Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 08, 2025, 16:13:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 68   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!  (Прочетена 269216 пъти)

always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #660 -: октомври 22, 2015, 11:06:24 »

Щях да напиша Добро утро, но видях, че вече е Добър ден!

От вчера шефката е отпуска, та затова се подвизавам тук. Иначе седи точно зад мен и не смея да влизам. Тъпо ми е, че дори когато нямам работа се въртя като луда и не смея да използвам нета.

Доста огладнях вече. Нямам търпение да стане 12ч. smile

Мари, благодаря ти за инфото за законовите разпоредби за прахосмукачките. Не го знаех.
Жалко е най-близките хора да не ни оценяват, но понякога така се случва.
Не се бях замисляла, че и ти може да си Мария. smile

Барби ми беше любимото занимание, когато бях малка. Филмчетата си ги има от доста време.
Сега куклите са доста по-зле от преди. Да не говоря колко безмислено тъпи детски филмчета има.

Тони, какъв е твоя робот? Доволна ли си? Какво точно прави?
Завидях ти за чая. Искам и аз да мога да го пия просто така, без да съм болна. smile Искам и такъв стол и книжка.

Прахосмукачката дърпа доста засега. Такъв вакум прави, че чак ръката ме заболя. Добре, че се сетих да натисна едно палче, та вече е по-добре.

Без топла вода откачам, по-точно вряла. Аз такава използвам и сега ми е гадно, че никаква нямаме. След работа очакваме друг майстор, ще го видим и него. Дано не се налага само покупката на нов бойлер.

Свекърва, аз нямам проблем някой да се обръща към мен с Миме. smile Не обичам да ми казват Марийке.
Влади понякога ме нарича Марче. В началото се дразнех, защото все едно съм някоя баба, но свикнах.

И аз не мога да отварям всички линкове.

Може да ме помислите за луда, ама аз като се прибера пак чета какво се е писало, дори и да съм го прочела. Така се старая да не изпусна нещо.

Али, как искаш да се обръщат другите към Мария?

7 нови отговора

Ох, мина 12ч. Отивам да обядвам. После ще ви дочета. smile
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #661 -: октомври 22, 2015, 11:20:01 »

Оф топик, ама да си кажа болката. Сега пробвах електрическата помпа за кьрма и едва-едва изцедих 40мл. Рьчната е кьде-кьде по-ефикасна. Ама пьк много ме болят с нея рьцете. Може и притеснена да сьм не знам (като е притеснен човек се блокира млякото).

Леко ми се понижи настроението. За утре ми трябват поне 100мл (сутрин има най-много мялко и след 14ч горе-долу няма смисьл да се цеди). А и утре как ще се оправя свекьрвата сама с бебето не знам, тя хич не се чувства сигурна.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #662 -: октомври 22, 2015, 11:25:00 »

Mиме, http://www.irobot.com/For-the-Home/Vacuum-Cleaning/Roomba.aspx чисти безпогрешно! Сам.. Пускаш го и излизаш, той си чисти.. Аз заради СОТ-а не го правя така, но го пускам и отивам в една от стаите.. докато изчисти всички други помещение.. По-скъп е от обикновените прахосмукачки, но не е безумно скъп.. Заслужава си цената на 100%.. Мъка е без него сега, но не е сериозно повреда и стана за по-малко от 10 дни поправката, т.е смяната с нова перчица.. Захапа едни слушалки на Илиян и аз дърпах , за да излязат без да режа, че да не разбере той, ама в крайна сметка от дърпане прецаках една странична перка  sad Добре, че не ме разбраха в магазина, можеше и да откажат подмяната  shok sad
Ина, моята приятелка също така и не успяваше в началото да се цеди с електрическата помпа.. А струваше майка си и баща си.. На Медела.. Успех, за да има бебка какво да папка.. Нормално е свекърва ти да се притеснява, ако не е оставала до сега сама с нея.. Ще се справи, спокойно  good
« Последна редакция: октомври 22, 2015, 11:28:27 от alexandrova_90 » Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #663 -: октомври 22, 2015, 11:26:54 »

Ина и аз съм така, не знам защо?!

С ръчната изцеждам много повече. Еднакви са и двете сами на Авент, обаче.... с електрическата с 300 зора 40 мл....В началото мислех, че е повредена.

Засега не ми се налага да я ползвам, но ако ми се наложи не знам какво ще правя.
За съжаление не мога да ти дам съвет, просто казвам,че проблема не е при теб.

Едит: Ще го преодолеете това с първоначалното смущение. Всяко начало е трудно...
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #664 -: октомври 22, 2015, 12:04:14 »

Какво направихме girl_impossible Пак сте подпалили моторедките, та докато дойде ред да пиша, забравих половината. Трябва записки да водя отстрани Wink
Фани, не изгледах клипчето - ще го направя по-късно, докато ми съхна лакът. Аз пък съм много за професионалните гимназии, особено сравнени със СОУ-тата. Аз също съм с такава, ММ и той. Дава ти директно професия нищо, че сега не работя пряко по нея. Езиковите и математическите гимназии са ОК за хора, дето им вървят нещата. Насила иначе не става. Има и нещо друго - аз съм го казвала - образованието не е цел, а средство. Ако завършиш МГ, трябва да си ориентиран в определена посока. Иначе ще си биеш четиризначните таблици в главата. С езиците е същото - ако не ти върви, колкото и зор да си даваш, няма да стане. Имах съученичка, дето научи на майтап 2 езика. Сега дори е преподавател. Е, за чий й трябваше тая икономика crazy
Тия филмчета за куклите ми са ужасни и на мен. Толкова да ми е наситено розово-лилаво, че чак изкривява погледа. А как става това преобразяване?! Чисто технически не си го представям - с бои ли, с нови глави ли?! Хехех, като онези кукли с керамични глави - избираш и сменяш.
Аз Пандора бижута съм виждала - абсолютно безсмислени са ми pardon Предпочитам благородни метали на по-нормални цени.
И аз съм се замислила за робот - прахосмукачка. Засега е супер на заден план. Харесвам нашата как работи и дори и да имам робот, пак не бих я махнала. Ама то какво ли говоря - ММ пуска прахосмукачката в нас. Аз действам по други флангове.
За името ще пиша в нашата тема, че ако почна.... Ще ви задръстя от информация funnytooth
Отивам да пиша в нашата тема - получих пратката с играчките и съм yahoo
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #665 -: октомври 22, 2015, 12:14:34 »

Според мен им изчистват лицата с разтворител и после ги рисуват наново.

Дребната докато спи гледам да не вдигам шум, за да не я сьбудя, та не мога да пооправя вкьщи. После пьк се сьбуди и иска я на рьце, я компания, та накрая я метнах в ергото на гьрба, като в традиционните общества и аз си мета, тя си гледа  girl_haha
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #666 -: октомври 22, 2015, 12:23:18 »

Дребната докато спи гледам да не вдигам шум, за да не я сьбудя, та не мога да пооправя вкьщи. После пьк се сьбуди и иска я на рьце, я компания, та накрая я метнах в ергото на гьрба, като в традиционните общества и аз си мета, тя си гледа  girl_haha

déjà vu funnytooth
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #667 -: октомври 22, 2015, 12:44:13 »

хихихи, Ина, ти свекърва нямаш ли та метеш с дете на гърба?
за Мария използвах Маре, преди да чуя Кари да пее за "Марето, на дядо, на дядо магарето, с което ходи, ходи на лозето". Сега използвам само Миме  tease
И аз не мога с никаква помпа да цедя, дано не се налага. А мойта кифла се насади яко самичка. От тия лекарства вчера и оня ден е повръщала яко. И супер възмутена, че лекаря й я съветвал усърдно да кърми, ама то сега зърната ми се разраняват, ма то не знам дали се наяжда?... Уважавам решението й все пак, не й говоря по тоя въпрос. Само на вас ви пълня главите с ГУЛпости...
Аз съм от ерата на динозаврите - барби съм нямала, систъра имаше в 6-ти,7-ми клас, ама бяха менташки.
На Кари й донесоха една от Германия - оригинална сноубордистка. С якенце кокетно и очила. На дупето й вместо бикини има надписи на Барби. Само тя ми харесва.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #668 -: октомври 22, 2015, 12:56:26 »

Хайде да не се мерим Wink Ако вие сте от ерата на динозаврите, аз трябва да съм зелена еуглена или чехълче crazy
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #669 -: октомври 22, 2015, 13:16:52 »

Завърнах се от почивката. Пийнах и едно кафенце - 3в1 и сега е малко скучно. Всеки покрай мен ми повтаря - защо не беше петък? Е, защото не е.

Мари, колкото повече те чета, толкова повече те харесвам. kiss2

Ина, не съм чувала за тези кукли Брац. Довечера като се прибера ще погледна линковете, че ми стана любопитно.
На теб тази книга "Психоанализа на приказките" хареса ли ти? Малко ми е странна тази символика, затова те питам.

На вас пък все маркучите ви се късат. Колкото и пъти да сме имали проблем с прахосмукачките , все нещо е горяло. Сестрата на Влади е много "груба" към всички уреди. Чак ми е жал за тях. Как няма да се чупят, е.аси.
Аз покрай тази повреди направо намразих метлата. Особено както в нас се събира много прах (не знам защо) и като тръгна с тая метла, то хвърчи навсякъде, няма събиране.

Панде, аз снощи правих пиле с ориз. Имах и малко пилешко филе, запекох го с топено сирене в една тавичка и за гарнитура направих картофена салата.

Тони, тоя робот звучи много добре. Ще го погледна като се прибера.

Свекърва, разби ме.

Уфф, защо не мога да си използвам емотиконите?! И не мога да болдвам.
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #670 -: октомври 22, 2015, 13:22:08 »

Хайде да не се мерим Wink Ако вие сте от ерата на динозаврите, аз трябва да съм зелена еуглена или чехълче crazy

funnytooth funnytooth :funny:Направо сменяй профилната снимка с подходяща.

Аз цял ден съм с идеята, че е петък. Всичко тръгна от ММ снощи, който твърдеше, че е четвъртък (снощи).

Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #671 -: октомври 22, 2015, 13:54:03 »

При приказките малко трябва да помислиш, за да ги разбереш, да ги почетеш повече от веднъж. Пък една моя позната казва, че няма по-трявмиращо от приказките - ако не в първото изречение, то до края на първата страница майката умира.
На тези, които са в чужбина им завиждам малко, че децата им може и да не видят телевизия Планета. Защото това не са нито кукли, нито анимационни герои, а реални хора.
За мен всичко е то семейството, така че Ина няма за какво да се притеснява - няма как момичетата ѝ да не попият нейният усет към красивото.

goodpost

Да,  безкрайно съм щастлива,  че няма да я видят,  макар че и в България бях наложила желязна цензура и не само вкъщи.

И да,  семейството,  то е определящо,  поне докато то има основното влияние.

Според мен трябва да се акцентира на красивото , когато показваме светът на децата,  а не да се възмущаваме от грозното.

За приказките... някои са доста травмиращи наистина. Аз не харесвам приказките на Андерсен точно затова.
Като малка хиляди пъти съм си представяла друг завършек на "Малката Кибритопродавачка".

Миме, благодаря ти!! Много си мила!  heart

П. П Аз не харесвам това,  че не мога да си поправям грешките
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #672 -: октомври 22, 2015, 14:18:26 »

Аз пък имам точно обратното впечатление за Планетата. Не малко българи в чужбина я гледат, защото им е връзка с родината и езика. Специално в Англия мои приятели знаят по-добре песни и певици от нас, дето тук живеем. Затова и дивите pleasantry се начекнаха да обикалят света. Ден през ден са по турнета.
Малката Кибритопродавачка беше адската депресия, да funnytooth Първият път не я разбрах - не разбрах какво се е случило. Майка ми обясни, че момиченцето е замръзнало и аз shok Пак я прочетох, тогава вече с други очи и не знам дали след това съм я чела някога. pardon
Приказките са с поука. Не се четат ей така за спорта. Чете се една приказка и се осмисля. Натоварващи са, въпреки измененията с щастлив край. Ние даже в училище сме разисквали дали възрастните имат нужда от приказки, дали трябва да има приказки с лош/ нещастен край и тн.
Леле, 100 пъти се изтрих! С нашето чисто южно изложение нищо не се види и голям зор в лакирането имах. Мислех и вежди да чистя - то ще ми бръкнат в очите, аз не мога да видя кой е. Как да не се ядосваш на това време?! nea

Едит: Свекърва наистина смени снимката laugh laugh laugh
« Последна редакция: октомври 22, 2015, 14:20:17 от Alichka » Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #673 -: октомври 22, 2015, 14:21:16 »

Май сме много Марии в тази тема, та ако се обръщате към някоя по име и все се чудя на кого говорите.  blush
Никовете поне не се повтарят.
Това е и една от причините да не си харесвам името - прекалено често срещано е. А и никакви умалителни не ми харесват, ама никакви. Предпочитам, ако някой използва името ми, да използва цялото име.

Барби имах като малка - баща ми я беше купил от Германия, ако не се лъжа и беше много скъпа. Няма нищо общо със сегашните кукли барби. За мое нещастие, куклата пострада при една свада между мен и брат ми и остана без глава.  blush pardon

Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #674 -: октомври 22, 2015, 14:25:31 »

Бе опитвам да я сменя с тази, но не я закача нещо sad

* 3a6c7321810.jpg (14.37 KB, 400x224 - видяно 2493 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 68   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: