Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 00:29:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 68   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!  (Прочетена 269509 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #630 -: октомври 22, 2015, 08:52:24 »

И в нас Илиян пуска прахосмукачката сега, когато Румбата е на доктор  Yes Та, даже и Стийммопа (парочистачка)..  tease (И какво излиза, аз нищо не правя... Дано Илиян не чете форума  blum blush)

Мария е едно от най-любимите ми имена... Живи и здрави да сте Марийки, Мимита, Мимета, Мичета, Марчета и всякакви производни kiss2  give_rose

Наде, купете й бижу  good
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #631 -: октомври 22, 2015, 08:58:43 »

Добро утро!!!

Свекърва , в тези стойки хората си палят огън на двора за уют. Няма общо с боклука.  Wink
Връщам се да чета.

Хубаво, че попитах. Като нищо да се изложа и да тръгна да го гася....
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #632 -: октомври 22, 2015, 09:00:57 »

Ни в клин ни в ръкав пак да си похваля гарджетата/този път учебните/ какви хубави неща са сътворили:
https://www.youtube.com/watch?v=sSpwsxLbues&feature=youtu.be. Само пояснявам, че Инглийския не е ексълънт, щото не сме английска гимназия все пак та да не очаквате чудеса!  tease
Сега тръгвам да ви чета!
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #633 -: октомври 22, 2015, 09:03:36 »

Свекърва, подразни сме с тая снимка, защото искам да съм на левия стол.. Малко по-далече от огъня, ама да го виждам... И ако може стола да се люлее, моля  blum Ех, как обичам мрачно време с книга и чай в ръка.. Като малко ненавиждах чай.. Никога, по никакъв повод и никой не смееше да ми спомене да пия чай.. Е сега обожавам..  crazy

Фани, не мога да го гледам, нямам звук... Яд ме е, като пускате клипчета през деня и не мога да ги гледам ,а до вечертя изписваме 020202039494 страници и забравям, къде и какво съм искала да гледам  beating
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #634 -: октомври 22, 2015, 09:04:21 »

ще ти пусна линка и на лични, Тони!
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #635 -: октомври 22, 2015, 09:07:32 »

Мерси, Фанко kiss2

Ето един клип, който всички мои приятели в чужбина не спират да споделят.. Понеже съм гладна, а едва 10ч, (аз не закусвам) реших да го изгледам пак.. Българската храна през погледа на един чужденец smile
https://vimeo.com/99320172  blum
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #636 -: октомври 22, 2015, 09:10:03 »

Фани, впечатляващи прически имат момците smile. Как са се барнали, като футбилисти blum
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #637 -: октомври 22, 2015, 09:15:17 »

Фани, впечатляващи прически имат момците smile. Как са се барнали, като футбилисти blum
охооооу, причОски и чудУ! те принципно и бради си пускат като лъмбъри обаче директора ги гони да се обръснат и твърде не смеят през учебно време
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #638 -: октомври 22, 2015, 09:20:50 »

Фани, по край теб си промених мнението за професионалните гимназии. Явно не на всякъде им пишат 3 за присъствие и 4 ако избършат дъската. Браво на ръководството и учениците във вашето училище  Bravo Bravo

Тони, много готино клипчето с храната ама си изядох бисквитите покрай него lol

Междудругото, някой да има Аз чакам дете на Лоранс Перну и да иска да ми я заеме? Навсякъде е изчерпана, една от OLX уж да ми я продаде, ама се загуби нещо.
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #639 -: октомври 22, 2015, 09:21:01 »

Така, изчетох всичко.... girl_impossible

Вероятно, Ина, се е замисляла над думите на Надето и си има едно на ум, аз да добавя още нещо по темата. Имало е и има случаи, в които да се чувствам като човек от друго време, т.е от миналото(добре,че все още не се е случвало да се чувствам като човек от друга планета funnytooth), обичам стари филми, музика, по отношение на предметите не съм почитател на днешното консуматорско мислене и на вещите-еднодневки...
Та, възпитавайки децата в този дух на ценности, с цел да видят хубавото, което и да е то, защото има различни понятия за това, малко залитаме в крайности и ги правим човеци от друго време.

Като казвам това по-горе, ще добавя, че моят син не знае що е то мобилен телефон, на компютър гледа само анимация и когато и каквото му разрешим, телевизия гледа съвсем малко и не знае дори как се сменят каналите(не е искал да научава и не съм счела за нужно аз да проявявам инициатива).
Все си мисля има време, нека има истинско детство....

Истината е в балансът, къде е границата обаче.... само времето ще покаже.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #640 -: октомври 22, 2015, 09:23:58 »

Абе куклите Барби не ме кефят, ама чак отврат не са. Аз говорех за филмите !!! Нали ви сложих картинка. Някаква евтинджийска и зле направена компютьрна анимация, в сврьх-стимулиращи окото цветове, достоен наследник на палстмасовите играчки с батерии, които свирят, светят и пеят.
От филмите за БАрби честно ви казвамми се повдига  bad

А преди няколко дни minalina ми прати една майка, която така преработва куклите Брац (никой не говори за тях, може и да не са популярни в Бг). Те са още по-зле от Барбитата. Барбито поне е само идеализирана жена. Браца са направо вулгарни. Ако мога така да го кажа, Барби са кифли, а Брац за к…ви.

http://treechangedolls.tumblr.com

http://www.momes.net/Blog/Une-artiste-transforme-des-poupees-Bratz-en-femmes-celebres?xtor=CS1-52

Пьк за едни дето са вампири направо няма да говоря. Не ги знам как се казват. Панде, да не са твоите там… ??

Тинче, аз точно тази книжка вашата не я знаех, защото не сьм я имала, но като я видях у вас останах с отворена уста.

Ина, има и нещо друго, за което не знам дали си се замисляла. Масата харесват героите на Дисни, ако не ги харесваш или по-лошото не ги знаеш, понеже възпитанието ти е такова, си различен и странен. Ако си свидетел на разговор за това, оставаш единствено свидетел, без възможност да имаш мнение, което естествено ти сваля самочувствието. Марта си е наред, ти преживяваш прекалено нещата. kiss2

Напьлно сьм сьгласна, как да не сьм се замисляла. Нали затова й купихме роклята на Снежната Кралица.

В училище аз бях странната. И като гледам сега може затова да не си купувам нови дрехи и да не се гримирам, защото не сьм играла с Барбита. Ама пьк аз като бях дете, Барбита нямаше. Явно както казва Фани, сьм била дете с динозаврите  funnytooth

На нашата пархосмукачка точно това й се случи - маркуча й се скьса. Тя е на 10год де и сме я платили 50е навремето. Искам нова, не ща да я лепя.

На мен пьк смяната на времето ми действа добре. Като се сьбудя сутрин и е нощ ми е ужасно. И без това точно по тоя сезонсутрин суепр много ми се спи, та добре ми идва. А пьк пролетеска и без друго започвам да се сьбуждам по-рано.

Айде отива да пия кафе  danceg

Внимание - 4 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
ЕЕеееееееее….

Какво е лъмбъри ???
« Последна редакция: октомври 22, 2015, 09:26:52 от inaxastra » Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #641 -: октомври 22, 2015, 09:34:55 »

Ооооох направо сте пощурели за има няма един час  girl_impossible

Не мога да се включа по всички теми, само ще опровергая Лолитка за съжаление, ако още някой се чуди: още сме само двама с ММ  Wink И спокойно, няма да го кажа толкова завоалирано ако има нещо, даже ще сте сред първите разбрали  give_rose

Никакви клипчета не мога да гледам и аз на работа  cray
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #642 -: октомври 22, 2015, 09:54:38 »

Ина, мойде са да lol По-удобни са ми да си изпробвам прически на тях.
Иначе не мисля, че има връзка между това дали си си играл с Барби и дали се гримираш. Аз не притежавам нито един чифт токчета, купувам си дрехи от Лидл и имам гримове, само защото майка на ММ е представител на Avon и като иска да ми купи нещо ми поръчва разни работи дето ги ползват сестра ми и приятелките ми. Последно си сложих малко грим на погачата на Калоян, че ми се видя тържествето събитие.

Вижте какво става като се съберем с моята приятелка (тя има и нови дето не присъстват)

Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #643 -: октомври 22, 2015, 09:56:54 »

Спрете се бе дами - не моим ви изчетем smile  blum

Добрутро от нас  smile По много теми имах да се изкажа ма ги забраих  blush

За куклите Барби - не го разбирам тва с филмите - те са си кукли, нещо не ме рдва идеята за филмчета.

Една приятелка работи в парти центъра на Ринг мола и наскоро я повишиха в организатор - в чудо се е видяла. Вика "Нищо не разбирам, тея новите детски не ги разбирам. Едно време по наше време (90те) детските имаха смисъл , поуки като Цар Лъв примерно - сега то не са някакви Winx, то не е някво влакче Том, някакви Бакугани - какво гледат тея деца" хаххах

Та така и за Барбитата - те са си кукли, не възприемам идеята за кофти направена анимация по тях

Днеска съм наспана и щастлива в гадния ужасен отвтратно студен и дъждовен ден ... напук на времето Sunshine

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #644 -: октомври 22, 2015, 10:05:46 »

Здравейтееее..

Е няма изчитане  Bravo на вас разписали сте се smile

За куклите барби нямам кои знае какво мнение, преди може би бяха по хубави, сега наистина са малко като к..ви..
Харесвам играчките, които карат детето да мисли, като разни кубчета или конструктори..

И аз харесвам прахосмукачките, но да са безшумни иначе ми бъркат в мозъка.. Всеки ден минавам с метлата, а 2-3 пъти в седмицата с прахосмукачка. При нас са само плочки та е по лесно за почистване на пода, а като са светъл цвят, все съм с парцала  angry

Тони доколкото знам сега се садят грудките за пролетните цветя, пробвай в саксия.
Вчера нищо не направих с моите грудки, нещо ми мина мерака..

Кажете някаква идея какво да сготвя днес.?

Ина кога ще ни покажеш твоето меню.?

Внимание - 2 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.   girl_impossible girl_impossible girl_impossible
Активен
Страници: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 68   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: