Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 25, 2024, 08:18:30
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Септември 2015 г.
Страници:
1
...
38
39
[
40
]
41
42
43
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Септември 2015 г. (Прочетена 182547 пъти)
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
Re:Месечна тема - Септември 2015 г.
«
Отговор #585 -:
септември 30, 2015, 08:31:29 »
Хахаха, ще ме уморите! Снощи Ина, днес Свека.... Немам думи!
Да добавя в тоя дух: Майката на мой ученик на род. среща
Аз: С нов учебник ли ще работи или с копиран?
Тя: Няма смисъл!
отне ми 5-6 минути да осъзная, че всъщност има предвид "няма значение"
А мойта in-law нали е при мен и днес май ни се очертава пазарен ден. Искала чанта и обувки, а аз каквото намажа м/увременно като примерна снаха. Ще се види то, всеки според заслугите му!
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #586 -:
септември 30, 2015, 08:36:10 »
Тони, едно време така учехме колегите от Турция на "ц". Повтаряха като гламави из коридорите на офиса: Сиса, сица, циса. Скоро стана "цица". Шефа като се върна от командировка се спука от смях с тях. Ама мина доста време докато се светнат.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #587 -:
септември 30, 2015, 08:56:29 »
Добро утро и от мен!
Али
, доста време ми отне да си спомням откъде ми е познат този Мич Бюканън...
Иначе и аз съм така с обличането, особено като излизам с две деца. Отсега ми отнема 30мин. да се приготвим, а зимата не знам.
Миме
, каква ти е темата?
Тони
, и аз си мечтая за същото, даже с едно око поглеждам камината.
То след раждането май всички роднини са порядъчно шашнати...
Активен
Alichka
«
Отговор #588 -:
септември 30, 2015, 09:11:30 »
Преди време правим среща на банатски, бесарабски българи и такива от Западните покрайнини (днешна Сърбия). Ние сме с хората от Сърбия. Моя приятелка авторитетно обяснява как ще ги закара с колата. В този момент мяркам вдигнати вежди, ококорени очи и лек смут в очакване на моя отговор. Аз запазих самообладание да не се превия от смях и отговорих напълно професионално. Разбраха ли за какво говорехме, не знам.
Друга приятелка работи във фирма с партньори сърби. Шофьорът постоянно обяснявал кого накъде кара. В един момент сърбите не издържали и попитали напълно сериозно дали този позастаряваш чичко, шкембелия, прави толкова секс по време на работния ден
От въпросните сърби пък пристигнал след време документ с лепната огромна използвана бъркалка за кафе между страниците. Чак правихме скайп среща, за да ми бъде показала тази толкова огромна бъркалка
Хахаха, Мари, сети се обаче, нали
Фани, ама и вие как сте ги лъзнали
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #589 -:
септември 30, 2015, 09:14:43 »
Хехехеее, най-обичам от сутринта с бисери във форума.
Свекърва ще ме умори от смях, само се кискам и ме гледат странно. После на Фани циците....Вчера Ина, денс Фани се цицори.
Аз пък много обичам чорапки,ама нещо ми отичат краката и вечер имам една гадна резка от ластика. Много е смешно.
Вчера се проведе следния разговор между 3 год. син на колега и колегата:
малкия: Искам маааамааааа, уааа
колега: Няма мама, сега аз съм тук.
малкия: искам мамаааааа, уааа (още по-истерично)
колега: добре де, ама като те заведа при майка ти, няма да ревеш за мен после
малкия: ще ревааааааааа (и гледа дяволито)
Паднах от смях. Добре че имаме някакви стикита, та го излъгахме.
Тъй, от смях чак се задавих с чай.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #590 -:
септември 30, 2015, 09:49:52 »
Добро утро!
И аз така като Тони - пия си чайчето с много мед и лимон, увила съм се, вместо книга си чета темата за защитата. Само камината и дебелите чорапи ми липсват.
Ина
, много ти благодаря. Ще имам нужда, защото си падам малко паника аз и докато не мине, не вярвам.
Али
, и аз май го предпочитам държавния изпит пред дипломната. Само като се сетя, че трябва да изляза пред толкова хора и комисия, зле ми става. По принцип имам сценична треска.
Мари
, темата ми е да направя анализ на печалбата и рентабилността на една фирма за определен период. На всичкото отгоре един от въпросите ми от рецензента е задача, та и нея трябва да я обяснявам. Ужас!
Докато разбера на кой викате in-law, зле ми стана. Иначе за Мич Бюканън веднага се сетих.
Днес в темата е много забавно.
При нас боцки=боски.
Активен
Feribotka
«
Отговор #591 -:
септември 30, 2015, 10:05:24 »
От сутринта смешки ръсите...ей опасни сте
Оф аз все се каня да си домъкна мед в офиса за чая...ама още съм на вода само, щото не мога да го пия със захар
Аз на бакалавъра бях с държавен, на магистратурата с дипломна...май държавният беше по-добре...иначе като цяло и на двете подигравка
Ама тая дипломна мнооооого ме измъчи докато я доизкусуря
Много ми е сложно и на мен това с обличането...понеже обичам да ми е топло губя по 10 мин да сложа всички катове с дрехи...ММ много го привличат скандинавските страни, иска да учим фински и да ходим там
Ама мен ме ужасява мисълта 12 месеца в годината да съм навлечена
Колко са ми уютни камините
Дано успеем да си сложим в трапезарията
Али...не го разбрах това със сърбите...аз помня една реклама на сръбски презервативи дето се въртеше: Ако сакате да има клеца клеца, без да има деца, купете си куробранка с марка Партизанка
И Мич Бчкянън трябваше да го гугълна за да ми просветне
Гледах прогнозата идва слънцееееееее и топличкоооооо
Ние с ММ този уикенд сме на глезотийки във Велинград, подариха ни на сватбата за един мноооого шукаритетен хотел
Активен
Alichka
«
Отговор #592 -:
септември 30, 2015, 12:00:55 »
Цитат на: Feribotka в септември 30, 2015, 10:05:24
Ако сакате да има клеца клеца, без да има деца, купете си куробранка с марка Партизанка
Това го бях забравила! Ами на сръбски "карам" е "правя секс" (май това е некнижовното). Ползват "возя" като глагол за движението.
По повод рекламите - преди много години се въртеше една реклама "Келнер, окапах се!"
Имаше и една друга простовата "Един билет за Цвиленград"...
За "Спасители на плажа", ако питате, при нас в квартала най-чаканият епизод беше 43 или 45 не помня с точност. Та там как Пам трябваше да се появи. Не че после другите каки бяха с по-лоши ПВЦ дограми
"Спасителите" започнаха през едно лято, дето не се очертаваше да се ходи на море и беше гледан с много носталгия. В най-неочаквания момент майка получи хонорар ли, награда ли, та стегнахме много набързо багажа.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #593 -:
септември 30, 2015, 12:18:31 »
Аз много бледи спомени имам от Спесителите на плажа. Обаче знам, че леля ми работеше в училищна лафка и там имаше някакви дъвки или снаксове с картинки на спасителите. Беше ми надонесла сигурно 1000, на цялото село раздавах повтарящите се.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #594 -:
септември 30, 2015, 12:24:43 »
Фери, уби ме с тая реклама.
Аз на бакалавъра бях с държавен ... 50% от общата диплома за 2 въпроса - паднаха ми се супер лесни и съответно си вдигнах дипломата с няколко стотни. Абсурд да учиш 4 години, да имаш една камара изпити и накрая 2 въпросчета да са ти с такава тежест.
Аз в Англия се научих да си пия билковия чай без захар или мед и така свикнах, май бях на някаква диета. Но черен чай не пия без захар. Сега четох, че има някакъв подсладител от кокос и май ще си взема от него, че бил по-полезен от захар.
Днес си оглеждах екипа, че имахме обща среща, няма такова разнообразие - няколко англичани, 2ма от Нигерия, аз от Източна Европа, 1 колега е от Барбадос, 1 колежка от Китай. От всичко си имаме и цвят и звук, ахаха.
А за близки езици, дето не са толкоз близки, само се сещам като бяхме в чехия се научих да си поръчвам вода - "негазована вода", иначе ти дават газована/газирана, типично за тоя район. Тогава чехите ме поздравяваха за старанието, а на мен ми беше много смешно, понеже то си е доста близък език и не е кой знае какво постижение.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #595 -:
септември 30, 2015, 12:49:42 »
О, да, чешки, полски, словашки са близки до нашия език. Много ми беше смешно като кажат поляците: No, no... Ех, викам тия не та не, на всяко нещо не. Пък то значело " да/добре"
Обаче куробранката си я бива и нея съм я чувала, ама съм я забравила
Активен
always_and_forever
«
Отговор #596 -:
септември 30, 2015, 13:06:59 »
Аз чай не обичам да пия при други обстоятелства, но като ми се налага се мъча. Харесва ми, че има хора, които си го пият като вода - постоянно. Както и в Турция все чай, та чай. Знам, че е полезно, но все едно пия топла вода с вкус на нещо си. Така е и със студения чай. Никога не съм го харесвала.
И моя бакалавър беше с държавен изпит. Трябваше да развивам два въпроса. Изкарах 6, а една моя колежка, която имаше 5, още не може да го преживее. Дори отказа да запише магистратура, защото е обидена. Все едно на някой от преподавателите му пука.
Хриси
, приятен и романтичен уикенд ви пожелавам на вас.
Спасители на плажа някога ми беше мнооого любим. Много харесвах Памела и Мат. хахахах Сега вече нямам кой знае какъв спомен, но си го биваше.
Имах дори подобен червен цял бански като на Памела и когато ходехме на море много обичахме да играем на Спасителите. Не знам защо, но помня, че ми беше много смешно, когато отначалото обявяваха актьорите и кажеха Дейвид Чокачи. Не знам с какво толкова съм го свързвала, но яко се кисках.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #597 -:
септември 30, 2015, 13:13:50 »
Миме
, хубава ти е темата, не е като да се обяснява само сухи, теоретични постановки.
Пожелавам ти да си доволна от себе си, другото не е толкова важно.
По темата с езиците.... и не съвсем - вървим си количката с бебето и баткото на разходка и зад нас друга майка с количка, с доста голямо дете в нея, почти колкото Симеон. Спираме на едно островче и чакаме светофара, но е тясно, ние отпред и те отзад. Ние си говорим нещо със Симеон, те нищо, мълчат си. Аз се заплеснах нещо и не съм виждала кога е светнало зелено и чувам гневно зад мен Es Ist grun(зелено е, не се пише точно така, но с тази клавиатурата, толкова ),аз се извиних и тръгвам и чувам зад мен -Мамо, искам да сляза, така да ходя, майката-не, детето - искам, мамо, отговорът-казах, не. Явно бяха българи, майката предпочете да ми се скара на немски, отколкото да ми се обади, че и те са българи, да се запознаем, да си поговорим....
И други случаи имам такива.
Има много поляци, албанци, румънци, сърби, македонци, толкова са задружни, поддържат се, помагат си... изобщо нищо общо.
Голямо писане падна с този телефон
«
Последна редакция: септември 30, 2015, 13:17:27 от Marri
»
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #598 -:
септември 30, 2015, 13:16:15 »
Нат, от кога се каня да те питам - като купува 9 месеца знаеше ли за бебо? Излязъл е новия брой. Ей сега ще видя дали си спечелила. Аз тоя месец печеля такова за отпечатъци на ръце и краченца за цялото семейство и мемори карти от друго списание. През тоя месец няма да участвам в конкурси да им дам малко почивка да не кажат "тая пък ни спечели всичките награди".
Активен
Feribotka
«
Отговор #599 -:
септември 30, 2015, 13:26:51 »
Хаха Фани ама голяма си късметлийка
Миме благодаря
Ще стискаме палци целият форум в петък
Виви, то май цял Лондон (нали там беше) е толкова колоритен
Мари...немският по принцип си звучи като каране...та тя жената за по-голяма тежест
По въпроса с езиците, Боби понякога като му кажа за нещо твърдо не и той ми вика еххх ама кога успя и груцки да научиш
(на гръцки не е да, за който не знае)
Али, предполагах, че е нещо такова това на сръбски ма да си се направя на глупава
Вики, май всички около нашия набор са събирали картинки от дъвки - колички, спасители...не помня какво още
Активен
Страници:
1
...
38
39
[
40
]
41
42
43