Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 00:52:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 68   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!  (Прочетена 269545 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #645 -: октомври 22, 2015, 10:07:07 »

Миленка.. на няколко месеца обновявам каталога със снимки за детски фото торти.. Ей в чудо съм се видяла, колко тъпи, още по заглавието филмчета бълва анимацията  girl_impossible girl_impossible Момичета в сладкарниците пък ги изпитвам по телефона.. Защото трябва да са компетентни по настояване на шефката.. Ужас е  sad

Иначе тия Мостър Хай са толкова противяги.. Но факт.. много са харесвани.. Предпочитам Елза и Ана пред тях.. Коелжката ми прави монстър хайките на мъфини за Хелоуин.. Пасват идеално  funnytooth

Ина
, точно за тези кукли Брац мислех аз, когато споменаха за майка преобразила ги.. Тях бях виждала  в една статия.. Противни са! А след това много ги харесвам.. След промяната..
НООООООООООВ ОТГОВОР  tease
« Последна редакция: октомври 22, 2015, 10:09:11 от alexandrova_90 » Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #646 -: октомври 22, 2015, 10:21:25 »

Цоп! Понеже вали, та да се включа тематично в темата.  girl_wink

Фани, браво на децата! С мерак си работят и учат (поне някои,ако не всички).
За барбитата - едно време си играехме много с кукли барби, ама филмчетата не ме заплениха. По темата за дрехите и грима- ми не съм луд фен. Гримирам се много рядко, дрехи си купувам,ако нещо ми хареса. Но напоследък нищо не ми харесва,та си ходя с каквото имам. smile Чат пат купувам по някоя блуза от лидъл за из вкъщи.
Ее, Монстър хай си е готино филмче. Къде, къде по-яко е от Уинкс, макар че сюжетната линия е долу горе същата. Твоята колежка се стравя много добре с тия мъфини.

Нашата прахосмукачка я избирах от е-маг, понеже мъжо не беше в БГ тогава, а нашата се скапа. Доставиха ми я до офиса,после впрегнах един колега да ми я занесе до колата. Не бръмчи много, смуче добре, иска чистене след всяко използване.
али, точйо с такова тиксо оправяхме старата прахосмукачка на наще. И сестра ми, която е шматка по душа, взела, че тръгнала да чисти с нея. А тя една счупенаа, полуразглобена. Та се запали в ръцете й и сега няма шанс да я накараш да пусне новата прахосмукачка.

Наде, бижу- гривничка, кристална висулка...по човек такова бих изпратила.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #647 -: октомври 22, 2015, 10:27:55 »

Да, като каза висулка.. Сетих се за Пандора.. Егати манията около тези джунджурийка, пък са скъпи бе.. Но, манията е световна, та може да е достигнала и до сестрата на Митко  pardon   NO
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #648 -: октомври 22, 2015, 10:30:33 »

Пфф...за нещо "позлатено" да дам към 2000лв...няма шанс Oh my .... Кожените им гривни са красиви, но всички са със сребърни закопчалки. Иначе имат хубава идея- за всеки важен момент добавяш по една "висулка", с която да го увековечиш. Ама хората коли си купуват за тия пари. smile crazy
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #649 -: октомври 22, 2015, 10:31:30 »

Аз знам, че висулка струва към 50-150лв .. зависи каква е.. Какво е това 2000лв? сигурно гривна от до с висулки  huhhuh.gif
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #650 -: октомври 22, 2015, 10:35:02 »

Ина, тези трансформации съм ги виждала преди доста време, интересно как съм попаднала на тях crazy
Пандииии, то това направо колекция...Много са интересни, не съм виждала такива. Къде се продават?
Май не съм и гледала филми за Барби, та пуснете някой линк, да не изоставам Wink
Като сме на вълна детски занимания, да взема да попитам за фирменото детско коледно тържество какво да измисля crazy. Поканиха ме да го организирам и тази година, но още нямам идея. Очакват се 15 момченца, предимно на възраст 6 годинки, три -четири големи каки на 12години и някое друго бебе братче или сестриче на 6 годишните момци. Номерът кажи едно стихотворение или песничка не минава, за аниматор пари няма, пък и аз съм против. То какво не сме правили вече - картички с пръстови отпечатъци, куклен театър, филмчета съм пускала на мултимедия и на прожекционен апарат, песни...Ама като пощуреят, не ти е работа Wink.
 Тони, ква е тази Пандора?
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #651 -: октомври 22, 2015, 10:36:13 »

Не знаех, че Монстер Хай било филм. Пак се окултурих  good Лелелеле Панде, колко много имате.. То цяло сьстояние бе  Oh my ... Те са нещо като Готик Лоли, ли? Има две-три дето бая ми хванаха окото. Тоя стил много ми харесва и ако бях млада/малка така бих се обличала, като японките.

Ведньж, мноооого отдавна бяхме там и останах запленена (ама вече бях дьрта). Сега като тьрся да ви покажа забелязвам, че май е западнало вече като мода. Тогава беше в пика си.

Внимание - 4 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше. Днес явно на 4 ми вьрви
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #652 -: октомври 22, 2015, 10:40:48 »

И аз искам да знам за Пандора.

Гери, моите менюта няма да ти свьршат работа, вьртят се около паста, както те семейноо си я правят и ядат. Сега нали свекьрата е тука, та за тия две седмици нямам нищо предвидено.

Свеькьрва:

Тия начичкани картинки и тия лилаво-розови фонове с "блестящо" нявсякьде откровено са доста повече, отклкото мога да понеса. Сега пак се отвратих докато тьрсех да ти покажа хахахахах
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #653 -: октомври 22, 2015, 10:41:04 »

Свекс, това са някакви висулки, които подаряш по различен повод или си купуваш сам.. За късмет, за бебе, затова че си бил в Париж (примерно).. Поредния начин за изкарване на безумно много пари ... http://www.pandora.net/bg-bg Никак не ми се нравят, но е факт, че навсякъде има такива магазини и са много популярни.. Една джиджавка струва стотина лева, а то докато ти се напълни гривната ти трябват поне 20 сигурно.. не знам иа з..  crazy Моя приятелка има над 50  nea

Ина, много ме кефят тез азиатки.. Никога не бих се носила таака, ама ми харесва на другите хора как изглежда  girl_haha

НОВ ОТГОВОР  girl_impossible girl_impossible girl_impossible girl_impossible girl_impossible girl_impossible
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #654 -: октомври 22, 2015, 10:42:19 »

Като цяло май повечето не сте ги гледали тези филмчета. На Monster High идеята е, че няма нищо лошо е това да си различен. Моята приятелка е много красива, но като малка е имала сключени вежди и се е чувствала различна, сигурно затова толкова се радва на тези кукли. Иначе те са си деца на чудовица - Драколаура (любимата ми) - дъщеря на Дракула, Франки - дъщеря на Франкенщаин и така.
 Уинкс са някакви феички, по бебешки са ми. Фимчетата на Барби също винаги имат поука. На мен не ми харесва, че прекалено буквално се казва всичко. При приказките малко трябва да помислиш, за да ги разбереш, да ги почетеш повече от веднъж. Пък една моя позната казва, че няма по-трявмиращо от приказките - ако не в първото изречение, то до края на първата страница майката умира.
На тези, които са в чужбина им завиждам малко, че децата им може и да не видят телевизия Планета. Защото това не са нито кукли, нито анимационни герои, а реални хора.
За мен всичко е то семейството, така че Ина няма за какво да се притеснява - няма как момичетата ѝ да не попият нейният усет към красивото.
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #655 -: октомври 22, 2015, 10:43:47 »

Тони, само гривната е толкова, без висулки по нея. 14к злато
Пък сребро не нося заради контактна алергия.

Свекърва, Пандора е бижутерска марка, по мое мнение прекалено скъпа за качеството,което предлагат. Иначе имат интересни неща, аз лично харесвам гривните, към които може да добавяш различни талисманчета, които символизират нещо лично. http://www.pandora.net/bg-bg

Инче, чак си те представих. https://www.youtube.com/watch?v=rvAa2-qWW2I тук може да видиш филмче с героите.
Внимание - 3 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.

Едит:
Тони ме е изпреварила. Ама това е смисъла, де. Инвестираш веднъж в гривна и после години наред по поводи си я пълниш.
« Последна редакция: октомври 22, 2015, 10:47:28 от nansita » Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #656 -: октомври 22, 2015, 10:47:37 »

Нат.. има и гривни от по 90 лв.. сега погледнах.. Просто са сребърни.. то за златните сигурно и талисманите са адски скъпи.. Както и да е.. На мен не ми се нравят.. защото се превръщат в мания и ми се губи смисъла от символиката, да добавиш нов талисман..
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #657 -: октомври 22, 2015, 10:49:43 »

Днес голямо писане му ударихме  good
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #658 -: октомври 22, 2015, 10:54:54 »

Има една книга "Психоанализа на приказките" и тя обяснява как всичко в тях е символично. Примерно Спящата красавица, която се убожда и й потича крьв е символ на менструацията при жените, вьлкьт на Червената шапчица е нарцистичен перверзник и пр. (не ги цитирам точно де, само да дам идеята).

Приказките са написани, за да те подготвят за истинския живот, но за сьжаление и най-страшната приказка не може да бьде толкова зловеща, като някои от нещата, които животьт ни поднася.

Моя колежка миналата година е била на стаж в дом за новородени изоставени деца в Сенегал, кьдето са миели преждевременно родени бебенца с тегло 800г сьс студена вода, защото няма топла. И пр.

ПП. Между другото в оригиналния вариант на Червената, приказката свьршва с това как вьлка я изяжда и край.
ППП. Аз затова най-обичам Андерсен и Оскар Уайлд, много са ми тьжно-истинско-романтично-носталгични

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Само 1? Изоставате.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #659 -: октомври 22, 2015, 11:05:58 »

Оффф, забравих какво щях да кажа от ваште 123*4884)3-9283 отговора! Ами сега?
Активен
Страници: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 68   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: