Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 23:41:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 65   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема (говорилня) - Ноември  (Прочетена 219463 пъти)

ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: ноември 10, 2015, 10:01:37 »

Добър ден, прекрасни!
Видях за зли свекърви си говорите, ама после ще ви дочета изчерпателно.
Може ли да помоля за малко форумска подкрепа, че днеска мм е на изпит за А категория, а аз съм се стегнала повече от него. Благодаря!
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: ноември 10, 2015, 10:04:50 »

Стискам палчета, Рататуйче kiss2

Наде, как мина представлението с децата.. Разказа ли ни или аз изпуснах?
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #272 -: ноември 10, 2015, 10:08:57 »

Ха, добър ден!
Откакто Дребосъчка е на ясла, не мога да си разпределя времето. Сега си викам - ще ви изчета и яхвам прахосмукачката. Е, първо ще пиша Wink Имам да разказвам и за преживяванията през почивните дни...
Тони, подсети ме с това, че чуждото и на пътя се взима. Преди време пътуваме за Русе и на входа на града ММ набива спирачки - Видяхте ли това? Кое-кое shok Айде, обиколихме 2 км, че може и повече, за да обърнем посоката, после обратно. Спираме на аварийни, ММ търчи между колите и носи нещо голямо метално. Ние сме в ступор shok Това било обтегач за колани на тировете funnytooth Не че ММ има собствен ТИР. Не че му трябва да обтяга колани на стока, ама нали намерено на пътя tease Няма да го подминем я! Кой знае - сигурно още се търкаля из мазето. pardon
Наде, този гербер е разтапящ heart Прекрасен цвят!
Аз обикалях в Лидл тази сутрин и ми стана вече Коледно... Сетих се за играчките за елха, ще си подбера хубави салфетки heart Едни такива помисли имам вече. Трябва да измисляме подаръци. Сигурно ще са скромни, че за кумовете, за кумците и за децата из квартала всяка година взимаме по нещо дребно. Трябва да помислим и за племенника, че там първо се получава одобрение от родителското тяло. Винаги е - Ами не знаем, Ами той така... Ами той иначе... Какво да му вземем? - Ами вие преценете crazy
Успех на изпитваните! Clover
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #273 -: ноември 10, 2015, 10:26:15 »

Добро утро !
По темата за мненията-откакто започнахме да организираме сватбата и аз се сблъсквам с такива изказвания на мнения,че направо се отчайвам. Не разбирам защо хората като кажеш сватба и решават,че трябва да ти дадат всички мнения и предложения и то без да си поискал. Вярно,че всички се вълнуват, ама на мен понякога ми идва в повече, особено като ми показват неща, които са откровено ужасни и не в мой стил.Радвам се,че с ММ засега за всичко сме на едно мнение без дори да го обсъждаме.
Добре,че сте вие да се убедя,че е нормално това делене.Аз съм едно дете и много се дразня на деленето между ММ и брат му,ама явно си е нормално.Все пак ще трябва да поработя върху това да съм по-смирена,че понякога много остро реагирам.Не че баща ми и майка ми като хора с братя, сестри и те не са били винаги "оправни",а другите нуждаещи се от помощ,ама сега ми е много криво като стане така.
Ние в събота ще запознавам родата официално,ама на неутрална територия-тоест у нас.Да видим какво ще се получи.Двете семейства са толкова подобни,че майките ни и двете като трамвай беше бутнал двойка и двете се бяха раззвъняли. Бедата е,че бащите са много мълчаливи,та ще трябва да ги наредим моя майка,негов баща,че ако са майките няма да има кой да слуша,ако са бащите кой да говори.
Днес сутринта прочетох нещо във фейса и си поплаках.Интервю на тази баба, която я пребиха цигани. Все едно слушам моята баба да разказва и ми стана много мъчно. Пускам ви го...каква мъдрост лъха....
http://glasove.com/categories/vytreshni-glasove/news/v-kraya-na-dnite

Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: ноември 10, 2015, 10:32:40 »

Ох, Али не ми напомняй! In-law ми е "любима" тема. Племенницата има РД през декември. Винаги е голяма дилема, защото подаряваме 4 подаръка в рамките на по-малко от месец. Макар никога да не сме лишавали децата от подаръци, не веднъж ни беше напомняно, че "тя имала 2 деца" съответно всичко трябвало да се купува х 2. Е можеш ли на деца от различни полове да купуваш все еднакви подаръци?! Винаги отивам на празниците им с големи резерви - не знам дали подаръците ще се харесат и как ще се изтълкуват. 10 години голямо съобразяване - голямо нещо. Тая година за пръв път от хорска срама и те подариха 2 подаръка за РД на Кари. Подаръка за малчо просто беше  crazy ........  Една огромна лилава плюшена топка, кръстоска м/у свиня и опосум, а той беше само на 40 дни... Подаръците на Кари вечно са й поне 3 номера по-големи, да не говорим за цветове и материи. Как ми иде да вляза в някой China Happy Buy и да купя първите парцалки, които ми попаднат  Yes
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: ноември 10, 2015, 11:00:37 »

Добро утро!
Благодаря за кафето!
Днес ми нервно, всеки ме дразни. angry
Искам да се прибирам вече, а знам, че и половината ден дори не е минал.  Girl_sing

Тони, много е неприятно, нали? Аз пък казах на Влади и той иска да ме води на лекар, но личната ми е отпуска до днес. Ако продължава така, може и да я посетя.
И днес съм така. Не знам на какво да го отдам аз - дали на психическа основа, дали от предстоящ цикъл, дали от друго, няма как да знам. huhhuh.gif

Наденце, Тони, благодаря ви!  heart 
Все ми е тая кой какво казва, но в онзи момент се почувствах тъпо, че се изказа по този начин. Сигурна съм, че всяка от вас щеше да изпита същото, след като знаем какво ни е коствало да организираме това събитие, колко любов и старание сме вложили. Предпочитам да замълча, пред това да обидя някого. Просто има някаква граница.  pardon

Тони, ти недей така рязко да се подлагаш на диети. Според мен диетолотът е една много добра първа крачка.  smile
Не е разказвала Надето и аз вчера я подканих, ама нъцки, прай се, че не види. blum

Наде, моля, моляяяяя мини през Враца!!!!!!!!  kiss2
Честита ви кола! Bravo Карайте си я със здраве. blum

Ааа, Фани, ама аз не си го искам. Ти не си мисли, че е много приятно.  nea

Рататуй, стискам палчета и ти пожелавам успех!! Good luck

4 нови отговора
После ще ви чета момичета.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: ноември 10, 2015, 11:07:22 »

Ние от сестрата на Илиян получаваме много интересни подаръци.. Първо, когато с Илиян се нанесохме в нова квартира само двамата, ги поканихме и Илиян вика на шега, без подарък да не идвате.. Те ни дойдоха на гости и ни подариха едни 6 чашчици, тип шотове, с дебело дъно.. Някога имахме у нас едни тумбести по-големи такива чаши за уиски и безалкохолно.. Това, купено от един магазин на китайски стоки във Варна  girl_impossible Илиян ги изхвърли в коша, веднага след като си тръгнаха.. Много го беше яд, как се подиграва, едно цвете да беше донесла по-добре  NO
Нанесоха се те в нов апартамент и ги питаме от какво имат нужда, за да им купим.. Като знаехме, че няма нито един сервиз чинии, нито един комплект чаши, вилици събирани оттук-оттам.. Те, всичко си имаме  shok Купихме им Чинии и много хубав комплект прибори.. Изръсихме се много.. но все пак, нов дом е.. Стоят им в кутиите под леглото, както на баба ми едно време.. Като им ходят на гости хората ядат в различни чинии, а бе ужас.. Те като дойдоха във София при нас в новия ни апартамент ни подариха декантер за вино, който Илиян нарича ваза с дръжка.. Грозничък е..

Направо имам цял ферман да изпиша за подаръците от нея.. Подарени без никакво желание и мисъл  nea
Нов отговор... ама тоя пост го пиша от половин час girl_impossible
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #277 -: ноември 10, 2015, 11:13:00 »

Ох, аз за Враца имам също мерак. Харесала съм столчета и масичка от там за Дребосъчка Wink Едва ли ще припалим колата до там за такава цел, ама поне мерак имам. Пък знам ли - само там не сме ходили последите два месеца blush
Брей, прецакаха ме с топла бира. Пак ще се ходи до Литъла (така му казва бабата на ММ). beating
За снимките - има наистина граница и такт. Етървата много се превъзнасяше за техния фотограф. После видях, че той е направил няколко снимки черно-бели, няколко с размазан фон и това било художествена фотография NO Нищо не казах дори когато видях сниман фотографът да друска хоро на сватбата pardon
Хахаха, Тони, funnytooth Аз съм чувала хубаво оправдание за чиниите в кашони - Ами живеем на квартира и защо да си нареждаме хубавите чинии...
Аз от снощи извадих нашите коледни чинии. Силно казано за такива - по-скоро са със зимни мотиви. Снежни човеци, снежинки и от онези клонки с червените топчета има по тях, ползвам ги цяла зима. Лятото ги вадя, ако имаме пет-шестнайсет човека гости и чиниите на цветя не ми стигнат. pardon Тогава ги слагам само на "наши" хора, а на гостите - тези с цветя.
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: ноември 10, 2015, 11:33:23 »

В своя защита ще кажа, че не мога да смогна да чета и да пиша. От сутринта се мъча да сътворя един пост и гледам по 1546310 отговора.
При мен продължава сагата преди проверката и се смея с четирибуквието си. Как да е, работните драми край нямат.

Панда е показала много красива украса от сватбата на сестра й. Подаръчетата за гости много ме впечатлиха- браво за идеята! good

За снимките и неуместните коментари- аз не мога да ги разбера тия хора тъпи ли са, злобни ли са, какви са. Хубаво, не ти харесва нещо - ми замълчи си. Толкова възможности са имали хората, такива снимки са си направили. Аз за наще се наслушах как сме били като "залепени" и изкуствени. Ми не съм фотомодел, не съм фотогенична, толкоз си мога. Не ги гледайте и толкоз. Все едно насила караш някого

Миленка, много хубави са ви станали снимките. Малкия е голям бонбон и чаровник Wink
Тони, вие пък що се напъвате да им купувате скъпи работи?
Али, аз съм под наем, ама съм си извадила най-хубаия сервиз и прибори за ежедневна употреба. Фръц!
Наде, честита ви кола. Безаварийно и със здраве!
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: ноември 10, 2015, 11:40:59 »

Не държа на скъпото.. Обичам да подарявам стойностни неща, които да влязат в употреба.. Както и да е.. Всеки с разбиранията си  crazy

Нати, липсваш.. Защо не излезете с нас в петък.. С Миленка и Фил ще се виждаме?
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: ноември 10, 2015, 11:44:25 »

То хубаво да им подариш нещо стойностно, ама като няма да го оценят?! Аз такива подаръци правя на хора, които биха оценили какво получават. Пък може да събират чеиз за децата, де да знаеш...
На лични за срещата, че да не спамим тук smile
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #281 -: ноември 10, 2015, 12:05:43 »

Момичета, почти нямам време да се докопам до форума  girl_impossible От прочетеното по диагонал за снимките ми изглежда чиста злоба това...няма какво друго да е  NO не им се впечатлявайте, прекрасни сте  heart За разделението на децата, едната ми баба (на тати) винаги много жали едната си дъщеря, ама направо като я слушаш жива да я ожалиш, другата силна дама винаги сама се оправя...а тати...кучета го яли, цял живот е така ама не ми се влиза в подробности, че цял ферман  blum Гушкам много всички  heart heart heart
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: ноември 10, 2015, 13:29:29 »

Дааам, аз снимките не ги знам какви са, но подкрепям Фери. И да ти кажа - на теб харесват ли ти? А тя да си сложи мнението в четирибуквието и като си има вкус и мнение, да си направи нейните неща по неният вкус и мнение. А твоите - са си за теб. Не им се връзвай.

Ние на нашата сватба имахме едни, дето просто трябваше да се заядат с нещо та мъжа беше казал, че много му бодели карфиците от украсата на масата - защо - защото той реши самосиндикално да си премести стола където беше украсата на масата (от едната къса страна)...и другото беше - какви били тия квадратни подложни чинии, такива не се слагали, защото ако си се подпрял на ъгълчето можело да се залееш с каквото има отгоре crazy pardon Та - хора много, мнения разни. Сватбата си е за вас основно и за вашите близки. Но украсата и идеята си е за вас. Така, че - както показвах едни украси които правих - мацката искаше цикламено и оранжево (Дънкин Донатс) - нейна си е и моето мнение няма никакво значение.  give_rose
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: ноември 10, 2015, 13:44:16 »

Али, и аз имам мерак да дойдеш насам. smile

На мен може би не ми е коледно, защото още си мечтая за празници само ние двамата в наше си кътче. Кога ли ще го доживея, не се знае. За момента нямам никакво желание за украси и глупости.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: ноември 10, 2015, 15:11:51 »

Аз имах няколко много натоварени дни и едвам ви изчетох.

Тони, и аз съм на мнение, че драстичните диети не са добра идея. Диетологът е може би най-доброто решение. Аз правих 90-дневната и като цяло бях доволна. Вероятно пак ще я направя някой ден, но този път по-стриктно.

На моята сватба леля ми беше такава - на всичко намираше кусури. Лакът ми защо бил лилав (всъщност беше бледорозов, със сребристи елементи - тип френски маникюр по-скоро), защо това, защо онова....  pardon pleasantry

А за деленето на децата - това май навсякъде е така.

В събота и неделя бях на OpenFest 2015 конференцията - доста интересно ми беше. После в събота ходихме на ресторант да си празнувам рождения ден - доволна останах от ресторанта - и от обслужването и от храната. В неделя пък излязох с хора от конференцията вечерта на вечеря, после ходихме на after party, хубави емоции бяха.

Имам и други неща за разказване, ама за тях - малко по-късно, да не дърпам дявола за опашката.  girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 65   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: