Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 25, 2024, 21:00:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 38 39 [40] 41 42 43   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Септември 2015 г.  (Прочетена 182836 пъти)

fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #585 -: септември 30, 2015, 08:31:29 »

Хахаха, ще ме уморите! Снощи Ина, днес Свека.... Немам думи!
Да добавя в тоя дух: Майката на мой ученик на род. среща  pleasantry
Аз: С нов учебник ли ще работи или с копиран?
Тя: Няма смисъл!  crazy отне ми 5-6 минути да осъзная, че всъщност има предвид "няма значение"
А мойта in-law нали е при мен и днес май ни се очертава пазарен ден. Искала чанта и обувки, а аз каквото намажа м/увременно като примерна снаха. Ще се види то, всеки според заслугите му! girl_wink
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #586 -: септември 30, 2015, 08:36:10 »

Тони, едно време така учехме колегите от Турция на "ц". Повтаряха като гламави из коридорите на офиса: Сиса, сица, циса. Скоро стана "цица". Шефа като се върна от командировка се спука от смях с тях. Ама мина доста време докато се светнат.  tease
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #587 -: септември 30, 2015, 08:56:29 »

Добро утро и от мен!

Али, доста време ми отне да си спомням откъде ми е познат този Мич Бюканън...  blum Иначе и аз съм така с обличането, особено като излизам с две деца. Отсега ми отнема 30мин. да се приготвим,  а зимата не знам.

Миме, каква ти е темата?

Тони, и аз си мечтая за същото,  даже с едно око поглеждам камината.

То след раждането май всички роднини са порядъчно шашнати...
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #588 -: септември 30, 2015, 09:11:30 »

Преди време правим среща на банатски, бесарабски българи и такива от Западните покрайнини (днешна Сърбия). Ние сме с хората от Сърбия. Моя приятелка авторитетно обяснява как ще ги закара с колата. В този момент мяркам вдигнати вежди, ококорени очи и лек смут в очакване на моя отговор. Аз запазих самообладание да не се превия от смях и отговорих напълно професионално. Разбраха ли за какво говорехме, не знам.
Друга приятелка работи във фирма с партньори сърби. Шофьорът постоянно обяснявал кого накъде кара. В един момент сърбите не издържали и попитали напълно сериозно дали този позастаряваш чичко, шкембелия, прави толкова секс по време на работния ден pardon От въпросните сърби пък пристигнал след време документ с лепната огромна използвана бъркалка за кафе между страниците. Чак правихме скайп среща, за да ми бъде показала тази толкова огромна бъркалка tease
Хахаха, Мари, сети се обаче, нали Bravo
Фани, ама и вие как сте ги лъзнали Skiing
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #589 -: септември 30, 2015, 09:14:43 »

Хехехеее, най-обичам от сутринта с бисери във форума.
Свекърва ще ме умори от смях, само се кискам и ме гледат странно. После на Фани циците....Вчера Ина, денс Фани се цицори. lol
Аз пък много обичам чорапки,ама нещо ми отичат краката и вечер имам една гадна резка от ластика. Много е смешно.
Вчера се проведе следния разговор между 3 год. син на колега и колегата:
малкия: Искам маааамааааа, уааа
колега: Няма мама, сега аз съм тук.
малкия: искам мамаааааа, уааа (още по-истерично)
колега: добре де, ама като те заведа при майка ти, няма да ревеш за мен после
малкия: ще ревааааааааа (и гледа дяволито)
Паднах от смях. Добре че имаме някакви стикита, та го излъгахме.
Тъй, от смях чак се задавих с чай. crazy
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #590 -: септември 30, 2015, 09:49:52 »

Добро утро!

И аз така като Тони - пия си чайчето с много мед и лимон, увила съм се, вместо книга си чета темата за защитата. Само камината и дебелите чорапи ми липсват.  pardon

Ина, много ти благодаря. Ще имам нужда, защото си падам малко паника аз и докато не мине, не вярвам.  blush

Али, и аз май го предпочитам държавния изпит пред дипломната. Само като се сетя, че трябва да изляза пред толкова хора и комисия, зле ми става. По принцип имам сценична треска.  angry

Мари, темата ми е да направя анализ на печалбата и рентабилността на една фирма за определен период. На всичкото отгоре един от въпросите ми от рецензента е задача, та и нея трябва да я обяснявам. Ужас!  nea

Докато разбера на кой викате in-law, зле ми стана. Иначе за Мич Бюканън веднага се сетих.  pardon

Днес в темата е много забавно.  Bravo
При нас боцки=боски.  tease
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #591 -: септември 30, 2015, 10:05:24 »

От сутринта смешки ръсите...ей опасни сте biggrin

Оф аз все се каня да си домъкна мед в офиса за чая...ама още съм на вода само, щото не мога да го пия със захар  pardon

Аз на бакалавъра бях с държавен, на магистратурата с дипломна...май държавният беше по-добре...иначе като цяло и на двете подигравка  nea Ама тая дипломна мнооооого ме измъчи докато я доизкусуря  pleasantry

Много ми е сложно и на мен това с обличането...понеже обичам да ми е топло губя по 10 мин да сложа всички катове с дрехи...ММ много го привличат скандинавските страни, иска да учим фински и да ходим там crazy Ама мен ме ужасява мисълта 12 месеца в годината да съм навлечена  huhhuh.gif

Колко са ми уютни камините  heart Дано успеем да си сложим в трапезарията smile

Али...не го разбрах това със сърбите...аз помня една реклама на сръбски презервативи дето се въртеше: Ако сакате да има клеца клеца, без да има деца, купете си куробранка с марка Партизанка  blum

И Мич Бчкянън трябваше да го гугълна за да ми просветне smile

Гледах прогнозата идва слънцееееееее и топличкоооооо  heart heart heart
Ние с ММ този уикенд сме на глезотийки във Велинград, подариха ни на сватбата за един мноооого шукаритетен хотел  danceg
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #592 -: септември 30, 2015, 12:00:55 »

Ако сакате да има клеца клеца, без да има деца, купете си куробранка с марка Партизанка  blum

funnytooth Това го бях забравила! Ами на сръбски "карам" е "правя секс" (май това е некнижовното). Ползват "возя" като глагол за движението.
По повод рекламите - преди много години се въртеше една реклама "Келнер, окапах се!" sarcastic Имаше и една друга простовата "Един билет за Цвиленград"...
За "Спасители на плажа", ако питате, при нас в квартала най-чаканият епизод беше 43 или 45 не помня с точност. Та там как Пам трябваше да се появи. Не че после другите каки бяха с по-лоши ПВЦ дограми pardon "Спасителите" започнаха през едно лято, дето не се очертаваше да се ходи на море и беше гледан с много носталгия. В най-неочаквания момент майка получи хонорар ли, награда ли, та стегнахме много набързо багажа. yahoo
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #593 -: септември 30, 2015, 12:18:31 »

Аз много бледи спомени имам от Спесителите на плажа. Обаче знам, че леля ми работеше в училищна лафка и там имаше някакви дъвки или снаксове с картинки на спасителите. Беше ми надонесла сигурно 1000, на цялото село раздавах повтарящите се.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #594 -: септември 30, 2015, 12:24:43 »

Фери, уби ме с тая реклама.  funnytooth

Аз на бакалавъра бях с държавен ... 50% от общата диплома за 2 въпроса - паднаха ми се супер лесни и съответно си вдигнах дипломата с няколко стотни. Абсурд да учиш 4 години, да имаш една камара изпити и накрая 2 въпросчета да са ти с такава тежест.

Аз в Англия се научих да си пия билковия чай без захар или мед и така свикнах, май бях на някаква диета. Но черен чай не пия без захар. Сега четох, че има някакъв подсладител от кокос и май ще си взема от него, че бил по-полезен от захар.

Днес си оглеждах екипа, че имахме обща среща, няма такова разнообразие - няколко англичани, 2ма от Нигерия, аз от Източна Европа, 1 колега е от Барбадос, 1 колежка от Китай. От всичко си имаме и цвят и звук, ахаха. Wink

А за близки езици, дето не са толкоз близки, само се сещам като бяхме в чехия се научих да си поръчвам вода - "негазована вода", иначе ти дават газована/газирана, типично за тоя район. Тогава чехите ме поздравяваха за старанието, а на мен ми беше много смешно, понеже то си е доста близък език и не е кой знае какво постижение. Wink
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #595 -: септември 30, 2015, 12:49:42 »

О, да, чешки, полски, словашки са близки до нашия език. Много ми беше смешно като кажат поляците: No, no... Ех, викам тия не та не, на всяко нещо не. Пък то значело " да/добре" tease  Обаче куробранката си я бива и нея съм я чувала, ама съм я забравила  good
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #596 -: септември 30, 2015, 13:06:59 »

Аз чай не обичам да пия при други обстоятелства, но като ми се налага се мъча. Харесва ми, че има хора, които си го пият като вода - постоянно. Както и в Турция все чай, та чай. Знам, че е полезно, но все едно пия топла вода с вкус на нещо си. Така е и със студения чай. Никога не съм го харесвала.  nea

И моя бакалавър беше с държавен изпит. Трябваше да развивам два въпроса. Изкарах 6, а една моя колежка, която имаше 5, още не може да го преживее. Дори отказа да запише магистратура, защото е обидена. Все едно на някой от преподавателите му пука.  pardon

Хриси, приятен и романтичен уикенд ви пожелавам на вас.  heart

Спасители на плажа някога ми беше мнооого любим. Много харесвах Памела и Мат. хахахах Сега вече нямам кой знае какъв спомен, но си го биваше.  smile Имах дори подобен червен цял бански като на Памела и когато ходехме на море много обичахме да играем на Спасителите. Не знам защо, но помня, че ми беше много смешно, когато отначалото обявяваха актьорите и кажеха Дейвид Чокачи. Не знам с какво толкова съм го свързвала, но яко се кисках.  girl_haha
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #597 -: септември 30, 2015, 13:13:50 »

Миме, хубава ти е темата,  не е като да се обяснява само сухи, теоретични постановки.
Пожелавам ти да си доволна от себе си,  другото не е толкова важно.

По темата с езиците.... и не съвсем - вървим си количката с бебето и баткото на разходка и зад нас друга майка с количка,  с доста голямо дете в нея,  почти колкото Симеон. Спираме на едно островче и чакаме светофара, но е тясно,  ние отпред и те отзад. Ние си говорим нещо със Симеон,  те нищо,  мълчат си. Аз се заплеснах нещо и не съм виждала кога е светнало зелено и чувам гневно зад мен Es Ist grun(зелено е,  не се пише точно така,  но с тази клавиатурата,  толкова ),аз се извиних и тръгвам и чувам зад мен -Мамо,  искам да сляза,  така да ходя,  майката-не,  детето - искам,  мамо, отговорът-казах, не.  Явно бяха българи, майката предпочете да ми се скара на немски,  отколкото да ми се обади,  че и те са българи, да се запознаем,  да си поговорим....
И други случаи имам такива.
Има много поляци,  албанци,  румънци,  сърби,  македонци,  толкова са задружни,  поддържат се,   помагат си... изобщо нищо общо.

Голямо писане падна с този телефон  crazy star
« Последна редакция: септември 30, 2015, 13:17:27 от Marri » Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #598 -: септември 30, 2015, 13:16:15 »

Нат, от кога се каня да те питам - като купува 9 месеца знаеше ли за бебо? Излязъл е новия брой. Ей сега ще видя дали си спечелила. Аз тоя месец печеля такова за отпечатъци на ръце и краченца за цялото семейство и мемори карти от друго списание. През тоя месец няма да участвам в конкурси да им дам малко почивка да не кажат "тая пък ни спечели всичките награди".  Girl_hide
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #599 -: септември 30, 2015, 13:26:51 »

Хаха Фани ама голяма си късметлийка  Bravo

Миме благодаря  give_rose Ще стискаме палци целият форум в петък  good

Виви, то май цял Лондон (нали там беше) е толкова колоритен smile

Мари...немският по принцип си звучи като каране...та тя жената за по-голяма тежест  pardon

По въпроса с езиците, Боби понякога като му кажа за нещо твърдо не и той ми вика еххх ама кога успя и груцки да научиш biggrin (на гръцки не е да, за който не знае)

Али, предполагах, че е нещо такова това на сръбски ма да си се направя на глупава  blush

Вики, май всички около нашия набор са събирали картинки от дъвки - колички, спасители...не помня какво още  huhhuh.gif
Активен
Страници: 1 ... 38 39 [40] 41 42 43   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: