциални жертви сме
«
Последна редакция: ноември 11, 2015, 13:52:28 от alexandrova_90
»
Активен
Alichka
«
Отговор #324 -:
ноември 11, 2015, 14:14:56 »
А, Ина, то беше супер измислена рецепта. Каквото имах вкъщи - сварих картофите, намачках ги и добавих натрошено сирене и варени яйца на ситно. Добавих 1 разбито яйце за слепване. Оформих кюфтетата и ги валях в яйце и галета. Пържих ги, да. Много рядко пържа, най-малкото защото е врътня. Малката ми се разхождаше по краката, олиото цвърчи, пръска, аз чета приказки междувременно... Сега има да мия около котлона. Абе не е работа по принцип!
Я си метни всичко в тава или тенджера и после само следиш да не загори
Като за първо пържено от месеци - може
Дали няма да станат на тава върху хартия за печене?!
Това пиле на Мари и на мен ми привлече вниманието.
И за мен Коледа е лудница - много хора, големи тави, отрупани маси, камара разпокъсана опаковъчна хартия, после разходка...
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #325 -:
ноември 11, 2015, 15:13:39 »
Цитат на: always_and_forever в ноември 11, 2015, 10:03:40
Честит имен ден на Вики! Бъди здрава, щастлива и във
фармония
със себе си.
В пълна Фармония съм днеска, благодаря
Много ме развесели тая грешка.
Благодаря Миме, брагодаря и на всички останали. Супер сте ми прекрасни
Хайде да ви почерпя виртуално
Ние като не особено религиозни, днес няма да празнуваме друго освен именния ми ден.
Тони
, аз съм кръстена на баба ми Веска, която си празнува на Василовден, обаче аз винаги съм празнувала днес. Въпреки, че според християнския календар на 18 април също празнуват Виктор и Виктория. Но днес е по-разпространената дата.
А Теодор си празнува на Тодоровден, защото той е първо роден около тая дата и е кръстен на дядо си Тодор. Та просто са го осъвременили.
Относно храненето - ние минахме на режим - ядем по три пъти на ден, като две от яденетата са готвени. Спрях всякакви пици, крилца и други боклуци. Комбинирам и с упражния. Намерих един сайт и съм много доволна от тренировките - 20мин. за начинаещи. Рипам енергично из нас, пък колко се стягам... ще видим.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #326 -:
ноември 11, 2015, 15:22:16 »
Я дай сайта.
Аман от главоболие ви казвам. Идва ми да си изтрьгна мозька (и ухото с него) и да ги хвьрля, кьдето хора не минават!
А, Тони, разбирам. И какво ще прави сега тя? Ще им плаща ли?
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #327 -:
ноември 11, 2015, 15:28:16 »
И аз искам сайта, да порипам.
Тони, прави ли си горещ шоколад почивните дни?
Ина, ти хареса ли го? Видях, че си решила да го пробваш. При вас пак има смяна, за майка си говориш?
Аз обожавам сладко-соленият вкус и мисля, че ще ми хареса това пиле, а и е лесна и бърза рецептата.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #328 -:
ноември 11, 2015, 15:30:39 »
Ина
, питах един приятел на Илиян, който каза, че могат да се възстановят частично някои от нещата с някаква си програма.. Та, ще видим..
Не съм си правила горещ шоколад,
Мари
.. Само с каненето си останах, както винаги
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #329 -:
ноември 11, 2015, 15:31:37 »
Ето ви сайта
http://fitnesinstruktor.com/nachinaesti-20-min/?fb_action_ids=10205271861701846&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B833895226717495%5D&action_type_map=%5B%22og.recommends%22%5D&action_ref_map=%5B%5D
Аз след втория ден бях гипс от мускулна треска, та спрях за два дни. Сега ги продължих. Обаче се чувствам доста по-добре. Като започнах от всякъде ми пукаха и щракаха ставите.
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...